- Komentari -
  1. Sta se lozite ljudi bespotrebno? Jugoslavija je bila supersila u sportu. Pojedinačno možemo bljesnut tu i tamo i to je to.
    Ne vidim nista loše u ovom članku da se ljuti prisjete jedne sjajne sportske price sa ovih prostora, prebrojavanje krvnih zrnaca nema nikakvog smisla.
    (Vladimir Pula, 27. avgust 2014 10:26)

    # Link komentara

  2. @zgslavac
    Opet prepucavanje oko medalja. Ovo je tema o kosarci, i nema potrebe da se pisu neke stvari koje nemaju veze sa tim sportom. Srbija je puno uspesnija zemlja od Hrvatske u kosarci, i u mladjim kategorijama i seniori. I nema potrebe mazati oci javnosti nekim glupostima.
    (Stevan, 27. avgust 2014 03:57)

    # Link komentara

  3. @sone

    Ali moram te ispraviti. Usprkos kolektivnom uvjerenju u Srbiji- Srbija nije pravni sljednik Jugoslavije (rezolucija vijeca sigurnosti 1993.) nego su to svih 6 republika!

    Zbog te cinjenice smo i placali zajedno vanjski dug a to sto si vi prisvajate sve medalje je cista otimacina.

    Sto se tice kosarke ima i Hrvatska medalje sa OI, SP, EP

    Sto se tice sporta opcenito prati malo, za dve ili tri OI Hrvatska ce premasiti Srbiju sve i sa pokradenim Jugo medaljama.
    (zgslavac, 26. avgust 2014 23:11)

    # Link komentara

  4. Sistem takmicenja svaki sa svakim pa ko najvise osvoji bodava je dobar :)
     (loshmi, 26. avgust 2014 22:22)

    # Link komentara

  5. Jeste, Savo. To je nas Duci! I ja imam caleta koji svako malo pomene kakva je to igracina bila :)
     (aha, 26. avgust 2014 20:25)

    # Link komentara

  6. Sta ce nam ovakvi tekstovi? Zorga, Jelovac, Skansi, Solman, Cosic, Daneu ... kakve oni imaju veze sa Srbijom? Dokle cemo da tugujemo za Jugoslavijom? Zato sto smo pravni nasljednici i ne smijemo da zaboravimo Ducija i Rajkovica? Duci se ionako odrekao od sporta, Trajko je, na zalost, pokojni jos od te iste 70-te, Plecas i danas zivi u Zagrebu i "pati se" sto je Srbin, Kapicic je Crnogorac, .. Sta ce nam u sjecanju vise Stane Dolanc i njegov govor u kome "medalju poklanja drugu Titi". On, sa sve svojim krmecim vratom i neutazenom srbofobijom. Zlato je njihovo i neka im ga. Srbi imaju kao sami jos titula nakon toga, a oni? Nikad vise. Eto im ga.
    (Sone, 26. avgust 2014 19:26)

    # Link komentara

  7. Da li je Ljubodrag Simonovic taj legendarni Duci Simonovic, i da li je stvrano bio cudo od igraca kao sto mi to pripovjeda otac?
     (Savo, 26. avgust 2014 19:14)

    # Link komentara