- Komentari -
  1. Finale olimpijskih igara 2008. godine u Pekingu, Španci u naletu, svi se na terenu kod Amera pogubili, Fernandez zakucao preko Dvajta Hauarda. Onda stupa na scenu ponovo Kobi Brajant i lomi utakmicu. Najbolja internacionalna utakmica ikad. Kakve legende na ovoj slici...
    (Al Harezmi, 13. septembar 2019 13:40)

    Slazem se, samo cini mi se da je jedan igrac jos bolje odigrao to finale i ceo turnir za Americku selekciju. Covek koji se konstantno potcenjuje. Mislim da je on najpotcenjeniji superstar u istoriji NBA lige.
    (D-Wade, 14. septembar 2019 13:18)

    # Link komentara

  2. @ ("Dijagnosticar" Nis, 13. septembar 2019 22:36)

    Nemoj, majke ti, sad ima interneta, pa je vrlo lako proveriti sve informacije. Bogdan je, na toj utakmici, šutirao trojke 2/11, što, iako mu lepite epitet lidera ekipe, nikako nije liderski, a i redovno mu se dešava u svim bitnim utakmicama. Sa njim na terenu smo imali -9, a sa Bobijem +3, pa te molim da mi objasniš kakvu su nam razliku napravili kad je Bobi ušao, ako smo, za sve vreme dok je on bio na terenu, imali pozitivan skor. Utakmicu protiv Slovenije su, očajnom igrom, izgubili Bogdanović i Mačvan...
     (ja, 14. septembar 2019 09:02)

    # Link komentara

  3. @ (SRB, 13. septembar 2019 15:02)

    Ma jes, 100 godina smo ga čekali. Takvim izjavama unižavaš uspehe ogromnog broja igrača (uključujući tu i vaše) koji su imali i bolje brojke i veće uspehe od Bogdana. Bogdan je klasičan bek šuter koji igra dobru odbranu, kakvih smo uvek imali na gomile. Samo između Danilovića i Bogdana imaš - Radoševića, Berića, Šćepanovića, Jarića, Vujanića, Gurovića, pa čak i Bodirogu i Rakočevića, koji su češće igrali beka nego svoju prirodnu poziciju. Po brojkama su čak i Berić i Šćepanović bolji, jer je Bogdan u Evroligi imao najveći prosek poena od 14.6, a ova dvojica su imali preko 20. Rakočević je 3 puta bio najbolji strelac takmičenja. Po talentu ne možeš da ga porediš sa Vujanićem i Jarićem. Jarić je igrač za kog je Duda rekao da je najtalentovaniji kog smo ikada imali, a imao je sličnu karijeru kao Bogdan. U Evroligi je i dalje cenjeniji Jarić, a Bogdan ima šanse da ga prestigne u NBA, ali to ćemo tek da vidimo, pošto je Jarić odigrao 7 solidnih sezona tamo (bez Divca da ga gura). Vujanić je posebno bolna priča, jer su ga povrede omele u tome da napravi verovatno najveću karijeru od svih naših bekova. Dečko je sa 22 godine bio najbolji igrač i najbolji strelac Evrolige (sa skoro 26 poena u proseku!), izabran je u 1. rundi drafta, ali nikada nije otišao u NBA, zbog pomenutih povreda. A o uspesima i liderstvu Bodiroge i Gurovića, zaista ne bih u istoj rečenici sa Bogdanovićem - ljudi su, za razliku od Bogdana, pogodili svaki bitan šut u karijeri...
     (ja, 14. septembar 2019 08:52)

    # Link komentara

  4. Sta je uradio bogdan u finalu protiv slovenije?! Tad je bilo bitno
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 13. septembar 2019 15:28)

    Nista nije uradio, bio je u senci Bobija Marjanovica (covek uso u igru i slovenci napravili +12), nije nista uradio , jer nije mogao, pored briljantne igre Gudurica i Lazica, nije nista uradio jer je tugovao sto Teo,Nedovic !!! i KAlinic !!!! nisu bili na spisku, a zbog frustracije je sapnuo Kuzmicu da promasi oba slobodna bacanja na +2 za nas na 180 sekundi do kraja. Jesi li sad zadovoljan?
    ("Dijagnosticar" Nis, 13. septembar 2019 22:36)

    # Link komentara

  5. @lorimer

    Sta je uradio bogdan u finalu protiv slovenije?! Tad je bilo bitno
    (petarczv, 13. septembar 2019 15:28)

    Gadura i Lebane Lazic su nas dovukli do finala EP, a onda je Bogdan sve uprskao!
    (antiDebil, 13. septembar 2019 21:58)

    # Link komentara

  6. @lorimer

    Sta je uradio bogdan u finalu protiv slovenije?! Tad je bilo bitno
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 13. septembar 2019 15:28)

    Bio ubedljivo najbolji u našem timu. Da je imao još nekog da ga podrži (ili da Jović nije bio povređen za finale) lagano bi pobedili. Sam nije mogao da igra ni Džordan!
    Da nije bilo Bogdana to prvenstvo bismo završili još u grupi.
    (Vasa, 13. septembar 2019 21:12)

    # Link komentara

  7. Šta veli za guduru?
     (Skole, 13. septembar 2019 20:50)

    # Link komentara

  8. Ne palite se....
    Kobe je ambasador svetskog prvenstva, svako slovo koje izgovori je sastavljeno od celnika FIBE i verovatno jako lepo placeno .
    Iskreno mi je vise muka od ovog vestackog prvenstva, jedva cekam da se zavrsi. Pocevsi od Grik Frika sa kojim su udavili, preko ocajnog sudjenja gde su Litvanci odpali ocigledno i kao ok suspendovali smo sudije, ovaj glupi VAR kojim prekidaju utakmicu svaki cas itd itd...
    Da ne pricam o kvalifikacijama(prozorima), Drim timu ( svaka cast momcima koji su se odazvali Ali je bilo "dead man walking") ...
    Nadam se samo da ce Argentina da osvoji i lepo se na**** na fibu
     (Shkomi, 13. septembar 2019 20:12)

    # Link komentara

  9. Opet ću reći :
    Da se igra zasnivala na Jokiću mi bi se borili za zlato.
    Zašto to nije bilo tako pitajte učiteljicu.
    Vrlo jednostavno, imate takvog igrača okružite ga sa šuterima i završen posao.
    Da li bi i jedan drugi selektor postupio kao naš?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ljubomilko, 13. septembar 2019 17:30)


    Znaci ti nisi video te sutere u dve najvaznije utakmice kojim bi Jokic bio okruzen?? Bazen nisu mogli da pogode. Nisi to video ili eto malo da pises? Pa sto nisu pogadjali? BB je bio udvajan ali je opet kroz reket postigao 26 koseva a drugi su SVE promasili? Ipak ovaj Kobi nema pojma..A i ja nesto nemam pojma ali pored Kobija me i nije sramota.
    (111, 13. septembar 2019 19:45)

    # Link komentara

  10. Lepo lepo, šta veli za gudurica?
     (Skole, 13. septembar 2019 19:35)

    # Link komentara

  11. Da ste me pitali prije 5 god, sada i opet za 5 god - Bogdan ili Jokic kao lider, odgovor bi uvijek bio Bogdan. Nemam ja nista protiv Jokica i nisam Grobar, posto vidim da je ta klupska opredeljenost ovde mnogo vazna. Da se odmah razumemo decko je najbolji u tome sta radi. Ali Bogi je prosao sito i reseto svog naseg domaceg mulja, pa se onda otisnuo u svet. Njega je bre Vujosevic davio nasred terena, a Zeljko mu se drao iznad glave jedno 100x. Taj decko igra za svoju zemlju svim srcem, onako ponosno, postuje trenera, odradice do kraja sta se od njega trazi, a i jako je samokritican. Jokic je decko koji ne drzi do autoriteta, jer se veoma zelen otisnuo "preko bare". Njega je menadzer dobro unovcio, on se do kraja inati sa trenerom u klubu od koga i zavisi finansijski, njemu se moze da predebeo dodje na prvenstvo jer mu je trebalo malo oduska preko leta, i on moze da nervoza i besni bez da mu iko podvikne. Nije za to on kriv, vec je to propast novih generacija. Gledajte Musu u BIH, pa se prisetite prica okolnih novinara sa proslog EP o Radoncicu u CG i Saricu u Hrvatskoj. Pa pogledajte samo kako javno istupaju sa zahtevima mladi fudbaleri otkad ono zlato osvojise?

    Dakle, Joka je odlucio da igra, Sale se pripitomio, Danilovic se znacajno odmakao od klupe, a Joka ne moze da dise na terenu. Sve to trpi kolektiv, neki momci su nezadovoljni, ali to ne govore. Na kraju ceh plati ceo tim i eto ga neuspeh.

    Zato uvek Bogi kao lider, ako nema Tea. A i najefikasniji nam je suter
    (Miks, 13. septembar 2019 19:20)

    # Link komentara

  12. tu ne možemo pričati o sreći. Što se mene tiče, ma koliko bio osuđen, Bogdan ipak nije onaj igrač i nikada neće biti, koji će u najbitnijem momentu zasijati. Ali ne protiv Angole u grupi, ne protiv Portorika, Amera u ovakvom revijalnom meču. Tada hoće. Ali neće ipak onda kada je najbitnije. 

    Sad lupajte minuse.
    (Rale, 13. septembar 2019 14:41) 

    # Link komentara

    Preporučujem (+7)

    Ne preporučujem (-64

    Bogdan u zadnjim sekundama resi utakmicu za Sakramento preko Grina bivseg najboljeg defanzivca, pa opet sa zvukom sirene isto protiv bivseg DPOY- a Cendlera trojka sa 9 metara...care, ako on resava preko takve 2 defanzivne gromade utakmice u zadnjim sekundama....igrao je sa 27 bukvalno sva ziva finala kosarke osim finala NBA...
    (Dragan-Borca, 13. septembar 2019 19:19)

    # Link komentara

  13. @Da se igra zasnivala na Jokiću mi bi se borili za zlato.

    Da se igra zasnivala na Jokicu nas bi i Italijani pobedili, a sa Portorikom bi bila neizvesna zavrsnica. Sve sami strucnjaci iz udobnih fotelja.
    (SRB, 13. septembar 2019 18:46)

    # Link komentara

  14. Brajant, Treneri Spanije, Argentine, Italije, Amerike, ceo svet se divi Bogdanovicu. I on je dokazao da je verovatno trenutno najbolji Evropski suter, a mozda i igrac. A u cemu ste vi uspeli? Sta ste vi postigli? U cemu se vi trudite da pobedite te Amere od 5-8 mesta? Ja cu vam reci.. Vi ste promaseni zivoti, i sada iskazujete svoj zivotni promasaj ka nekome ko je veoma uspesan, cak i mogu reci ka nekome ko ce verovatno biti veliko ima svetske kosarke, a vec jeste. Zato... Razumemo vas.
    (Batistuta, 13. septembar 2019 14:57)
    Sakramento, Divac, Stojković, dečko je treća-četvrta opcija.
    Misliš da će se nešto promeniti pa će postati prva ili neće?
    Voleo bih da sledeći ugovor napravi na 30 miliona po sezoni ali ameri ne bacaju pare.
     (ljubomilko, 13. septembar 2019 17:45)

    # Link komentara

  15. 123 + kompleksaši nemaju više za šta, pa se hvataju za Bogdanove godine... Mukice... :D
     (Leteći veverac, 13. septembar 2019 17:36)

    # Link komentara

  16. Imaš Jokića I imaš Bogdanovića.
    Ko je prioritet?
     (ljubomilko, 13. septembar 2019 17:34)

    # Link komentara

  17. Opet ću reći :
    Da se igra zasnivala na Jokiću mi bi se borili za zlato.
    Zašto to nije bilo tako pitajte učiteljicu.
    Vrlo jednostavno, imate takvog igrača okružite ga sa šuterima i završen posao.
    Da li bi i jedan drugi selektor postupio kao naš?
     (ljubomilko, 13. septembar 2019 17:30)

    # Link komentara

  18. Kobi Brajant je drugi najbolji igrač u istoriji košarke.
    (mladen, 13. septembar 2019 17:29)

    # Link komentara

  19. Jokić je podbacio ili mu se nije igralo. Nešto od ta dva. Nema to veze sa pozicijom. On je veci deo karijere igrao na četvorci. Razlika izmedju centra i krilnog centra je manja nego u fudbalu izmedju špica i polu špica... Tako da to ne može biti opravdanje. Sjajno se vidi na primeru Gasola. Koji sipa gde god ga staviš. Promašivanje zicera, netačni pasovi i loš šut ne može biti opravdano.
    (MarkoPFC, 13. septembar 2019 15:44)

    Jokić ima 24 godine. Dve godine isključivo igra na poziciji 5, mada je u prve 2 godine NBA karijere bilo neuspelih eksperimenata na poziciji 4. Sad te pitam o kojem većem delu karijere ti pričaš? Kada je imao 15 godina? To računaš u karijeru?
    (Locutus, 13. septembar 2019 17:24)

    # Link komentara

  20. Znači Kobe voli pogled u prazno.
     (Auto Chauvin, 13. septembar 2019 17:18)

    # Link komentara

  21. Kobe je jako zanimljiva licnost,nikad nisam bio njegov fan,pretjerani ego,previse sebican itd...ali van terena je jako zanimljiv,pratim njegove izjave,sve su odmjerene i promisljene,covjek jako razumije kosarku i kuzi stvari...i ova izjava je sasvim na mjestu,a za ove sto se bune da je Bogdan "mlad" igrac,mislio je covjek na NBA iskustvo,on tek treba da odigra najbolje utakmice tamo
    (manuginobili, 13. septembar 2019 17:11)

    # Link komentara

  22. Zasto niko nece da objavi podatak o Bogdanovoj igri u odbrani, vec samo pricaju o njegovom sutu? Decko je igrao kod Duleta,pa kod Zoca,sada kod Divca...bude li ikada igrao negde gde nece imati protekciju,proci ce kao Bobi, Bjelica....par minuta po utakmici i to je sve.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (marko carevic, 13. septembar 2019 15:28)

    Šta ćemu odbrana kad ubacio 123 poena predgrađu.
    (glen rajs, 13. septembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  23. A Gasola? Pitajte ga za Gasola? Voli li da gleda centra koji pogadja klač slobodna i postigne 33p za ulazak u finale?
     (Srba, 13. septembar 2019 16:51)

    # Link komentara

  24. Bogdan je košarkaš do srži i mnogo dobar momak. Voli ga njegovo Mirijevo.
    (Mirijevac, 13. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  25. @vince carter
    Cekaj ako je tako zasto onda samo Jokic ima takvu statistiku???
    Onda bi svaki igrac radio isto sto i Jokic za sve je jednako tako da nema logike u tome sto pricas.
    Drugo zasto mrzis sve sto je srpsko na svakom portalu iako si Srbin???
    (Marko, 13. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  26. Jokić je podbacio ili mu se nije igralo. Nešto od ta dva. Nema to veze sa pozicijom. On je veci deo karijere igrao na četvorci. Razlika izmedju centra i krilnog centra je manja nego u fudbalu izmedju špica i polu špica... Tako da to ne može biti opravdanje. Sjajno se vidi na primeru Gasola. Koji sipa gde god ga staviš. Promašivanje zicera, netačni pasovi i loš šut ne može biti opravdano.
    (MarkoPFC, 13. septembar 2019 15:44)

    Jokić jeste podbacio ali je i precenjen igrač,očekivanja od njega su bila prevelika.Poziciju gde igra Jokić forsiraju šljakasti botovi jer to kao mnogo utiče na njegovu igru,što je notorna glupost za igrača koji iz reketa daje samo 20% svojih mogućnosti a 80% van njega.
     (Partizan 1917, 13. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  27. Sta je uradio bogdan u finalu protiv slovenije?! Tad je bilo bitno
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 13. septembar 2019 15:28) # Link komentara

    Covece ne znas velika slova da koristis i ti drzis nekome pridiku.
    Opterecen si Bogdanom, opusti se malo. Nikome ti neces promeniti misljenje.
    (Djalma, 13. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  28. Bogdan se i sa 27god i dalje fura kao mlad igrac a jokic 4god mladji?

    3 godine mladji, ako si vec strucan da pises komentare.
    (SRB, 13. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  29. "marko" je uzeo sledeći nick i uobičajeno ostavio 50 komentara na Bogdanov račun. Siguran sam da ovo radi namerno, jer i oni što su košarku gledali 2 puta ili pročitali komentare košarkaških stručnjaka znaju da Bogi paralelno dobro igra i odbranu.
     (NickUnderConstruction, 13. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  30. Drago mi je zbog Bogdana. Njemu je uvek idol bio Kobi
     (NikoINišta, 13. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  31. Kobe najbliži Jordanu od svih, bez dileme.
    (Alhemist, 13. septembar 2019 14:01)

    Naravno! Isto tako mislim.. A (nije za odbaciti) i pravi tukejholicari to znaju.. Idemo 2k20 ceeeeeepaaaaaaj
     (didi di di disciplina!!!!!!, 13. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  32. @marko carevic
    super napisi to Kobiju sta selja zna o basketu..objasni coveku
    corkanov botarde
     (laki, 13. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  33. Jedna je ''Black Mambicaaa''!
     (MiodraGe, 13. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  34. Jokić je podbacio ili mu se nije igralo. Nešto od ta dva. Nema to veze sa pozicijom. On je veci deo karijere igrao na četvorci. Razlika izmedju centra i krilnog centra je manja nego u fudbalu izmedju špica i polu špica... Tako da to ne može biti opravdanje. Sjajno se vidi na primeru Gasola. Koji sipa gde god ga staviš. Promašivanje zicera, netačni pasovi i loš šut ne može biti opravdano.
    (MarkoPFC, 13. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  35. Drago mi je da Amere još peče poraz od nebeske Srbije, a peći će ih još makar 10 godina! Vidi se to po Brajantovim rečima. Neki su mi se smejali na ovom forumu kada sam napisao pre par dana da Ameri ne smeju da izgube od Srbije, koja im je vekovima trn u oku. Zato i drvlje i kamenje iz Bele kuće po njima. Nije problem ni sedmo mesto, već poraz od Bogdana, Saleta, Jokare i ostalih srbskih opanačkih inatdzija
    (Rastko, 13. septembar 2019 15:04

    Ej Rastko - decko - jel sa tobom sve u redu? Je ti stvarno mislis da se Ameri sekiraju sto su izgubili od Srbije? Kakav nebeski narod bre covece, kakve inatdzije, u kom partizanskom filmu sa Batom Zivojinovicem ti zivis ? Kakvi bre sanse imaju opanci protiv svetske sile broj 1 ili 2, zavisi kako gledamo?
    (Alchemist, 13. septembar 2019 15:29)

    # Link komentara

  36. Zasto niko nece da objavi podatak o Bogdanovoj igri u odbrani, vec samo pricaju o njegovom sutu? Decko je igrao kod Duleta,pa kod Zoca,sada kod Divca...bude li ikada igrao negde gde nece imati protekciju,proci ce kao Bobi, Bjelica....par minuta po utakmici i to je sve.
     (marko carevic, 13. septembar 2019 15:28)

    # Link komentara

  37. @lorimer

    Sta je uradio bogdan u finalu protiv slovenije?! Tad je bilo bitno
     (petarczv, 13. septembar 2019 15:28)

    # Link komentara

  38. @Batistuta
    Moj zivot nije promasen (iako nisam multimilioner), a o sebi si rekao mnogo vise nego o meni. Tebi je "borba sa Amerikancima" trcanje za loptom. Profesionalni sport spada pod industriju zabave, a ne pod borbe sa drugim nacijama. Volim da gledam kosarku povremeno i zasto ne bih komentarisao sportiste, tj. zabavljace, oni zive od toga, kao i glumci. Zato zaradjuju milione, a ne zbog samog trcanja za loptom. Kad niko ne bi gledao i komentarisao, ne bi nista ni zaradili.
     (Marko, 13. septembar 2019 15:28)

    # Link komentara

  39. Bogdan se i sa 27god i dalje fura kao mlad igrac a jokic 4god mladji?
     (petarczv, 13. septembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  40. Bjelica isto tako trpi na poziciji 3 gde su svi brzi od njega, fenomenalno objasnjeno gde se vidi da je Djordjevic ubedljivo najveci krivac za ovaj debakl..
    (Marko, 13. septembar 2019 14:41)

    Bjelica je celu utakmicu protiv Argentine odigrao na poziciji četiri i bio je kriminalan. Manji je problem bio napad, gde jeste srljao, ali tu može da bude loših dana, ali u odbrani odigrati sa toliko malo samopouzdanja, požrtvovanosti i što je najgore inteligencije, neko koga zovu Profesor to ne bi smeo da dopusti.
    Jedan Gabriel Deck, koji ima 4 poena u proseku u Evroligi, podiže se na prvi šut sa 4-5 metara i baca kamen ka košu. Umesto da, kada si to video, ostaviš malo prostora i pustiš ga da šutira, ti mu priđeš blizu i on te do kraja četvrtine tri puta obilazi i polaže loptu u koš, kao da je u pitanju Karl Malone, a ne Gabriel Deck. Mislim da bi čak i Birčević to bolje odradio, ako ništa, makar bi faul napravio da ga ne prođe.
    Generalno, Bjelica se pretvorio u jako nepokretnog igrača i po meni, on je na ovom prvenstvu, u ovom sastavu morao da se menja na parketu sa Jokićem, jer kad njih dvojica zajedno igraju, nama duva takva promaja u odbrani na unutrašnjim pozicijama da je to bilo tužno za gledati.
    (Boris, 13. septembar 2019 15:22)

    # Link komentara

  41. Voli da gleda Jokića ali nije ništa video.
     (Dvorska budala, 13. septembar 2019 15:21)

    # Link komentara

  42. (Rale, 13. septembar 2019 14:41)

    Druže, na ovom prvenstvu Bogdan je najbolje partije pružao protiv najboljih timova. Ako ti nešto nije jasno, pogledaj utakmicu protiv Španije, a ako ne shvatiš ni posle toga, molim te prestani da gledaš košarku, nije to sport za tebe.
    (Boris, 13. septembar 2019 15:09)

    # Link komentara

  43. Drago mi je da Amere još peče poraz od nebeske Srbije, a peći će ih još makar 10 godina! Vidi se to po Brajantovim rečima. Neki su mi se smejali na ovom forumu kada sam napisao pre par dana da Ameri ne smeju da izgube od Srbije, koja im je vekovima trn u oku. Zato i drvlje i kamenje iz Bele kuće po njima. Nije problem ni sedmo mesto, već poraz od Bogdana, Saleta, Jokare i ostalih srbskih opanačkih inatdzija
    (Rastko, 13. septembar 2019 15:04)

    # Link komentara

  44. Beka kao sto je Bogdanovic smo cekali vise od 15 godina. Od Danilovica nismo imali takvog beka. Pored izvanrednog suta, Bogdan igra i vrhunsku odbranu, ima smisla i za asistenciju i organizaciju napada, moze pokriti pozicije od 1-3. Medjutim mi uvek nalazimo neke zamerke, a nismo svesni da necemo uskoro imati igraca ovakvog profila. Jokic takodje igrac koji se radja jednom u 15 godina, ne postoji nijedan centar na svetu koji je toliko polivalentan. Potrebno je jos malo da poradi na odbrani i prilagodi se evropskom stilu sto je bitno na ovakvim takmicenjima.
    (SRB, 13. septembar 2019 15:02)

    # Link komentara

  45. @Rale @Marko @petarczv @kukatilo @Nemke i kompanija... Brajant, Treneri Spanije, Argentine, Italije, Amerike, ceo svet se divi Bogdanovicu. I on je dokazao da je verovatno trenutno najbolji Evropski suter, a mozda i igrac. A u cemu ste vi uspeli? Sta ste vi postigli? U cemu se vi trudite da pobedite te Amere od 5-8 mesta? Ja cu vam reci.. Vi ste promaseni zivoti, i sada iskazujete svoj zivotni promasaj ka nekome ko je veoma uspesan, cak i mogu reci ka nekome ko ce verovatno biti veliko ima svetske kosarke, a vec jeste. Zato... Razumemo vas.
    (Batistuta, 13. septembar 2019 14:57)

    # Link komentara

  46. volim Bogdanovića, on mi je jedan od omiljenih mladih igrača.” - sreća pa je mlad sa 27 godina.
    (Basketball_Guru, 13. septembar 2019 13:40)
    Samo da mu Bog da sreće i zdravlja, taj Bogdan donosiće vama suze i patnju, a nama radost i sreću još 10 godina!
    (Sveznajući sveznalac., 13. septembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  47. Bogdanovic je neustrasiv u nevaznim utakmicama i tokom opustenije igre, cim se lome koplja sa ozbiljnim protivnikom pred kraj, onda je slab. Jokic nije dovoljno dobro iskoricen, a to je krivica selektora.
     (Marko, 13. septembar 2019 14:48)

    # Link komentara

  48. Jokic je vec superstar tako da njega niko ne smatra vise mladim igracem...to je hteo da kaze..
    Inace idite svi na denverstifs predzadnja epizoda fenomenalno objasnjeno kako su nas Spanci i Argentinci prestrcali gde selektor nije znao da se prilagodi, americki novinar prati celo prvenstvi zna nase igrce, cudi se naravno zasto najbolji centar sveta igra van pozicije i ne da mu se lopta da kreira, Bjelica isto tako trpi na poziciji 3 gde su svi brzi od njega, fenomenalno objasnjeno gde se vidi da je Djordjevic ubedljivo najveci krivac za ovaj debakl..
    (Marko, 13. septembar 2019 14:41)

    # Link komentara

  49. Znam da ću biti osuđivan u komentarima, ali nije me briga. Stojim apsolutno kod ovoga što ću reći.

    Dakle, Jokić i Bogdanović su neosporno suvi kvalitet. Jokić je to i dokazao prošle sezone na najvišem nivou, Bogdan će tek tamo da se dokazuje, ali ima materijala sa čime da se dokazuje.

    E sad, kada je reč o neustrašivosti, Jokić ok, ali Bogdanović neustrašiv? Da, ali protiv Portorika. Da, ali protiv Angole. Da ali protiv Amera u razigravanju od 5-8. mesta.

    Međutim, kada treba zagristi u onim najbitnijim momentima, protiv Španije, nigde onaj šut više ne postoji, gde je taj snajperski šut, gde je ta hladna glava. Gde je ta hladna glava u još bitnijem meču protiv Argentine? Gde je šut opet? Gde? Protiv Slovenije je postigao najviše poena, 22, imao najviše asistencija, ali sećate li se šuta za 3? Pa ništa nije ulazilo.

    I tu ne možemo pričati o sreći. Što se mene tiče, ma koliko bio osuđen, Bogdan ipak nije onaj igrač i nikada neće biti, koji će u najbitnijem momentu zasijati. Ali ne protiv Angole u grupi, ne protiv Portorika, Amera u ovakvom revijalnom meču. Tada hoće. Ali neće ipak onda kada je najbitnije.

    Sad lupajte minuse.
    (Rale, 13. septembar 2019 14:41)

    # Link komentara

  50. Sad nas hvali iz perspektive sto je promoter mundomasketa, a prevrtao je ocima kada bi neko pomenuo onomad, 2002. godine, ko je prvak sveta.
    (Ko se seca, 13. septembar 2019 14:36)

    # Link komentara

  51. Kobi govori kao pravi košarkaški navijač. Odmereno, neostrašćeno ističe pozitivne strane igrača i timova. Uživa u detaljima i individualnim rešenjima situacija sa terena, apsolutno ga ne zanima niti komentariše krajnji rezultat, samo lepotu igre.
    Potpuno suprotno(a jedino ispravno) viđenje od većine na ovom portalu!
    (Savetodavac, 13. septembar 2019 14:28)

    # Link komentara

  52. С обзиром колико Богдан тренира и колико је посвећен, тек ће показати какав је играч. Још није на врхунцу каријере. У наредних 4-5 год. ће бити на максимуму. Јокић, такође, није ни близу врхунца. Тек ћемо бити јаки, само да нам се не распадне тим после неуспеха.
     (aco, 13. septembar 2019 14:25)

    # Link komentara

  53. Pa sta ako misli da je Bogdan mlad igrac,mozda ni ne zna koliko ima godina,od skora je u NBA i izgleda mladoliko. Jordan i Lebron su prvu titulu osvojili posle 27 godine. I Alex Caruso je imao 35 poena,8 skoka i 12 asistencija i 18 poena i 10 asistencija kada su mu Lejkersi dali celu utakmicu da igra,NBA je podredjena ofanzivi,reket je otvoren..zato vi sto se odusevljavate Jokicevom statistikom niste svoji. Lejkersi nikad ne bi ni dosli do finala da je Jokic igrao za njih umesto Pau Gasola a vi sad prebrojavajte asistencije,skokove,poene u totalno razlicitom stilu igre :))
    (vince carter, 13. septembar 2019 14:22)

    # Link komentara

  54. “...volim Bogdanovića, on mi je jedan od omiljenih mladih igrača.” - sreća pa je mlad sa 27 godina.
    (Basketball_Guru, 13. septembar 2019 13:40) # Link komentara

    Ja ne volim Bogdanovica, sreca pa je mator sa 27 g pa ga necu vise gledati i kidati mi zivce.
    (Karaburac, 13. septembar 2019 14:21)

    # Link komentara

  55. Bio sam izuzetno negativan ovih dana ali sto vise razmisljam o svemu, ipak nije Saletova krivica bas tolika (mada mu ne mogu oprostiti sto Kalinica nije pozvao vec je dozvolio politika da se mijesa u sport)... Jer ako igrac nece, onda nece. Ako nece vise njih, dogodi se Spanija...
    (sale, 13. septembar 2019 14:16)

    # Link komentara

  56. Zao mi je sto nisam ga gotivio kao kosarkasa.
    Kobi vec nekoliko godina daje pozitivne izjave o Evropi i fudbalu.
    Vidi se da je SUPER covek iako je jedan od NAJVECIH kosarkasa koji su ikad igrali.
     (Zoran, 13. septembar 2019 14:15)

    # Link komentara

  57. Ovi što već godinama hejtuju Bogdana, već malo prelaze u patologiju. Mogu samo da pretpostavim šta je razlog, pa zato i spominjem patologiju. Pošto se zna od početka karijere da je rasni šuter, išlo se na “ne ume da pogodi kad je bitno”. Pa nas onda taj isti Bogdan maltene sam odvede do finala EP, više puta igrajući simultanke, kao npr. u polufinalu protiv Rusa. Al’ džaba, pošto valjda i u finalu nije uspeo da ubaci 30 komada. Na ovom SP, gde je bio naš ubedljivo najbolji igrač i vodja tima, Kobe ga hvali, ali ste vi uspeli da mu pronadjete da “nije više mlad”. U isto vreme, oni malo bezobrazniji pokušavaju da u isti koš sa njim uguraju...Gudurića?!
    (Lorimer, 13. septembar 2019 14:13)

    # Link komentara

  58. bogdan ce vjerovatno biti mlad i sa 35
    Vecina sportista daje samo sablon izjave,samo da se nesto prica
    Gotovo svaki fudbaler kad potpise za neki klub kaze san mi je bio igrati u tom klubu
     (cole, 13. septembar 2019 14:06)

    # Link komentara

  59. Ma sta zna Kobi, objasnice mu strucnjaci sa b92 ko je Jokic... A sto se tice Bogdana, mogu da zamislim kakav je osecaj kada te idol iz detinjstva ovako pohvali
    (neki veliki dr, 13. septembar 2019 13:34)

    Nisi shvatio da covjek i ne zna ko je Bogdanovic?
    Mozda juce ako je malo gledao tekmu.
     (sarajevo.ba, 13. septembar 2019 14:03)

    # Link komentara

  60. Au Bogdane citas li ovo?! Tvoj idol te hvali i prica o tebi. Ponos na najvecem mogucem levelu.
     (Samo čovek, 13. septembar 2019 14:02)

    # Link komentara

  61. Kobe najbliži Jordanu od svih, bez dileme.
     (Alhemist, 13. septembar 2019 14:01)

    # Link komentara

  62. Danas mrzimo Kobija.
    (Panterce, 13. septembar 2019 13:55)

    # Link komentara

  63. Baš me briga ja sam uvek ponosan na Kosarkašku reorezentaciju Srbije,ovaj put smo bez medalje ali Smajlagić,Simanić i mnogi klinci dolaze...tako je bilo i biće,MOMCI HVALA,Sale 50 god ne briše jedan poraz u 1/4...
    (gremlin, 13. septembar 2019 13:54)

    # Link komentara

  64. (dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 13:34)
    Opet je imao strasne asistencije
    (brno, 13. septembar 2019 13:50)

    # Link komentara

  65. Omiljeni mladi igrac sa 28 godina hahahaha.. Nije znao ni ko je on do juce garant :D tu tek shvati covek koliko je zapravo Jokic dobar, sa 24 godine..
    Nestvarno
    (Hahaha, 13. septembar 2019 13:48)

    # Link komentara

  66. omiljeni mladi igrac, a jokic mladji od bogdana :D
     (kobe, 13. septembar 2019 13:48)

    # Link komentara

  67. Bogdanović, mlad igrac?
     (Vlado, 13. septembar 2019 13:47)

    # Link komentara

  68. “...volim Bogdanovića, on mi je jedan od omiljenih mladih igrača.” - sreća pa je mlad sa 27 godina.
    (Basketball_Guru, 13. septembar 2019 13:40)

    # Link komentara

  69. Finale olimpijskih igara 2008. godine u Pekingu, Španci u naletu, svi se na terenu kod Amera pogubili, Fernandez zakucao preko Dvajta Hauarda. Onda stupa na scenu ponovo Kobi Brajant i lomi utakmicu. Najbolja internacionalna utakmica ikad. Kakve legende na ovoj slici...
    (Al Harezmi, 13. septembar 2019 13:40)

    # Link komentara

  70. Kako lupetaju ovi ambasadori, bogdan kao mladi igrac a stariji 3 godine on jokica. Znavi jokic mu je igrac a BB mladi igrac. Lupeta ko maksim po diviziji
    (ilija, 13. septembar 2019 13:38)

    # Link komentara

  71. Voliš da ga gledaš u NBA.Ovo što je igrao na SP van svoje poziciji nije na nivou Nikole Jokića.Bogdan je pokidao na nivou MVP!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 13. septembar 2019 13:34)

    # Link komentara

  72. Ma sta zna Kobi, objasnice mu strucnjaci sa b92 ko je Jokic... A sto se tice Bogdana, mogu da zamislim kakav je osecaj kada te idol iz detinjstva ovako pohvali
    (neki veliki dr, 13. septembar 2019 13:34)

    # Link komentara

  73. i mi volimo!!!
     (jelica, 13. septembar 2019 13:32)

    # Link komentara