Kada se vraća Pol Džordž?

Pol Džordž, košarkaš Los Anđeles Klipersa, dobio je dozvolu da se u potpunosti vrati treninzima.

SNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Pol Džordž je poslednji meč ove sezone odigrao još 22. decembra i od taga se oporavlja od povrede lakta koji je morao i da operiše.

I dalje ne znamo kada će se tačno on vratiti na parket, ali Klipersi su dobili jako lepe vesti: Džordž je dobio dozvolu da se u potpunosti vrati treninzima.

Kako piše ESPN, Džordž je već bio na treningu Klipersa u nedelju i radio 4 na 4 vežbe uz minimalno dozvoljeni kontakt, što je posebno radovalo trenera ekipe Tajrona Lua.

"Napreduje jako dobro. Nije imao bolove ni tokom ni posle treninga što je pozitivno.Radimo sada na njegovoj kondiciji i trudimo se da ga postepeno kroz kontakt uvodimo u košarku, jer ne želimo apsolutno ništa da rizikujemo. Za sada, probleme nismo imali", rekao je Lu.

Nije previše realno da Pol Džordž zaigra u regularnom delu sezone, ali je i te kako realno da ga u timu bude za plej-in i eventuelno plej-of.

Ono što bi bio "bombastičan scenario" jeste povratak ne samo Pola Džordža već i Kavaja Lenarda za odlučujuće utakmice u sezoni, a Klipersi su sa njima dvojicom potpuno drugačija zver.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 66 sledeca idi na stranu