Meloun: Jokić uvek mora da dobija loptu

Majkl Meloun je u finišu meča sa Šarlotom stajao kraj aut linije i besneo zbog propusta u odbrani, ali se na kraju smirio.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Jokićev tripl-dabl – za korak bliže plej-ofu VIDEO

* Jokić: Čini se da smo baš dobri na strani

Denver je ostvario 23. pobedu na strani, trijumfovali su u Šarlotu sa 113:109.

Ponovo nije bilo lako, dvocifrena prednost s početka poslednje četvrtine gotovo da se u potpunosti istopila, ali su Jokić i drugovi ubrzali u finišu i na kraju slavili.

"Početi ovu seriju na strani pobedom protiv jedne od žešćih ekipa, to je sjajno", priznao je Meloun po završertku meča.

Denver je imao problema u odbrani, Lamelo Bol je postigao 22, Majls Bridžis 27, a bivši igrač Denvera Ejzea Tomas 12 poena.

"Kao što moj otac kaže, bili smo kao momak koji stoji na biletarnici i deli karte. 'Dajte mi kartu - uživajte u šou", slikovito je opisao Meloun darežljivost odbrane Nagetsa.

Problem izgubljenih lopti i dalje ostaje otvoren, Denver je protekle noći stao na brojci od 16, ali je ipak stigao do 45. pobede u sezoni.

Meloun je rekao da je plan igre protiv Hornetsa bio takav da igrači trlče više i bolje se otvaraju.

"Bez obzira da li se radi o promašajima, izgubljenim loptama, želja nam je da trčimo više i da postignemo poen što ranije".

Još jedan deo plana, igrati što više preko Jokića, naišao je na zid, ali je Jokić znao kako da reši ključne situacije kada je bilo najvažnije.

"Bez obzira na sve moramo da mu dajemo loptu. I dalje moramo da budemo bolji u rekaciji na dupliranje, na naš prostor, na sposobnost da koristimo dribling da bismo dobili bolji ugao, koristimo lažne pasove, šta god, jer lopta mora da dođe do njega", zaključio je trener Nagetsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 66 sledeca idi na stranu