Kazins "udario" na Divca: On je u Kući slavnih, a pogledajte statistiku

Demarkus "Bugi" Kazins, centar Denver Nagetsa, govorio je o svojim danima u Sakramento Kingsima.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada pogledamo karijeru Demarkusa Kazinsa ima tu mnogo pozitivnih, a mnogo i negativnih stvari kako sa njegove strane tako i sa strane timova.

Njegovi dani u Sakramento Kingsima završeni su na neslavan način, bilo je mnogo tenzija i potom je usledio trejd u Nju Orleans Pelikanse.

Kingsi su do sada desetoricu košarkaša učinili besmrtnim ukazavši im najveću moguću čast – da im se broj na dresu povuče, a Kazins smatra da će on biti 11. igrač.

"Mnogo sam trenirao i mnogo sam radio dok sam bio član Sakramento Kingsa, a takođe sam i vlasnik velikog broja rekorda. Iskreno, mislim da sam najbolji igrač koji je ikada prošao kroz Sakramento. I stojim iza tih reči"
, rekao je Kazins za Andscape.

Na pitanje da li misli da će završiti u Kući slavnih rekao je:

"Vlade Divac je u Kući slavnih. Pogledajte njegovu statistiku, a onda pogledajte moju. Ostavićemo sve na tome", smatra "Bugi".

Demarkusa su pitali da može da vrati vreme šta bi promenio, a odgovor nije tako neočekivan.

"Preskočio bih treninge sa Sakramentom. Šta su oni uradili za mene? Osim što su rekli moje ime tokom drafta, apsolutno ništa. Dao sam im sve, kada pogledamo šta se događalo, ja sam njima dao mnogo više nego oni meni. I samo sam iskren. Imao sam dva vlasnika, tri generalna menadžera i sedam trenera za sedam godina. Ništa više ne moram da kažem", rekao je Kazins.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 66 sledeca idi na stranu