- Komentari -
  1. E da se niste glupirali sa nacionalizmom, 92. bismo kao Jugoslavija odučili prodavca patika i družinu od igranja međunarodnih utakmica.
    (Uroš, 20. avgust 2019 13:47)

    Ne pričaj koješta. Jesmo imali sjajan tim, verovatno najbolji u Evropi ikada (jedino je diskutabilno da li je generacija Moke, Ćosića, Kiće, Mirze i Praje bila bolja i uspešnija), ali taj tim sa Džordanom je igrao zabavljajući publiku, bez ikakvih priprema i taktike, i kao takav je sve odvalio bez problema. Svi su protiv njih bili napaljeni, pa je bilo momenata egal rezultata, ali čim bi ubacili u šestu, za pet minuta bi pravili petnaest razlike. To je najbolji tim ikada, falili su samo Ajzeja Tomas i Dominik Vilkins umesto Malina i Lejtnera.
    Uostalom, nismo mi baš toliko bili nadmoćni. Mnogi zaboravljaju Seul '88 kad su nas Sabonis, Tihonenko, Marčulionis, Volkov, Kurtinaitis i Homičus odučili od košarke. Ne bi bilo loše kada bi imali malo poštovanja prema protivnicima, čak i u komentarima. Da ne bude posle kuknjava na sudije i zlu sreću.
    (Negativni, 29. avgust 2019 11:11)

    # Link komentara

  2. E da se niste glupirali sa nacionalizmom, 92. bismo kao Jugoslavija odučili prodavca patika i družinu od igranja međunarodnih utakmica.
    (Uroš, 20. avgust 2019 13:47)

    # Link komentara

  3. Sa pravom zapostavljeni. Ipak je ovo poslednji ples generacije. Ljulj je uništen provredama, Rubio u padu od selidbe iz Jute, Mark jeste uzeo titulu, majstor igre ali je igrač sa 34 i već ograničenom minutažom. O ostalim poput Rudija, Koloma, Klavera, Sastrea ni ne bih naširoko, ni u Evroligi više nisu faktor.

    Previše matorana a od mlađih samo Ernangomezi koji ne mogu biti nosioci jer su i u klubovima epizodisti. Nategnuće oni na iskustvo lagan prolaz iz grupe ali 1/4 finale je plafon. Za medalju nisu.
     (jako i do samog kraja, 19. avgust 2019 20:24)

    # Link komentara

  4. startna petorka matora i iskusna, klupa mladja i kud i kamo neiskusnija

    moje misljenje - maksimalni domet polufinale
     (jedan od mnogih, 19. avgust 2019 20:04)

    # Link komentara

  5. zgtom
    Какве везе имају наредне са том ваљда је неко још више мотивисан кад пре тога није освојио ништа па сад жели још више наравно кад освојиш бронзу или сребро желиш злато али кад не освојиш ништа ваљда ти је још већи мотив бар моје мишљење...
     (Пенали, 19. avgust 2019 19:59)

    # Link komentara

  6. Kad se samo setim kako smo ih razmontirali na zadnjoj olimpijadi u polufinalu.. Tada nije igrao ljulj, ali Peti Mils i Delavedova se videli nisu... Tako ce proci i sada ako naidju na nas
    (Kamikaza, 19. avgust 2019 19:55)

    # Link komentara

  7. Који је разлог да се овде пуштају овако бесмислени, да не кажем малоумни коментари као овај од овог Хрвата, који каже да Шпанци не би били доминантни да их није погурао судија у једном мечу пре 15 година? Па то је невероватно очигледно троловање... Шта сад, треба да се свађамо, да нешто објашњавамо? Никад мира од њих, браћо мила...
     (зоркаптил, 19. avgust 2019 19:35)

    # Link komentara

  8. Taj zamah sa medaljama ŠPA su dobili baš nakon ep 2005 u Beogradu kada su dobili Hrvatsku u četvrtfinalu pomoću sudaca (Hrv pokradena očito u zadnjim sekundama, taj sudac Lamonica uh.....), da je tada Hrv ušla u polufinale umjesto Špa, tko zna da li bi Španjolci poslije imali takvih uspjeha i medalja.
    (zgtom, 19. avgust 2019 17:08)

    # Link komentara