1. Vince Carter, tesko mozes da se izboris sa nacionalistickim kultom koji obozava lik i delo onoga koji podrzava AV.
    Oni ce sve da ucine da ovu danasnju kecersku ligu predstave najacom ikada, kako bi njihov pulen bio najbolji centar svih vremena.
    Oni ne razumeju komparaciju igraca koju im ti izlazes, a i kako bi kada u igri tromog centra busnog ko sito u odbrani vide olicenje kosarkaske igre.
    Brane ga sto ne igra za reprezentaciju kao svaki normalan covek i kosarkas, brane ga sada kada podrzava Vodju, jednostavno on im je idol i niko ne sme da kvari tu idolatriju i sumnja u double double Sombor.
    Ja sam godinama vodio debatu na jednom sajtu o Rondu, gde sam tvrdio kako je Rondo bez suta limitiran igrac i nije nikakav superstar.
    Medjutim, za razliku od ove ovde decurlije i diletana, ti su komentatori poznavali dobro kosarku i nisu pisali ovoliku kolicinu gluposti.
    Ovo je postalo toliko degutantno i tesko za citanje da vredja inteligenciju svima koji malo razumeju i prate NBA.
    (baron, 31. mart 2022 19:06)

    # Link komentara

  2. A najvise od svega je strasno,sto su komentari poput ovog vlade slone uvek imali brdo minuseva do pojave Jokica,a sada samo zato sto je on u ligi,puca od pristrasnosti,a najstrasnije od svega je sto je recimo Lary Bird bio apsolutne vestine i stila igre kao Jokic,ali zbog toga sto je igrao u vreme u kojem je igrao,reci ce i da je Riki Rubio bolji od njega samo da bi odbranili gluposti koje pricaju,bez ikakvog zezanja sa bilo kim od vas bih smeo javnu uzivo debatu gde bi pokazao koliko ne znate i da vidim kako vam crvene face.
    (vince carter, 31. mart 2022 17:55)

    # Link komentara

  3. postovanje svim majstorima kosarke koje si naveo , ti veze sa kosarkom nemas i nesrecan si u zivotu zato ti liga ne valja sad a kad si bio srecan(mlad) bila ti je mnogo dobra
    (milan, 31. mart 2022 15:05)

    Okej sad si me sredio, šah mat, svaka čast. Ne vidim potrebu zbog čega moraš da budeš bezobrazan i da odmah krećeš da napadaš. Ali dobro, volim kad mi osobe kao što su ti kažu da nemam pojma, jer si dao baš dobre argumente i pokazuješ da si veliki poznavalac ovog sporta. A to što se tebi više sviđa ovaj cirkus, predstava za široke narodne mase ravna kečerima, gde bez problema padne 250+ poena, nekog popreko pogledaš dobiješ tehničku, odbrana ni na vidiku, e to je tvoj problem druže. I tvrdim da bi se Džordanovi Bulsi ili recimo Kobijevi i Šekovi Lejkersi, Kobijevi Lejkersi iz 2008-2010, Seltiksi iz tog perioda i ostale slične ekip da ne nabrajam sad, samo tako prošetale kroz ovaj cirkus. Kobi i Džordan lagano 50+ poena po meču, Šek lagano 30+ poena i 20+ skokova svaki meč, KG, Pirs i Alen kombinovano 120 poena. E takva je liga danas.
    (Wolf, 31. mart 2022 17:32)

    # Link komentara

  4. Ova utakmica je bila veoma bitna - ne samo sto ih je stavila na petu poziciju, vec i zbog tog sto sad imaju tri utakmice prednosti u odnosu na Minesotu. Odnosno, mislim da mogu dva puta da izgube do kraja i ostanu na toj 6-oj poziciji cak i ako Minesota dobije sve do kraja. Posebno ce im biti bitno da dobiju Minesotu u petak, jer Minesota ima dosta lagan raspored do kraja. Na papiru, Denver nema los raspored, ali igra dva puta sa Lakers-ima koji se bore za play-in. Pred sam kraj sezone je nekad lakse igrati protiv ekipe koja je pri vrhu ali nema za sta da se bori i odmara igrace nego protiv ekipe koja se bori za plasman u play-off.
    (PimPong, 31. mart 2022 17:21)

    # Link komentara

  5. "vlada slon" Aj objasni mi kako je Maldini koji je igrao u finalu kupa sampiona 1989 ujedno bio i najbolji defanzivac lige sampiona 2007? Ne mozes,znam!! Jel mozes da mi objasnis kako je Dzordz Forman koji je izgubio od Alija 1974,osvojio pojas 1994 protiv tadasnjeg sampiona,pa ne mozes,zato sto si povrsan. Svako od tih koje si nabrojao bi dominirali u bilo kojoj eri,a ovo sto pricas o sutevima,na svakom mecu vidis air bolove,brdo promasenih suteva,zato se vidi da utakmice ne gledas,vec u zavisnosti o kog igraca gotivis tako komentarises.
    (vince carter, 31. mart 2022 17:05)

    # Link komentara

  6. "vlada slon" Aj objasni mi kako je Maldini koji je igrao u finalu kupa sampiona 1989 ujedno bio i najbolji defanzivac lige sampiona 2007? Ne mozes,znam!! Jel mozes da mi objasnis kako je Dzordz Forman koji je izgubio od Alija 1974,osvojio pojas 1994 protiv tadasnjeg sampiona,pa ne mozes,zato sto si povrsan. Svako od tih koje si nabrojao bi dominirali u bilo kojoj eri,a ovo sto pricas o sutevima,na svakom mecu vidis air bolove,brdo promasenih suteva,zato se vidi da utakmice ne gledas,vec u zavisnosti o kog igraca gotivis tako komentarises.
    (vince carter, 31. mart 2022 17:04)

    # Link komentara

  7. Vince carter. Ja idem prostom logikom. Sport pa i kosarka se razvija i napreduju. Nemoguce je da se nekada igrao bilo koji sport bolje nego sada. Nema mi to rezona. Pazi ja imam 60 god. i voleo sam Jordana Birda Postara Stiva i Jejsona kida i da ne nabrajam dalje i dugo sam kao i ti bio pristrasan ali u neko doba sam shvatio da i ovi novi momci imaju individualni kvalitet koji je na veoma visokom nivou i toliko su brzi i eksplozivni da je to strasno. To se ne brani nego samo milis Boga da promase sut, polaganje i slicno.
    (Vlada Slon, 31. mart 2022 16:12)

    # Link komentara

  8. Vince carter. Ja idem prostom logikom. Sport pa i kosarka se razvija i napreduju. Nemoguce je da se nekada igrao bilo koji sport bolje nego sada. Nema mi to rezona. Pazi ja imam 60 god. i voleo sam Jordana Birda Postara Stiva i Jejsona kida i da ne nabrajam dalje i dugo sam kao i ti bio pristrasan ali u neko doba sam shvatio da i ovi novi momci imaju individualni kvalitet koji je na veoma visokom nivou i toliko su brzi i eksplozivni da je to strasno. To se ne brani nego samo milis Boga da promase sut, polaganje i slicno.
    (Vlada Slon, 31. mart 2022 16:12)

    # Link komentara

  9. Mnogo dozvoljavaju protivnicima ofanzivne skokove u zadnje vreme, to im je bas boljka, i izgubljene lopte. Meloun legenda. Zove 2 tajm auta za 3 min a drzi Jokica na klupu za to vreme. Vidis da se topi razlika i drzi Bartona. Ne znam na koju je foru on glavni trener
    (Velvet, 31. mart 2022 08:19)
    mora da odmori najboljeg igraca ne moze non-stop da igra a ostali moraju da dostignu nivo da se trgnu I bez njega
    (milan, 31. mart 2022 15:10)

    # Link komentara

  10. Dabome. Jokić, pa Džordan, pa Kobi, pa Karim, Medžik, Hakim, Šek, Admiral, Poštar, Dankan, Dirkenštajn itd, ma nek se poređaju oni kako oće. Si ti realan šta pričaš? Top 3 u istoriji košarke?! ?Prvo ne možeš da porediš ovu ligu trenutno sa ligom do pre recimo nekih 10-12 godina. Akcenat bio na odbranama, žestoka košarka, al su gore navedeni likovi dominirali. Nisu jurilii tripl dablove i mvp nagrade već pobede i titule. I izuzev par igrača trenutno, niko iz ove limunada ere ne bi mogao ni vodonoša da bude tada. Bez uvrede Jokićevi fanovi, ali preterujete nekad.
    (Wolf, 31. mart 2022 08:10)

    A nisam znao da Jokić juri td...
    (mogućnost postoji, 31. mart 2022 09
    postovanje svim majstorima kosarke koje si naveo , ti veze sa kosarkom nemas i nesrecan si u zivotu zato ti liga ne valja sad a kad si bio srecan(mlad) bila ti je mnogo dobra
    (milan, 31. mart 2022 15:05)

    # Link komentara

  11. Pola čovek, pola podrška...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 31. mart 2022 14:43)

    # Link komentara

  12. Jokic oscira i igra ispod proseka potrebnog za rezervnog centra u repki.
    Pesic mora da resi problem pod hitno. Jokicu fali malo za tripl-dabl prosek po utakmici (25p, 15s, 10as), sto bi mu garantovalo mesto rezervnog centra u reprezentaciji. Kada bi košarkaški savez malo spustio kriterijume možda bi se našlo mesto i za Jokica. Objektivno, trudi se dečko i bio bi dobar na klupi.
    (djapica, 31. mart 2022 13:48)

    # Link komentara

  13. Meni su nepojmljivi ovi komentari o ligama,jel shvatate da ovi kao sto su vlada slon to pisu od 2008 pa na dalje,evo do sada,oni ne razaznaju ni kada su jedni te isti igraci u pitanju i da su igrali u obe dekade :)) Ljudi kao vlada slon uopste ne mogu da ukapiraju da liga 2017 i 2014 ima totalno drugaciju filozofiju a da je 90% igraca isto,dakle isti igraci su u obe lige :)) Kako moze da bude "jaca" kada je pravilima i filozofijom sve olaksano ofanzivnim igracima,podredjeno statistici,zato je Luka Doncic izjavio da mu je neuporedivo lakse poentiranje u Nba,sto je uostalom demonstrirao od prve utakmice. @Wolf ne znam zasto se uopste obazires na njih,pa oni pamte cela dva petka,znas li kako im je Janis zapusio usta prosle sezone,pa sve sto su pisali o Jokicu kada je uzeo mvp samo su prebacili na Janisa kada je osvojio titulu :))
    (vince carter, 31. mart 2022 13:30)

    # Link komentara

  14. Enes Freedom mi je bio antipatican ali je mnogo pametniji od Jokica.
    Jokic bolje igra ali Enes je bolji covjek.
    (dignitet level zero, 31. mart 2022 13:24)

    # Link komentara

  15. Džaba...Embid MVP
    (Kazins, 31. mart 2022 13:15)

    # Link komentara

  16. Bravo
    (Milos, 31. mart 2022 13:04)

    # Link komentara

  17. Gledao sam denver dosta u zadnjih mesec dana i mogu da primetim da je Jokicevih 8 asistencija po mecu nestvaran broj s obzirom sta rade njegovi saigraci. Kako im Jokic posalje pas, tako zaborave da igraju kosarku, narocito Barton (udara u drugi obruc, lopta mu ispada iz ruku, masi zivere, itd.). Na drugom mestu, kada dobiju pas od Nikole, iz nekog stranog razloga rese da proslede pas nerezonski nekome iako su cesto potpuno sami i na trecem mestu bivaju faulirani i ne mogu da ubace obican zicer, pa se asistencija ne racuna za slobodna bacanja.

    E sad generalno gledano, Barton nije za vise od 10 min po utakmici. Covek ne igra odbranu, gubi milion lopti (koje se posle pripisu jokicu kao izgubljene), zalece se kao balvan u petoricu i sutira nerezonske suteve. Ne sme Barton da ima najvise suteva po utakmici nikako.

    Sudije su posebna prica, ovo sinoc je bilo presmesno, ali presmesno. I jokic je dobio tehnicku, mislio sam da ce ga izbaciti. Tony Brothers ima nesto protiv Denvera definitivno.
    (Nevera, 31. mart 2022 12:49)

    # Link komentara

  18. @Slone,zato dva igraca koja su bila u ligi i pre 10 i 18 godina,sprdaju danasnje "primadone". Zamisli tek da su u prajmu😅 Niko ne igra agresivnu odbranu tokom regularne sezone,a Jokic na svojim pozicijima uglavnom nema posla u odbrani,zato ga je Skola i napunio,on je bio prva,druga opcija Argentina kod koga je lopta konstantno,a njegova vestina je nivo iznad mnogih danasnjih visokih igraca koje Jokic srece iz vece u vece,jos jedan igrac koji je pre tacno 20 godina igrao na svetskom u Indianapolisu :))
    (vince carter, 31. mart 2022 12:44)

    # Link komentara

  19. Meni je nepojmljivo da ekipa prospe 28 poena prednosti za 17min.Mislim da bi Zadar priveo utakmicu kraju bez nerviranja.
    (Dag Kristi, 31. mart 2022 11:24)

    # Link komentara

  20. Sama utakmica ne zaslužuje neki posebni komentar. Sve je već viđeno više puta. Nikola standardno u MVP modu, Denver se standardno kocka, i da Indijana nije imala tu (ipak zarađenu) nesreću da je Denver sa svakim faulom išao na slobodna bacanja u 4/4, bilo bi veoma gusto.
    Dva su mi momenta bila veoma interesantna, vezano za našeg (i Denverovog) omiljenog sudiju Tonija Bradersa. Prvo, kada je krajem 2/2 "okom sokolovim" dosudio Nikoli smešan faul u napadu prilikom postavljanja u bloku, negde na sredini terena iza linije za tri, i to sve u trenutku dok je on bio ispod koša, a dvojica sudija na bočnim linijama (čiji je to posao) bili bez ikakve reakcije. Dakle, šanse nikakve nije bilo da je on tu video bilo šta, a Kazins u svakom meču napravi bar 5-6 gorih gde mu dosude možda samo jedan. I druga situacija, prilikom isključenja Riversa, gde bih zamolio za neko objašnjenje, o čemu se tačno radi? Da li je u pitanju bio jedan od tzv. "Harden brada faulova", mada ga Rivers nije ni dotakao po bradi, ili je fora u finti kojom ga je kao "prepao", pa zbog toga.
    Mnogo mi se dopao onaj zagrljaj Bounsa sa "omiljenim" sudijom na kraju meča, ka neki zalog za budućnost, ali bojim se da to neće biti dovoljno. Sačekajte samo PO mečeve Denvera gde će im ovaj "majstor" sigurno suditi. Opet će biti šou, garantujem.
    (posmatrač, 31. mart 2022 10:24)

    # Link komentara

  21. У праву је човек. Није исте јачине лига сад и пре 10-20 година. Сад је неупоредиво јача.
    (Vlada Slon, 31. mart 2022 10:21)

    # Link komentara

  22. Ali ovi procenti šuta od skoro 90% u poslednjih nekoliko utakmica - ovo niko nikada u istoriji košarke imao nije... ovo je neverovatno...
    Pozdrav svima
    (glas razuma, 31. mart 2022 07:59)

    Wilt Chamberlain???

    Najbolji košarkaš sa ovih prostora svih vremena, već sada, a ako odigra još par ovakvih sezona u NBA i ako osvoji neku titulu u NBA ligi i sa reprezentacijom Srbije, postaće jedan od trojice najboljih košarkaša svih vremena.
    (Sića, 31. mart 2022 07:44)

    Radivoje Korac???
    (Fishermann, 31. mart 2022 10:18)

    # Link komentara

  23. steta 1 skok i 3 izgubljene nedostajale za kvadripl dabl, nesecam se kad je neki igrac postigao kvadripl...
    (Fishermann, 31. mart 2022 10:15)

    # Link komentara

  24. A titula, komada nula.
    Najbolji bez ijedne titule.
    (legolas, 31. mart 2022 10:10)

    # Link komentara

  25. Sve sve ali ne mogu da se načudim da krajem 1. i u 2. četvrtini imaš 31 poen prednosti a da ti protivnik krajem 3. i početkom 4. četvrtine povede. Pa kakva je to košarka ljudi moji, to je jedna sprdačina uz svo uvažavanje Nikole i njegovog majstorstva.
    (alek, 31. mart 2022 10:00)

    # Link komentara

  26. Neocekivani ringispil. Ne volim kada igraju protiv ovakvih, na papiru slabih, donji deo tabele timova. Ili toliko dominiraju da Nikola presedi cele cetvrtine (sinoc 1/4 totalno razbijanje) ili neobjasnjivo gube, ispustaju ogromne prednosti (2/4, 3/4).

    Obezbedili pobedu u zadnjih pet minuta. Mali Bouns posle vise serija protivnika, hrabro preokrece sa 7 poena u nizu i budi Denver iz takve propasti. Od +31 iz prve do - 2 cini mi se u 4/4.

    Nikola odlican sa delom frustracije i teskim batinama na sebi pri preokretu Indiane kroz odbranu na ivici faula (sve tolerisano, standardno)

    Asistenciju od TD (31. put), elitno precizan 15 od 19, 37 poena (bez suta za 3p!). Zapanjujuce, pri dominaciji u 1/4 Nikola izlazi iz igre 1+ min do kraja cetvrtine sa 12p 7sk 5as 1bl 2ukr 6/6 100% iz igre. 43:15 za Denver u tom momentu. Neverovatan. Jeste na kraju imao i 7 izgubljenih lopti ali jedno dve nesporazum sa dokocentrisanim Bartonom i bar 3 su bile kontakt i batine nad njim da je kroz ponovljeni snimak utisak totalna nenormalnost tolerisanja sudija.

    Bouns, hrabrost i energija. Kad se lomilo, napadao obruc, pogadjao + dobra odbrana, 1 blk + ukr lopta, 7 asistencija. Barton od pogubljenog do... Gordon par kljucnih poteza. Ostali manje vise u svojim okvirima.

    Tony Brothers tradicionalno. Dosudio drugu tehnicku = izbacivanje Riversu na nepostojeci kontakt laktom (cim, finta). Preocigledno na snimku koji je i sam gledao. Mozda sporna namera Riversa ali kontakta nigde.

    Podatak, Grin (14ta sezona) i Gordon imaju procente karijere suta iz igre = jos jedna potvrda benefita igranja sa Jokicem, kroz njegovu orkestraciju spajanja sa kosem i namestanja nebranjenih situacija do efikasnosti sistema igre oko njega.

    Sledi "derbi" sa Minesotom :)
    (Pera Ždera, 31. mart 2022 10:00)

    # Link komentara

  27. @Nakon izvesne podrske vise ga ne pratim.
    (Apatrid, 31. mart 2022 08:35)

    Bravo majstore, ukljuci politiku i u ovo ako moze. Ako je neko za drugu stranku od tvoje odmah drvlje i kamenje. Jokica ignorisi, komsiju opsuj, brata pljuni jer svi su oni zlo posto su za razlicitu stranku od tvoje.
    (box, 31. mart 2022 09:48)

    # Link komentara

  28. @(Apatrid, 31. mart 2022 08:35): da li vi stvarno mislite da je ovima problem da izbace informaciju ko ih je sve “podržao”(dvs dana pred izbore)? Dok se to i ako demantuje, prodjoše izbori. Pored toga, šta mene interesuje ko je koga podržao, valjda svako treba da upotrebi ono u glavi što se zove mozak, pa da glasa po svom nahodjenju.
    (XXX, 31. mart 2022 09:47)

    # Link komentara

  29. @ Apatrid vidimo cim skaces da se javis na svaku vest o njemu.
    (Pop, 31. mart 2022 09:34)

    # Link komentara

  30. Nakon izvesne podrske vise ga ne pratim.
    (Apatrid, 31. mart 2022 08:35)

    Bravo, i to dokazujes komentarisanjem vesti o Jokicu. :)
    (Logika, 31. mart 2022 09:32)

    # Link komentara

  31. Nakon izvesne podrske vise ga ne pratim.
    (Apatrid, 31. mart 2022 08:35

    Ja suprotno, ja ga jos vise gotivim.
    (i to vam je tako, 31. mart 2022 09:21)

    # Link komentara

  32. Dabome. Jokić, pa Džordan, pa Kobi, pa Karim, Medžik, Hakim, Šek, Admiral, Poštar, Dankan, Dirkenštajn itd, ma nek se poređaju oni kako oće. Si ti realan šta pričaš? Top 3 u istoriji košarke?! ?Prvo ne možeš da porediš ovu ligu trenutno sa ligom do pre recimo nekih 10-12 godina. Akcenat bio na odbranama, žestoka košarka, al su gore navedeni likovi dominirali. Nisu jurilii tripl dablove i mvp nagrade već pobede i titule. I izuzev par igrača trenutno, niko iz ove limunada ere ne bi mogao ni vodonoša da bude tada. Bez uvrede Jokićevi fanovi, ali preterujete nekad.
    (Wolf, 31. mart 2022 08:10)

    A nisam znao da Jokić juri td...
    (mogućnost postoji, 31. mart 2022 09:20)

    # Link komentara

  33. Ako serija Winning time ne utiče na upravu Lejkersa da ponude sve sto treba za Nikolin trade onda nikad nista neće. Joka i Luka jedini naslednici Magica al drugi je kapirasan u Dalasu koji nije provincijski tim kao Denver.
    (konj veselko, 31. mart 2022 09:16)

    # Link komentara

  34. Ovim je značajno podigao šanse za MVP titulu. Neverovatno igra, i stvarno je čudo koliko malo pažnje dobija za ovo što radi svaku noć. Skoro sve asistencije su mu bile za špice, treba da ga zovu White Magic, to bi bilo malo nezgodno, ali stvarno igra tako.
    Mali Bones Hyland je fenomenalan. On će biti igrač od 20 poena po utakmici. Jako je pametan i isto zna da nadje otvorene saigrače. U kombinaciji sa Jokićem su napadački tornado, izvrte celu odbranu protivnika.

    A jel znamo mi nešto o toj podršci osim što je neki tamo Kurir napisao naslov?
    Mislim da je to samo jedna u seriji fantazija čoveka koji jako voli da fantazira, da ne upotrebim neki drugi izraz.
    (tocka, 31. mart 2022 09:15)

    # Link komentara

  35. Poslesnja 'proba' MVP glasova je jasno pokazala kako manje vise nema ni trunke dileme da je Nikola uzastopni najkorisniji igrac lige.
    Sve to na stranu,koliko god to mozda prejako da zvuci,on je DALEKO,ali DALEKO najuticajniji igrac ne samo trenutno na svoj tim.
    Moze se pretpostaviti kako bi igledao Janis celu sezonu bez Midltona i Holideja.
    Buker bez Pola i Ejtona ili Bridzisa.
    Karija bez Grina i Kleja.
    Embida bez Hardena i recimo Herisa.
    Memfis bez Moranta ima 19 : 2.
    Bostona bez Tejtuma i Smarta.
    Covek je vanzemaljac kosarkaski.
    (Mladen, 31. mart 2022 09:05)

    # Link komentara

  36. Nakon izvesne podrske vise ga ne pratim.
    (Apatrid, 31. mart 2022 08:35)

    Juce je demantovano da je on ili iko od drugih legendi podrzao doticnog.
    (ja sam ja, 31. mart 2022 08:59)

    # Link komentara

  37. Jokić pobeđuje dva puta svako veče. Početak utakmice i 4/4.
    (Dr. Miloš, 31. mart 2022 08:58)

    # Link komentara

  38. Meni je fascinantno da je Luka Doncic 3 na zapadu sa onom grupom gradjana iz Dalasa. Meni je on mnogo iritantan, ali moram da mu odam priznanje
    (nikolaa, 31. mart 2022 08:58)

    # Link komentara

  39. Mislim da ce lik imati vise puta ucinak gde mu fali jedna asistencija ili skok za triple double nego sto je imao triple double-ova cele sezone.
    (Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 31. mart 2022 07:43)

    Pročitao sam danas na redditu da je neki lik napisao da mu je ovo 31. put u karijeri da mu nedostaje 1 poen, 1 skok ili 1 asistencija za tripl dabl. Čak je dodao da oni u Denveru to zovu The Sombor Double Double. :) Pa vi sad recite da ne promoviše Srbiju, jedan šut i statistički parametar su zahvaljujući njemu nazvani po Somboru.
    (brm, 31. mart 2022 08:53)

    # Link komentara

  40. Gledao sam noćas. Imali su 31 razlike u drugoj četvrtini. 20 izgubljenih lopti, i Jokić bar 5.
    (СОССД.ГИХСБпмг.амин, 31. mart 2022 08:50)

    # Link komentara

  41. Nakon izvesne podrske vise ga ne pratim.
    (Apatrid, 31. mart 2022 08:35)

    # Link komentara

  42. Koliko je samo brz Jokara.
    (phrn, 31. mart 2022 08:32)

    # Link komentara

  43. @Nikola podrska Jokic. Bljuc.
    (Mare, 31. mart 2022 07:58)

    Kontam da Nikola pojma nema sta se ovde desava, da ga ovaj pomenuo i da ga zabole ona stvar...
    (matori, 31. mart 2022 08:20)

    # Link komentara

  44. može i mene da podrži za...
    (NS, 31. mart 2022 08:19)

    # Link komentara

  45. Mnogo dozvoljavaju protivnicima ofanzivne skokove u zadnje vreme, to im je bas boljka, i izgubljene lopte. Meloun legenda. Zove 2 tajm auta za 3 min a drzi Jokica na klupu za to vreme. Vidis da se topi razlika i drzi Bartona. Ne znam na koju je foru on glavni trener
    (Velvet, 31. mart 2022 08:19)

    # Link komentara

  46. Denver imao 50-19 u drugoj četvrtini, već u trećoj Indiana preokrenula
    (stoka17, 31. mart 2022 08:18)

    # Link komentara

  47. Bravo Bogdane,pravi vođo nove generacije!
    (Mrdak, 31. mart 2022 08:16)

    # Link komentara

  48. Curry, Lebron, Jokić, Lillard, samo tamo neki ljudi iz NBA. Ne znam zbog čega svakodnevno izveštavanje o tom Jokiću.
    (Milekul, 31. mart 2022 08:15)

    # Link komentara

  49. Lejkersi hoće da rasteraju Lebrona&co i da oko Jokića grade novu dinastiju. Nikola razmišlja o tome. Informacija....skoro pa iz prve ruke.
    (Goks, 31. mart 2022 08:14)

    # Link komentara

  50. @glas razuma - janis bije preko 80 vise utakmica za redom vec. jokic sinoc 78 posto
    (kc jones, 31. mart 2022 08:12)

    # Link komentara

  51. Dabome. Jokić, pa Džordan, pa Kobi, pa Karim, Medžik, Hakim, Šek, Admiral, Poštar, Dankan, Dirkenštajn itd, ma nek se poređaju oni kako oće. Si ti realan šta pričaš? Top 3 u istoriji košarke?! 😂Prvo ne možeš da porediš ovu ligu trenutno sa ligom do pre recimo nekih 10-12 godina. Akcenat bio na odbranama, žestoka košarka, al su gore navedeni likovi dominirali. Nisu jurilii tripl dablove i mvp nagrade već pobede i titule. I izuzev par igrača trenutno, niko iz ove limunada ere ne bi mogao ni vodonoša da bude tada. Bez uvrede Jokićevi fanovi, ali preterujete nekad.
    (Wolf, 31. mart 2022 08:10)

    # Link komentara

  52. Od Jokica ocekujem do kraja regularnog dela najmonstruozniji TD, 40+ pts, 20+ rbd, 15+ as
    (Straight Outta München, 31. mart 2022 08:04)

    # Link komentara

  53. Ali ovi procenti šuta od skoro 90% u poslednjih nekoliko utakmica - ovo niko nikada u istoriji košarke imao nije... ovo je neverovatno...
    Pozdrav svima
    (glas razuma, 31. mart 2022 07:59)

    # Link komentara

  54. Nikola podrska Jokic. Bljuc.
    (Mare, 31. mart 2022 07:58)

    # Link komentara

  55. Jokić ponovo u "hold my beer" modu.
    Mvp.
    (Poznavalac, 31. mart 2022 07:55)

    # Link komentara

  56. Asistencija na 102:102 objasnjava koliko on ustvari uziva u igri i kolko je opusten u svojoj genijalnosti.
    (bunny, 31. mart 2022 07:53)

    # Link komentara

  57. Eto, sad imaju isto pobjeda kao Fila i otpada argument da je Embiid bolji zato što mu je tim bolji.
    (Svarozic, 31. mart 2022 07:50)

    # Link komentara

  58. Denver zavisi od njega, a Barton ga ignoriše.
    Kada bi imali isti ego, ili bi Jokić imao 60 pokušaja za šut, ili bi Barton shvatio da treba da igra za druge.
    (Lala_Germany, 31. mart 2022 07:46)

    # Link komentara

  59. Najbolji košarkaš sa ovih prostora svih vremena, već sada, a ako odigra još par ovakvih sezona u NBA i ako osvoji neku titulu u NBA ligi i sa reprezentacijom Srbije, postaće jedan od trojice najboljih košarkaša svih vremena.
    (Sića, 31. mart 2022 07:44)

    # Link komentara

  60. Mislim da ce lik imati vise puta ucinak gde mu fali jedna asistencija ili skok za triple double nego sto je imao triple double-ova cele sezone.
    (Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 31. mart 2022 07:43)

    # Link komentara

  61. A da se vise oce zavrsiti regularni dio sezone da nencitam svako jutro ko je blize MVP tituli.
    (dinosaurus, 31. mart 2022 07:41)

    # Link komentara