Dabl-dabl Embida, Filadelfija bez problema

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa pobedili su Toronto Reptorse rezultatom 112:97 u noći iza nas.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Slocum
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Slocum

Filadelfija je stekla vođstvo od 2-0 u seriji nad Torontom i to se može reći bez velikih problema kako u prvom, tako i u drugom meču.

Džoel Embid je za razliku od prvog meča odigrao jako dobro i upisao 31 poen uz 11 skokova, a uz to je imao i 2 lične greške i 4 izgubljene lopte.

Pored Embida, ponovo se izdvojio fantastični Tajris Meksi sa 23 poena, 9 skokova i 8 asistencija, Tobajas Heris je meč završio sa 20 poena i 10 skokova, dok je Džejms Harden "igrao na pola gasa" i ubacio 14 poena uz po 6 skokova i asistencija.

Na drugoj strani nije bio povređenog Skotija Barnsa, a OG Anunobi je bio najefikasniji sa 26 poena, dok je Paskal Sijakam imao dabl-dabl učinak od 20 poena i 10 skokova uz 5 asistencija, a 20 poena je ubacio i Fred Vanvlit, dok je Kris Bušer imao 17 poena i 8 skokova.

Toronto je odlično počeo ovaj meč i dobio prvu četvrtinu ubacivši 33 poena za 12 minuta, ali je usledila veoma loša druga deonica u kojoj su izabranici Doka Riversa prikazali dominaciju za 67:52.

Ni treći period nije bio mnogo drugačiji. Filadelfija ga je dobila sa 28:19 i bez ikakvog pritiska ušla u poslednju četvrtinu gde su samo odigrali koliko im je bilo neophodno da slome otpor gostiju iz Kanade.

Pobedom 112:97 upisali su i drugi trijumf i serija se sada seli "na sever".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 66 sledeca idi na stranu