- Komentari -
  1. Bravo Sale!
    Uvijek odmjeren i realan.
    Lazna euforija nas je skupo kostala.
    Jer samo na ternu se vodi bitka.
    Ostalo je prazna prica.
    Zato je tako moralo biti.
    Jer smo u finalu bili prije pocetka SP!
    Jos je bilo komantara Scola je penzioner itd.
    Nista gore nego potcjeniti druge a sebe smatrati najboljima.
    To se cesto razbija o glavu.
    Na portalima nije bilo da ce biti tesko i neizvjesno.
    Da su sanse 50/50.
    Nego dobijamo spa pa i tada opet dobijamo arg.
    Umjesto ocekujemo tesku i neizvjesnu tekmu i svi moraju dati max za pobjedu!
    (Vlado, 11. septembar 2019 11:16)

    # Link komentara

  2. Kao apsolutni laik slobodno mogu da zakljucim: Sale resetovao ekipu na fabricka podesavanja. Tuzno je bilo gledati jednog Jokica izgubljenog, decko nije znao sta ga snaslo. Stavis ga na neku izmisljenu samo tebi poziciju i ocekujes da to radi? Ps tako sa svima ostalima. Bukvalno se sudarali na terenu.
    Duda bi sa ovima igrao vezanih ociju.
     (trece oko, 10. septembar 2019 23:07)

    # Link komentara

  3. Mi smo mislili da su za zlato a oni su znali da nisu otud i pritisak, nema pritiska kad znaš da si najbolji
     (g, 10. septembar 2019 20:31)

    # Link komentara

  4. Prvo, ne mogu da razumem i nikad nisam mogao, da se toliko napadaju i pljuju naši igrači i treneri kad dožive neuspeh. Pogotovo što su isti ti igrači i treneri mnogo više puta bili uspešni i tada smo se kleli u njih. Na žalost takve stvari se dešavaju i ljudi greše, ali treba biti čovek i ne treba ih vređati, kao da nikad ništa dobro nisu uradili. Posle ovakvih stvari treba sesti i dobro analizirati šta se desilo i koje smo probleme imali. Nisa stručnjak za košraku, samo sam veliki ljubitilje i ono što sam video je da ovaj tim nije bio dovoljno uigran, nije bilo ideje u igri, imali smo previše centara, Birčeviću i Simonoviću hvala za sve, ali realno više nisu za reprezentaciju, falilo nam je još bar 2 beka šutera. Posle ovog neuspeha, treba analizirati rad celog saveza, jer već par godina i mlađe kategorije doživljavaju neuspehe, treba se zahvaliti Saletu i mislim da je vreme da se dovede Kokoškov. Ne treba pljuvati nikog, ali odgovornost za neuspeh mora da postoji, ukoliko se ne dese ove promene, na rukovodećim pozicijama, rizikujemo da prođemo kao fudbaleri i Hrvati ili kao što smo prolazili posle 2002. što, siguran sam niko ne želi. Krajnje je vreme da se odgvorni zapitaju i da se neke stvari promene, pošto neki problem u radu, očigledno postoji. Podrška igračima i Saletu do kraja prvenstva, a posle toga rez i odgovornost.
    (Maximius, 10. septembar 2019 20:22)

    # Link komentara

  5. Hvala, ali bilo je dovoljno. Makar se kvalifikujte za OI, pa ODMAH poziv Pešiću i Kokoškovu!!! Baš njih dvojicu i to zajedno dovesti, da nam ne propadne generacija sportista koji mogu mnogo više uz pravog lidera kao trenera....
    (ll, 10. septembar 2019 19:50)

    # Link komentara

  6. Ajde dosta mudrovanja. Sale je bio odlican uvek. Igraci su podbacili.
     (Anastas, 10. septembar 2019 19:27)

    # Link komentara

  7. moralo je da nam se kad-tad vrati za 2002....bolje da smo sada u poziciji gubitnika, nego te 2002. dug je otplaćen, biće bolje drugi put...
    (doctor46, 10. septembar 2019 18:56)
    Naplatio je Djinobili 2004 na OI u Atini
     (car na dar, 10. septembar 2019 19:16)

    # Link komentara

  8. Ekipa nema pravog kapitena, pravog vodju ekipe, nekog da zagalami kad treba. Sad se baš videlo koliko nam Teodosic hvali,ali glavu gore idemo dalje.
    (Banjaluka, 10. septembar 2019 19:10)

    # Link komentara

  9. Aleksandar Krstajic nije kriv. I ovo je uspeh, medju 10 na planeti!
    (Bard Zivadinovic, 10. septembar 2019 18:58)

    # Link komentara

  10. moralo je da nam se kad-tad vrati za 2002....bolje da smo sada u poziciji gubitnika, nego te 2002. dug je otplaćen, biće bolje drugi put...
     (doctor46, 10. septembar 2019 18:56)

    # Link komentara

  11. ovo je tek početak mislim sunovrata Srpske košarke zašto?Pa pogledajte rezultate i neuspehe mladjih kategorija ove god. Mislim da je prevazidjen način treniranje koji se radi u našim kako malim tako i "velikim" klubovima .Treba o ovome dobro razmisliti i što pre naći leka.
     (koka, 10. septembar 2019 18:53)

    # Link komentara

  12. Kada sam posle poraza od Spanije rekao, da nemamo sanse protiv Argentine sa Djordjevicem, mnogi su na to reagovali negativno.
    Djordjevic je, prosto receno, problematican lik. Nadobudan, sklon vredjanju i kao iz X-files, ima filosofiju - admit nothing, blame everyone.
    I rekao sam, krivi ce biti - sudije, delegati, navijaci, novinari, igraci, Vucic i Djilas... jedino nije spomenuo promaju... donosno sebe...
    (m1k3, 10. septembar 2019 18:51)

    # Link komentara

  13. Kako sada smeju Kalinić i Nedović !!!
    (Opa, 10. septembar 2019 18:45)

    # Link komentara

  14. Sale bobi marjanovicu jokicu budite jednom dobri dajte otkaze nemojte više biti u timu srbije jeste velika SRAMOTA ti jokicu gines za denver nugets boli tebe za srbiju
    (Dr doolitl, 10. septembar 2019 18:41)

    # Link komentara

  15. Bio je najbolji kad smo igrali finala, a sad svi traže njegovu ostavku. Pa ne igra Saša Đorđević gospodo stručnjaci. Saša je igrao i svi znamo kako je igrao. Ne moramo mi uvek igrati u finalu ili osvajati zlata. Ovo je sport gospodo stručnjaci. Igra se jedna utakmica koja se često igra na jednu ključnu loptu. Nekad prevagne na našu stranu, nekad se slomi na protivničku. Ovaj put, protivnik je bio bolji.
    (realan, 10. septembar 2019 18:12)

    I eto tebe u svim komentarima.
    Kako je dolazio do svih tih finala, to je posebna priča. Njegov skor nije tako ubedljiv da bi se time mogao pohvaliti. Sa druge strane - pa ko je kriv ako selektor nije? Da nije Birčević? Ili Gudurić, Raduljica? ni igraju onako kako jedino umeju. To što ne znaju bolje, to nije njihova greška. Greška je isključivo onoga koji ih vodi i forsira na SP.
    (ja, 10. septembar 2019 18:37)

    # Link komentara

  16. Gospodine Djordjevicu, jedini i pravi krivac si ti, niko drugi.
    Teodosicevo ne igranje je ogroman hendikep za ovu reprezentaciju. Takodje u rosteru sa dva spora beka nismo imali sta da trazimo protiv bilo koje ekipe koja igra malo brze, kao Argentina danas.
    (sasa, 10. septembar 2019 18:37)

    # Link komentara

  17. Krajnje je vreme da čuveni čelnici u Savezu na čelu sa Salom uzmu zasluženi odmor i puste da drugi probaju. Prijateljski savet čoveka koji je u košarci tek 40 godina. Pozdrav i hvala unapred.
    (Vuk, 10. septembar 2019 18:28)

    # Link komentara

  18. Bio je najbolji kad smo igrali finala, a sad svi traže njegovu ostavku. Pa ne igra Saša Đorđević gospodo stručnjaci. Saša je igrao i svi znamo kako je igrao. Ne moramo mi uvek igrati u finalu ili osvajati zlata. Ovo je sport gospodo stručnjaci. Igra se jedna utakmica koja se često igra na jednu ključnu loptu. Nekad prevagne na našu stranu, nekad se slomi na protivničku. Ovaj put, protivnik je bio bolji.
    Podrška selektoruni igračima. Samo oni znaju kroz šta prolaze i kad ostvaruju uspehe i kad se desi neuspeh. Ja sam svakako ponosan na ove ljude bez obzira na rezultat.
     (realan, 10. septembar 2019 18:12)

    # Link komentara

  19. Ali na kraju kaze bekovi, bekovi, bekovi! Najbitniji su bekovi uz svo postovanje visokim igracima. To kaze on koji je poveo 4 centra i jednog kvalitetnog beka... Ludilo mozga... Ja samo ne znam kako ga nije sramota za ovu izjavu?
    (Milica, 10. septembar 2019 18:09)

    # Link komentara

  20. sale djordjevic...slab fond reci sa podstapalicama maternjeg engleskog....ofanzivni ribaund
    (maconii, 10. septembar 2019 18:00)

    # Link komentara

  21. Od 530 komentara koji postoje trenutno na ovoj vesti, 525 je u istom tonu: "Ostavka".
    Dragi Sale, mene bi na tvom mestu bilo sramota da kazem bilo sta vise. Samo spakuj kofere i jos koliko danas idi za Bolonju, za tebe u ovoj velikoj reperezentaciji vise nema mesta.
    Toliko.
    (Onako usput..., 10. septembar 2019 17:51)

    # Link komentara

  22. Ma džabe da su igrali i Teo, Kalina, Nedovic, Gagi i ko još. Ovo je apsolutna krivica trenera i tu je tacka. Imaš vrhunske igrace, a igra + odbrana nulu. Kao amateri na terenu. Bez ideje u napadu, bez odbrane. Sramno izdanje i tu nema dalje. Vreme je za smenu nazalost.

    Saletu, našoj legendi, hvala za srebra i za sve, bez pljuvanja, ali vreme je za promenu na klupi!
     (Will Griggs On Fire, 10. septembar 2019 17:49)

    # Link komentara

  23. Pa kako smo mogli da prelomimo na nasu stranu kad smo kod prvog egala kad smo nekako prodisali ubacili Bobija. Trebalo je odmah uvesti i Bircu pa da istog momenta ugasimo televizore.
     (Jovan, 10. septembar 2019 17:42)

    # Link komentara

  24. Trener koji pozove u reprezentaciju Bircevica, Raduljicu (decko ne igra ozbiljnu kosarku vec jedno pet godina), Simonovica (svaki komentar je suvisan, decko nikada nije bio kosarkas), Jovica (voleo bih da znam ime sporta kojim se on bavi), Marjanovica (jedino kosakasko sto ima je visina), Gudurica (kosarkas sa najboljim menadzerom na svetu), Bjelicu (decko koji igra samo kod nasih trenera i nasih uprava u klubu a i vidno je da vise ne zivi sportskim zivotom) ili je postavljen po zadatku ili nije neki trener. Odajem priznanje za igracku karijeru.
    (Dragan, 10. septembar 2019 17:39)

    # Link komentara

  25. cim sam video da izlazi i nosi slusalice u usima sve mi bilo jasno,jel video neko da selektor slusa muziku pred najvazniji mec na turniru,mani me drugarstva sa igracima u timu moraju biti borci koji ginu,moras imati 12 Branka Lazica koji idu glavom kroz zid, onda i kad izgubis nece ti niko zameriti a ovi tvoji izgubili jos u autobusu,grci su vitlali 12 poena za prolaz bukvalno su se bacali po terenu leteli.
    (mii smo sremci vise nam stomaci, 10. septembar 2019 17:39)

    # Link komentara

  26. Odlazi
    (Falcao, 10. septembar 2019 17:36)

    # Link komentara

  27. Prvo da malo opravdam Saleta. Nije uigrao Jokica? Istina, ali nije ga ni video 3 godine. Bjelica takodje ne zna ni sam lad je poslednji put dosao. Logicno je da zna samo da igra na Bogdana kad je on jedini stalno u timu.
    Takodje, problem je sto samo jednog sutera imasmo. Ne znam sta je bilo sa Guduricem i Bjelicom, ali su ciglarili. Mozda je trebalo dovesti nekog Prepelica ako ga imamo, ne mora da bude vrhunski igrac, samo malo da rasiri reket.
    Ipak, ne vidim cemu Raduljica i Bircevic, zasto ispustiti Kalinica. Ako Nedovic nije povredjen to je tek problem. I pored nedostatka sutera, ovo jeste njegova krivica.
    Da li da se trazi novi? Ne znam, nije to tako lako. Specifican je to posao, nije dovoljno dovesti Obradovica. ili Kokoskova, ne znamo kakvu ce oni hemiju imati...
    (jsx, 10. septembar 2019 17:34)

    # Link komentara

  28. Do danas mu nisam mnogo zamerao. Naravno, bilo je gresaka, ali ko radi taj i gresi.
    Danas je on podlegao tom velikom pritisku i igrao onako kako javnost trazi a ne onako kako on misli da treba. Izasao razocaran onim sto se pricalo i pisalo posle poraza od Spanije, sa stavom, "evo sad igramo kako sete trazili pa da vidimo".
    Sve me podsetilo na 7:1 Nemacke protiv Brazila kad je Skolari postavio taktiku koju je "narod" trazio.
    (Sasa, 10. septembar 2019 15:56)

    Ne pravi se igra za jedan dan aman čoveče. On je video šta su od njegove igre napravili Španci...onda je i ovu utakmicu krenuo sa istom igrom, ARG napravila razliku +8...e tek onda je počeo sa sistemom koji je trebalo uigravati 5 meseci, a ne...evo sad ćemo tako. Igrači počeli da se sudaraju na parketu...sramota!! Tebi kao i velikoj većini ovde treba da se crta da sport nije SONY igrica...ne može bre preko noći da se pravi igra, zato i postoje PRIPREME, razumeš? Pa se na pripremama uvežbava igra. Tu igru gde svako igra "svoju" poziciju, mi ne da nismo igrali, nego nije bila u mislima selektora ni pod tačkom razno....zato i nismo imali "lidera"..nego igramo kao "tim" pa će Jokić na 4, a Beli na 3...kao da se igrači podrede "njegovoj igri", a ne da se igra pravi na osnovu igrača koje imaš? To je sramotni, sujetni, egoistični stav...ja sam "veliki" trener, igrate moju igru, ja sam lider a ne vi...ako nećete zdravo! I na kraju ga Španci satru i vrate na fabrička podešavanja...a plana B nema...realne košarke nema. Upropastio je ovu ekipu jako dobrih igrača. Igračima svaka čast, svi su maksimalni profesionalci koji reč nisu rekli, i sve su igrali u skladu sa svojim mogućnostima kako im je "tata lider" naredio. Staviti Jokića na četiri...a Beloga na 3..a centra uz dužno poštovanje da igraju Milutinov ili Bobi...pa to je uvreda za ceo košarkaški svet. Pa nisu ti igrači došli da igraju za tebe, nego za Srbiju, na pozicijama gde daju svoj maksimum. Sramota i ništa drugo. Sramota!
     (Aleksandar Saša Đorđević, 10. septembar 2019 17:33)

    # Link komentara

  29. glavu gore! Budite zadovoljni da ste ostali u utakmici prvih 20min. Gaučosi su ih odigrali perfektno. Imali su odgovor na svaki vaš pokušaj promjene. Velika većina ekipa bi nakon prvog poluvremena bila zaleđena na -20 taman da su ih vodili Scariolo, Žoc i Pop zajedno .
    (bumerang, 10. septembar 2019 17:32)

    # Link komentara

  30. Nikada nisam podnosio prepotentne, nadobudne, tvrdoglave ljude! Kakva god veličina neko bio, kakvu god karijeru imao - NE SME STAVLJATI SVOJU SUJETU IZNAD SVEGA KADA JE NA CELU REPREZENTACIJE!!! Moraš majstore da progutas ponos i sujetu i u nacionalni tim pozoveš najbolje. Moraš sa najboljima u timu da igraš! Ovako, lik je otišao sa 6 visokih igrača od kojih su u kljucnim mecevima upotrebljiva 3, i sa 6 malih. Svi znaju da je odnos 7-5 najbolji, naročito kada su ti potencijalni protivnici Španija i Argentina koji imaju brze bekove. Potrebni su niski igrači koji će da ih jure i zatvaraju. Drugo, tempiranje forme! Ne tempira se ona za pripremne utakmice i Angolu i Filipine već bas za cetvrtfinale. Možemo da se slikamo sa pobedama na pripremama, 10/10 i šta ti ja znam... Sale je apsolutno kriv iz mnogo razloga i krajnje je vreme za rastanak.
    (veliki strumf, 10. septembar 2019 17:32)

    # Link komentara

  31. Moze li neko da mi objasni, zasti je kod rezultata 28:27, zamenio Jokica i uveo Marjanovica, koji jedino sto je uradio, povecao razliku Argentinaca? Zasto je uopste menjao igrace kada se priblize Argentincima? Uopste mi nije jasno. Ok, prvi put napravi tu gresku, isprave je, ali on je to uradio i pred kraj meca. Zasto kvari atmosferu? Zasto je Bogdanovic izlazio iz igre, a Bjelica nije? Uopste mi njegova taktika nije jasna. U trenucima kada nasi igraju dobro, priblize se, on odmah pravi izmene i svaki put je bilo kobno i svaki put je isto radio. Za Jokica jos juce rekoh, necu mu zameriti ako ne bude igrao, posle onoga sto je selektor rekao. Bogdanovic, svaka mu cast, ali ne moze. Neka mi neko objasni izmene koje je pravio Sasa. Objavite komentar, hvala😁😁😁
    (Ovaj, 10. septembar 2019 17:31)

    # Link komentara

  32. Ocekivano, svi su drugi krivi, samo on nije. Pozdravio te brat Krstaja.
    Odlazi vise da te ne gledamo, jer bi sa tvojom postavkom igre i NBA all star tim izgubio od svake malo jace ekipe.
    P.S. zaboravio si da kazes da cete analizirati utakmice po povratku u Srbiju :D
    (Kanta, 10. septembar 2019 17:28)

    # Link komentara

  33. bolje nismo mogli bez teodosica lidera ove ekipe. steta al boze moj
     (sizofrenija, 10. septembar 2019 17:27)

    # Link komentara

  34. Ja sam pre par dana na ovoj stranici glasao da je četvrtfinale naš max. jer sam video da u utakmicama nemamo trenersko liderstvo. Juče sam napisao da ako bude ih Đorđević vodio danas tako metiljavo kao što je držao koferenciju za štampu teško nama. Ono što je logični sled posle ovog debakla je ostavka selektora. A u KKS nek se dobro zamisle
    (Inž., 10. septembar 2019 17:27)

    # Link komentara

  35. @ja
    Da li si ozbiljan? Poredis Djordjevica s Obradovicem!? Obradovic je tada doziveo debakl u Srbiji i podneo OSTAVKU! Odmah! A pre tog debakla je vec bio svetski i evropski sampion sa reprezentacijom, visestruki klupski sampion Evrope, najbolji trener Evrope...
    I ti njega uporedjujes s Djordjevicem?! Uozbilji se malo.
    (ooo, 10. septembar 2019 17:23)

    # Link komentara

  36. Ne razumem o kakvom pritisku pricaju svi sportisti.Kakav je to pritisak?
    Pritisak je krvni kad imas tenziju,kad te neko davi za vrat pa nemas vazduha.E moj Sasa.Pa ne citajte novine,pogasite internet i drustvene mreze i niko nece znati sta se desava,nego cemo se svi skoncentrisati na igru.Nisam skontao Jokica?Ne znam da li mu je neko zapretio da igra...Na klupi se vidi da nema kontakt sa Djordjevicem...U svakom slu¡caju hvala na svemu ucinjenom do sada i budi covek i daj ostavku.
    (Petar, 10. septembar 2019 17:23)

    # Link komentara

  37. Molim,bracu Srbe da nikada vise ne traze ostavke,da li iz FSS ili KSS oni su partiski poslusnici koji nikada nece dati ostavke!
    Nemaju ni obraza ni postenja!
     (Crni, 10. septembar 2019 17:22)

    # Link komentara

  38. Ne serite... Sad su odjednom svi zaboravili da igraju košarku... Naravno da Sale snosi deo odgovornosti, naravno da su Bjelica, Jović, Micic, Guduric odigrali katastrofalno u napadu a cela ekipa u odbrani... I šta sad... Pustimo momke i selektora sa stručnim stabom da analizirajući gde su greške i šta je to nešto što nam je falilo ove dve utakmice... Podrška i Saletu i ekipi.... Čekacemo mi vas opet ispod balkona...
    (Pfc, 10. septembar 2019 17:22)

    # Link komentara

  39. Realno je da trebas podneti ostavku! Niko nema pravo da te pljuje, ti si naša legenda, puno si dao našoj košarci ali ovo je teska bruka. Imao si ferari a vozio si ga kao fiću. Ćemu Birčević u reprezentaciji? Koja je njegova svrha? Ljulj, Rubio i Kampaco nam se šetaju kroz odbranu kako hoće. Pa Branko Lazić koji vola ne zna da ubode bar bi čuvao ovu trojicu kako valja, imao bi neku svrhu. Zašto ne Kalinić? Nek se kaže javno. I na kraju head master Danilović. Dok je taj na čelu saveza medalje videti nećemo, čovek nema šlifa i znanja za ništa sem za kafanske tuče i druge mutne radnje. Djilas je bio, iako to tesko priznajem za njega gospodin i pravi predsednik!!! Idi dok te narod voli i poštuje. Vreme je za Kokoškova!!!
     (KoleCZ, 10. septembar 2019 17:22)

    # Link komentara

  40. Kako sad odjednom javnost očekivala više, naravno da jeste očekivala više! Takva imena a da se na terenu pokažu kao da ih nema, treba da ih neki trećepozivci i oni sa 40+ uče tome kako se bori za pobedu. Neke istine su isplivale posle ovoga, moraće se naš tim suočiti sa tim, nisu džabe bili oni silni porazi u kvalifikacijama od Nemačke, jedva smo se provukli preko Izraela. To je bila opomena koju nismo dovoljno shvatili jer se čekalo da stigne Jokić i sve će biti kao da smo već osvojili svetsku titulu.
    (Goran, 10. septembar 2019 17:20)

    # Link komentara

  41. Kao odlican poznavalac nase kosarke oduvek sam se pitao zasto Djordjevic drzi Mutu za trenera. Svi treba da odu a ne samo Djordjevic.
    (Ljuba, 10. septembar 2019 17:19)

    # Link komentara

  42. Znači MI smo krivi jer smo bili euforični?
     (Laura, 10. septembar 2019 17:19)

    # Link komentara

  43. Revanširali su nam se za onu sudijsku krađu 2002-e, sa kamatom.
    Što se Djordjevića tiče, izigravao je nekog kul tipa, umesto da se prodere i razbije letargiju u timu.
    Sa trenerske strane je prilično tanak, mada ima dobre savetnike.
    Skariolo ga je taktički razbio i od tog poraza se ni on ni igrači nisu oporavili.
    17 godina bez zlata je mnogo za jednu ovakvu košarkašku naciju i toaj post se izgleda nastavlja i dalje.
    Nadam se da ćemo se plasirati na OI, ali i to je pod znakom pitanja, jer Franzuzi igraju jako dobro i sumnjam da će se baš mnogo naeskirati, zbog poraza od USA, tako da ćemo verovatno morati u kvalifikacije.
    Nešto od početka nije bilo kako treba, kao da nema prave hemije u timu, bukvalno smo se predali, još dok je i bilo vremena za preokret.
    Utisak ova tri dana je ipak nepodnošljivi Šarenac zvani "neverovatno".
    Ponekad pomislim da ni USA ekipi na bi priznao ni jedan zasluženi poen, nego bi svi bili plod neverovatne slučajnosti.
    Ali on je iskusan čovek za sve režime, koji zna kako se čuva radno mesto u sportskoj redakciji, tako da mu i ne zameram previše.
    Sa ekipom ovako neujednačenog kvaliteta, više i nije moglo.
    Pleja praktično nismo ni imali, osim Jovića koji nema štofa za 1 na 1, nego odmah od centra okreće leđe protivniku, da mu ne izbiju loptu.
    Ne nadam se povratku Kalinića i Nedovića u tim dok je Djordjević selektor, a njemu kao što se vidi, ne pada na pamet da preuzme odgovornost i podnese ostavku.
    ("Ne osećam se krivim i ne mislim o ostavci", 10. septembar 2019 17:19)

    # Link komentara

  44. Hahahahhahhaah ugusicu se....evo preuzecu ja krivicu na sebe hahahahh
     (srbicg10, 10. septembar 2019 17:19)

    # Link komentara

  45. saletovi PLAVI moskitosi. Vratite crvene dresove, ne gub ite taj pobednicki identitet
     (stefan, 10. septembar 2019 17:18)

    # Link komentara

  46. Bez ideje, bez protoka lopte, bez odbrane, primili smo 54 kosa za poluvreme. Nasi udvajani njihovi sami i pod kos i na tricu. Najvažnije 3 akcije uigrane zacelu utakmicu nismo odigrali. Sve je to greska Djordjevica pripreme i skautinga. Svi smo se nadali da cuva neke akcije za vazne utakmice ali nije ih bilo
     (ANALiticar, 10. septembar 2019 17:17)

    # Link komentara

  47. Postujem Djordjevica maximalno, toliko nam je radosti doneo do sad. Ali ova utakmica je njegov poraz a dobrim delom i prosla, potpuno odsustvo ideje u napadu.

    Mozak ekipe je bio Teo, koji je sam formirao igru i proigravao igrace sad kad treva selektor ti da uradi i kaze pleju sta da radi tog nema vise. Ovo nam je rezultat al bice bolje ;)
    (srbo, 10. septembar 2019 17:16)

    # Link komentara

  48. Sale, ti si nam oduzeo srce ekipe koje pumpa energiju tu pre svega mislim na Kalinića
     (general DV, 10. septembar 2019 17:14)

    # Link komentara

  49. Uputiti poziv Igoru Kokoskovu i dati mu odresene ruke.
    (Miro de Niro, 10. septembar 2019 17:14)

    # Link komentara

  50. Joj sto mi snetaju ovi komentari protiv Djordjevica, a da smo bili u finalu onda bi svi goveri kako su već to i znali jer je Saša Car!
    Napred Saša i ostali nije kraj sveta, biće dana za megdana, donećemo mi olimpijsko zlato.
    (Rade Piket, 10. septembar 2019 16:59)

    To nije tacno, ja sam nekoliko puta istakao da bih zlatnu medalju menjao za to da on ode, tog sam stava otkako je preuzeo tim, ali pogotovo nakon nepozivanja Kalinica i Nedovica, a da je imao imalo obraza i stida, dao bi otkaz jos nakon poraza u finalu Evrobasketa od Slovenije. I ako ce ovo da znaci njegov otkaz, onda mi i nije toliko zao sto smo ispali, samo da mu vidim ledja, svaka cast za igracku karijeru, ali sto dalje od reprezentacije.

    P.s.
    Voleo bih da ga otpuste, vise nego da sam ode, ali manje vazno, samo da ga ne gledam vise.
    (nostalgija, 10. septembar 2019 17:14)

    # Link komentara

  51. Izgovori. Bili smo broj 1 po FIBA power rankingu. Po individualnom kvalitetu sigurno u prve 3 reprezentacije na prvenstvu. Verovatno ovako jaki necemo biti u narednih 20-30 godina, ako ikad. Iskljucivo i jedino je krivica strucnog staba za ocajnu taktiku u poslednje dve utakmice. Procenti suta su posledica neizgradjene pozicije za sut i umora, a to je posledica pogresne igre. Ocajne predstave igraca kao Bjelica i Marjanovic se desavaju ali trener je tu da taktikom smanji posledice toga i zameni ih ili ih stavi na bolju poziciju.

    Igramo zastarelu kosarku sa nedovoljno trcanja i u napadu i u odbrani. Bogdanovic ide na urucenje od Jokica i onda stane da igra izolaciju umesto da odigra pick and roll, ili pick and pop, ili ulaz pa back pass na krilo za 3. Back door nam ne postoji a Simonovic i Kalinic specijaliste za tu taktiku. Box out u odbrani ne postoji, prave nam skok u napadu, svaka 50/50 lopta ide njima. Duplo urucenje jos nisu otkrili. Mogu ovako do sutra...
    (Radonja, 10. septembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  52. Za sve su krivi plavi dresovi
    (vraćaj crvene, 10. septembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  53. falila je igra, tecna, prepoznatljiva nasa skola. To je imala Argentina...
     (robi, 10. septembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  54. Čoveče,
    Ti si taj ko je podgrevao svu tu priču o medalji i o finalu.
    Možemo sada da pričamo danima...ali jedno je jasno,svi su se odazvali i lično si ti birao sastav i igrače
    Ono što je isto tačno da nemaš više od godinu dana na klupi nekog kluba,znači trenerski kvalitet,ništa.Vadio si se na motivaciju...sada ni to nisi uspeo
    Epilog..digni tim da odemo na OI i ostavka,grehotq je da talentovanu generaciju vodi trener početnik
    (Igor, 10. septembar 2019 17:13)

    # Link komentara

  55. Sve sto krasi nasu igru,brza kretanje lopte,sut spolja I igra pod kosem,tim oruzijem smo izgubili oba meca,na zonu nemamo odgovor.Realno Djordjevic je legenda igracka ali mnogo treba da uci.Skaiolo nas je unistio sa najslabijim sastavom Spanije u zadnjij 10 godina,zato je u Torontu kao pomocni trener a oni su sampionu.Glava gore da se obezbede OI a posle o tome ko je kriv,kako zasto itd.
    (Mmm, 10. septembar 2019 17:12)

    # Link komentara

  56. Čoveče,
    Ti si taj ko je podgrevao svu tu priču o medalji i o finalu.
    Možemo sada da pričamo danima...ali jedno je jasno,svi su se odazvali i lično si ti birao sastav i igrače
    Ono što je isto tačno da nemaš više od godinu dana na klupi nekog kluba,znači trenerski kvalitet,ništa.Vadio si se na motivaciju...sada ni to nisi uspeo
    Epilog..digni tim da odemo na OI i ostavka,grehotq je da talentovanu generaciju vodi trener početnik
    (Igor, 10. septembar 2019 17:12)

    # Link komentara

  57. Nesto je falilo,a to je dobar trener.
     (vazi, 10. septembar 2019 17:12)

    # Link komentara

  58. Pa ne sad smo mi u Srbiji krivi sto su igrali kao babe a taktika nula kao i igra osim Bogdanovica.
     (aspirin, 10. septembar 2019 17:10)

    # Link komentara

  59. aj sale caoo bez da se ljubimoo
     (srbin_sin, 10. septembar 2019 17:09)

    # Link komentara

  60. Sale ima ideju. Na sledece prvenstvo da vodimo, uz ova 4 centra, Gagica, Kuzmica i da aktiviramo opet Stimca. Zapamtice nas.
    (Kukatilo, 10. septembar 2019 17:08)

    # Link komentara

  61. Odlazi.
    (WWIII, 10. septembar 2019 17:07)

    # Link komentara

  62. ostavkaaaaa bre
     (triplem, 10. septembar 2019 17:07)

    # Link komentara

  63. Budi castan i podnesi ostavku posle zavrsetka prvenstva. Svaka ti cast kao igracu, i kao trener si uradio puno za reprezentaciju ali ti nisi trener pobednik kao sto si bio igrac pobednik. Otkazi u klubovima koje je vodio to pokazuje, kao i srebro i 4. mesto na evropskim prvenstvima gde je moglo i trebalo mnogo bolje. Uostalom iza Đorđevića stoji tim, Muta i Antonic su dokazani treneri. Prepotentnost, inaćenje, nepozivanje nekih veoma bitnih igraca, pozivanje igraca koji su prosli zenit ili nisu ni za ABA ligu su samo neki od uzroka debakla, a ima ih sigurno jos puno osim i samog trenerskog znanja. Doslo je i do zasicenja nekog sigurno. Falili su fajteri, poput Kaline i nas kapiten Teo da prodrmaju tim...vreme je za svezu krv i novog selektora.
    (..., 10. septembar 2019 16:56

    Sta to pokazuju otkazi u klubovima? U Pao je osvojio trofej i bio prvi na tabeli, a u EL je dosao do cetvrtfinala, otkaz mu je dao plejboj zbog koga je i Obradovic otisao iz tog kluba. Bajern je igrao najbolju sezonu u istoriji i opet je Djordjevic dobio otkaz zbog nekog idiota. Reci mi panteru da li se ti, i ovi tvoji ostali drugari panteri, necete smiriti dok kosarkaska reprezentacija ne bude pocela da nam lici na fudbalsku?
    (Cirbxiwofbrggs, 10. septembar 2019 17:07)

    # Link komentara

  64. Demagog!!!!! Da se ne ljubimo.....
    (Danac, 10. septembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  65. Poštovani.

    Za sve vas koji prizivate (prozivate) GOSPODINA Igora Kokoškova, korisna informacija: G. Kokoškov je naučen da sam odgovara za ono što radi i ne krije se ni za kim. Zato ON odlučuje ko su mu saradnici, ON odlučuje koga će zvati, ON odlučuje ko će igrati i kako.

    Ako i dalje mislite da će ga pod tim uslovima neko pozvati i postaviti ga za selektora, imate punu podršku većine nas iz dijaspore.

    Hvala.
    (Komšija preko bare, 10. septembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  66. Budi castan i podnesi ostavku posle zavrsetka prvenstva. Svaka ti cast kao igracu, i kao trener si uradio puno za reprezentaciju ali ti nisi trener pobednik kao sto si bio igrac pobednik. Otkazi u klubovima koje je vodio to pokazuje, kao i srebro i 4. mesto na evropskim prvenstvima gde je moglo i trebalo mnogo bolje. Uostalom iza Đorđevića stoji tim, Muta i Antonic su dokazani treneri. Prepotentnost, inaćenje, nepozivanje nekih veoma bitnih igraca, pozivanje igraca koji su prosli zenit ili nisu ni za ABA ligu su samo neki od uzroka debakla, a ima ih sigurno jos puno osim i samog trenerskog znanja. Doslo je i do zasicenja nekog sigurno. Falili su fajteri, poput Kaline i nas kapiten Teo da prodrmaju tim...vreme je za svezu krv i novog selektora.
    (..., 10. septembar 2019 16:56

    Sta to pokazuju otkazi u klubovima? U Pao je osvojio trofej i bio prvi na tabeli, a u EL je dosao do cetvrtfinala, otkaz mu je dao plejboj zbog koga je i Obradovic otisao iz tog kluba. Bajern je igrao najbolju sezonu u istoriji i opet je Djordjevic dobio otkaz zbog nekog idiota. Reci mi panteru da li se ti, i ovi tvoji ostali drugari panteri, necete smiriti dok kosarkaska reprezentacija ne bude pocela da nam lici na fudbalsku?
    (Cirbxiwofbrggs, 10. septembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  67. BICE BOLJE.... SALE BRATINA I LJUDINA!!!PLJUVACI TISINA I MRS U RUPE IZ KOJIH STE IZMILILI.. .
     (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 10. septembar 2019 17:06)

    # Link komentara

  68. Brate, hvala ti za sve, ali nisi u pravu. Ti si jedini krivac, i šta je falilo ti treba da nam kažeš ako znaš uopšte. Nije mi jasno kako ti je uvek neko drugi kriv, samo ti nisi nikada.
     (pantelejac, 10. septembar 2019 17:05)

    # Link komentara

  69. Ti da se pomeris da budes pomocni trener, da motivises igrace, a Kokoskov glavni, taman i da naucis nesto od njega
    (lfc, 10. septembar 2019 17:05)

    # Link komentara

  70. Сале, ЛЕГЕНДО!
    Издржи. Брзо су сви ови, силни селектори, заборавили да си ТИ препородио репрезентацију, коју су сви били отписали.
    Имаш моју безрезервну подршку, као и Ђоковић. Живео ти нама сто година.
     (Ђоле, 10. septembar 2019 17:05)

    # Link komentara

  71. Falio im je bolji trener.
    … Kalina i N. Nemanja
     (milke, 10. septembar 2019 17:04)

    # Link komentara

  72. Ne rece ništa o ostavci? Realno trebas!
    Vreme je za Kokoškova!!!
     (KoleCZ, 10. septembar 2019 17:04)

    # Link komentara

  73. A gdje si ti u cijeloj prici?!
     (Don Serdjo, 10. septembar 2019 17:00)

    # Link komentara

  74. Da neces mozda i docek da ti napravimo...
     (box, 10. septembar 2019 17:00)

    # Link komentara

  75. Sale, momci hvala vam.
    (021, 10. septembar 2019 16:59)

    # Link komentara

  76. Joj sto mi snetaju ovi komentari protiv Djordjevica, a da smo bili u finalu onda bi svi goveri kako su već to i znali jer je Saša Car!
    Napred Saša i ostali nije kraj sveta, biće dana za megdana, donećemo mi olimpijsko zlato.
    (Rade Piket, 10. septembar 2019 16:59)

    # Link komentara

  77. moralo je da nam se kad-tad vrati za 2002....bolje da smo sada u poziciji gubitnika, nego te 2002. dug je otplaćen, biće bolje drugi put...
     (doctor46, 10. septembar 2019 16:59)

    # Link komentara

  78. Samo ne postoji tvoja krivica EGO veliki kao kuca, povuci se i podnesi ostavku pusti druge npr. Kokoškova da pokuša da unesu neke promene i postave drugacije u igri reprezentacije Srbije.
    (Branko Potezica, 10. septembar 2019 16:59)

    # Link komentara

  79. Не пада ми на памет да пљујем никога од ових наших дивних људи... Криво ми је јер није добро припремљена ни ова утакмица ни она против Шпаније. Ако њихови играчи играју пресинг, то значи да направе по пет фаулова у просеку у току нашег напада, а да се свира сваки десети - то значи да мораш у одбрани да одговориш још јаче од противника. Судије очигледно нису квалитетом дорасле СП, али ако си врхунска екипа, а ми то јесмо, онда мораш да се томе прилагодиш и да играш јаче и прљавије од противника. Литванију су унаказили, Грке донекле, па шта се онда чека са јком одбраном? Они нама кваре игру, не дају нашим бековима ока са отворе, ни да помисле да погледају на кош... а ти њих пушташ да се шетају лагано, комбинују и пуцају одакле им сврсне... криво ми је што смо 4 минута пре краја већ били предали утакмицу. Мада је логика игре већ много раније наговештавала овакав исход.
    (оће то, 10. septembar 2019 16:58)

    # Link komentara

  80. Kaži Sale prosto: preuzimam svu odgovornost, krivica za ovaj rezultat je samo moja, taktički smo bili loši, svaka čast igračima na zalaganju i borbenosti.
    (Miki, 10. septembar 2019 16:58)

    # Link komentara

  81. Lalatovica za novog trenera.
    (Sava Sokolovic, 10. septembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  82. Lalatovica za novog trenera.
    (Sava Sokolovic, 10. septembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  83. Odakle ovom coveku pravo da vise ista prica a narocito ovako da prica,kad je vrapcima na grani jasno da je on najveci krivac i njegov izbor igraca.
     (Vlada, 10. septembar 2019 16:57)

    # Link komentara

  84. Sale je kao selektor osvojio po jedno evropsko, svetsko i olimpijsko srebro. Kao košarkaš i da ne govorim. Sve to ga čini velikanom, koji ne zaslužuje ovu pljuvačinu. Ostavku će podneti sigurno, ali nisam siguran da će baš biti jagma oko preuzimanja njegovog mesta.
    (Zaphod Biblbroks, 10. septembar 2019 16:56)

    # Link komentara

  85. Ušo na komentare da Vam izlupam minuse e, jer ste sad našli da se pravite pametni, a pre 48 sati samo hvalite. Brzo u mišiju rupu svi pametnjakovići. Podrška Saletu, vidimo se u Tokiju!!!
    (eTako!, 10. septembar 2019 16:56)

    # Link komentara

  86. Kakav bobi vidim neki likovi pisu da ga imaju neki selektori....boze sacuvaj ,lik udje u igru ispusti 2 lopte l,2xnapravi faul u napadau plus tehnicka,kamo srece da ga nije ubacio,mene vise muci to da su bobi i raduljca dobili vise sansu nego milutinov,decko je top3 centra u evropi prosle god,dok druga dvojica su vise bave kinomatgrafijom,jedan kineskom dok drugi zari i pali po holivudu i mase peskirom.
    (Mickey Ward, 10. septembar 2019 16:56)

    # Link komentara

  87. Budi castan i podnesi ostavku posle zavrsetka prvenstva. Svaka ti cast kao igracu, i kao trener si uradio puno za reprezentaciju ali ti nisi trener pobednik kao sto si bio igrac pobednik. Otkazi u klubovima koje je vodio to pokazuje, kao i srebro i 4. mesto na evropskim prvenstvima gde je moglo i trebalo mnogo bolje. Uostalom iza Đorđevića stoji tim, Muta i Antonic su dokazani treneri. Prepotentnost, inaćenje, nepozivanje nekih veoma bitnih igraca, pozivanje igraca koji su prosli zenit ili nisu ni za ABA ligu su samo neki od uzroka debakla, a ima ih sigurno jos puno osim i samog trenerskog znanja. Doslo je i do zasicenja nekog sigurno. Falili su fajteri, poput Kaline i nas kapiten Teo da prodrmaju tim...vreme je za svezu krv i novog selektora.
     (..., 10. septembar 2019 16:56)

    # Link komentara

  88. Ovo je sramota! Posle ovog poraza me je sramota sto sam Srbin! Hvala ti na tome “selektore”.
    (Xnodeh, 10. septembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  89. Dobro je,sta je tu je... Mozes misliti... Idemo dalje...
     (Atish, 10. septembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  90. Ja već nekoliko godina govorim da ovi momci neće videti zlato sve dok ne dobiju pravog selektora. Sale je bio igračka legenda, ali kao selektor je užasno loš, a ništa mu bolje ne ide u timovima. Nigde ne može da se zadrži dugo i samo ih menja. Katastrofalno vođenje i to ne samo sada, nego na svim prvenstvima do sada, a rezultati su solidni samo zahvaljujući vanserijskoj generaciji, koja će, na žalost, biti prokockana, ako Sale uskoro ne podnese ostavku. Nije ovaj posao za njega i to se vidi. Možda će biti za 10 godina, ali sad nikako.
    (Srđan, 10. septembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  91. Kokoskov
     (Realan, 10. septembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  92. Sta ces sad na Kosovo nositi peske? Mozda ti se obila izjava o glavu. A i to sto nisi pozvao Kalinica.
    (Cale, 10. septembar 2019 16:55)

    # Link komentara

  93. Koji bre micic koji bre jovic micic u efesu gde prima platu baca se za svaku loptu ovde nije umeo da iskreira jedan napad. Jedini krivac za ovo je strucni stab koji treba da se promeni. Lucic,Jokic,Bogdanovic jedini vrede svi ostali napolje iz reprezentacije.... jedini koji vrede i koji su srcem igrali...
    ps jeste sudjeno lose ali na kvalitet koji mi imamo trebalo je biti 15 razkike minimum tako da sudnjenje ne bi doslo u obzir...Djordjevic jedini krivac za kolaps,kokoskov bi se prosetao do finala sa reprezentacijom.
     (filip, 10. septembar 2019 16:54)

    # Link komentara

  94. bitno da je Birca igrao, cemu radulja i simon? sto jednom me ispostova Milutinova? milutinov centar kakvog zeli svaki evroligas...Zeljko glup sto nu igrao Guduric? Vasa od najboljeg pleja Evrolige-do beskorisnog pijuna pod palicom Saleta. provaljena odbrana na Jovicu, koji trojku moze da da, jedino ako Jupiter u tom trenutku udje u osmoj kuci...bobija doveo ko maskotu, da se kinezi slikaju sa njim, jokica gurao na 4, odnos visokih i niskih nerealan u korist visokih, brzine nije bilo, odbrane jos manje...u svakom slucaju velika bruka selektora...a mogao je pozvati jednog davidovca, vanju, borisu...sto da nisu gori i stariji od simona, birce i raduljice? o nepozivanju Nedovica i Kalinica tek necu da govorim, al to je politika...ostace on trener, pa nece ga danilovic i tomasevic smeniti, kad je vrana vadila oci vrani?
     (crni_redstar, 10. septembar 2019 16:54)

    # Link komentara

  95. Lepo je biti srcan i davati sve od sebe. Ali, ne mozes samo na osnovu toga da vodis reprezentaciju. Na stranu sve diskutabilne odluke do prvenstva, dva puta je u tri dana takticti razbijen u potpunosti. Hocemo li konacno docekati Kokoskova na klupi?
    (realno, 10. septembar 2019 16:53)

    # Link komentara

  96. Ovom čoveku tek sad treba pružiti podršku i podstaći ga na dalji rad u repki. Realno oba poraza su njegova zasluga ali takodje ne smemo zaboraviti šta je sve do sad učinio i kao igrač i kao selektor. I najbolji nekad greše ali to ne znači da i dalje nisu najbolji. Da li smo ranije ušli u formu pa kad je trebalo jednostavno izgoreli ili je razlog ovo ili ono sad nije važno. Zadržite i podržite ove momke jer oni su najbolji na svetu. Mala molba da sledeći put povedete i Kalinića bez obzira da li on voli ili ne voli prestolonaslednika. Falio je. Sport mora da se distancira od politike. Napred Srbija napred Orlovi. Bravo momci i bez predaje. Biće bolje drugi put
     (JON SNOW, 10. septembar 2019 16:53)

    # Link komentara

  97. Poraz je vjerojatno bio zbog toga, da se našalim malo, što ste na SP u nogometu navijali za ARG protiv HRV, šalu na stranu, falili su vam Teodosić i Milosavljević, uvijek je dobro imati tricaša, šuterta u ekipi kao što je Teodosić, ono što sam uspio pogledati jedino je Bogdanivić bio u šuterskoj formi sa distance, a to je u današnjoj košarci kada se poslože protivničke obrane nužno.Ali svejedno, imate 4 velika srebra u zadnjih 10 godina.
    (zgtom, 10. septembar 2019 16:52)

    # Link komentara

  98. Ovaj poraz nije šok samo za nas već i za SAD, jer su u nama videli najvećeg konkurenta za zlato.
    (Fed club Beograd, 10. septembar 2019 16:51)

    # Link komentara

  99. ODLAZI!!!
    (Kale, 10. septembar 2019 16:51)

    # Link komentara

  100. 1. Sujeta i politika selektovali tim.
    2. Ego tempirao formu da gazimo u pripremnim i boraniju u grupi pa da padnemo kada je najvaznije.
    3. Najbolji NBA centar ulazi kao zamena na cetvorci a menja igraca koji je rezerva u Bon telekomu.
    4. Spanija i Argentina nas takticki dobili i ti nisi zonu znao da probijes sa najboljim centrom i bekom turnira.
    5. Jokic je glup, Amerima neka je Bog u pomoci, idemo na zlato, sudije ne valjaju samo je selektor OK.
    Tri prvenstva smo igrali na individualni kvalitet bez krstene taktike da bi se selektor prodavao na CV. Igramo kosarku proslog veka i umesto da dodje Kokoskov pa da pridjemo Amerima na 10-ak poena mi imamo Bircu, Radulju i Simona koji imaju zasluge kod kvazi trenera koji je dobio otkaz u svakom klubu
    (Misko, 10. septembar 2019 16:51)

    # Link komentara

  101. Molim sve vas sto pljujete i trazite Saletovu ostavku da se vratite na fudbal i da tamo halabučete i prozivate.. Ipak je kosarka gospodska igra.
    (Stara skola #22, 10. septembar 2019 16:50)

    # Link komentara

  102. Све се уклапа у његову причу. Сви су криви (медији, публика, играчи) само је он прави... и јесте прави ГРОБАР што нам ископа раку к'о нико до сада. Нестани човече, нестани и невраћај се...
    (Tiho teče Kolubara, 10. septembar 2019 16:50)

    # Link komentara

  103. Pa ti opet selektiraj po političkoj i klupskoj liniji... Znaaaaaš.
    (Petar, 10. septembar 2019 16:38)

    Ovo je moguce procitati samo glasom Petra Bozovica hahahaha. Znaaaaaaas.
    (Kukatilo, 10. septembar 2019 16:50)

    # Link komentara

  104. Sale, znam da ti je najteze i zao mi je zbog toga, ali razlika izmedju nas i tebe je sto ti odlucujes. Kako je moguce da nisi primerio da je cetri uzastopna napada Argentina dala pored Bjelice, i da ti nisi reagovao? Stavis ga na klupu po usima, izdriblas ga (kao Zoc) pa jos jednu (max) sansu. Da ne pricam da je Bjelica jedan od najnepreciznijih krila na svetu, i da je ispromasivao skoro sve.
    Za Jovica ne treba trositi reci, decko od Jokica dobije loptu na otvoren sut, on mu vrati, Jokic mu opet da, ovaj mu opet vrati!? Ja verujem da je Jokic hteo onda da je sutne u publiku. Pa decko kad ces da ga ubodes, ako neces u 1/4 finalu? Naravno to je pod uslovim da je samoionski mentalitet, ovako druga liga.
    Guduric? Klasicna menadzerska fora, Misko Zeljku, Zeljko forsaz u Feneru i aj’ u NBA....pa ce se uzeti nekih par miliona, ali on Guduric uze Kalini mesto.
    Tako da sve u svemu, posle bitke mnogo generala, ali danas je Sale najvise podbacio.
    I jos mozda najbitnija stvar, ovaj tim nema lidera, nema igraca u koga ce ostali da gledaju, kao nekada u Saleta i Bodirogu i da ih ovi “dizu”. Bogdan to definitivno nije.
    (sasa jokic, 10. septembar 2019 16:49)

    # Link komentara

  105. "Американци? Ако се сусретнемо нека им је бог у помоћи". Ваша изјава селекторе, а сада кривите јавност за притисак.
     (Tau, 10. septembar 2019 16:49)

    # Link komentara

  106. Željko Obradović je, sa mnogo jačim timom i boljim igračima, u sred Srbije doživeo debakl. Pa je, posle toga, uzeo 4 Evrolige, 10 titula u prvenstvu i 10 kupova. Dakle, košarkaški stručnjaci ne zaboravljaju ono što znaju nakon takvih poraza. Naprotiv, iz toga izlaze jači i bolji. Svi koji sada hoće da oteraju Saleta to ne bi trebalo da zaborave. Sale treba da se iskupi za ovaj debakl, tako što će izboriti Olimpijske igre. Pa onda neka sam odluči da li će podneti ostavku. A ako ne podnese, neka bude svestan da se onda očekuje finale na Olimpijadi.

    Tek nakon što Đorđević ode pod svojim uslovima, onda treba ponuditi mesto Žocu, jer je greota i sramota da se takav trener, na onaj način, oprosti od reprezentacije. Ako on to neće, reprezentaciju dati Saši Obradoviću. On izgara od želje da vodi reprezentaciju, a postao je izuzetno dobar trener. Posle njega može da se razmišlja o Kokoškovu...
     (ja, 10. septembar 2019 16:48)

    # Link komentara

  107. Sasa bi trebalo da kaze: Ovo je velika blamaza za Srpsku kosarku. Dugujem izvinjenje svim ljubiteljima kosarke u zemlji i obecavam da ce mo uciniti sve da se plasiramo za olimpijske igre u Tokiju. Sto se mene tice jasno je da cu po povratku u zemlju podneti ostavku. Hvala.
     (Guromir, 10. septembar 2019 16:48)

    # Link komentara

  108. Kako vas nije sramota svi koji pljujete momke. Prvo ste ih svi dizali u nebesa, dobijamo Amere lagano... I to nisam podrzavao, jer svako lozenje moze da bude negativno. Ali ovo sto sad radite je jos jadnije... Doneli su nam tri srebra, sad cete reci ali nisu pobedili. A u cemu ste to vi bili drugi u svetu, Evropi ili u nasoj zemlji ako nigde drugo. Sta ste vi uradili za svoju zemlju. Jeste odvojili neko leto za nju, necega se odrekli? aili po ceo dan visite na portalima i komentarisete one koji su nesto uradili u svojim zivotima. Nazalost vecina ovde je sramna i pokazuje da mi ove momke ne zasluzujemo. Ni njih ni odbojkase ni odbojkasice vaterpoliste nikog. A da zasluzujemo fudbalere i jos gore od njih takvi nam trebaju. Posto se ovde uspeh ne prasta a neuspeh slavi u srcu a kritikuje javno, jer je l te sta su oni bolji od mene koji sedim u trideset i nekoj besposlen kuci na maminom i tatinom dzeparcu. Toliko o glupim ljudima. A sad Momci svaka cast na borbenosti za svoju zemlju i u ovakvim okolnostima koje su nas zadesili jos od pocetka priprema. Sale hvala na svemu do sad , nekad se kockice ne poklope nisi ti mogao da znas da ce Teo i Milosavljevic da se povrede pa da zoves Nedovica i Kalinu. Isto tako mozda je tvoja odluka vezana i za ponasanje njihovo. Ali to je sve proslo. Treba odigrati ovo kako treba do kraja pa da vas gledamo na Olimpijadi dogodine. Glacu gore momci i iz poraza se uci. Ima i nas koji vas volimo i kada niste prvi i kada gubite!
     (Cone, 10. septembar 2019 16:48)

    # Link komentara

  109. Ne može sve pre Bogdana...procitali su svi,ubiše nas Španci,pa onda i Argentina. Omanuo si kao trener u taktici i psihički naši igrači nisu bili spremni. TO JE RAZULTAT OVOG PRVENSTVA. Neke stvari moraju da se menjaju,sa ili bez tebe.
    (Marko, 10. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  110. U principu sve je to tačno. Medjutim, svega je toga bilo i kad smo osvajali zlatne medalje. Ipak se ovde radi o tvom neuspehu.

    Odabir igrača se nije pokazao kao dobar. Da se ne ponavljam, ali Kalinic je izostavljen zbog stvari koje nemaju veze sa sportom. Na kraju Simon, Birča, Bobi, Vasa i Guduric (to je 5 igrača!) nisu pokazali apsolutno nista, a to je čitava jedna petorka.

    Delovalo je da tim nema nikakva resenja. Da ne postoji energija, timski duh. Dva meča uzastopce pokazuju se iste mane. Jednostavno Sale, pročitali su te jako dobro.

    Ovo je sport. Nije kataklizma biti 5ti, ali nemojte pričati priče u koje ne veruje prosečan ljubitelj košarke.
    (Cicero, 10. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  111. Izvini, frajeru, da se nisi kladio na Argentinu?
    Tvoje vodjenje tima im je dalo 30 razlike. Momci su jos i odlicno igrali sta si im radio.
    Gde ri je bio Milutinov citav mec?
    Ej, takvom igracu si dao minut igre.
    Raduljica prva 3-4 minuta, i do kraja klupa.
    Jokic poslednji minuti, klupa, a kao boris se da stignes, a?
    Micic u emotivno problemu i losoj formi nikad duze u igri, cak si mu u igri sa dva pleja dao ulogu 1, preko Jovica.
    Kam gi starter Birca?
    Igrao si fizicki napornu utakmicu sa 7 igraca. Ne racunam Simonoviceve majstrije u odbrani.

    Ja otpocetka tupim prste i zube da ovo nije dobro sastavljen tim, i da je trener egoisticna neznalica. Ali ne, ne diraj u tu velicinu, u tu gromadu. Eto vam je sada ta vasa gromada, idite da ga cekate na aerodromu.
    (MilanChe...Ge..., 10. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  112. Sale svi su krivi i sudije i Gaučosi a je li ima i neke tvoje krivice. Da li si dovoljno učio trenerski posao???
    (Aleksandar, 10. septembar 2019 16:47)

    # Link komentara

  113. Prvu stvar sto ti trener kaze jeste nema lako primljenih koseva a sto smo mi radili???
    (Darki001, 10. septembar 2019 16:46)

    # Link komentara

  114. Aha, novinari, javnost, narod ...
    Nego ko je prvi rekao da je vreme za zlato i usput poželeo amerikancima da im bog pomogne ako se sretnemo.
    (Krle, 10. septembar 2019 16:46)

    # Link komentara

  115. Odgledao sam celu konferenciju.
    Nije rekao pozicija, pozicija, pozicija...
    vec je uporedio kosarku sa trzistem nektetninama, i rekao...
    "lokacija, lokacija, lokacija , a u kosarci bekovi, bekovi, bekovi..."
    Covek je igrao sa dva centra celo prvenstvo, pa ovo izjavio posle eliminacije.
    Nemam sta vise da dodam.
     (Blok 63., 10. septembar 2019 16:46)

    # Link komentara

  116. jos si tu?
     (crni_redstar, 10. septembar 2019 16:45)

    # Link komentara

  117. Sve je vec receno...a dodacu i ovo..."Nikad neću preuzeti da treniram neki klub dok vodim reprezentaciju" svi se dobro secamo ove njegove izjave....trener bez znanja, karaktera, obraza...ostavka!
    (Sima, 10. septembar 2019 16:45)

    # Link komentara

  118. Kako vas nije sramota svi koji pljujete momke. Prvo ste ih svi dizali u nebesa, dobijamo Amere lagano... I to nisam podrzavao, jer svako lozenje moze da bude negativno. Ali ovo sto sad radite je jos jadnije... Doneli su nam tri srebra, sad cete reci ali nisu pobedili. A u cemu ste to vi bili drugi u svetu, Evropi ili u nasoj zemlji ako nigde drugo. Sta ste vi uradili za svoju zemlju. Jeste odvojili neko leto za nju, necega se odrekli? aili po ceo dan visite na portalima i komentarisete one koji su nesto uradili u svojim zivotima. Nazalost vecina ovde je sramna i pokazuje da mi ove momke ne zasluzujemo. Ni njih ni odbojkase ni odbojkasice vaterpoliste nikog. A da zasluzujemo fudbalere i jos gore od njih takvi nam trebaju. Posto se ovde uspeh ne prasta a neuspeh slavi u srcu a kritikuje javno, jer je l te sta su oni bolji od mene koji sedim u trideset i nekoj besposlen kuci na maminom i tatinom dzeparcu. Toliko o glupim ljudima. A sad Momci svaka cast na borbenosti za svoju zemlju i u ovakvim okolnostima koje su nas zadesili jos od pocetka priprema. Sale hvala na svemu do sad , nekad se kockice ne poklope nisi ti mogao da znas da ce Teo i Milosavljevic da se povrede pa da zoves Nedovica i Kalinu. Isto tako mozda je tvoja odluka vezana i za ponasanje njihovo. Ali to je sve proslo. Treba odigrati ovo kako treba do kraja pa da vas gledamo na Olimpijadi dogodine. Glacu gore momci i iz poraza se uci. Ima i nas koji vas volimo i kada niste prvi i kada gubite!
     (Cone, 10. septembar 2019 16:45)

    # Link komentara

  119. Samo ne znam ko je birao te bekove, da li je tačno ono što se priča po kuloarima da je dobijen spisak ko ne sme biti u reprezentaciji? Posle povrede Gagija morao je da se zove Nedović pa da nije pipnuo loptu 3 meseca. Kalinića neću da pominjem jer isti dan kada je on izbačen sa spiska u UO saveza je došla savetnica predsednika .
     (igla, 10. septembar 2019 16:45)

    # Link komentara

  120. Sale, igračka legendo HVALA za sve pokazano na terenu kao igrač, veliki igrač. N8kada neću prestati da ti budem zahvalan za sve one trojke iz finala 95 i one legendarne trojke protiv hrvata...ali... Saša Đorđević kao trener samo ruši legendu o samom sebi. Tuga. Sada je strašno lako kritikovati i praviti se general posle bitke, od toga ništa lakše ali barem se meni čini da je sve ovo što smo danas gledali samo jedna u nizu velikih grešaka i užasno loših odluka koje je Sale doneo. Siguran sam da mu je ovaj tim procureo kroz šake, ispustio je šansu da mu se podigne spomenik u Beogradu. Nikada mi neće biti jasna uloga Mute Nikolića, koji bi kao pomočnik trebalo da pruži milion informacija i saveta, nadam se bivšem selektoru, da vidi ono što Sale ne vidi i tako dalje.... a ne da služi za "podizanje atmosfere" isl. A tek onaj Saletov venčani kum Joca Antonić, mudrac sa Tibeta, koji u to?u utakmice ne progovori ni jednu jedinu reč pa čak ni izraz lica, čovek sedi kao voštana figura i osnovni zadatak mu je da dodaje lopte na šuterskom treningu. Šta tek radi drugi Saletov venčani kum Neša Ilić, odnosno šta je konkretno njegov posao to samo nebo zna. Sada mi je jasno zašto se Sale zadržao u svim timovima gde je na igračko ime dobijao trenerski posao samo po jednu sezonu, e pa zato što je toliko vremena trebalo u Italiji, Grčkoj i Nemačkoj shvate da Sale NIJE vrhunski trener, daleko je on od toga. Jednostavno nije dorastao za selektora zemlje koja ima toliko vrhunskih igrača. Za kraj moj predlog je : Željko Obradović. Trebalo bi da odemo ispred njegovih vrata i kleknemo i molimo ga da se vrati na mesto koje NIKADA nije ni trebalo da napusti. Razmislite malo da li bi moglo da se Željku desi da ga trenerski nadmudri Skariola ili ovaj nemušti argentinac koji je samo prepisao recept od Skariole. Željko vrati se molim te, dok za ovu generaciju igrača nije kasno.
     (arhitekta, 10. septembar 2019 16:45)

    # Link komentara

  121. samo potpuna neznalica moze sa ovakvim igracima da napravi ovoliki neuspjeh... par kstenih akcija nismo imali... kakvih igraca u timu a ucinak nula....ne znam kako ga nije sramota da spominje sudije... pa sve i da su skakali po nama opet smo trebali da pregazimo argentince...
     (Bidon, 10. septembar 2019 16:44)

    # Link komentara

  122. Cim se umesa vlast pisi propast. Dan posto je selektor objavio da Kslinic otpada, je bila vest da je savetnica za medije predsednika usla u upravni odbor KSS, samo su retki mediji to preneli. Drugim recima “ako hocete pare za pripreme i put ne mogu da igraju svi”. E pa sad nek ti oni prirede prijem a ti im daj medalju ili pehar.
    (santa justa, 10. septembar 2019 16:44)

    # Link komentara

  123. daj ostavku i idi Virtus ispade da je narod kriv jer su previse ocekivali od vas,a isto tako ispada da je i fiba kriva jer vas je stavila na prvo nesto za osvajanje zlatne medalje.
     (dak david, 10. septembar 2019 16:43)

    # Link komentara

  124. „благосливен" ...у јеботе каква фарса од изјаве!
    Патетика невиђена,
    А био би мниго часнији ДА СИ МИМЕНТАЛНО ДАО ОСТАВКУ, јер с својом сујетом, незнањем обогаљио један сасвим солидан тим!
    Одлази, одлази, и иди у Италију, док те и од тамо не истерају, велики стручњаче.
     (КО'ЗЕЗА, 10. septembar 2019 16:43)

    # Link komentara

  125. Ostavka ko glava prijatelju.
     (Mare, 10. septembar 2019 16:42)

    # Link komentara

  126. Đorđević na ovaj tim nije uspeo da prenese energiju koja nas je krasila na prethodna 4 velika takmičenja. Nikad Sale nije bio neki taktičar, ali je motivisao igrače tako da su u odbrani grizli kao lavove, a i imali smo takve tipove igrača. Sada vidite koliko fali Marković, Milosavljević, Kalinić, Nedović pa čak i Štimac da se raduje našim dobrim potezima, a da ne pričam koliko nam fali Teo. Ovde osim Bogdana i donekle Lučića nema igrača koji je srčan i koji će izginuti za tim, svi su uplašeni, plaše se šutnuti trojku čak i kad je otvoren šut. Kampaco, Riki Rubio, Oreola, Vildoza i slični igrači pored Markovića, Milosavljevića i Kaline ne bi videli 20 poena svi zajedno, a protiv Gudure, Jovića i Bjelice su izgledali kao vanzemaljci.
    (don, 10. septembar 2019 16:42)

    # Link komentara

  127. Legendini plaćeni botovi u punom sastvu :) Ceo pripremni period smo ih čitali, a danas su dobili duplu dnevnicu. Šta možemo očekivati u narednom periodu? Saletovu ostavku i dovodjenje nekog Alimpija, koji će dovesti ceo Železnik, kako bi jurišali na F9 i to reklamno-prodajni bilbord za razne Guduriće i Marjanoviće, koji realno blage veze nemaju.
     (Ne daj se Sale!, 10. septembar 2019 16:41)

    # Link komentara

  128. Mora da se menja igra procitali su je svi, da se dovedu novi clanovi strucnog staba, postavi nekog mladjeg trenera kao svog pomocnog pa mu budi mentor postavi se kao Duda Ivkovic nek se promeni nesto, selekcija igraca nema vise drugarske i prijateljske veze Birca,Simon,Raduljica smesno, ostavi Macvana i Teodosica kao kapitene postavi se kao autoritet i objasni mesto igracima sta sme a sta ne sme i uvek igrati sa najboljim sto ova zemlja moze da pruzi! Unistio si igrace npr Jovica dugi niz godina tretiras kao drugog pleja tkz igraca zadatka unistis mu samopouzdanje i sad odjednom mu dajes neku slobodu u igri a pre samo dve godine si mu branio sut za 3 sa pricom ima ko ce to ti samo prenosi loptu! Urnisao Jokica, Gudurica, Micica, Bjelicu celo prvenstvo nametajuci im nesto sto im ne odgovara,izostavio Kalinica i Nedovica, i ocekivao nesto na ovom prvenstvu! Oprostio se tek tako od jednog Micova i Markovica preiskusnih igraca dok tamo u nekom Brazilu, Argentini, Spaniji ljudi igraju sa preko 35 pa i 40 godina...
    (nis, 10. septembar 2019 16:41)

    # Link komentara

  129. Ja moram da istaknem da su Francuzi jedna korektna ekipa, stvarno ih puno cenim. Ne igraju prljavo, igraju na kvalitet, na poen vise. Evo sad vidim i oni se zale na ta duga putovanja, opravdano.
    I njima je FIBA maceha kao i nama ali nema veze.
    Mnogo bih voleo da u polufinale igraju Srbija i Francuska. Nama su malo vece sanse da se dokopamo sledece faze, njima ce biti ultra tesko ali ako izbace USA bice preumorni sigurno sto bi nama bila potencijalna sansa (setite se koliko smo se mucili sa Novim Zelandom posle USA).
    Ali hajmo najpre danas ove prljave Gaucose da umirimo, ocekujem da ce nam parirati 2/4 i da cemo u trecoj kada nestane nervoza da iskalimo sav bes koji u nama tinja. Ocekujem Bjelicu i Jokica u punom sjaju. Vasa Micic je vec nas najbolji igrac.
    (Mare, 10. septembar 2019 10:07)


    Hahaha dje ovaj Mare i njegov Bjelica Jordan.
    E jeste iskalili BES hahahahsha
     (sarajevo.ba, 10. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  130. Do sada je Teo organizovao igru a ne ADJ a sada ga nema i eto
    (Hm, 10. septembar 2019 16:40)

    # Link komentara

  131. Nisam pljuvac al falio im je bolji selektor da prepozna da.neki igraci su totalno van forme, ( Bijelica, Guduric, Simonivic, Micic(opravdano) kao i da oslobidi pritiska ostale igrace jer su i spanci i argentinci udvajali Bogdanovica i Jokica, a nasi igraci koji su ostajali dami nisu imali hrabrosti da sutnu na kos. To je greska selektora i samo selektora. Falio je i Teodosic i Kalinic i Milosavljevic i Nedovic.. zasto su neki falili to je opet do selektora... Volim Djotdjevica i podrzavam alnaovom prvenstvu je onnazalost najvise podbacio.
    (BorisSrb, 10. septembar 2019 16:39)

    # Link komentara

  132. Teo, Nedović, Jović, Bogdanović, Kalinić, Lučić, Milosavljević, Bjelica, Simanić, Jokić, Milutinov, Kuzmić. Selektor: Kokoškov, Radonjić ili Trinkjeri.
    (ja, 10. septembar 2019 16:39)

    # Link komentara

  133. Falilo je da im ti das podrsku i atmosferu a ne da od pocetka prvenstva stojis pored terena kao nezainteresovana baba i kao da si sve vec pobedio..e to se obilo o glavu svima,celom timu koji je sam trazio resenje...a...spanski trener kao 6ti igrac na terenu,argentinski isto tako a ti Sale...stojis i samo slezes ramenima...to nije trener.
     (Cile, 10. septembar 2019 16:39)

    # Link komentara

  134. Pa ti opet selektiraj po političkoj i klupskoj liniji... Znaaaaaš.
    (Petar, 10. septembar 2019 16:38)

    # Link komentara

  135. Ako si imalo normalan castan i posten covek podnesi ostavku,jos danas..I ne samo ti vec i tvoji kompanjoni iz saveza ..prica se neka prica kako nam fudbal vode losi ljudi a hajde da vidimo kakvi su u kosarci..Predsednika saveza nam pre neku godinu jedva spasili hvala bogu u kafanskom obracunu...Za nekog mozda off topic m sve to treba da se gleda kad agitujes na javnu funkciju..zato lepo ostavke svi
    (Komplet, 10. septembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  136. Jokic sa 40 godina je nadigrao centarsku liniju Srbije i otisao u polufinale.Jedino koji se borio je Bogdanovic i svaka mu cast!!! … baš zato jer se sve svodilo na to,da se lopta,da bogdanu mi nismo bili tim jer bogdan nikad i nije znao,da razigrava ekipu kad to radi teodosič onda igramo kao ekipa a ne kao pojedinac.nikad bogdan nesme igrati keca i mi imamo šanse ovako truba,da nije bilo teodosiča mi nijednu medalju nebi uzeli
    (slaviša šmigič, 10. septembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  137. Sale je za mene bio i ostaće naš najveći sportista ikad (ne nužno najbolji ili najtrofejniji, ali svakako najveći), mnogo ga volim, ali nažalost, sada je konačno postalo jasno da on jednostavno nije taj kvalitet, nije ta klasa, kao trener/selektor. Ovo prvenstvo prosto mora da bude poslednje takmičenje sa njim kao selektorom. Forsira zastareo stil košarke (dva centra), pravi neke nelogične poteze i petorke, svaku utakmicu koja je bila iole bitna smo pukli ako je protivnički tim imao krštenog trenera. Da su tu bili Pešić, Obradović ili, zašto ne, Kokoškov, prošetali bismo se do finala, a sasvim moguće i do zlata.
    Možda je baš Kokoškov najbolji izbor jer je najviše u toku sa modernom (NBA) košarkom, ali ne znam koliko je to realno u ovom trenutku.
     (Powerslave, 10. septembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  138. Đorđević Mag, čuva taktiku za olimpijske igre !
    (ja@rs, 10. septembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  139. Sve kategorije podbacilie, sad i seniori. I NIKO NIJE KRIV?
     (pp, 10. septembar 2019 16:37)

    # Link komentara

  140. Sve sami profesionalci u košarci medju komentatorima. Ja kao navijač, posmatrač i komentator laik za košarku kažem: Napred Srbija! Biće još pobeda!
    (Navijač veselnik, 10. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  141. Ostavka?
     (ferdinand, 10. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  142. Stalno se za sve sportove kod nas govori kako nemamo kontinuitet, kako stalno menjamo trenere, selektore...
    Ovde imamo kontinuitet dobrih rezultata i dosao prvi neuspeh i sada se odmah trazi ostavka.
    Nemci ne smenjuju Leva u fudbalu iako se vec nekoliko godina raspadaju. Spancima i Francuzima ne pada napamet da smene Skariola i Kolea iako imaju slicne rezultate kao Djordjevic sa isto mocnim timovima, mozda i boljim. Ima jos takvih primera.
     (trom, 10. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  143. Adios Serbios.Kakvo peto mesto,odmah vratite se kuci.I to nocasnjim letom.Odmah.Ne obrukajte nas vise.
     (Delije-Sever, 10. septembar 2019 16:36)

    # Link komentara

  144. Jedva si proso kvalifikacije, zato nisam nista ni ocekivao na ovom prvenstvu... Svi znaju da ti je pre 3 godine Teodosic postavljao napade, a i kokoskov ti je pokazao da si prosecan trener
    (vukan, 10. septembar 2019 16:35)

    # Link komentara

  145. oprosticu ti ljudski je,zaboraviti necu nikad,boli me mnogo,zivela Srbija!
     (oljda, 10. septembar 2019 16:35)

    # Link komentara

  146. Mali rezime ovog reprezentativnog leta.Mladi ispali u B diviziju,na svetskom U-19 7.mesto.Juniori 10.mesto na EP.U-16 jos jedno 7.mesto na EP.Seniori SP razigravanje od 5-8mesta...Da ne ulazimo u razloge ni na ovo prvenstvo nismo otišli u najboljem sastavu mada i ovakav sastav je mogao da se bori za medalju.Ovo je blagi neuspeh.
    Ukoliko gospoda iz KSS imaju obraza trebalo bi svi zajedno da makar ponude ostavku.Jer sve zajedno ovo nije šamar,nego ponižavanje i ubijanje srpske košarke.
    S druge strane.U klubovima onim nosećim po 6-7 stranih igrača i treneri stranci.Ne mogu da verujem ali ova situacija je poziv na buđenje.Mnogo gori post i raspad može da nam se desi nego 2003-2009.Od zemlje košarke ostaće uspomena.
    (Zju, 10. septembar 2019 16:34)

    # Link komentara

  147. Kokoškov...to je to.
     (ogi, 10. septembar 2019 16:34)

    # Link komentara

  148. sad jedno zlato sa olimpijade da se iskupite, može i srebro...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (subzero, 10. septembar 2019 15:40)

    Bilo bi lepo, samo treba se kvalifikovati na Olimpijadu.
    (Baš realan, 10. septembar 2019 16:34)

    # Link komentara

  149. povedes 4 centra od kojih 3 ne igraju, ne pocinjes utakmice sa najboljim sastavom, ni jedna uigrana akcija, nerezonske izmene, u prelomnim trenucima utakmice igra treca postava, u odbrani se ne zna ko gde stoji ni ko koga cuva, izjave da ameri treba da nas se plase, ne preuzimanje pritiska na sebe...
     (vukasin, 10. septembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  150. Falilo je p&r akcija sa Jovicem i Milutinovim jer realno dva bolja igraca od njih nema za to u Evropi. Na cijelom prvenstvu 0 istih, mislio sam da krijemo karte al tuki.
    Dalje, kad imas visoke i spore igrace, lopta mora da kruzi ko metak a ne da nam je sjeku sa ispruzenom rukom samo, ne koristi se Jokic na cetvorci ako nemas brzeg centra.
    Tako, hvala vam na trudu i zelji, steta za ove momke jer realno ovo im je bio zicer za zlato i krunu karijere.
    Jasno je da su odnosi unutar tima uzdrmani ali moralo se vise.
     (Momir, 10. septembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  151. Sale je bio veliki igrac,ali je kao trener ispod proseka rekao bih. Djordjevic se nije zadrzao vise od godinu dana u svakom klubu kojeg je trenirao i to nesto govori valjda.Falio nam je Teodosic mnogo,atmosfera u timu nije bila zadovoljavajuca,nekim igracima nije bilo mesto u reprezentaciji.Micic,Guduric,Bircevic opasno podbacili.Jokic je svo vreme turnira delovao nezainteresovano,kao da ga je neko na silu naterao da igra za reprezentaciju.
    Doslo je vreme za promenu selektora i podmladjivanje tima.
    (Milan, 10. septembar 2019 16:33)

    # Link komentara

  152. Tebi ni Marvel nebi pomogao!
     (Kiza, 10. septembar 2019 16:32)

    # Link komentara

  153. Ovo je najveći neuspeh u istoriji naše košarke! Koga bre ti farbaš? Imaš NBA postavu a gubiš od nebitnih argentinskih igrača koji mlate po španskoj ligi. Sram vas bilo ! Prvo tebe koji se nisi pomerio celu utakmicu , a onda Jokića i ostale nezainteresovane zvezde. Bruka!
     (ZeZ, 10. septembar 2019 16:31)

    # Link komentara

  154. Sale, da se ne ljubimo.
    (Kakadu, 10. septembar 2019 16:31)

    # Link komentara

  155. Falilo im je ono što odbojkašice imaju... :/
    (erazmo beogradski, 10. septembar 2019 16:31)

    # Link komentara

  156. Ne mogu a da ne iskomentarisem, ovo stvarno boli! Djordjevi cu ostavka ali sta vredi... Ako sa ovakvom ekipom nisi mogao bar do medalje!!!
    (Nesa, 10. septembar 2019 16:30)

    # Link komentara

  157. Hvala momcima, trenerima i svima koji su nas doveli doovde. Momci BRAVO, pravi Srbi se ponose vama!
    (marsocac, 10. septembar 2019 16:30)

    # Link komentara

  158. sale pa naravno,da je organizacia ključna sve se svodi na dodaj bogdanu zato i nije bilo igre i svi igrači igrali pod ručnom.to je sa teodosičem na kecu moze biti selektor i dete od 10.godina sad svi krivi kao crnogorcima samo sale nije koji je forsirao tu igru samo bogdan.
    (slaviša šmigič, 10. septembar 2019 16:30)

    # Link komentara

  159. Ako sam ga dobro razumeo, krivac za ovaj debakl je euforija u zemlji, odredjeni bekovi iz tima i sudjenje. Ok ako ti tako misliš Sale onda je verovatno to to, mada možda malčice samokritike ne bi bilo na odmet, makar onako u prolazu.....
    (Milan, 10. septembar 2019 16:30)

    # Link komentara

  160. OSTAVKA
     (Deki, 10. septembar 2019 16:29)

    # Link komentara

  161. OSTAVKE!
    (Vule, 10. septembar 2019 16:29)

    # Link komentara

  162. Mi Srbi jednostavno nismo više sportska nacija.
    Mnogi su bolji od nas: Španija, Argentina, Hrvatska... Što prije toga postanemo svjesni, lakše će nam padati ovi porazi.
     (exRadex, 10. septembar 2019 16:29)

    # Link komentara

  163. falio je selektor koji zna postaviti taktiku i pripremiti ekipu za mec.
     (duki 1964, 10. septembar 2019 16:29)

    # Link komentara

  164. Djordjevicu, veliki si egoista, to se iz aviona vidi . Apsolutno je tvoja krivica za danasnji poraz i mislim da ako imas obraz i cast, vec danas treba ostavku na mesto selektora da das. Lose si rotirao igrace protiv Spanije i protiv Argentine. Krajnji rezultat iz te dve utakmice i govori o tome.
    (Kraken, 10. septembar 2019 16:28)

    # Link komentara

  165. Kari, Žoć, Kokoškov....ok Dudu stigle godine. Dakle imamo mi vrhunske trenere
    (Igor, 10. septembar 2019 16:27)

    # Link komentara

  166. Karma je čudo! Hoće li selektor da nosi sad “medalju” u Leposavić?
    (Dečko koji obećava, 10. septembar 2019 16:27)

    # Link komentara

  167. Džabe bilo šta pričaš treneru, srpski narod će te dizati u nebesa kad ostvariš uspeh kao što su radili za prošla 3 srebra a zakopavati u zemlju kad ispadneš na samo jednom takmičenju. Velika grupa iskompleksiranih nezahvalnika
    (Oki, 10. septembar 2019 16:27)

    # Link komentara

  168. Krstaja brat nas!
    (Petar, 10. septembar 2019 16:27)

    # Link komentara

  169. Vratite CRVENE dresove
     (Kosta, 10. septembar 2019 16:27)

    # Link komentara

  170. Sale nacionale.
    Čovek zbog koga sam bežao iz škole i išao u Halu sportova popularnu šibicu da bih gledao majstorije tadašnjih velikana jugoslovenske i svetske košarke 88/89/90 g.
    Čovek sa harizmom pobednika i lidera koji je obeležio moju mladost i pružio mi mnogo trenutaka za radost i neizmeran ponos,sportski ponos.
    Igrač koji je igrao timski ali i koji je znao da preuzme odgovornost to jest da da sebi slobodu da odigra i nerezonski ali hrabro i odlučno zato što je imao pobednički mentalitet.
    Sad si Sale trener i imam utisak da sve vrline koje si ti imao kao igrač jednostavno nedozvoljavas da tvoji puleni a moji sadašnji miljenici oslobode i pokažu u toku utakmice tu sportsku drskost,hrabrost pa čak i inat koji mogu da prelome utakmicu kad je najpotrebnije.
    Sad imamo tebe na klupi a najmanje četvoricu Saleta Djordjevica na terenu.
    Sale legendo timska igra je bitna ali pojedinci prave razliku i rešavaju utakmice.
     (Fikus, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  171. Generalno katastrofalna igra. Kriv Đorđević.
    Konkretna ilustracija šta nam je falilo nalazi se na 70:68 kada Jokić i Jović igraju dva na dva i kada igrač koji čuva Jovića tri puta udvaja Jokića, Jokić tri puta vraća samom Joviću na otvoren šut za tri poena i Jović tri puta ne sme da šutira.
    Na toj situaciji vidi se želja Jokića da igra svoju igru kao u Denveru. Asistencije kada ga udvajaju, ali Jović naš play nema ni muda, a i ne ume da šutira.
    Tu je omanula selekcija igrača i postavka igre gde se uporno Jokića guralo van prirodne pozicije i insistiranje na Joviću kao prvom pleju.
    Još jedna stvar upada u oči, ne možeš momka slomljene duše zbog smrti majke uvoditi u igru da on nešto igra, to se ne radi, ni moralno ni takmičarski.
    Bjelica na primer kome je sve potaman, koji je zalutao u NBA i tamo pravi veliki novac pa nema koncentraciju za meč, a kamo li momak sa takvim životnim gubitkom.
     (Bozidar, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  172. Koja si legenda bio a sad se samo pomlnizavas čoveče bez obraza... Nadigrala te je argentina alooo a pricao si da te se cuva dream tim..
     (petarczv, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  173. Uvek iste floskule!
     (živela demagogija, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  174. Nije javnost verovala u Simonovica,Gudurica,Bircevica,Micica,Marjanovica nego ti
     (ww, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  175. Povesti na prvenstvo 4 centra i ne igrati sa njima.u poslednjoj cetvrtini???
    Umesto da protivnik prilagodjava igru nama, mi se prilagodjavamo njima.
    Ucinak ocajan. Bez uigrane petorke sa 3-4 igraca dodatno za izmene.
    Bjelica koji je odigrao katastrofalno.
    Jokic, Bobi neiskorisceni.
    Pa svaki trener na prvenstvu bi dusu dao da ima Bobija u timu.
    Bez Kalinica, bez Stimca koliko god to bilo smesno. Bez Tea koji je pravi kapiten a ne Raduljica.
    Tuzno, mogli smo bolje sigurno, cak i sa ovim timom.
     (zmaj, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  176. I nije dao ostavku? Pa to mu je bila zadnja sansa da koliko toliko sacuva obraz.
     (ej bre, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  177. sale dosta demagogije,kakav tim,tamo kosarku igra jedan covek(bogdan),zasto se jokic mora moliti da igra ko ga j..e ,moze bez njega i bolje je bilo i bice uvek jer je los decko za atmosferu u ekipi.Radi njega nemamo tim i dok je on tu necemo ga ni imati(inace decko je vrhunski kosarkas ali za srbiju se igra zato sto zelis a ne zato sto te mole)
     (alibaba, 10. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  178. lično kad bih mogao,da biram vratio bi pešiča ili dudu ivkoviča to su treneri sa kojima nemozeš promašiti pokazalo se šta znači teodosič na kecu ovako svi igrali samo,da se lopta da bogdanu zato i nismo igrali timski sve zadnje medalje koje smo uzeli je najviše zahvaljujuči teodosiču jednostavno kad teodosič igra keca onda se razigravaju svi igrači ovako kad bogdan igra keca mi gubimo i malo iole jače reprezentacije sa teodosičem moze biti svako selektor i znaš,da ce svi biti razigrani ovako se sve svodilo dodaj bogdanu da šutne pa šta bog,da sve smo bili samo tim nismo moze on baciti i ceo milion trojka sale moj svi igrači igrali pod ručnom kako bi bogdan bacao trojke a razigravanje suigrača to nepostoji kod bogdana.sale jedini krivac.
    (slaviša šmigič, 10. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  179. kokoskov i niko drugi
     (pera, 10. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  180. znaci nacija je kriva tj. mi nametnuli smo vam preveliki pritisak!!! ok ja svoj deo krivice priznajem, a vi gospodine djordjevicu??? P.S. uostalom povlacim pitanje jer smo pronasli krivca.
    (stevan, 10. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  181. Potpisujem sve! Sale legendo, hvala! Vratićemo se jači!
     (ljubi brat, 10. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  182. "Podrska krece iz porodice"

    Evo kumovi su bili uz njega sve vreme. Na klupi.
    (lecce, 10. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  183. Sale, ti si legenda. U ovoj deceniji dosta toga si nam doneo, kao i u pretprosloj kao igrac. Ali vreme je da se rastajemo polako, a ako si smeker, to ces prepoznati i otici ces sam. Ako odes na vreme, bice sve u redu - nemoj svoj imidz i kult da vuces po blatu, svakome nekad dodje kraj, i posle 3 srebra i jednog cetvrtog mesta na 4 uzastopna takmicenja, ne mogu ti mnogo zameriti.

    Dolazimo do prelomne tacke kao sto je bila 2004. kao i 2013. Vreme je za promenu i restart, i da se nadamo da ne sledi period dna kao 2005-2008, vec ona perfektna tranzicija kao kad je Sale preuzeo. Energija se izgubila, poleta vise nema, vreme je da dovedemo Kokoskova ili Obradovica, oporavimo kult reprezentacije pa onda na OI zapocnemo jednu novu pricu zatvarajuci ovu (pored svega, dobru) srebrnu deceniju.
    Mnoge bitke nas cekaju, ali mora se delovati odmah.
    (Milos, 10. septembar 2019 16:25)

    # Link komentara

  184. Falio je trener.
     (ja, 10. septembar 2019 16:24)

    # Link komentara

  185. Niko nije vise pokretao euforiju od Saleta. Ne znam sto ce mu ova prica o narodu? Ko jos dolazi od pojacanja u Virtus Bolonju?
    (Sasa NS, 10. septembar 2019 16:24)

    # Link komentara

  186. Najviše šanse sad ima Australija jer se oni najbolje tuku. I Španija i Argentina mlate koliko mogu jer znaju da sudije neće sve svirati. Ali naleteće na Australiju. Izgleda, da se tako mora. Naši su bili princeze, nisu se potukli, a samo iz takve energije krene sve ostalo.
     (Mrkajlo, 10. septembar 2019 16:24)

    # Link komentara

  187. Emotivni lider je tvoj kapiten. A Skola je danas za tebe bio škola.
     (popov, 10. septembar 2019 16:24)

    # Link komentara

  188. Da ste stako složni u životu kad treba tražiti ostavke, lako je šljive mlatiti po internetu s****e.
     (distriktovac, 10. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  189. Svi krivi osim njega. Nesto mi to poznato zvuci
     (ww, 10. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  190. Recite vi nama kako stojimo na kladionicama? Jesmo li i dalje prvi favorit za zlato i plase li nas se Amerikanci?
    (Lupe, 10. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  191. Vreme je da odes, odlican igrac, prosecan trener. Naravno da je postojala euforija, ali igrace nisi nikako spremio, biti takticki nadmasen onako protiv Spanije i Argentine koje nisu u najjacem sastavu je sramota ali to je nasa realnost kad nismo dobili Sloveniju u finalu EP sta dalje da pricamo.
    (srbin, 10. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  192. Vreme je prijatelju da ti das ostavku. Kao trener nista bitno nisi uradio. To se jos jednom pokazalo. Kao igrac si bio najbolji. Nema ljutis, ali vreme je za rastanak.
    (Srbenda, 10. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  193. Aj da ne bude da sam protiv Saleta zato što je grobar, tvrdim, Željko Obradović bi se s ovom ekipom prošetao do zlata. Hvala momci nema veze glavu gore!
     (jjjba, 10. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  194. Najbolji moraju da prihvate teret favorita inače ne mogu biti najbolji. Bez bekova nema dobrih ekipa. Naša škola tj timovi ne mogu više da proizvedu čestitog pleja jer se momci ispod 1,9m eliminišu kao fizički nepodobni , a pošto se novi Bodiroga (plej 2m)još nije rodio, dovlače se stranci. Selektor je isključivo zaslužan za očuvanje naše reprezentativne košarke jer posle Ivkovića niko od autoriteta nije hteo da se prihvati tog posla. On je jedan od 2-3 trenera (Obradovi, Pesic mozda Kokoskov) kome se i naše najveće zvezde moraju odazvati. Šta ako on ode? Kome će se odazvati npr. Jokić? Treba dobro razmisliti, i bez negativnih emocija doneti odluke.
     (st, 10. septembar 2019 16:22)

    # Link komentara

  195. Djordjevicu ne seri nego priznaj da si ti iskljucivi krivac, ne znam kako ga nije sramota kako bar u jednom trenutku ne spomene svoju gresku
    (arhitekta, 10. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  196. Kao igrač si bio dobar ali kao trener sušta suprotnost. U sličnoj situaciji, kao trener Bajerna kada si izgubio utakmicu gde ste na poluvremenu vodili 22 razlike, Pešić ti je dao momentalno otkaz, jer je video da nemaš talenta kao trener.
     (Zeko, 10. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  197. Ekipa nije imala KARAKTER.
    Bila je puna straha.
    TO JE DO TRENERA!
    Nije problem ako te pobedi bolji.
    Problem je ako te pobede jer si ti bio KUKAVICA.
    Svaka druga analiza je suvišna.
    (@202, 10. septembar 2019 15:58
    ___…__

    Nisu kukavice, ostalo si potpuno u pravu, odmah me zabrinuo grc kod tako iskusnih igraca, nadao sam se da ono protiv Spanije nije nase pravo lice.
    Nazalost,u danasnjoj kosarci sut zatri poena je veoma bitan, ne suta se trojka u grcu.
    (kebek123, 10. septembar 2019 16:21)

    # Link komentara

  198. Sale hvala za sve i da se ne ljubimo....
     (Žoc, 10. septembar 2019 16:20)

    # Link komentara

  199. Falio je trener, gospodine Djordjevicu.
    Svaka cast za sve do sada ali...
    Otisao si bez igraca koje si morao da povedes. Prosto.
    Falio je trener!
    (sasa, 10. septembar 2019 16:20)

    # Link komentara

  200. Budale traze ostavku a imamo da igramo jos utakmica. Neznalice za tastaturom!
     (DDDD, 10. septembar 2019 16:20)

    # Link komentara

  201. mozemo svi da budemo selektori, ali ovo je Djordjevicev poraz. Imao je 4 igraca sa preko 10 poena i nije dobio utakmicu. losi potezi sto zakasneli sto izostavljeni su bili ono sto je uticalo na poraz. sad cekamo da li cemo na olimpijadu ili ne, gde se maksimalno mozemo nadati srebru
     (1nislija, 10. septembar 2019 16:20)

    # Link komentara

  202. Prevaraaaaa teska od trenera. A uz to rdjav covek, egoista, narcis, sujetan..
    (Milorad, 10. septembar 2019 16:20)

    # Link komentara

  203. Nedostajao je Kalinic, nedostajala je taktika, nedostajala je disciplina za pojedine igrace a ti si tuga od selektora.
    (Zeljko, 10. septembar 2019 16:20)

    # Link komentara

  204. Uprkos ovom razocaravajucem rezlutatu za naciju ipak jos uvek postoji mogucnost da se odradi bar jedna dobra stvar na ovom prvenstvu. Uz ocekivane pobede SAD i Australije, 0staje nam sansa da kao druga evropska selekcija izborimo plasman na OI. Bez obzira na sve svim silama se treba orijentisati na to.
    (Kuki, 10. septembar 2019 16:19)

    # Link komentara

  205. Bravo za selektora koji prvo, naravno, okrivi medijski hajp, a onda ne želi da prizna da su ga Skariolo i argentinski trener uništili taktički. Sale, do sad sam verovao u tebe i branio te, ali ako ne prihvatiš najveći deo krivice za ovaj poraz, slobodno možeš da pakuješ kofere i da odeš iz reprezentacije.
    (Milos, 10. septembar 2019 16:19)

    # Link komentara

  206. Bez Teodosića se ne možemo pokupiti u napadu. Tandem Jović-Micić smešno!!! Pa tako bi i ja odigrao sad sa 35 godina. Prenesem loptu i dodam prvom do sebe. A i ostali su katastrofa, Bogdanović je nešto malo igrao ne može čovek sam, udvoje ga on doda Miciću-Joviću oni promaše. Proučile nas druge ekipe da nemamo šutere.
     (Gilan100, 10. septembar 2019 16:19)

    # Link komentara

  207. Bravo Sale. Bravo momci i ovo je uspeh.
    Možda niste uspeli da se oduprete pritisku pa je taj grč doprineo greškama. Oni su manje grešili i mnogo bolje pogađali i igrali rasterećenije.
     (Istina, 10. septembar 2019 16:19)

    # Link komentara

  208. Sad nek se iskupe i pobjede francuze u tim plasman utakmicama i izbore olimpijadu. I ako i kad se to desi, ovaj sujetni trener, koji je počeo utakmicu sa -9 sa raduljicom na terenu a opet mu jokic izigrava nekog igrača koji stoji u ćošku i čeka. Taman razlika koju smo ganjali i sa kojom smo izgubili. Dalje, deset pripremnih utakmica!!! Momci su izgoreli kad je bilo najvaznije, forma im opadala. Sve od priprema do (ne)taktike nas je kostalo. Dalje, Bjelica totalno podbacio, covjek zicere masi, gubi lopte. Da ne pričam o našim plejevima koji samo znaju da vode loptu kad se izguze i leđima. Okreni se napred, predriblaj bar jednog igrača! Igramo sporu kosarku(kao naš rukomet nešto, prevaziđeno). Promašujemo otvorene trojke! a ovi iz trka preko ruke ubacuju. E tu je kljuc i razlika. Bez energije, bez žara. Jokic mlitav, bez imalo žara. To je sve do trenera. Marjanovic nikakav, ušao, tri minute na parketu, dva faula u napadu jedna tehnicka i dve izgubljene lopte! Alo, šta je to? Toliko su me iznervirali i izneverili, pokvarili su mi i dan i ostatak prvenstva. Ajd, barem izborite olimpijadu i sve je oprosteno. Šta ja ima koji k... da se nerviram zbog ovih multimilionera.
    (Strucnjak, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  209. Sale pa ti si prvi pričao o zlatu kao da ideš na izlet.
     (Kapi, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  210. "Nek' je Amerikancima Bog u pomoći"

    I sad je narod loš što si prvi hteo zlato, mi se ložili i mi sada krivci za poraz ? Nemoj Sale obraza ti, malo dostojanstva.
     (detektiv kokni kol, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  211. Kako ne spomenu sebe...
    (ranac, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  212. Sale ce sam da ode ubrzo,cim se zavrsi prvenstvo nemojte da budete nestrpljivi..))
    (glas srpske, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  213. Argentina nema centra, a Bobi i Milutinov(ubedljivo najbolji centar trenutno) igrali 3min, Djordjevicu budi dostojanstven, sto i jesi i podnesi ostavku, ovo j sramota
    (Bob, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  214. Sram da vas bude sve...Do prije 5 dana ste ih sve zakivali u zvijezde, danas trazite ostavke...danas je Djordjevic neznalica a zadnja tri takmicenja majstor...Nije Djo4djevic kriv sto niko nista ne moze da pogodi
     (skywalker, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  215. Uprkos ovom razocaravajucem rezlutatu za naciji ipak jos uvek postoji mogucnost da se odradi bar jedna stvar na ovom prvenstvu. Uz ocekivane pobede SAD i Australije, 0staje nam sansa da kao druga evropska selekcija izborimo plasman na OI. Bez obzira na sve svim silama se treba orijentisati na to.
    (Kuki, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  216. Mi pravog sutera osim Bogdanovica nemamo, ostali svi promasuju otvorene pozicije, kao poveo je Djordjevic 4 centra da tu budemo dominantni, a nismo nista sa tim postigli, i naravno u ovoj poslednjoj utakmici se vratio da igramo sa jednim centrom i to Jokicem dok je do Spanaca pa i protiv njih gurao Jokica na 4. Dakle taktika promasena, spremas se za dominaciju pod kosem, a to je proslo samo protiv autsajdera i onda ti stisnu i udvajaju Bogdanovica i padne ti procenat suta spolja za 50%. Nek i bude sve tako, ali da odbranu tako lose igramo to je neshvatljivo i bez ikakvog opravdanja, suplji smo na sve strane, sipaju nam trojke, protrcavaju kroz reket, kombinuju pod kosem, skidaju nam lopte na ofanzivnom skoku, a mi medju najvisim ekipama na prvenstvu, ej. Razbijaju nas najbolji protivnicki igraci pa koga smo trebali da cuvamo i skautiramo?! Kako nama zatvaraju i umaraju Bogdanovica? Jesmo mi slepi i ne znamo vise uopste da postavimo odbranu? Samo da smo odbranu igrali bolje imali bi i sa ovim kilavim i nikakvim napadom neke sanse da igramo egal.
     (Marko, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  217. Mislim da Kokoškov ima propušten poziv od Danilovića
     (Miloš, 10. septembar 2019 16:18)

    # Link komentara

  218. Utakmica se lomi, stigli smo na -2... U tom periodu se Lucic bori kao lav, ulazi, zakucava, izgleda kao da daje energiju ekipi... i nas 'mag' trener ga menja i ubacuje Milutinova koji nije igrao ni sekundu do tada!! Nije u ritmu, ne moze da se pohvata... nije do Milutinova, ne krivim njega...

    Hvala za sve Sale, ali... OSTAVKA!
    (TurboNator, 10. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  219. Saletu ništa ne zameram, čovek se trudio i radio najbolje što zna, međutim, na žalost to ovog puta nije bilo dovoljno. Svaka mu čast na trudu i harizmi, napravio je odličnu atmosferu u i oko reprezentacije, ali na žalost mislim da mu još uvek nedostaje onog pravog TRENERSKOG znanja i iskustva, a možda čak i talenta. Ako je bio vrhunski košarkaš ne mora da znači da će automatski biti i vrhunski trener. Svaka mu čast na prethodnim uspesima, to mu niko ne može oduzeti, međutim ne može se živeti od stare slave, svako treba da podese svoj deo odgovornosti.
    Kao što rekoh, ne zameram mu ništa, radio je najbolje kako zna i ume.. problem je: imamo li mi nekog trenera koji je bolji od njega, a koji je spreman da preuzme reprecentaciju? Ako imamo, hajde onda, ako nemamo...
    (MilosNS, 10. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  220. Selektor je taj koji je govorio za amerikance pre prvenstva neka je im je bog u pomoci ako se sretnemo. Prevelika euforija se digla oko ovog tima zbog pobeda nad amaterskim timovima u grupnoj fazi i pripremnim utakmicama pre prvenstva. Da se razumemo nas tempo igre je kao usporeni snimak, tip kosarke koji se igrao pre 20 godina. Odbrana katastrofalna. Previse milslimo da imamo igrace koji spadaju u sam krem kosarke. Sem Jokica koji je vrhunski igrac i Bogdan koji napreduje svake godine ostatak su prosek. Bjelica bi davno bio van NBA da nije Divca u Kingsima. Marjanovic je i sam sprdnja u NBA-u i niko ne smatra da je ozbiljan igrac nego vise sluzi kao atrakcija. Trebaju nam promene hitno! Drugi tip igre malo manje umisljenosti i vise hrabrosti.
    (Tdot, 10. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  221. Ljudi ovo nije šok samo za nas, već i za SAD. U nama su videli glavnog konkurenta za zlato.
    (Fed club Beograd, 10. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  222. Svaka čast momci uradili ste koliko ste mogli trenutno, sad da dobijte Frncuze i obezbedite olimpijsku vizu. A ovim kritičarima su trebali sigurno da igraju Čović i onaj što bi da osveštava zejtinom tenk
    (mikac678, 10. septembar 2019 16:17)

    # Link komentara

  223. Nesto je falilo....
    a sta to? Mozda Selektor?
     (mio, 10. septembar 2019 16:16)

    # Link komentara

  224. Kod košarke ti je najvažnije disanje.....
    (Aleksandar, 10. septembar 2019 16:16)

    # Link komentara

  225. Kakav fijasko...
     (Smuleco, 10. septembar 2019 16:16)

    # Link komentara

  226. Tako je selektrore. Euforija u narodu je kriva, nisi ti.
    (metalstorm, 10. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  227. Vreme je za Tomica ili Radonjica. Bolji su treneri od tebe za klasu. Cak i Milojevic je bolji trener od tebe. Sujetan si.

    Kao igrac si bio savrsen, kao trener velika nula.
    (Straight Outta München, 10. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  228. Kosarka je prelepa igra...Kad imas mnogo akcija i ideja...Srbija uglavnom ide na:

    Spustaj na centra...Bobi na visinu, Jokic na masu...
    Sutni trojku...Uglavnom Bogdan i Bjelica...

    I uglavnom rasturamo ekipe koje ne igraju odbranu i nemaju centre...Ili imaju neke lazne centre...Koji su vise krilni centri...
    ($$$, 10. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  229. Daj otkaz. Kriv si ti. Kriv si i za izgubljeno finale od slovenije.
    (Igor Simonovic, 10. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  230. Majstore svuda gde si bio trener oteran si. Zato bar jednom ispadni covek i daj ostavku.Pusti ti novinare i nas navijace.Ti si jedini krivac sto nemamo odbranu i nikakav napad. Kako si ih spremio tako smo i igrali.
     (POPE, 10. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  231. Jel' Kokoskov slobodan/zainteresovan?
    (karibalkanac, 10. septembar 2019 16:15)

    # Link komentara

  232. Ovde je, po meni, trener najveci krivac. Ima igrace, posle Amerike, najbolje, ali nema ni jednu akciju, nema uigrane kombinacije, ne koristi Jokica koji u Denveru ima 25 poena i 13 skokova po utakmici... ovde bi imao i vise da se slicno igra jer su Jovic, Bogdanovic, Micic, Lucuc i Bjelica daleko manje sebicni nego Jokicevi saigraci u ekipi. Cim protivnik zatvori sut za 3 i napravi pritisak na bekove to je to... znaci da mu se igra svodi na solo prodore i po neki blok koji skolovani treneri i ekipe koje igraju timsku odbranu brane bez mnogo problema.
    Duda, Zeljko, Kari, Kokoskov kad vode 10 razlike kao mi protiv Spanije, u karijeri nikad utakmicu izgubili nisu. Djordjevic ako juri 5-6 razlike, pisi propalo, bolje i da se ne igra do kraja jer se ishod zna.
    Raduljica, svaka cast za igre od pre 7-8 godina, ali on je covek mator i realno nije za reprezentaciju vise.
    Danilovicu, Djordjevic ti je drugar, ali brate vreme je za nesto drugo, da ne bi propala generacija koja ima potencijal da zeri i pali jos 5-6 godina.
    (Zoran, 10. septembar 2019 16:14)

    # Link komentara

  233. Ima još jedan detalj koji niko nije spomenuo. Meni je najveći utisak da su svi igrači igrali u pod velikim pritiskom i velikim strahom od selektora. Naime,kada god neko promaši dva tri šuta odmah bi ga Đorđević izvlačio iz igre. To vrijedi i za najbolje, Bogdana i Jokića. Kao da su se svi bojali šutirati, čak i otvorene šuteve. Đorđević je neznalica.
    (Sinny Boy, 10. septembar 2019 16:14)

    # Link komentara

  234. Ne mogu vjerovat da je Srbija ispala, najskuplje placeni sportas ikada sa ovih prostora igra u vasoj reprezentaciji. Bogdanovic je isto NBA klasa, veliko iznenadjenje je ovaj poraz, mislim da cim prije treba mjenjat trenera, ne zato jer je on kriv nego cim prije treba izvuci tim i to psiholoski, jos ako Jokic odustane od repke a sve mirisi na to nece biti dobro.
     (edi, 10. septembar 2019 16:14)

    # Link komentara

  235. dešava se.. idemo dalje....
     (deki, 10. septembar 2019 16:14)

    # Link komentara

  236. Sale, ti si brate kao Murinjo.
    Ostvariš par dobrih rezultata u početku karijere dok te ne upoznaju, a onda ti daju odličnu ekipe i onda mrka kapa. A usta puna obećanja i samohvale.
    Nisi ti loš, samo moraš malo da radiš na sebi i da se spustiš na zemlju.
    Imaš tolike naše trenerske veličine na raspolaganju a ne vidim da ti je palo na pamet da nekoga pozoveš kao savetnika kao što je to npr. radio Obradović sa Acom Nikolićem.
    Hajde sada uzmite makar to 5. mesto. Inače će biti gusto za Olimpijadu.
    Valjda možete makar Francuze da pobedite.
    I krenite malo da koristite ta protivnička udvajanja na Bogdanu i Nikoli. Ili neudvajanja na njima, svejedno.
    To možete da dogovorite i na tajmautu, ne morate da idete na pripreme zbog toga.
    (Žoze, 10. septembar 2019 16:14)

    # Link komentara

  237. Svaka cast kao igracu,kao trener cista nula.
    Sva si finala izgubio,naj teze mi je palo poraz protiv Slovenije gdje nas je unakazio jedan igrac.
    Za ove dve utakmice nema potrebe ni komentarisati.
    I na sve to jos ti kriva nacija,novinari,sudije,svi su ti krivi osim tebe samog.
    Al dok Covic i njemu slicni rukovode savezom i nacionalnom ligom drugo nismo ni zasluzili.
     (siniša lazić, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  238. Ako sale i da ostavku, da li ce na klupi ostati njegovi kumovi?
    (ntt, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  239. Poraz je vjerojatno bio zbog toga, da se našalim malo, što ste na SP u nogometu navijali za ARG protiv HRV, šalu na stranu, falili su vam Teodosić i Milosavljević, uvijek je dobro imati tricaša, šuterta u ekipi kao što je Teodosić, ono što sam uspio pogledati jedino je Bogdanivić bio u šuterskoj formi sa distance, a to je u današnjoj košarci kada se poslože protivničke obrane nužno.Ali svejedno, imate 4 velika srebra u zadnjih 10 godina.
    (zgtom, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  240. Pita me ćale pre neki dan da li je moguće da smo odigrali 10 pripremnih javnih utakmica!? Kažem:Jesmo, što pitaš?
    Ćale: Mnogo je to, videce neko kako igramo, nista bre ne umemo da sakrijemo
    (Morfi, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  241. OSTAVKA! Treba da snosi odgovornost za svoje poteze. Prvo, insistirao je na ovim igracima, ostavio van tima Kalinica i Nedovica, i posle otkaza Teodosica ostali smo slabi na spoljnim pozicijama (dodatna nevolja sa Milosavljevicem). Ne moze spolja sam sve da resi Bogdan. Spanci su to prepoznali i iskusno kaznili. Da ne pricam o katastrofi u odbrani sa preuzimanjem. Na prebrzom Kampacu ostaju Bjelica ili Jokic ?! Da ne pricam da se selektor pogubio kad je krenulo nizbrdo, pogresne izmene i PREKOMBINOVANJE. Evo na primeru ove utakmice svako moze da proceni koliko bi nam bili znacajni Nedovic i Kalinic. Nedovic da stisne njihove plejmejkere, da udje jako u njih. Kalinic da izdominira na poziciji 3.
    (Miroslav Dramicanin, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  242. Djordjevic, Antonić, Muta Nikolić, Nebojša Ilić... Sta tu nije jasno?
    (Vladabgd, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  243. Bekovi, bekovi i bekovi... poveo četiri beka! ???
     (dex, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  244. kao prvo sam si najavljivao zlato i kumovao euforijia pod dva sta znaci "bekovi, bekovi, bekovi" a povedes 1 i po beka na prvenstvo
     (asd, 10. septembar 2019 16:13)

    # Link komentara

  245. Ljudi, Danilović je hvalio prošle godine znate već koga, nemote ništa da vas čudi...suma sumare politika nema šta više šta da traži u sportu.
     (Necke 30, 10. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  246. Хвала ти Сале, узимао си медаље кад се нико није надао...треба да останеш и даље...након пораза исплива шљам са коментарима. И Жељко Обрадовић је прсно 2005 па Дуда 2011 и 2013 ....шта Атаман уради Пешићу...нема савршеног, људи који оборе рекорд Чикага у финалу на ЧЕТИРИ добијене води 3:1 и изгуби и шта? Какав народ мајко моја, тако сте пљували Мицића док није се испоставило шта и како.
    (Ранко Милановић Република Српска, 10. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  247. Jel zna neko ko ce da vodi utakmicu na preostalim mecevima??
    (Mimi, 10. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  248. Ako imas imalo obraza podnesi ostavku.Ti si selektor i ti biras igrace a ne politicari.Nije sramota izgubiti ali onako bezvoljna igra je bruka.Koliko si ti kriv krivi su i kosarkasi ili nece ili neznaju.
     (najbolji je opancarev lepak., 10. septembar 2019 16:12)

    # Link komentara

  249. Vlada Đurović je prije nekoliko dana sve objasnio i to kad je Srbija vodila 40 razlike! Reče stari lisac šta će biti ako...!
    (Hastali šejtan, 10. septembar 2019 16:11)

    # Link komentara

  250. CUTI SALE, nema poente vise pricati...
    Odigrao si svoje, i sad prica staje..
    Pa ovoje debakl, i ti to znas...
    (sasa the red baron, 10. septembar 2019 16:11)

    # Link komentara

  251. Falio je nama igrac tipa Goran Dragic, da ne idem do Durenta, Karija i ostalih zveri. Da smo imali takvog igraca, Argentina ne bi bila nepremostiva prepreka. Ipak, mi se uzdamo u nekakve Jokice, nekakve Bogdanovice i to da nam donese zlato? Kazu, ne moze Bogdanovic sam...Pa zasto ne da 40 poena kao Dragic u finalu evropskog, ili Gasol kad je utrpao Francuzima? Pa, zato sto nije ta klasa. Dobar je igrac i to je to. Na precenjenog Jokica ne treba trositi reci. Spustis ga na cetvorku, ne valja. Vratis ga na peticu, opet ne valja. Kaze, nemaju akcije za njega. Pa sto ih ne smisli sam, sto ne razgrne svoje protivnike i unese ih u kos zajedno s loptom? Ako je najbolji centar na svetu i nekakva dominantna figura u Americi, trebalo bi da jede malu decu u ovakvim utakmicama. Nego, to je gomila precenjene, rastimovane bande. Nema Teodosica i odmah potop u organizaciji. Djordjevicu zameram jedino to sto nije poludeo i uleteo na teren da im pokaze kako se igra ovaj sport. Tog coveka mi je jedino zao, jer vidi se koliko mu ovo tesko pada.
     (Mikii, 10. septembar 2019 16:11)

    # Link komentara

  252. Ostavka, gospodine. Igračima nije zameriti, i protiv Španije i danas rotacija, izmene, čitanje protivnika čista nula. Žao mi je. Nisi ni približno dobar trener koliko si genijalan igrač bio. Ovakva prilika za zlato se dugo neće ukazati.
    (Mojo, 10. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  253. Blagosloven sam što sam njihov trener.
    Fali samo Bio trener. Kapa dole za igračku karijeru, majstor sa takvim m....a se teško rađa, ali kao trener svako takmičenje završiš porazom, tvojim timovima ne znam kako fali bre napaljenosti, energije...a o tome da su te i Skariolo i ovaj taktički razbili, bez tvoje ikakve, a kamoli prave reakcije, da ne pričamo! Nije za tebe mercedes ako ga voziš 40 na sat, uzmi fiću za tu brzinu, ne upropaštavaj brend srpske košarke. Hvala ti na svemu, i ljudski i moralno je da se pozdraviš sa reprezentacijom. Budi sada veliki kao što si i bio igrač, i preuzmi odgovornost. Nisi uspeo da napraviš tim, hemiju među njima, a za javne nastupe, reklame i intervjue si tata. A to ti nije zadatak...
     (mladen70, 10. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  254. Mi smo Srbi neverovatan narod i PAMCENJE nemamo,samo pljujemo i kukamo...ok OSTAVKA,a onda Steva Karadzic i Filip??!!Jel to zamena čoveku sa srebrom na OI...????koja smo mi rupa od ljudi???!
    (gremlin, 10. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  255. Budi muško i podnesi ostavku!
     (afna, 10. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  256. Кокошков да дође коначно. Салету хвала за све, ал време је за промену.
     (aco, 10. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  257. Hoćemo Igora Kokoškova za selektora!
     (Kayser Soze, 10. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  258. E pa Sale da se ne ljubimo! Za ovo opravdanja nema, poveo si 4 centra na SP i BIRCEVICA! Cim smo naisli na skolovanu i modernu ekipu pretrcali su nas bez problema, ubili su nas u igri iz tranzicije, ugusili svaki nas napad, nismo imali 10 lakih poena u ovom mecu, sve iz nekih kreacija Bogdana i Jokica uz veliko mucenje. Protok lopte 0, kretnja 0, odbrana 0. Kampaco i Skola su nam odrzali kosakasku kliniku danas. Vreme je da das ostavku, i povedes sa sobom Bircevica. U ovoj utakmici se najvise videlo koliko fali polivalentna trojka, odnosno igrac koji u odbrani moze da brani 3 pozicije i koji je solidan u napadu, a to je Kalinic.
    (neki veliki dr, 10. septembar 2019 16:10)

    # Link komentara

  259. Druže ti nemaš jednu akciju za tvoju ekipu eeej o čemu ti pričaš? Imaš dream team koji si upropastio. Ne znaš time out da tražiš. Svaljuješ krivicu na igrače posle prvog poraza od Španije gde si dobio čas kašarke. Sramota.
    (Falcao, 10. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  260. Kako vas nije sramota svi koji pljujete momke. Prvo ste ih svi dizali u nebesa, dobijamo Amere lagano... I to nisam podrzavao, jer svako lozenje moze da bude negativno. Ali ovo sto sad radite je jos jadnije... Doneli su nam tri srebra, sad cete reci ali nisu pobedili. A u cemu ste to vi bili drugi u svetu, Evropi ili u nasoj zemlji ako nigde drugo. Sta ste vi uradili za svoju zemlju. Jeste odvojili neko leto za nju, necega se odrekli? aili po ceo dan visite na portalima i komentarisete one koji su nesto uradili u svojim zivotima. Nazalost vecina ovde je sramna i pokazuje da mi ove momke ne zasluzujemo. Ni njih ni odbojkase ni odbojkasice vaterpoliste nikog. A da zasluzujemo fudbalere i jos gore od njih takvi nam trebaju. Posto se ovde uspeh ne prasta a neuspeh slavi u srcu a kritikuje javno, jer je l te sta su oni bolji od mene koji sedim u trideset i nekoj besposlen kuci na maminom i tatinom dzeparcu. Toliko o glupim ljudima. A sad Momci svaka cast na borbenosti za svoju zemlju i u ovakvim okolnostima koje su nas zadesili jos od pocetka priprema. Sale hvala na svemu do sad , nekad se kockice ne poklope nisi ti mogao da znas da ce Teo i Milosavljevic da se povrede pa da zoves Nedovica i Kalinu. Isto tako mozda je tvoja odluka vezana i za ponasanje njihovo. Ali to je sve proslo. Treba odigrati ovo kako treba do kraja pa da vas gledamo na Olimpijadi dogodine. Glacu gore momci i iz poraza se uci. Ima i nas koji vas volimo i kada niste prvi i kada gubite!
     (Cone, 10. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  261. Nešto se dešava u ekipi, bolje zini nego što prikrivaš. Preuzmi malo i ti odgovornost, gledam ove druge trenere , polomise se, na našoj klupi ne možeš da provališ ko je selektor.
    (Petar, 10. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  262. Vreme je buraz da odes hvala nas srebrne medajle dosta je bilo
     (kkk, 10. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  263. Hvala Sale na svemu. Moj naklon igračkoj legendi. Vidimo se u nekom novom filmu...
     (Bard Živa, 10. septembar 2019 16:09)

    # Link komentara

  264. Da li je neko gledao konferenciju za stampu posle meca. Ima na Youtube.
    Covece, Bjelica ne zna sta prica, a prica 10 min. Neverovatno je da niko ne prica nista o atmosferi u timu, realnim uzrocima poraza, itd… Sve okruglo pa na cose. Zaista neverovatno...
    (Uros, 10. septembar 2019 16:08)

    # Link komentara

  265. Nisu bili tim, ko se bavi poslom koji zahteva i formiranje timova to može da primeti. Oni su bili radna grupa, a to je nešto drugo. Igrači nisu zaista podržavali jedni druge,a ti si kao selektor trebao i da ih trgneš, da podvikneš kad je trebalo. Nešto je falilo, videlo se da igrači nisu iskreni jedni prema drugima. Bjelica je igrao očajno a niko mu nije prišao da ga podrži ili kaže da olabavi malo. Jokić ti je kao pao sa Marsa, dečko se dokazivao i publici i saigračima, to nije dobro. Nadam se da čitaš knjige vezane na tu temu, ima ih pregršt.
    Nisam selektor i ne pametujem kao što naš narod to obično radi, ali materiju formiranja timova znam veoma dobro kroz višegodišnje iskustvo i školovanje.
    (Aleksandar, 10. septembar 2019 16:08)

    # Link komentara

  266. sad se dobro videlo šta je značio teodosič jednostavno kad on vodi onda se razigrava cela ekipa kad to radi bogdan onda to ide obrnuto jer svi igraju za bogdana i niko sem njega nešutira jer se boji promašaja odmah se videlo,da na tranziciju argentine nemamo igru i niko sem bogdana nešutira jer ima strah od promašaja kad se sve vrti na dodaj loptu bogdanu,da šutne jednostavno nas razbili kao i španci dosad se uvek pokazalo ako playa igra bogdan mi gubimo sigurno.dobili smo lekciju i to dve tekme zaredom bolje i da nismo igrali sa amerikancima samo bi se sramotili sve prethodnje medalje idu 50.posto na teodosičevu zaslugu sa njim igramo kao ekipa a bez ekipa za bogdana to je ta razlika sale i nemoj,da su sad svi krivi kao crnogorcima nego čestitaj ekipi argentine mi smo bili sve samo nismo ekipa.
    (slaviša šmigič, 10. septembar 2019 16:08)

    # Link komentara

  267. Ako si preuzimao odgovornost kao igrac, i uzivao u hvalospevima, preuzmi je i sad kao trener i istrpi kritike.
     (sujeta, 10. septembar 2019 16:08)

    # Link komentara

  268. Sto su se strucnjaci raspisali, djordjevic je vratio reprezentaciju da bude ponovo jedan od tri cetiri najbolja tima na svetu I da ponovo svi respektuju nasu reprezentaciju. osvojio je na svim takmicenjima medalju iako je Tim bio bez najboljih igraca da ne spominjem sta je sve uradio kao igrac I sad neko sebi Daje za pravo da ga pjulje I vredja
    (istoricar, 10. septembar 2019 16:08)

    # Link komentara

  269. Ti si selektor i trebalo bi da znas da se forma ekipe tempira za takmicenje ? ne za priateljske utakmice kojih je bilo previse i zato si ti iskljucivi krivac. Sem toga pricao si da cemo da bijemo amere ! Secas li se ?
     (riki, 10. septembar 2019 16:08)

    # Link komentara

  270. Jel ste vec skocili kao hijene na Djordjevica.
    Prvo malo edukacije koliko je on zaduzio ovu zemlju i koliki on kredit ima kod svih nas i pravo na gresku. Zamisli izgubio dve utakmice i odmah na lomacu. Sram vas bilo od prvog do poslednjeg u komentarima.
    (da, 10. septembar 2019 16:07)

    # Link komentara

  271. Igraci su pali psihicki, tu nema price! Otud i oni silni promasaji na zicerima i otvorenim sutevima. Kako i zasto, to mozemo samo nagadjati! Vasu razumijemo potpuno i hvala mu do neba na svemu prikazanom ovog ljeta. Ne mogu reci da su posvadjani izmedju sebe, ali nije to ta energija kao na pocetku. Bogdane, sine, svaka ti cast! Jos majke radjaju Obilice! Jovic i Lucic, sigurna buducnost je to, ogromna borbenost i zalaganje obojice. Nakon utakmice sa Spanijom, vidjelo se da Bjelica tokom izjave samo sto nije zaplakao, bilo ga je sramota prikazanog...Zao mi ga je, desava se, nece da udje i dzaba. Nemojte biti surovi u svojim izjavama, ne treba se lako odricati nijednog igraca

    Teo da se vrati u tim za OI. Odavno mu se ne da da igra sa reprezentacijom, a svi znamo i sepav do 40te taman da bi nam bio jedan od nakorisnijih igraca jer sa posebnom energijom igra za svoju zemlju.

    Meni Sasa nije bio na nivou svo ovo prvenstvo. Pogubljen, neobicno miran, bez emocije u mnogo situacija. Sjetite ga se samo kada je poveo onaj oslabljeni tim na EP prije 2. godine i novinarima samoubmvjereno odgovarao sa "Poveo sam 12 najboljih", oni iz utakmice sve bolji bolji. Ogromno zalaganje na terenu do finala kada su nas toliko prethodno trosenje i kratka klupa kostali zlata. Ali ja Sasa tada bio bar izraziti aztoritet igracima koji kad bi podviknuo perje bi letilo. Vjerovatno je ove godine i svoj ego utisao u korist dolaska najboljih u ekipu, a to nam istorijski nikad nije donijelo rezultate
    (Marina, 10. septembar 2019 16:07)

    # Link komentara

  272. Aj lagano, momci su sjajni, ali ne zahvaljujuci tebi.
    (Minja, 10. septembar 2019 16:07)

    # Link komentara

  273. Nadam se da vise neces biti njihov trener isto kao sto se nadam da ces sa svojim predsednikom saveza da se povuces jer bi to posle katastrofalnih rezultata svih selekcija bilo jedino moralno.
     (Andrej, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  274. Falio im trener
     (Milan, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  275. "Đorđeviću, da se ne ljubimo..."

    Ovo mora da nam postane slogan!!
    Čak i neka vrsta kampanje, ako treba.
    Konstantno, svuda, svi da pišu.

    Nije pozvao najboljih, najspremnijih 12.
    Ceo svet se čudi što je Jokić na 4.
    Nema prvu i standardnu petorku.
    Nismo videli nikakva taktička rešenja.
    Na kraju izjava, malo su krive sudije, malo igrači....kao idemo dalje..

    STOP! Mi idemo dalje, ali bez tebe.

    Hvala ti za 3 srebra...i..."da se ne ljubimo"
     (Istrebljivač Clickbait Naslova, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  276. Šta Stefan Marković misli o tome što Luis Skola i dalje igra za reprezentaciju? Po njegovoj teoriji Skola je trebalo da se oprosti još davne 2008. godine!
    (ja, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  277. Prvo, mnogo smo poleteli, a realno nije bilo mnogo pokrića. Sem Jokića i Bogdanovića mi nemamo igrača sposobnog da kreira nešto više. Simonović, Gudurić, Jović, Lučić, Birčević, Raduljica, Micić... Pa dajte budimo realni, sa takvim igračima se ne osvaja SP. I da, Bjelica je bio totalno vam forme. Bogdanović je bukvalno jedini šuter u ekipu, ostali promašuju i kad su sami. Gledam ostale timove, Kampaco, Rubio, Furnije... brzi prodorni plejmejkeri koji prave višak, mi to nemamo.
    Drugi problem jeste u Đorđeviću. Hvala mu na svemu, mnogo je zadužio našu košarku, ali sve do sada osvojio je na neku ludačku energiju, motivaciju. Dugo sam u sportu i znam da su rezultati ostvareni na takav način kratkog daha. Za kontinuitet rezultata, potrebna je taktika, sistem igre, stručan rad. Nama u stručnom štabu sede Muta i Neša Ilić.
    Nismo uspeli da zatvorimo Kampaca, iako je poznato da od njega preti najveća opasnost, nismo imali rešenja za njihovu brzu igru i česte blokove. I većinu trojki koje su pogodili, bili su otvoreni šutevi. Odbrana nam je bila očajna, Đorđević nije pročitao nijednu napadačku akciju Argentine. Taktički su nas uništili. U napadu nismo umeli da uspostavimo unutrašnju igru. Jović, ako nešto zna, to je da vrti pik sa centrom, a to nijednom nije uradio. Protok lopte užasan, a sa Jokićem na centru to bi bar trebalo da bude lako. Sale je veliki, ali očigledno nije dobar strateg.
    Veliko hvala Saletu, ali sada mislim da je vreme za Kokoškova.
    (Đorđe, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  278. Ma dobro, Sale. Imamo još i tu Ligu nacija!
     (laganezi, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  279. Најурити Ђорђевића подхитно!!!

    Човек не уме. Тачка. Селекција одвратна, превише високих, преспорих за модерну кошарку, све атлетичне играче (Недовић, Калинић, Смаилагић) у старту је одбацио због оних којима је толико веровао да у одлучујућој утакмици није смео да их стави у игру. Кога он лаже о било чему? Јокић неће играти док је он селектор, Мицов, Калинић, Недовић... Битно да је ту Лучић који је суви просек, некад био таленат, после повреде ништа посебно. И све је ово било јасно од почетка, али ко год се усудио да тако нешто каже, дежурни чувари култа репрезентације су га нападали с неким бесмисленим коментарима. Одмах отерати Ђорђевића, довести Кокошкова, вратити Калинића, Недовића, Мицова, рећи збогом Радуљици, Бирчевићу, Симоновићу, Лучићу, поставити на права места Бјелицу и Богдановића, уместо што се умишља да они могу нешто што не могу... Све слабости Ђорђевићеве стратегије и Бјеличине игре су се виделе против иоле бржих и чвршћих екипа. Аргентина!? Немојмо се заваравати, то није Ђинобилијева Аргентина, ово је само добро организована екипа у којој свако зна своје место и игра онолико колико уме, за разлику од раштимоване Сујетине селекције.
    (Иван, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  280. Jednostavno takav je čovek. Neće priznati svoju grešku. Neće podneti ostavku osim ako ga neko iz njegovog okruženja u to ne ubedi.
    1. Bio je potpuno anemičan pored aut linije. Pokušavam da uporedim sa, recimo Obradovićem, kako bi on skakao i urlao na svoje igrače, da ih trgne.
    Ovde nešto ozbiljno nije bilo u redu unutar tima, a za to može samo selektor da bude odgovoran. Odstrani koga treba odstraniti bez obzira na to kakvo je ime taj igrač
    2. Neverovatno je da sa četiri dobra centra gubiš protiv timova sa jednim ili dva centra, da ti tri od četiri centra presede gotovo celu utakmicu na klupi. To su greške trenera. Ne možeš celu utakmicu tražiti petorku, mora neka postava da veže malo duži period. Ne možeš u odlučujućoj utakmici da odustaneš od svega dosad uigravanog i da isprobavaš samo sa Jokićem na 5 i Bjelicom na 4. Za Micića da razumemo, ali Jović je bio razbijen u odbrani, potpuno uništen i tu nikako nije nalazio alternativno rešenje.
    Nema on to iskustvo, taj šlif da napravi pravu izmenu u kritičnim trenucima, za to mu treba još puno vremena i puno sticanja znanja
    (Zapanjen, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  281. Rakočević za selektora! Ili Nebojša Ilić. Čović za predsednika KSS, ako želimo zlato u Tokiju gradu.
    (Jedna država, jedan vođa, jedan klub!, 10. septembar 2019 16:06)

    # Link komentara

  282. Mogao bi sad opet Saša ali Obradović, da malo igramo i odbranu i napad.
    (Milan, 10. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  283. Citao sam komentare klinaca, kazu danas se igra brza kosarka, igraci su duplo jaci i brzi, da nasi izgledaju kao snimak iz 98me ali pusten 2x brze, da bi ovi igraci pojeli one od pre 20g.
    Kad ono, nas dobio covek od 40g koji je igrao u proslom milenijumu i trenutno igra poluprofesionalno u Kini za ajkule iz Sangaja. Pomoc mu bio omaleni plej iz Reala i lik sa tarzankom. Tog lika, u naponu snage, koji je imao pomoc 10x boljih igraca je Bodiroga dobio sam.
    Sto se tice selektora, jedino moze da se izvuce ako mu se ukaze sansa da se plasira na OI. Mada, ako za 7 cetvrtina iste kosarke nije naucio kako su ga dobili, sumnjam da ce i do kraja nauciti. Jedino ako ostali selektori nisu gledali kako igrati protiv nas.
    (drvobradi, 10. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  284. Ajde bre svi ste stručnjaci... Čovek je do sada na svim prvenstvima došao do FINALA... I ja sam poludeo ali ne može svKe nedelje biti neko na balkonu. Falilo je svašta, i znaju oni to dobro. Glavu gore, znamo da boli.. Skedeći put ne treba obratiti pažnju na njih nego ih pustiti...
    (Igor, 10. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  285. tvoj autoritet je presudio...odnosno nedostatak istog...ono sto je Bjelica danas radio na terenu kod autoritativnih trenera zavrsava se izbacivanjem iz hale...ti nisi prstom mrdno...Dule je davio Bogdana i napravio od njega tihog heroja...moras podneti ostavku
     (samo Partizan, 10. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  286. Dobro ljudi, ne pljujte Djordjevića. On je preuzeo reprezentaciju kada niko drugi nije hteo i može da priča šta god ko hoće, ali bio je uspešan. Djordjević je velikan i ne zaslužuje ovo pljuvanje. Ostavku će podneti sigurno, ali bez obzira, ja neću izreći nijednu ružnu reč na račun tog velikana.
    (Tom Waits, 10. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  287. Sramota kako reagujemo i kako zaboravljamo gde smo bili pre Saleta. Hvala legendo ne moze niko da izbrise te medalje sa OI, EP, i SP. A malo pamet u glavu pa da sledece prvenstvo "ne osvojimo" pre nego sto otputujemo. Svaka cast i momcima i Vasi pored svega, glava gore ovo je zlatna generacija koju ne smemo da izgubimo.
     (Nacionale, 10. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  288. @ Drzi se selektore... Samo nemoj da nas ostavis, nego borba za Olimpijske igre i tamo da pokazemo ko smo!
    (Sale, 10. septembar 2019 15:39) Ovo mora da je sarkazam. Kada na ovakvom svetskom prvenstvu nismo ništa uradili, nema šanse da u skoroj budućnosti nešto napravimo.
     (Cinco Duros, 10. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  289. Ogromne posledice po nasu kosarku imace ova blamaza na SP.
    Djordjevic je samo jak na rijecima,ima tu harizmu.Strucnost nula,bez i jedne uigrane akcije,sve divljina teska.
    Daj bar ostavku ako imas obraza i malo morala.
     (Kanidja PG, 10. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  290. Znam da nam je mnogima tesko zbog ove katastrofe ali bar znamo da postoji ozbiljno velik broj ljudi koji ce vecras (u sebi) slaviti. Ipak je neuspeh Djordjevica za neke vazniji nego uspeh Srbije.
    (skr, 10. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  291. napred sale. bicemo bolji sledeci put. drz te se!!!
     (basketas, 10. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  292. A ja govorim od drugog poraza od amera 40 razlike da ovaj nema veze, a niko ne veruje.. ono u spaniji bi uradio i neko od trolova, jer su igraci bili u fenomenalnoj formi, sve do jednog.. sad se vidi da Kalina mora da ide, a bogme i Neda.. Milosavljevic je gubitak povredom i ako budu zdravi sledece godine, bicemo opet favoriti bez obzira kakvu ekipi ameri dovedu, ali ne sa ovim trenerom.. ili neko od velikana da se vrati ili kokoskovu dati da proba.. ne garantuje kokoskov uspeh, ali iz finala protiv nas se videlo da odlicno zna da cita igru i da je ispekao zanat..
    (MilanSpanac, 10. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  293. U porazu se vidi sportista. Tu se vidi jedan Bogdan Bogdanovic koji izadje pred kamere i naciji kaze sve kako jeste, ma koliko to bilo tesko. U tome se trenutno ne vidi jedan Sasa Djordjevic koji izadje i prica o euforiji u naciji. Izvini Sale, ali lako je kada su pobede i kada je sve lepo. Tu su svi super.
    (nikola1992, 10. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  294. Skola od 40 ? Birča ? Kalina? Radulja kapiten? Trener?
    Odlazi nabedjeni I Strajnić je video šta treba raditi
    (Branko Perić, 10. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  295. trba izaci i reci gde je problem kao obradovic u novom sadu...smem da se gladim da je doslo do nekih svadja i da zbog toga kolutinov nije ni igrao danas...malo ga je pustio ali vrlo....mislim da od kako se milut8nov naljutio na utaomici protiv portorika tako je doslo do svadja i da je sve krenulo u kontra smeru...ovde nema hemije izmedju igraca trenutno i to se vidi i to je glavni razlog...
     (eeee, 10. septembar 2019 16:03)

    # Link komentara

  296. Svaki ozbiljan covek prvo krene od sebe i sta je mogao vise ili bolje da uradi.
    (Razocaravajuca izjava, 10. septembar 2019 16:03)

    # Link komentara

  297. Nula od coveka bio, nula i ostao. Svaka cast na igrackim sposobnostima, ali nekad su ljudski kvaliteti bitniji. Ti ih isto kao i trenerske nemas, niti si ikada imao.
    (Posmatrac sa klupe, 10. septembar 2019 16:02)

    # Link komentara

  298. Stvarno svaka čast na karijeri i igrača i donekle trenera, ali posle poraza od Slovenije u finalu evropskog se trebao povuću ili dobiti otkaz. Jedan Bayern ga jr otpustio kao zbog sukoba, kakvog sukoba, Švabe su to, videli da ne bi bilo ništa od titule, ovako jedan Radonjić dođe na njegovo mesto i pokaže kako se osvaja. Jednostavno nije trener za velika dela, videće se to i u Bolonji, večito drugi, a sad evo i 5-8.. Sve najbolje legendi naše košarke, hvala za sve trojke, hvala za koš za pobedu u zadnjoj sekundi protiv Hrvatske, ali kao trener to je to. pozdrav
     (rkc, 10. septembar 2019 16:02)

    # Link komentara

  299. E Sale, Sale..(novinari, igraci, sudije, ...to su tvoji odgovori...)
    Što ne reče neku i o sebi (i svojim greskama na zadnje dve utakmice), o Kalinicu...
    Odvalio te trecerazredni tim sa prvenstva eeeeej covece, a pre toga drugorazredna Španija ... eeeeej čoveče...
     (Mohamed Faje, 10. septembar 2019 16:02)

    # Link komentara

  300. Prekinite bre ljudi da pravite od čoveka boga, i da budete idolopoklonici Saši Đorđevicu. Znaci ispali u 1/4 finala, pa sta, veci problem je uzasna igra, i zato Saleta mora da smeni ozbiljniji selektor, to sam pricao jos pre godinu dana, napadali me svi zivi, kako smes Saleta da nam diras. Citam komentare krece linc prema Saletu. Nije to linc niti tu ima zle krvi, prosto kritika mora da postoji. Da je najbolji na svetu mora da bude smenjiv. Toliko.
     (., 10. septembar 2019 16:02)

    # Link komentara

  301. Igrali smo divlju NBA kosarku sa igracima koji su evropski. Potpuno smo napustili svoju skolu kosarke. U mnogome je tu odmoglo i izivljavanje u pripremnim utakmicama i prvoj fazi prvenstva. Slojeve i slojeve paucine smo sami sebi stavili na oci. Jos se tu stvori i pritisak o kojem Sale prica i eto. I kritike na njegov racun su preterane nakon svega sto je uradio sa reprezentacijom. Buducnost ce biti daleko mracnija, ali vise ponavljati pricu da ne mozes unistiti sopstvenu ligu, desetkovati bazu igraca i ocekivati uspehe u sportu stvarno nema smisla. Ocigledno niko nema nameru bilo sta da ucini da spreci sunovrat srpske kosarke i to je to. Dosad su Sale i njegova ekipa odrzavali privid i bili nekima argument u prilog tome da nam je sistem sjajan. Da li ce se nesto promeniti sada, tesko...
    (my way, 10. septembar 2019 16:02)

    # Link komentara

  302. Gde mu je sad ona izjava kako je slava konkurencija? Sad posto su ti u one dve utakmice bili slabi protivnici, sad gledaj finale preko televizora.
     (ccc, 10. septembar 2019 16:02)

    # Link komentara

  303. Hvala i da se ne ljubimo!
     (nehuman tip, 10. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  304. Ja rekoh na startu da nam je trener slaba tačka .
    (Djolo, 10. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  305. Razbili smo Angolu i Filipine bravo bivsi selektoru.
    Vlada Djurovic je idealno resenje.Nije mi jasno zasto nikad nije bio uz reprezentaciju i ko to koci godinama?
    Vazno da je selektor ponosan na momke????Bircu,Guduru,Simona,Bobija,Raduljicu.Umjetnost je dovesti ovakav sastav na SP.
    Veliki si Teodosicu veliki i kad si nespreman.
     (Kanidja PG, 10. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  306. Ovaj je isti kao Nikola Grbic. Pun sebe, egoista,ne moze da podnese da je neko bolji od njega. Oni jesu legende, bili odlicni igraci, ali kao selektori nula. To nije pljuvanje, to je cinjenicno stanje. Ne, nisam bot, obicni sam gledalac. Zalosno je, toliko dobrih pojedinaca koji nisu iskorisceni i koji su uguseni prosecnim igracima. Na stranu sto nije pozvao neke igrace, zato sto on smatra da nisu za reprezentaciju. Selektore, hvala za sve, ali dosta si se igrao, vreme je da prepustis nekom drugom.
    (Oooo, 10. septembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  307. Posle bitke svi su generali. Čestitke, biće bolje sledeći put. Nemojte da pljujete sportiste koji su se više trudili nego vi.
    (MadMax, 10. septembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  308. Sve cestitke, za mene ste uzeli zlato!
     (Jedan covek, 10. septembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  309. Znaci, euforija naroda i sudije su krive, a ne ti!?
    (kokanidjatekjero, 10. septembar 2019 16:00)

    # Link komentara

  310. Reci lepo..."Ja sam kriv" "Nisu igraci krivi sto sam ja glup" Povuci se sportski i daj nekom da vodi ko zna....
     (kenta, 10. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  311. Ok, finale sa Slovenijom je izgubljeno zbog trenera, nema veze, Srbija uzela tri srebra zaredom. Ali ovo prvenstvo... Jedan krsteni pick and roll da se ne odigra, dva od tri najbolja igraca sve vreme igraju van svojih pozicija, gde su skoro neupotrebljivi, bez startne petorke, hokejaske izmene itd... To tako ne moze. Sale jeste legenda nase kosarke, ali ocigledno kao trener ima jos dosta da se kali, takticki su ga nadmudrili svi treneri malo boljih ekipa. Iskreno, najvise bih voleo da na klupi vidim Kokoskova, covek razume moderne tendencije u kosarci i mislim da bi jako dobro legao ovoj nasoj ekipi. Ovo sto smo mi igrali je zastarela kosarka, koja nije mogla doneti rezultat. Mozda nista od ovog nije tacno, ovo je samo misljenje jednog ljubitelja kosarke. Pozdrav i svako dobro svima.
    (zekkah, 10. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  312. Nasi igraci ko da su popili bromazepane pred utakmicu
    (Boki, 10. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  313. Covece uspeo si da mi zgadis kosarku.
    (Radoslav, 10. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  314. o tvojim igrackim kvalitetima ne treba trositti reci,al sto se tice trenerskog posla velika 0. prvo da naucis da za rep. treba da igraju najbolji igraci bez obzira na njihovo politicko opredeljenje i sklonost ka samozadovoljavanju na kameri.Poveo si Bircevica nesretnog koji samo zauzima prostor,Simonovica koji nije realno za prerezentaciju,dozvolio Jokicu da se ponasa kao da je bog licno.. da ne nabrajam vise..
     (anonimus, 10. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  315. Sale budi castan. Podnesi ostavku.
     (Bicu Slobodan, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  316. Јел ово пуштен снимак после Шпаније? Хвала Салету легенди на свему, време је да оде са клупе.
     (Нов селектор, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  317. Pitam se ko li će da smeni sve ove selektore u komentarima, pošto mi se čini da su oni nezamenljivi.
     (Neverni Toma, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  318. Ekipa nije imala KARAKTER.
    Bila je puna straha.
    TO JE DO TRENERA!
    Nije problem ako te pobedi bolji.
    Problem je ako te pobede jer si ti bio KUKAVICA.
    Svaka druga analiza je suvišna.
    (@202, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  319. Neki docek, nesto
    (Iwar, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  320. Svi su krivi samo ti ne?
    (Reservoir dog, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  321. Fali nam trener sa Autoritetom!Pesica na klupu!
    (Kontras, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  322. Mi smo njih dobili na čistu sreću 2002. u Indijanapolisu, a oni nas na kvalitet ovde u Kini. Osvetili su nam se za taj poraz u finalu SP od pre 17 godina, i treba im iskreno čestitati na zasluženoj pobedi. E, sad je trenutak da ekipa pokaže mentalnu snagu, da se izdigne iz trenutnog bedaka i pokuša da dobije predstojeće mečeve koji bi nam obezbedili vizu za OI u Tokiju sledeće godine. Srećno Plavi!!!
     (Moca NS, 10. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  323. Фалио је тренер Сале.
     (Александар Ст., 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  324. Haha, koji jadan karakter, sad nije pomogla euforija a on izjavio da je amerima bog u pomoc ako se sastanu s nama..
     (jo, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  325. E, moj Đokice. Ne možeš da pobediš Sloveniju sa 1,5 igrača. Ne možeš da pobediš Argentinu sa 1,5 igrača. Kad god je bitno, ti ne možeš. Čemu da se radujemo, poniženju Portorika i Angole ? Mene interesuje Španija, Argentina, Francuska, USA, Australija.
    (mr čović i dr terzić, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  326. Sramota kakvih sve komentara ima ovde. Koliko nepostovanja za ovog coveka koji je toliko dao i kao IGRAC i kao TRENER. Da podsetim sve one sa kratkim pamcenjem, od kako je uzeo reprezentaciju, na sva 3 takmicenja je izvukao maksimum. I niko ga tada nije kritikovao
    Tada su bili zasluzni igraci, a ne on. A sada je kriv samo in. Nece biti. Sramota je kako smo nekulturna i nezahvalna nacija. Cak i da je najvise kriv, nije zasluzio ovakve ponizavajuce komentare od ovakih kosarkaskih strucnjaka. Stidite se pljuvaci koji ste sebi dali za pravo da o KOSARCI sa na ovakav nacin komentarisete jednog Saleta Djordjevica !
    (Nikola, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  327. Mozda se I sastanemo sa Amerima u borbi od petog do osmog mesta :)
    (SoMi, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  328. majstore, vidi kako se Poljska bori protiv Španije, drže se celo poluvreme.sutra će u Češka da se drži protiv Australije. bez ijedne zvezde u timu.

    a tebe naguzila druga postava Španije, danas penzioner Skola i jedan dobar plej!!!!!

    pominješ bekove ovde, pa da ti je ovde bio Nedović umesto Birčevića da juri njihove bekove ili Kalina umesto recimo jednog neupotrebljivog centra (Marjanovića), druga bi se pesma pevala.

    odbrana nulaaaaaaaa.
     (Dušan, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  329. Koje vredjanje inteligencije u komentarima...Da da ostavku a turnir nije gotov ,igra se za 5-8 mesta a on da da ostavku?!?! Sale je legenda i znam da ce dati ostavku posle ovog sampionata. Momke koji nisu videli porodice nedeljama da bi pretstavljali Srbiju pljuju ljudi koji celo leto nisu nista radili i koji omalovazavanjem drugog pokusavaju sebi da prikazu laznu sliku mocbijeg sebe.
     (Livin'LaVidaLoca, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  330. Kad se lomi rezultat u 4 cetvrtini nasa petorka Jokic, Simonovic, Guduric, Micic i Jovic, selektore strasno, tvoja sujeta je doprinela porazu.Bogdanovica 3 puta izvodis i uvodis na te3ren za tri minuta a nije opterecen faulovima, uvodjenje marjanovica, neigranje milutinova a tek nevodjenje Kalinica i Nedovica, sujeta je cudo.
    (dok, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  331. Oni su bili bolji a ti si bio los...amin
    (Miki kd, 10. septembar 2019 15:57)

    # Link komentara

  332. Остани. Дешава се пораз. Тешко је играти без правог плеја. Подршка!
     (м, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  333. A poneka o sebi???
    (Pedja HN, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  334. Falili su nam još Đorđe Gagić i Veličković. Ponovo tvrdim samo radi klubskih boja otpali su Kalinić i Nedović da bi sigurno mesto imali Lučić i Milosavljević. Na SP išla su imena a ne ekipa. Otići na SP sa tri niska i devet visokih igrača je suludo. Ameri došli sa jednim sentrom ibta centar igra minut dva po meču. Ova košarka je prošlost igrali smo košarku iz vremena SSSR. Sporu, lenju, gnjavatorsku, ružnu za gledanje. Đorđeviću u Bolonju i nevraćaj se.
     (ax, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  335. Falili su nam još Đorđe Gagić i Veličković. Ponovo tvrdim samo radi klubskih boja otpali su Kalinić i Nedović da bi sigurno mesto imali Lučić i Milosavljević. Na SP išla su imena a ne ekipa. Otići na SP sa tri niska i devet visokih igrača je suludo. Ameri došli sa jednim sentrom ibta centar igra minut dva po meču. Ova košarka je prošlost igrali smo košarku iz vremena SSSR. Sporu, lenju, gnjavatorsku, ružnu za gledanje. Đorđeviću u Bolonju i nevraćaj se.
     (ax, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  336. cej zar nisi ti rekao kada dodjemo do amerikanaca da im je bog na pomoci ???
     (milan, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  337. Nisam prosečan Srbin, pa neću pljuvati momke u koje verujem. Treba podmladiti ekipu i IGRATI DALJE...
    (Chana, 10. septembar 2019 15:40)

    Hahaha! 😂 Podmladiti ekipu?! Mozda nisi prosecan Srbin,ali nisi bas ni neki kosarkaski poznavalac.
    (cosmo, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  338. U presudnom meču igra sa svega osam igrača u rotaciji, obzirom da su Birčević i tri centra konstantno na klupi. I koja je onda bila svrha tima sa četiri centra? Da se iživljavaju nad Angolom i Filipinima? Đorđevićevi potezi i generalna nadmenost su me prilično razočarali, naprosto stičem utisak da je stavio svoj ego ispred interesa tima, koji pritom nije uspeo da stvori. Ovih dvanaest momaka naprosto nisu ličili na tim, gde svi ginu za onog do sebe.
    (Milan, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  339. Jel ti kriva nacija što se nadala najboljem? Sledeće prvenstvo treba da se ukine internet u državi da ne bi imali pritisak. Budi čovek pusti nekog drugog da pokuša da uradi nešto dok nam je ova ekipa na okupu...
     (Kojo, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  340. Do danas mu nisam mnogo zamerao. Naravno, bilo je gresaka, ali ko radi taj i gresi.
    Danas je on podlegao tom velikom pritisku i igrao onako kako javnost trazi a ne onako kako on misli da treba. Izasao razocaran onim sto se pricalo i pisalo posle poraza od Spanije, sa stavom, "evo sad igramo kako sete trazili pa da vidimo".
    Sve me podsetilo na 7:1 Nemacke protiv Brazila kad je Skolari postavio taktiku koju je "narod" trazio.
     (Sasa, 10. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  341. Ok,ostavka a koga ćemo?!Stevu Karadzica???
    (gremlin, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  342. Da nisu uvodio Vasu brata mozda bi i zadrzao vodjstvo. Odnosno da si imao umjesto 7 igraca koje si sam birao onda bi mozda mogao da racunas i nekoga sa klupe! Fino sam vam rekao, sujeta selektora je ubila tim...
    (Sasa, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  343. "Neka je Amerikancima Bog u pomoci ako se sastanu sa..."... Argentincima!
    (asomakum doo, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  344. Ne movu da verujem sta ovaj covek prica. Neme face, bez emocija. Da skaci bre kada dajemo kos , kada se problizavamo da ih stognemo. Mi vodimo pola kosa oni blede face. Ne mogu da verujem. Argentici na klupi glasne zice izgubili od dranja. Oosa atmosfera u timu. I tebe krivim i trebas da das otkaz
    (adams, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  345. Хвала момцима на труду... Најискреније...
     (Невен, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  346. Vrlo vrlo nadmen covek koji je zaista umislio da je neki trener!Nazalost,zbog svoje bandoglavosti unistice sve ono sto je kao igrac stvorio! Nije uopste cudo sto ne moze ni godinu da sastavi u klubu,nije mu to Srbija!
     (dejan, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  347. niegova prva recenica treba da bude: ja podnosim ostavku ali izgleda da taj termin ne postoji u srpskom recniku bez obzira o cemu se radi;)
     (dzonsa, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  348. Sale bio si dobar igrac kapa dole,ali Sto se tice selektora Ovo Je neiskusno odradjeno..izgubili smo kompas skroz a mi smo iskusna reprezentacija,igraci su poceli da padaju kad su dosle ove jace dvije utakmice I fizicki I psihicki Sto se vidjelo na terenu..))
    (anonimus, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  349. Mnoga ga volim i volecu ga i dalje... ali ne ide kosarka a da se ne zna ko je prva petorka i sta ko igra... a kamoli sta drugo...
    (rece mi jedan covek, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  350. Imas li imalo stida reci da je narod pravio euforiju a ti si prepotentno pretio Amerima. Daj budi covek podnesi ostavku ovo je tvoje katastrofalno vodjenje ekipe. Pocev od kaprica i nepozivanja nekih igraca do ocajne igre i strategije. O odbrani da ne govorimo duva sa svih strana promaja. Uzmi Bircu i vodi ga kuci. Misljenja sam da i ona srebra sto si uzeo kao selektor samo zahvali Teodosicu koji je lreuzimao odgovornost i odradjivao posao u korist reprezentacije. Da si dobar strucnjak vodio bi nekog Evropskog giganta.
     (Beograd, 10. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  351. Poraz je sastavni deo igre.Kosarkaskoj reprezentaciji podrska uvek.Momci ne dajte se !
    Izborite 5-to mesto , pa na Olimpijadu.
    (Boban, 10. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  352. Za sve koji pominju ostavku, prvenstvo i dalje šalje, treba još dve utakmice da odigramo i postoji i dalje realna šansa da se plasiramo direktno u Tokio, ako Ameri izbace Francuze, a mi budemo peti na kraju. Slažem se da bi najbolje bilo da da ostavku, ali ovo nije trenutak za to, treba da je da kad se prvenstvo završi.
    (sgdp, 10. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  353. Ni reci o sebi i ocajnom vodjenju tima? Znaci krive sudije i momci na parketu(koje si ti poveo)??
    I posle neki ovde imaju obraza da brane ovog coveka punog sujete. Zao mi je ovih momaka jer sam siguran da su pod palicom ozbiljnog trenera mogli pa i do samog kraja.
    Jedina satisfakcija meni,kao nekom ko voli sport,je da podneses ostavku za ovu sramotu !!!
    (Dusan, 10. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  354. Alo ljudi, takmičenje još traje, neće valjda sad da priča o ostavci...
     (N., 10. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  355. Dobro je, okrivio je naciju za poraz. Mislio sam da će da okrivi Jokića...
     (kfd, 10. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  356. Dečko,primili smo skoro 100 koševa
     (vlada bgd, 10. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  357. Salo je prvi trener u našoj istoriji koji ima botove, zaduženi da ga hvale i kad je ocigledno da je najveci krivac. Treba da vas je sve sramota, ali, nazalost, nije.
    (Laciski, 10. septembar 2019 15:54)

    # Link komentara

  358. Jokic sa 40 godina je nadigrao centarsku liniju Srbije i otisao u polufinale.Jedino koji se borio je Bogdanovic i svaka mu cast!!!
    (Sinki, 10. septembar 2019 15:39)

    Prijatelju, potpuno te razumem, odnosno tvoj afekt u kome si pisao.......
     (finoki, 10. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  359. Otkaz je jedino o cemu ovaj gospodin treba da prica.
    (pera Zli, 10. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  360. Kad pobedjuju radujemo se svi, kad gube moramo svi da tugujemo. Pre svega igraci najvise tuguju i selektor. Tako da je..ga. PODRSKA REPREZENTACIJI
     (play, 10. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  361. Ima li nesto o samom sebi ???
    Ti si izabrao tim i igrace, a mnoge nisi koristio nikako, svaki tajmaut je kao da ga ja drzim, utakmica svi se za nas spreme a mi ni za koga, ima li nesto o samom sebi selektore ????
     (E, 10. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  362. Jel vidite vi koga ste sve ove godine podrzavali? I salje su mu svi drugi krivi a ON nikada !
    (Lulinjo, 10. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  363. Svaka čast za sve što si uradio, ali mislim da je vreme da odeš.
     (Posmatrač, 10. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  364. A nista me kaze o sebi? Licnoj odgovornosti? Lepo je naucio od AVa. Veliko postovanje za igracke uspehe, malo bolji treneri su ga rastavili na komadice. Ne moze se bez prve postave
    (A, 10. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  365. Ne može selektore da se igra 15 pripremnih utakmica sa dva centra a onda kad je dogorelo, kad nemaš više gde, u drugom poluvremenu eliminacione utakmice konačno stavljaš Jokića na peticu a Bjelicu na četvorku. Onda je kasno.

    Tvrdoglav si, bezobrazno si izostavio dva igrača koja su se uvek odazivala na pozive, odbio si da objasniš i njima i javnosti razloge, odlučio si da vodiš četiri teška centra da bi imalo mesta za pajtosa Raduljicu a zanemario si bekove u eri niske košarke, forsiraš Birčevića kojem tu nije mesto, ponižavaš Jokića izmeštanjem sa pozicije i prozivanjem u medijima i sve ti se to sada obilo o glavu. Pokvarilo je i atmosferu u ekipi, to se vidi iz aviona.

    Ako sada ne daš ostavku ili popiješ otkaz onda više nema razlike između KSS i FSS.
    (Zoki, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  366. TRENER, TRENER, TRENER
     (zezanje, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  367. Jedan bauk kruži Srbijom, bauk propagande! Neviđena euforija, ili dirigovana propaganda o snazi Srbije, njenih sportova, posebno košarke, da bi se stvorila lažna slika i neko iz svega izvlačio čak i političku korist, nije dobra ni za društvo ni za sport. Što je najgore, nikome na um ne pada da stane, da se otrezni i prekine odvratno propagandu, tako da mislim da se sve ovo "komanduje" iz jednog propagandnog štaba, zato ovako i prolazimo.
    (Rast nikad veći, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  368. Sad je euforija kriva. Moze bit mada sumnjam. Prije ce bit da ste vi previse poleceli pa kad vas je Spanija spustila na zemlju bilo je toliko bolno prizemljenje da se osjetilo i danas protiv Argentine. Nista, nema zamjerke na ovo sto se desilo jer se to desava ponekad ali ono sto mi stvarno smeta je da je selektor umislio da je svu pamet svijeta popio. Poniznost je nepoznata osobina za njega i samo zbog njega mi nije zao sto smo ovako prosli. Igracima veliko hvala sto su se odrekli odmora i igrali za svoju zemlju.
     (djuka_pg, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  369. Njemu svaka cast za igracku karijeru i dosadasnje uspehe s reprezentacijom ali ovde mora on da preuzme svu odgovornost ovo je samo njegova krivica. Pa ti si bio vrhunski igrac i isto se ocekivala zlata, ne mozes vecito da se provlacis na "dark horse" kad krenes da redjas uspehe, to je smesan izgovor. Selekcija mu je bila uzas, vodi 4 centara, zna da se svake godine gomila igraca ispovredjuje i opet ostane zacudjen sto ide sa samo 4 spolja umesto da vodi vise igraca do dan pre prvenstva. Ajde sto nije vodio Kalinica, sto nije zvao Nedovica ali da na najsirem spisku ne bude jedan Davidovac, decko koji moze da brani 4 pozicije i gde nam najvise skripi na krilu je neshvatljivo, da ga bar proba na pripremama. Isto vazi i za Smailagica i Simanica koji su bar mladi umesto Bircevica. I ono najvaznije, psihicki nije uspeo da digne ekipu posle poiraza od Spanije, ako vec kao trener nije vrhunski kvalitet svi isticu da je motivator a mi od starta videlo im se na licima nismo verovali u pobedu, svi sem Bogdana su bili prestavljeni. Prioritet je boriti se sad za kvalifikacije za Olimpijadu ali posle ovoga ako nije uspeo da ih spremi do sada pre svega psihicki sumnjam da ce se dici.
    (Ostavka posle prvenstva obavezna, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  370. Bez ideje. Bez glave i repa. Prvo selekcija igraca od strane Djorjdevica diskutabilno. Onda staviti Jokica na cetvorku je ravno samoubistvu. Taktika nula bodova, ne zna se ko sta radi u odbrani. Manjak bekova u smanjena rotacija, manjak opcija u napadu i losi suterki igraci. Fali Teo!!!!!! neverovatno, nema ko da dodeli asistenciju.Nema lucdnosti, protoka lopte, nego davljenje u mucenje do poslednje sekunde i onda sut. Katastrofa igra. Vreme je za neku promenu. Kokoskov! Covek je ceo zivot proveo u Americi, ucio, usavrsavao se, bio sve bolji. Postao prvi evropski trener kojo je vodio NBA tim, osvojio evropsko prvrvensto sa Slovenijom. Izuzetno intelignetan i pametan, ima kosarku u malom prstu. Ko malo prati kosarku zna ko je ovaj covek i sta je do sada postigao i uradio. Ne vidim bolju osobu kao zamenu za Saleta.
     (Offensive Rebound, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  371. Kakve su emocije prosečnog građanina Srbije: od dizanja u zvezde, do razapinjanja na krst. Srbija je u glavama ljudi već bila osvojila svetsko prvenstvo i do pre dva dana Sale je bio Bog. Danas je Juda i izrod...Tako je to u zemlji u kojoj živi nebeski narod.
    (Lanica, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  372. Je l' to ovaj stvarno i ne pominje ostavku?
    Selektore, došao je kraj tvom promovisanju poluigrača i ugrađivanju u njihove transfere!
    (zvezdale, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  373. Prvo, kakve veze ima euforija u zemlji ako ste u Kini, ne igra se kod nas. Je l' ne smemo da se nadamo? A drugo, u Argentini onda nema euforije? Klupa im je bila euforičnija od naše.
    (Ilija Dukić, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  374. "Bila je euforija u zemlji, svi su pričali kako ćemo pobediti i osvojiti. To nekada ne pomaže. Naprotiv. Znam sa kakvim su se pritiskom momci nosili", rekao je Đorđević.
    Znači ipak narod je kriv. E pa ok, da ne živim u zabludi.
     (RADAGAST, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  375. Ovaj čovjek je totalno izgubio kompas.
     (nekokoganikadneobjavljujete, 10. septembar 2019 15:52)

    # Link komentara

  376. Vrijeme je da odeš.
    Podigao si ovu reprezentaciju iz pepela, na kraju si je zbog sujete i ega vratio u pepeo kad je najjača.
    Od početka je krenulo loše sa izborom igrača, da su pismeni vidjeli ovakav saldo i kada smo pobjedili one amatere sa 50 razlike.
    Jednostavno je nedostajalo igrača u rotaciji za agresivnu, brzu i tranzicijsku košarku. Forsirao je nekakav staromodan experiment sa ovim centrima, da bi dokazao nevjerovatnu pamet.
    A rezultat je viđen.
    Ajde ako si otjerao Micova, da bi dokazao da neka pravila u ponašanju moraju se poštovati.
    Na kraju poslije povreda Tea, Milosavljevića, Lučića sujeta nije dozvolila da se naknadno pozovu Kalinić, Nedović. Napravio si budalu od sebe sa Birčevićem, Simonovićem i viškom na centru.
     (Goran, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  377. A posle pobjeda protiv angole i filipina si bio spreman i da mijenjas sistem takmicenja jer sto bi mi igrali protiv njih,sad si dozivio dva samara od spanaca i argentinaca i treba sam da odes ako imas obraza
     (rs, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  378. malo te previse nadmudruju treneri slabijih ekipa. tamo litvanac na pretproslom euru, ovamo argentinac... slabo je to sale...
    (autocorrecton, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  379. Hahahahahahahahahaha kriv narod...a on prvi lozio taj isti narod i govorio ne dao bog amatima da se sretnemo 🤣🤣🙄🙄
    (Loooooool, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  380. U zemlji se podizala euforija?! FIBA vas je proglasila za glavne favorite! A ti si pričao da nemaš koristi od utakmica po grupama.
    (Milan, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  381. Sa pozvanim igracima i selektorom koji ih je predvodio ne vidim da se nesto desilo nepredvidjeno.. sve je ovo normalno...Da su se igraci nasli bez trenera na SP i dogovarali izmedju sebe dogurali bi bar do polufinala...
     (Dejan CZ, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  382. Ajde sedi, jedan. I bolje idi odmah u Italiju...
     (Scania 164l 580v, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  383. Falilo je drskosti, hrabrosti, bezobrazluka (koji nas je oduvek krasio) pogotovo na spoljnoj liniji. Prilicne zasluge u tome ima Sale koji je 2 takva igraca precrtao iz licnih rezloga, treci se povredio a cetvrtom nisu dali da dise ceo turnir.
    Umesto njih imamo anemicne i, za ovaj nivo nepotrebne, Simona i Bircu i Micica i Jovica + 4 centra.
    Micicu svaka cast za volju - naklon do poda ali nadam se da je sada jasno ljudima koji su govorili sta ce nam Teo, imamo Vasu u zivotnoj formi koliko to poredjenje nema veze sa realnoscu.
    I bas je to krivica selektora, odavno nismo izgledali tako anemicno, uplaseno i upravo netimski kao sada - falili su igraci koji imaju tu energiju u sebi a on nije uspeo da izvuce to od onih koji su bili tu.
    Kaapa dole Argentinci, igrali su bas onako kako smo mi nekad igrali i oducili nas od kosarke sa Skolom od 40 ljeta, Kampacom i realno 10 igraca za koje vecina ljudi nisu culi.
    (nemke, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  384. Kao igrača sam te veoma cenio, tvoja trojka sa EP 95 je ušla u istoriju i ne mislim da si najgori selektor koji postoji. Euforije je bilo, tačno, ali Sale sa ovakvim timom zaslužili smo više. Potpuno razumem narod koji je očekivao makar finale.
    (Fed club Beograd, 10. septembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  385. Puno priče,malo kvaliteta.
    Djordjević je kriv sto je dozvolio da se priča o zlatu kad je čuo novinare da šire tu priču trebao ih je odmah u istoj saseći.
    Realno ko imalo pozna igru zna mogućnosti Jovića,Raduljicr,Simonovića,Marjanovic,Dangubića i svih njih ostalih sem Bogdanović
    Bogdan jeste klasa za zlato,Jokic ništa posebno po ovim fiba pravilima i vodstvom selektora koji stvarno i ne zna sta igra Jokić? Đorđević ga je šaltao i skroz izbacio iz ritma.
    (Ilija, 10. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  386. Ostaviti JOKICA BOGDANA VASU MILUTINOVA JOVICA dodati njima SIMANICA MARINKOVIVA SMAILAGICA NAKICA i praviti ekipu za sljedecih 10 godina i naravno zamoliti KOKOSKOVA da ih vodi i naravno no sikiriki pojavice se jos koji mladi igrac ubaciti ga u sistem i to je to
    (Igor simanic, 10. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  387. Od kada pratim ovu ekipu, koju je Duda sastavio, uvek sam video hemiju i neverovatnu zelju. Takodje je i Muta uvek bio pozitivan. Sada kao da se nesto desavalo a da ne znamo sta... Ne znam. Mozda lupam, sigurno su svi imali veliku zelju, ali kao da im je nesto smetalo. Jedinu kritiku koju imam jeste ta sto od starta prijateljskih Jokic nije igrao na poziciji centra. Bolje da smo poveli jednog ili cak 2 centra manje, a umesto njih dva neka mladja igraca koji bi mozda eksplodirali. Stvarno nisam uspeo da vidim poentu 4 centra. Svakako su momci gotivni, Bogdanovic i Lucic su nevidjeni carevi. Ona banana Lucica, Bogdanovic vezao dve trojke i sam vratio malu nadu a onda se gubi lopta u vodjenju...Ne znam, nadam se da cemo znati malo detaljnije posle prvenstva sta je bio problem. Ali mi deluje kao da je postojalo nesto sto ne znamo. Neka svadja, nezadovoljstvo. Takodje, jos jedna zamerka, Guduric ako je imao problem sa tremom, to je morao strucni stab da resava. Trebalo je da ga nateraju 15 suteva da ima protiv Angole, da se opusti. Ne verujem da bi ga Memfis tek tako doveo za milione.
    (Koko, 10. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  388. Puno priče,malo kvaliteta.
    Djordjević je kriv sto je dozvolio da se priča o zlatu kad je čuo novinare da šire tu priču trebao ih je odmah u istoj saseći.
    Realno ko imalo pozna igru zna mogućnosti Jovića,Raduljicr,Simonovića,Marjanovic,Dangubića i svih njih ostalih sem Bogdanović
    Bogdan jeste klasa za zlato,Jokic ništa posebno po ovim fiba pravilima i vodstvom selektora koji stvarno i ne zna sta igra Jokić? Đorđević ga je šaltao i skroz izbacio iz ritma.
    (Ilija, 10. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  389. Puna podrska Djordjevicu.
    (Calerko, 10. septembar 2019 15:50)

    # Link komentara

  390. Pa tu euforiju si sam stvarao Sale, preteci Amerima. Sad ih i ne docekasmo.
     (Ljubisa livac, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  391. Svaka ti čast na dosadašnjem radu i igrom za Srbiju i Partizan.Ali ovo je njegova lična greška ići sa dva plejmekera nije mi jasno.Falio Teodosić da organizuje igru i prodrma ekipu.Ostali sem Bogdanovića ispod proseka.
     (Vladan, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  392. Sasa Djordjevic nas je toliko dosada puta obradovao sto kao igrac sto kao trener, da mu je sve oprosteno. Pa nekad jednostavno nece pa nece ko i sve u zivot. HVALA SALE I SAMO NASTAVI!!! Ovi sto znaju samo da pljuju po ovoj ekipi i treneru verovatno su debelo zaostali.
     (Daca, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  393. Podrška momcima. Njima je sada najteže. Podrška i selektoru. Razbili smo ih time što smo ih unapred proglasili ... Ovo su najbolji koje imamo. Poštujmo to, na kom god mestu završili. Na poslednjih nekoliko velikih takmičenja medalje. Zaboravilo se već? Ne bi smelo. Dakle, podrška momcima i selektoru.
    (Dragan V., 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  394. Odgovornost je isključivo na selektoru. Pokušava protiv ozbiljnih protivnika da isprobava nove pristupe i taktike.
    Moje pitanje da li planira on i kompletno KSS rukovodstvo da daju ostavku?
    Nije li dosta više njihovih pokušaja? Do sad je uvek bio neki izgovor zbog čega nije osvojena titula, ali ovo je previše. Otišli su sa najjačom postavom na prvenstvo i vratiće se i bez medalje. Ako dobro brojim, iz 5 pokušaja 3 srebra. Daleko od toga da je loše, ali može i neko drugi da dobije priliku.
    (LL, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  395. Djordjevicu ti si prvi pricao sta je cilj. I naravno i treba tako, imamo mi igrace za taj cilj. Ali ocigledno igru nismo imali kad je to bilo potrebno. I nemoj onda posle pricati o ocekivanjima nacije i pritiscima. To su onda kontradiktorne price.
    Ovde se ocigledno videlo da fali lider, lider koji ce da podvikne, da drzi ekipu na okupu. Falio je Teo i to mnogo.
    Za selektora je mnogo bitno da ima mogucnost da motivise igrace u ovakvom sistemu takmicenja. To je Djordjevicu mozda i najbolja trenerska strana ali je i u tome zakazao u poslednja dva meca i mlako je vodio i reagovao u toku meceva.
    I ove price, ne treba kritukovati (vecina ne zna razliku izmedju kritike i pljuvanja pa samo jedno isto govore), ne treba ovo, ne treba ono... Ma ko nije spreman za kritiku i ko nije samokritican ne moze biti realan covek. Evo Bjelica je samokriticno i tacno rekao kako je bilo i kako je sam odigrao. Sa takvim pristupom onda mozes biti dobar sledeci put.
    Kad je za pohvalu onda treba da se hvali a kad je za kritiku treba se kritikovati! A ovo je za najvecu kritiku in blamazu od 2005. godine.
    A i dalje tvrdim da smo najbolji posle Amerike.
     (5.STAR, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  396. Strasno sta covek prica !!!!!
     (Kale, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  397. Треба га поштовати због свега што је дао нашој кошарци, нашем народу и земљи. А уједно му се након овог неуспеха треба и захвалити, па пружити шансу некоме новом ко до сада још није био селектор наше репрезентације. Ту пре свега мислим на Игора Кокошкова. Ништа трагично. И Ивковић и Обрадовић и Пешић су по неколико пута долазили на чело репрезентације и одлазили са њега. Претпостављам да ће тако и Ђорђевић. Био је врхунски играч. Један од најбољих које смо икада имали. Али као тренер, треба још да се кали по европским клубовима.
     (Pantagruel, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  398. Podrška momcima. Njima je sada najteže. Podrška i selektoru. Razbili smo ih time što smo ih unapred proglasili ... Ovo su najbolji koje imamo. Poštujmo to, na kom god mestu završili. Na poslednjih nekoliko velikih takmičenja medalje. Zaboravilo se već? Ne bi smelo. Dakle, podrška momcima i selektoru.
    (Dragan V., 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  399. Bekovi,bekovi, a ostavio si jednog od našeg najboljeg beka i sad kukas vi vaša politika uvek smo na kraju bili gubitnici
    (Leon, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  400. Selektore, pricas o svemu, o sudijama, protivniku, organizaciji, ali ne rec o sebi?
    Ni rec o katastrofalnom vodjenju tima!?
    Ni rec o taktici, tj. nepostojanju iste!?
    Mozes biti legenda kosarke 100 puta, ali kao trener nisi dostojan vodjenja ove ekipe. Ti si jedini i iskljucivi krivac. Tacka.
     (Banija, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  401. Podrska Djordjevicu.
    (Caler, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  402. Pa ja sam pre prvenstva govorio da mi nemamo bekove. Sad se vidi sta znaci Teo. Opet mislim da je ovo Saletova odgovornost i bilo bi lepo da se povuce. Trener koji ne iskoristi ovakav tim zasluzuje otkaz i treba dovesti Kokoskova.
    (Zeljko, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  403. To je taj veliki Djordjevic kog navijaci Partizana godinama brane pristrasno. Ljudi koji su pricali posle evropskog da je potrebna ostavka dobijali su gomilu minusa na portalima. Djordjevic kapa dole kao igracu, kao trener 0 vise puta dokazano.
    (Don, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  404. Šta bi bilo da je igrao Messi....
     (bh, 10. septembar 2019 15:49)

    # Link komentara

  405. HAHAHAHAHA,kriva je euforija...Celo leto praviš taktiku sa dva centra,koju ti Španija ponizi.Nije ti dovoljna lekcija,već opet počinjes četvrtfinale isto,beže ti Argentinci na +8 za tri minuta.DVA BEKA SI POVEO NA SP I GOMILU SPORIH I NEUPTREBLJIVIH IGRAČA(Bobi,Raduljica,Bircevic). Simonović počinjem zadnju četvrtinu,a Bogdan sedi na klupi.SVI OSTAVKE,I TI SELEKTORE,I DANILOVIĆ,TOMAŠEVIĆ,RAKOČEVIĆ,NAJSRAMNIJE LETO U ISTORIJI NAŠE KOŠARKE.
     (OSTAVKA, 10. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  406. Čovek ima problem sam egom, misli da je zvezda, pojma nema o trenerskom poslu.
     (No one, 10. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  407. Ostavka Sale. Kao i ostavke celog KSS. Sve nase selekcije u svim kategorijama su bile katastrofa ove godine. Osim zenske selekcije koja je osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu.
     (M, 10. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  408. Dve godine vi nas ložite da ste najbolji na svetu! Za to vreme ste uverili svakog Srbina, a i šire da je zlato naše! Takva bahatost se morala kazniti. Niko nikad nije otisao na neko takmičenje s izjavama mi smo najbolji, došli smo po zlato. Osim nas!
     (Che, 10. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  409. Ajde sad kod vodjice pa neka ti on opet pravi spisak. Najveceg ratnika i prgavog igraca za ovakve utakmice (iako ga ne gotivim ni ja mnogo) si zbog politike ostavio kuci. Ali da se ne vracamo na to. Sa ovim sastavom poraz od 10 razlike bi bio opravdan samo protiv Usa, a ti si izgubio dve zaredom od staraca. Jos klasicni izgovori u stilu politicara. Ne sramoti se, velika si legenda! Povuci se koliko toliko casno!
     (Turbulencija, 10. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  410. Kada sam pre neki dan napisao da je mnogo ako nam Filipini ubace skoro 70 poena (pošto mi kao važimo za dobru odbrambenu ekipu) popljuvali su me kako nemam pojma. A sasvim je logično da ako ti amateri ubace 70, da će ti profi ubaciti bar 80-90.

    Nas je zadesila slična sudbina kao i Grke, a to je da selektor nije dorastao igračima. Dok naši najbolji igrači igraju modernu NBA košarku, naš selektor je na nivou iz prošlog veka, i još se ljuti kad mu kažu da nije u pravu.

    Opet će horoskop da mu bude kriv.
    (CarloNS, 10. septembar 2019 15:48)

    # Link komentara

  411. Svaka Sale cast na karijeri, bio si ludacki dobar igrac, ali trener si veoma slab. Gde ces veci dokaz nego to da najboljeg centra NBA lige koji je vodio ekipu igravsi i po 48 min po mecu, nisi iskoristio ni 1%. Hvala ti za sve pobede, sve radosti i sve medalje, ali mislim da je vreme da se povuces i ostavis mesto vodjenje reprezentacije nekom sposobnijem. Ne moze covek biti maher za sve u zivotu. Dosta si dao ovoj zemlji, posveti se sada sebi i svojoj porodici.
     (Kalinic i Nedovic, 10. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  412. Igrači nisu krivi, igrali su onako kako je to od njih tražio selektor.
    Sad mogu sa Grcima da odigraju jedan utešni Akropolis kup.
     (Muta Gonzales, 10. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  413. Dragi selektore,
    Vi ste za mene bili i ostali legenda. I kao igrač i kao trener koji je preuzeo selekciju u teškom periodu i vratio je na stari put slave. Neizmerno sam zahvalan.

    Ali ja najveći problem za ovaj debakl vidim u vama a ne u igračima.

    Vaš posao je da namestite taktiku i emocije. Bili ste bezvoljni i protiv Španije i protiv Argentine, pa je takav bio i tim. Taktički Španci su nas pojeli.

    Vreme je za promenu. Igrače ste imali najbolje, uz nedostatak Tea i Dragana zbog povrede. Ostalo je bilo do vas.

    Časno odstupite, ima vremena još za vas, vodićete vi Srbiju u još pobeda. Sad je vreme da se malo vi prilagodite novoj situaciji.

    U ovom trenutku reprezentaciji trebaju nove snage na kormilu.

    Uvek vaš,
    Aleksandar.
     (Aleksandar, 10. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  414. Neki bi rekli da sam ja glavni krivac za lošu igru reprezentacije, ali to je nemoguće. Uspešno sam sakrio našu taktiku od protivničkih igrača, doduše i od sopstvenih što je dovelo do apatije. Bili su pogubljeni jer nisam imao konstantnu ni prvu ni drugu petorku, a veštački sam pokušavao da izjednačim svih 12 igrača kako se niko ne bi osećao manje vrednim.

    Pokušavajući da podignem formu lošijim igračima davanjem prekomernih minuta i šansi za igru, spustio sam formu onim glavnim koji su trebali da mi iznesu najveći teret u igri i uzmu najviše šuteva tokom šampionata. Akcije su se pravile za ceo tim, umesto za par najboljih igrača. Na treningu nam nisu igrale prva protiv druge petorke jer, kao što rekoh, nama petorke nisu bile potrebne - to se samo kod onih smešnih Amera u NBA igra na jednog ili dva igrača dok ostali statiraju. Takođe, u NBA se ne igraju odbrane i cela poenta ovog prvenstva mi je bila da dokažem da MOGU uzeti medalju i bez neke veće pomoći igrača iz NBA jer je MOJ sistem košarke jednostavno najbolji. Zbog toga sam tokom priprema uvek i isticao kojekakve Birčeviće i slične, a Jokića recimo ni jednom nisam pohvalio onako kako zaslužuje. Jednostavno, to što je on član prve petorke u NBA meni ništa ne znači pa stoga nisam ni podredio igru ekipe i pravljenje akcija njemu, i u nešto manjoj meri Bogdanoviću i Bjelici. Tako da igru Denvera nisam ni planirao da analiziram.

    Neke igrače nisam ni pozvao u reprezentaciju zbog razloga koji nisu imali veze sa košarkom.
    (Saša Đorđević, 10. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  415. Trener izgubio utakmicu.. odbrana katastrofa, duva promaja sa svih strana
     (Šišarka, 10. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  416. dobra je Srbija ali fali im selektor jer ovaj ćelo je priučen
     (Daka Pg, 10. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  417. Saleta volim kao brata, ali sve vise me podseca izjavama i stavom na najveceg, najsavrsenijeg, najmilijeg, najvoljenijeg, najhrabrijeg, najpametnijeg, najstrozeg, najpravednijeg i najnajnaj sve drugo
     (mile fosna, 10. septembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  418. nije sporno izgubiti,ali stajati pored aut linije kao mrtav,bez trunke emocije,isto tako i igraci. to ja zameram,nekada pobedis,nekada izgubis ali da budes nemi posmatrac bez trunke emocije,e rodjace to za ovu zemlju ne moze.
     (dell boy troter, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  419. Dosta vise sa Kalinicem! Nije poveden jer bi kvario atmosferu u ekipi. Ne prica sa pola reprezentacije. Gagi se povredio. I to su nam 2 kljucna igraca u odbrani. Sad se vidi koliko je Teo falio u napadu da smiri nervozu koju smo iskazivali neverovatnim greskama u dodavanju, i da preuzme odgovornost u kljucnim momentima. Nerealni smo u proceni naseg kvaliteta (to nam je i svojstveno kao narodu). Jedino Jokic, Bogdanovic i Bjelica (koji je bio ocajan) su vrhunski igraci. Ostalo prosek. Sa 2 raspolozena igraca tesko. Jokic je igrao koliko je mogao. Uz svo postovanje prema Sasi Djordjevicu kao igracu i treneru (medalje su merilo ipak, zar ne?), mislim da je najslabija karika ovog tima.
    (Posmatrac, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  420. Doma druze doma. Unistio si i Bajern i reprezentaciju
    (Sale Aj doma zivota ti, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  421. Valjda sme sada da se kaže da je ipak prosečan trener. Motivator, veličina izuzetna ali taktičar, planer, vrlo tanko. Klupski otkazi nisu slučajni, nema slučajnosti u ozbiljnom svetu sporta.

    Veliki šamar, nema izgovora. Ovo jeste jedna od najboljih ekipa koji smo imali. Nismo ih iskoristili. Posebno Jokića. I ovakav je imao 16/10, a bio je prosek. Milutinov na kraju klupe, sramotno.

    Hvala na svemu. Volim te Sale kao ćaleta, nema ljutiš. Ali Igor Kokoškov.
     (detektiv kokni kol, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  422. е, где нам је Пешић све ово време?
     (мики, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  423. AJDE SALE....da se ne ljubimo...

    Ovo je tvoj poraz, tvoj ego, tvoja glupost...
    (sasa the red baron, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  424. Sale reci Ti meni sto si nalozio naciju u pripremnom periodu,a kad Je trebalo nisi mogao da pobjedis..Sale Tu nesta smrdi..))
    (Glas Srpske, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  425. Nisam pljuvac al falio im je bolji selektor da prepozna da.neki igraci su totalno van forme, ( Bijelica, Guduric, Simonivic, Micic(opravdano) kao i da oslobidi pritiska ostale igrace jer su i spanci i argentinci udvajali Bogdanovica i Jokica, a nasi igraci koji su ostajali dami nisu imali hrabrosti da sutnu na kos. To je greska selektora i samo selektora. Falio je i Teodosic i Kalinic i Milosavljevic i Nedovic.. zasto su neki falili to je opet do selektora... Volim Djotdjevica i podrzavam alnaovom prvenstvu je onnazalost najvise podbacio.
    (BorisSrb, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  426. Заборављате све после једног неуспеха. Човек је вратио дух репрезентацији. Кривите га за мотивацију и атмосверу у екипи? Скуп са јунацима са Кошара и Паштрика, скуп на Космету, скуп са кошаркашким легендама..

    Шта је требало да ради ако ово није довољно?

    Одговорности свакако да има, али је највећа кривица на момцима који су својим квалитетом и искуством требали да буду мотор тима. Пре свега су то НБА играчи, од којих је само Богдан показао класу. Јокић, Бјелица, Марјановић и ајде Гудурић - тотално ван свега очекиваног. Уместо мотора били су темељ једне бледе екипе, без жеље и храбрости који су остали само пратили.

    Било је медаља, биће их још. Не заборављамо све што сте нам донели претходних година и верујте да ће нам тек донети. Главу горе, једна велика лекција и оуна подршка нашем Салету !
    (Princip, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  427. Nakon što ga je Kokoškov razbio u onom finalu, sve je meni bilo jasno...
     (Remek, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  428. I dakle svi su drugi krivi osim tebe...
     (Deyan, 10. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  429. Demagogija, gospodine Djordjevicu. Niste dosli na SP da ucvrscujete medjusobne odnose vec da napravirte rezulatat koji ste vi sami najavljivali vise puta - a to je borba za zlato. Cemu sad demagoska prica. Gde je nestala borbenost? Gde su nestala 4 centra? Gdje je nestao pik? Gde je nestala odbrana koja je uvek VOLJNI MOMENAT? Koliko je Srbija dobila koseva u zadnje dve utakmice? Izbrojte. Nemojte demagogije. Sami ste najavljivali rezultat, cak slali poruke Amerikancima (da im ne bi bio u kozi ako se sastanete sa njima itd)...Kada ste uzimali srebra bili ste glavni i dobili aplauz, a sada bez demagogije izadjite i objasnite zasto se desilo ono sto su svi videli - raspad igre? Pustite price o "blagoslovenosti"? Zasto se raspala igra - i odbrana i napad? Sokoa je covek na kraju akrijere a ispade bolji od svh nasic centara. Naravno da vise nije, ali zasto je izgledalo da jeste? Kako ej Kampaco bio bolji od nase cele bekovske linije? Nedovoljno dobra atmosfera u timu, pogrešna taktika i nemoc i na kraju ravnodusnost igraca...To sto se ljudi ne tuku ne znaci da je sve u redu. Znaci, moze li bez demagogije?
    (mladen, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  430. Vodi 4 centra i 22 krila, dva prosečna beka i sada plače bekovi, bekovi, bekovi.
    Skola 40 godina bolji od naša četir centra, bekovi, bekovi, bekovi!
    Hvala i povuci vodu sujetni čoveče!
     (micaiz kafica, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  431. Euforija u zemlji, sudijski kriterijumi, putovanja od 1000km, izostanak Teodosića, sjajan šut protivnika, Micićeva situacija ...
    Svi su krivi, samo ja nisam!!!
     (Četvrti pokušaj za dve jarde ..., 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  432. i sta sam rekao...samo jedna ozbiljnija i vrati te kuci
     (podoficir, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  433. More ti da podneses ostavku da te vise ne gledamo u reprezentaciji, neznalice od trenera. Nisu te dzabe najurili gde god si bio trener. Imao si nikad jacu generaciju i uprastio si ove momke. Nisi imao pojma da selektilujes i uigras ekipu zato sto si trener bez iskustva a umislio si mnogo.
     (srbin, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  434. "Bila je euforija u zemlji, svi su pričali kako ćemo pobediti i osvojiti. To nekada ne pomaže. Naprotiv. Znam sa kakvim su se pritiskom momci nosili", rekao je Đorđević.

    Sale, ti si obećavao da ćeš nositi zlatnu medalju na Kosmet. Ti si pričao o finalu sa Amerima, druge ekipe si pominjao usput.

    Ostavka, uz preuzimanje potpune odgovornosti, jer ono što smo igrali nije košarka. Hvala za sve, ostaješ legenda i to ti niko ne može osporiti.
     (Psel, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  435. Djordjevic da podnese ostavku!
    (vojo, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  436. Ako se selektoru nisu svidele neke odluke sudija, zasto je onda cutao na iste???
    U prvoj cetvrtini jedan igrac Argentine ocigledno pravi korake(ispred nase klupe) i svi vide, cak i nasa klupa reagujue ali nas selektor cuti i drzi prekrstene ruke, kao da nije njegovo da trazi video proveru.
    I onda kaze ovo sto kaze...
    Pa sto si cutao? Sto nisi bar malo podigao atmosferu i zastitio igrace???
    (sbb kbb, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  437. Djordjevicu,Djordjevicu,ne trazi krivca,jedini krivac si ti,ekipa ti citavu utakmicu bez ikakve vizije...a i zelja za pobedom nije postojala...
     (Duh sa sekirom..Čiko.., 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  438. Tako je Sale, navijači su krivi. Ma svi su krivi sem tebe i ovih umišljenih zvezdica.
     (Cile, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  439. O kojoj euforiji ti Djordjevicu pricas kada si sam izjavljivao "da Bog bude u pomoci Amerikancima kada se susretnu sa Srbijom"?!?
    (Nikola, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  440. Sale, kao igrac si bio cudo
    ali ovo je bio tvoj poraz. Pa
    da li je moguce da nisi branio
    trojke. Neko ti je zabranio?
    (Cole, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  441. Izvini, Sale... Kao igrač si bio vrh, ali kao trener me nisi ubedio. Ni u jednoj rečenici nisi rekao da snosiš kriicu, već je neko drugi kriv. Tvojoj aroganciji nema kraja. Videćemo da li ćeš imati časti da podneseš ostavku.
    (Moravac, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  442. Bravo! Ajd sad, daj ostavku.
    (Vicešampinjon, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  443. Koliko se secam, ti si najavljivao finale. Zasto ne bi dobili Amerikance itd... najsporija i najbezidejnija igra koju sam ikada video.. izgleda i kao da je atmosfera trula u ekipi. Sve je izgledalo lose... bas bas lose.
    (Savke, 10. septembar 2019 15:45)

    # Link komentara

  444. Serbian basketball Head Coach on Team USA:" If We meet, may God help them".
    Toliko o medijskom napumpavanju, draga legendo.
    (Sale legendo, 10. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  445. Kalinić ...
     (sryugos, 10. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  446. Sale ova zemlja te ne zasluzuje. Doneo si nam 3 medalje sa 3 velika takmicenja, gde realno po kvalitetu nismo bili ni medju 5-6 najboljih ekipa. Sada ce svi krenuti da te omalovazavaju i kritikuju, a tu pre svega mislim na pojedine navijace koji ti nikad nece oprostiti onu trojku iz Istambula. Veliki si Sale! Momci glavu gore to je sve sport nije smak sveta, vec sledece godine su OI...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 10. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  447. blamiras se zemljace, pali dok ne bude gore...
    (deniro, 10. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  448. Ako si covek podnesi neopozivu ostavku.
     (klo, 10. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  449. je li igrao Birča
     (banja luka, 10. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  450. Falio je selektor koji ne vodi ortake rekreativce na prvenstvo, koji ne odstranjuje igrače iz političkih razloga, ne postavlja igru kao SSSR 80-ih godina prošlog veka u eri smallball-a i zna da postavi i uigra napad i odbranu tako da iskoristi kvalitete i sakrije mane svojih igrača. Ništa više, i ništa manje.
    (Ayatollah, 10. septembar 2019 15:44)

    # Link komentara

  451. Vodi 4 beka i onda da ovakvu izjavu. Osim Bogdanovica, ostala trojica ocajni u sutu. Kako nba igrac sam na 3 promasi sut?
    (Qwerty, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  452. Djordjevicu,Djordjevicu...Pa viste snimali seriju "Zlatni momci" i nabijali pritisak...Problem je sto se lose radi sa mladim generacijama,nemamo pleja,nema buducnosti...Trener treba da bude kao Zoc i Duda Ivkovic da se malo prodere na igrace i trgne ih.Micic decko nije trebao da igra,trebao je da ide kuci...
     (milivoje, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  453. Bravo momci, to je sport, nekad dobiješ, nekad izgubiš. Čestitke Argentini. Nije mala stvar biti među osam najboljih na svijetu, za medalje i titule treba ipak da se poklope neke stvari, ovoga puta ipak nije "kliknulo", falilo je i malo sreće, neko da iskoči i pogura ekipu! Sportski pozdrav!
     (Dzo, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  454. Sale i Dudi Ivkovicu i Zeljku Obradovicu je u vreme priprema na tribinama sedeo prof. Aca Nikolic,moras da dozvolis da i Duda i Zeljko sede na tribinama dok Ti vodis trening!!To je ono sto fali!!A za neku deceniju tvoje su tribine!!
     (sistem, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  455. Time to say goodbye...
    (Mićunović iz Pobjede, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  456. Sale Sujeto, sad ces i da mudrujes? Ne vodis Kalinica jer se ne svidja Vodji, vodis 4 centra , od cega jednom dajes 10 min ukupno na svim utakmicama, ides sa 2 pleja na prvenstvo, a znas da je jedan emotivno rastojen zbog porodicnih problema itd..Ali bas te briga sto narod kida zivce, ti ces u Milano i sutra ces vec da zaboravis ovo.
     (rezigniran, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  457. prevelika euforija u zemlji? u timu nam je nba all star igrac clan idealne petorke, jos 3 nba igraca ( sa guduricem 4), svi ostali VRHUNSKI igraci i ti pricas kako je euforija bila velika.. momentalni otkaz.
    (djordjevic trener, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  458. Oterao ga svaki klub koji je vodio! Oterace ga i Virtus kladio bih se. Najveca prevara od trenera! Bio strasan igrac,kao trener nula! Trebalo ga oterati posle Slovenije....
    (Djordjo Crnic, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  459. "Nešto je falilo, ali to je košarka", naveo je Đorđević.

    Falio je trener, rekao bih.
    (Observer, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  460. Nismo igrali na nasem nivou lako je bilo igrati protiv italije filipinija i angole gde smo protiv spanije i argentike timska igra 0 ubili su nas trojkama odbrane nigde...
    (Salah11, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  461. Izgovori ... Izgovori... Izgovori...

    Bjelica kaže Znamo da se.nosimo sa pritiskom 😉
    (Miroslav, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  462. Hvala druže za "uspehe" u prethodnim godinama, ali vreme je da ideš.
    (Krokodil, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  463. Dobar igrač ali loš selektor realno.
     (ivan delija, 10. septembar 2019 15:43)

    # Link komentara

  464. Odlican igrac, ocajan trener.
    (Stefan, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  465. Malo toga konkretnog receno, i neizostavno patetisanje... Treba nam neki prekaljeni strucnjak na klupi!
    (realno, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  466. Sasa mnogo grešiš pa ti si sam kriv za ovakvu situaciju, a ne narod ili igrači!!!
     (sasa, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  467. Sale ti kao trener bi morao da znas, da ekipe namecu sudijski kriterijum. Oni su nametnuli takvu igru sa mnogo kontakata tako da ne moze sudija da svira svaki faul, a na tebi je, kao treneru, da to prepoznas i prilagodis se. Ako oni idu u meso mora da se odgovori, a ne Kampaco da plese po terenu kao da je Irving. Nisi dorastao kao trener da vodis ovu ekipu, ne kazem da neces biti ali trenutno nisi na tom nivou. Preuzmi odgovornost i podnesi ostavku i nastavi da radis i da ucis. Bogdanu svaka cast!
    (Canthandlethetruth, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  468. Molim vas vi ste odgovorni i zato podesite ostavku.
    Prosto
     (Beli, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  469. Dragi Sale, falilo je samo nekoliko nacrtanih skolskih akcija na tabli, pik, protrcavanje, bilo sta sto je sastavni deo igre koja se zove kosarka. Takticki smo bili nula. Hvala ti za sve, ali vreme je da neko drugi proba.
    (NS, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  470. Suzdrzavao sam se od pljuvanja Djordjevica do sada, a onda lik izadje i okrivi nas
    ??????
    (GiGi, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  471. Nemoguce je da igraci kao sto su Jovic Micic Guduric itd ne mogu da dobiju Argentinu. To su sve igraci koji igraju na najvisem nivou u Evropi i skoro uvek pruzaju odlicne partije. Imas i 3 NBA igraca, Bobija ne racunam jer je stvarno nesposoban, i nekako se poklopi da tebe jedna Argentina izbaci. Kako to Sale? Zoves Bircevica na svetsko i nemas nameru da mu dajes minut na ozbiljnim utakmicama, Bjelica jedina cista 4, za Jokica si provalio da je centar tek u cetvrtfinalu, Militinov kao drugi najbolji centar ekipe ti greje klupu a u reketu promaja duva, igraci nemaju samopouzdanja, cak i kada daju neku trojku ne umes da ih dignes da se odlepe. Na kraju krajeva, tebe su svi ozbiljni klubovi oterali posle jedne sezone i procvetali su, nadam se da je ovo kraj za tebe u reprezentaciji, dosta si i potrajao...
    (Student, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  472. Mozda bi trebalo pitati gazde Panatinaikosa i Bajerna zasto smo ispali.
    (Ostadoh bez reci, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  473. Svi su krivi osim njega. Razumeću pojedince ako se ne budu odazivali više. Nadobudan a pojma nema.
     (No one, 10. septembar 2019 15:42)

    # Link komentara

  474. Ae polako ti batali reprezentaciju. Ako mislis dobro nasoj kosarci.
     (plagijator, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  475. Hajde otkaz druze, ne ide vise, nisi slep. Ili Kokosov ili Obradovic.
     (sone, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  476. Nikakav pregled igre,nikakva organizacija,nikakva odbrana. Bogdanovic jedina svetla tacka
     (only fools and horses, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  477. Euforiju si sam izazvao kada si izjavio: "Ameri, neka vam je Bog u pomoći ako se nađemo u finalu!" Posle si se nešto vadio. Ukratko: loše tempirana forma, loše vođenje tima i loša procena naših mogućnosti. Sebe smo precenili, druge potcenili. Kraj priče! Ovo je copy/paste 2005. godine -"zemlja košarke", itd.
    (Klativoda, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  478. Ne ne ne. Oba izgubljena kao kap. Sramota bi bila da smo prosli. Nesmes ni da im se deres. Tvoje znas sta je trebati. Ovake igrace imati i do ovoga dostici.
    (Mile pile i Najdrazi, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  479. Ти си разлог пораза. Оставка. И ову плаву баксузну боју мртве државе мењајте.
    (Геца м, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  480. A u Argentini i Španiji obično nema euforije.... Daj bre Sale.... sve sam očekivao, ali da ti tražiš ovako smešne izgovore...
    (Milan, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  481. Оставка!
     (Кајзер Созе, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  482. Nista... Desava se to... Ne treba ocajavati i praviti drasticne rezove. Podrska i za selektora i za momke. Dali su sve od sebe, bice bolje...
     (Marouan Chamakh, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  483. Дај бре оставку човече, немој да се бламираш. Сви су криви само ти ниси.
    (Бојан, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  484. Zašto naša igra mora da zavisi samo od Bogdanovića? Dečko koliko god da je sila od igrača,on ne može sam da igra...
     (Oi!, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  485. Putuj igumane nije ovo za tebe
    (oz, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  486. Umesto da nam centri zajedno lagano postizu 50+ poena, mi igramo bez centara... bruka i sramota.. jovic, guduric, bjelica katastrofa, bogdan zlata vredi
    (Gaga94, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  487. Nesto je falilo? da selektor koji ima .uda da pozove Kalinića i koji zna da vodi tim...i da sad prihvati krivicu i podnese ostavku...
     (SUNĐER BOB, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  488. Sale, veliko poštovanje za sve što si uradio kao igrač i kao trener na Svetskom 2014. i OI 2018. Ali u ove dve poslednje utakmice se pokazalo da još moraš mnogo da učiš kao trener. Taktički su te ponizili, tvoja small ball postava ništa nije donela, Jokić nije igrao na svojoj primarnoj poziciji, centri 0... Da nije bilo Bogdana, i da smo dobili neku malo jaču grupu, pitanje je da li bi došli do četvrtfinala. Ne znam, svi smo očekivali tu medalju, ova generacija je to zaslužila, tek se sad vidi izostanak Teodosića i njegovih lucidnih pasova i poena u odlučujućim trenucima. Da se ne ljubimo, hvala ti za sve, ali mislim da je došao trenutak da podneseš ostavku.
     (grof, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  489. kakav car ovaj Sale - Nacionale :)))
    (Novak - srpski Isus, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  490. Koliko koseva su dali nasi centri danas? Lagano protiv matorog Skole! Cekaj, sta?!
    (NiDziX, 10. septembar 2019 15:41)

    # Link komentara

  491. Sale, brate!
    Mani se reprezentacije, treba nam neka nova krv.... Po meni ima puno tvoje krivice.
     (bokas, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  492. Mozda zonska odbrana, bar pokusaj?
     (Себри, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  493. ODAKLE TI OBRAZ???
     (zrk, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  494. Ostavka selektore,vreme je za nekog drugog...
     (komrenac, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  495. А о себи?
    (Родољуб, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  496. Nisam prosečan Srbin, pa neću pljuvati momke u koje verujem. Treba podmladiti ekipu i IGRATI DALJE...
    Sutra će svanuti - garantujem svim nevernim Tomama.
    Glavu gore !
    (Chana, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  497. Ovaj covek jos nije dao otkaz. Glavni razlog zasto smo ispali je taj sto ti nisi pravi trener. Nemamo nijedan organizovan napad, odbrana katastrofalna a za to si ti krivac.
    (dejan, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  498. ""Skola emotivni lider""... emotivno zabo 20 poena...
    (Kokki, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  499. [link]

    Bolje Teo da je bio na klupi i samo sedeo, imao bi ko ovo da uradi, nego sto je Birca isao. Ovako smo bili bez kapitena, posto Braduljica to nije ocigledno.
    (Xin Zhao, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  500. sad jedno zlato sa olimpijade da se iskupite, može i srebro...
     (subzero, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  501. Falio je trener prijatelju, da im objasni neke stvari, da ih forsira na presing preko pola terena, da igra sa najboljom postavom od prve utakmice a ne da kombinuje non stop, pa sad pred ispadanje pocinjemo prvi put kako treba.

    Ajde i ti i Birča pro'vrata...
     (biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  502. Izvini Saša ali i ti si pričao "Nek je Bog u pomoći Americi ako se sretnemo" tako da shhhhhhh,ti si izgubio ovo četvrtfinale,a i meč sa Španijom...
     (Lajavac, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  503. Povraća mi se od ovoje izjave...Ne samo sto je u kontinuitetu pokazivao da nema trenersko znanje već nema i muda da prizna grešku i preuzme krivicu( i nemojte pričati o medaljama, jer su one nastale u nekom momentumu i dobrom duhu, npr niko ne spominje vodjenje protiv slovenije.. čim odemo u - nemamo odgovor, lagani smo dok vodimo...)
    Sale hvala i dovidjenja..
    (mladi tumač, 10. septembar 2019 15:40)

    # Link komentara

  504. svaka cast treneru vreme je da odmoris nije sve do igraca
     (toma, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  505. sorry frende ali ti si jos prije nekoliko mjeseci izjavio da ce te dobiti Amere (ili tako nesto u stilu). Sta onda ocekujes od ljudi da se zadovolje sa pobjedom nad Angolom i da to smatraju uspijehom?
    (realist, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  506. Cuti,kako te nije sramota-sa ovakvim timom da te isprasi Skola od 40 godina!
    Svaka ti cast kao igracu ali kao trener si katastrofq,ostavka momentalno!!!
    (Dakota, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  507. После овакве партије ја бих дошао у камеру и рекао дајем отказ ако хоћу да ми остане образ...И да смо победили не бих био задовољан јер су играли као да им се не игра...
     (Лихтенштајн олео олео олеее, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  508. Aleksandre Djordjevicu imas 3 SREBRA ko selektor,imas bezbroj ZLATA kao igrač imas i poraz ali si i dalje legenda,IZGUBILI SMO...ok,igrali smo loše,Bjelica loš,Bobi loš ali svi ste izgubili vi ste TIM...lepo je pobedjivati ali i porazi su sport SRBIJA!!!
    (gremlin, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  509. Falio je dobar trener
     (Zvonko Nikolic, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  510. Saša - ostavka! Pogledaj snimak i tvoje reakcije u ključnim trenucima. Pogledaj kako u toku cele utakmice nema situacije gde se vidi kako se igrači bodre međusobno. Pogledaj trenutak kada se lomi rezultat, svi igrači nemo sede na klupi... O kakvom timu ti pričaš?
    (Zlatko, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  511. ma bolje da nista nisi komentarisao...
     (ich, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  512. Ti si još selektor?
    (Nemanja, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  513. Najviše si ti kriv od svih !!!
     (l.a., 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  514. Djordjevicu da se ne ljubimo....
     (ubitacni, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  515. A ostavka? Nije valjda pa cemo te posle ovoga opet gledati na klupi?!
    (Djordjo Crnic, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  516. Jokic sa 40 godina je nadigrao centarsku liniju Srbije i otisao u polufinale.Jedino koji se borio je Bogdanovic i svaka mu cast!!!
     (Sinki, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  517. Sta reci a ne zaplakati?
     (Marko, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  518. Alooo, o čemu pričaš, treneru.
    Ostavku na sto, odmah.
    Bezobrazniče, još nam se smeješ u lice.
    (petar pan, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  519. Jedna reč. Odlazi.
    (SDCZ, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  520. Sale, mnogo te volim, ali falio je selektor
    (jovica, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  521. Drzi se selektore... Samo nemoj da nas ostavis, nego borba za Olimpijske igre i tamo da pokazemo ko smo!
     (Sale, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  522. trener je falio da ti kažem ja lajik
     (Boki, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  523. Nisam pročitao da je dao ostavku!?
    (x, 10. septembar 2019 15:39)

    # Link komentara

  524. Djordjevic o svemu samo ne o sebi.
     (fidelio, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  525. A o otkazu nisi pričao?!
    (Samo pitam, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  526. Bitno da ste dobili sve prijateljske meceve... Tako se i kreira euforija.
     (Srba, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  527. Šta je to nesto?
     (zvezdas, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  528. OSTAVKA. Pročitali te kao bukvar. 0 igre, a maksimalna sujeta. Micov, Nedović, Kalenić, Smailagić, Davidovac, Dobrić sve si odbacio zbog Teodosića, Birčevića, Milosavljevića, Marjanovića, Bjelice.. I
     (cvele, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  529. Preuzmi odgovornost!

    Ti si birao ove momke!!
     (Dare, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  530. Nikad ni reci o sebi kao treneru. Nikad.
    (x, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  531. Đorđević ti si glavni krivac. Dakle-ostavka odmah
     (lavanda3007, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  532. Falio je selektor. Hvala lepo i dovidjenja!
    (realno, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  533. Lepo, a sad ostavka!
     (Metallica_moj_dobar_drugar, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  534. Jos nisi podneo ostavku??
     (Poslednji skaut, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  535. Ovaj covek celo prvenstvo nema kontrolu
    nad svojom ekipom.Dovoljan razlog za razlaz. Kapa dole za igracku karijeru ali trenerska ni blizu.Skupa igracka mu je data
     (Ckobac, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  536. Malo objektivnosti bije na odmet. Budi veliki čovek kao što su bio kao igrač. Povuci se dostojanstveno, pokazao si dovoljno, vreme je!
    (Cockney Cole, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  537. Budi covjek, daj ostavku.
     (Shein, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  538. Pa sto mi nismo imali organizaciju igre...? I ko je za to kriv..?!
     (Goksi, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  539. Ako ne umes da das ostavku...da ti uruce otkaz.
     (ArizonaDream, 10. septembar 2019 15:38)

    # Link komentara

  540. A pa da, naravno, pukli smo zbog suđenja, a ne zato što je Argentina bila za klasu bolja. Sad mi je lakše.
    (Rale, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  541. Hvala lepo i prijatno.
     (Jovan K., 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  542. Razbije nas 41ogišnji Skola.Sramota!
     (poznavalac ©®, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  543. Ajde sad malo blagoslovi i nas navijače koji imamo oči i pomalo se razumemo u ovu igru, ali bez da se ljubimo
    (Luka, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  544. posle one pobjede od 58 razlike se sprdali sa Fibom, kako to nije dosledno SP, kako Srbija pravi razlike sto SP nepamti itd itd. kako sada ?
     (Sandzak, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  545. OTKAZ
     (Tobijas, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  546. odlazi vise, vodi mutu da ga posle 25 godina ne gledamo vise i njegove fore iz drugog osnovne i kuma antonica i maskotu nesu ilica i mutinog igraca iz reprezentacije i sve te tvoje ludacke izbore
    (goran, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  547. Imao je on sreće što mu je igrao Teodosić pa je osvojio one medalje. Onaj nam je bio pola tima. Čim njega nema problemi.
    (Ratko, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  548. Cim potencira tim. To znaci da nesto nije bilo timsko.
     (Dušan R., 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  549. Ostavka , treneru !
    (Čeda, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  550. Odlazi!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. septembar 2019 15:37)

    # Link komentara

  551. Dosta je Sale. Hvala za sve, ali dosta je.
    (Klajic, 10. septembar 2019 15:36)

    # Link komentara

  552. Nadam se da niste preneli celu izjavu, posto ne vidim da spominje ostavku.
     (vlada, 10. septembar 2019 15:36)

    # Link komentara

  553. Оставка одмах!!!
     (abv, 10. septembar 2019 15:36)

    # Link komentara