Izvor: Beta |

Prva "meč lopta" za Azure, Rusi na popravnom

U 2. kolu grupne faze Evropskog prvenstva u sredu su na programu tri meča, a prvi će na teren izaći fudbaleri Finske i Rusije.

Komentari 0
Podeli
EPA-EFE/Ettore Ferrari
EPA-EFE/Ettore Ferrari

Meč Grupe B igraće se u Sankt Peterburgu, od 15.00.

Finska je u prvom kolu iznenađujuće savladala Dansku, dok je Rusija glatko poražena od Belgije i danas (15.00) igra da bi produžila nadu za prolazak grupe. I pored učinka u prvom kolu, Rusi su favoriti - kvota na dvojku je 1,78, na Fince 4,90, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Finska - Rusija.

Finska u toj grupi ima tri boda posle pobede nad Danskom od 1:0, dok je Rusija u prvom meču poražena od Belgije sa 3:0.

Rusi će pokušati da se poprave posle bledog izdanja sa "crvenim đavolima", dok Finci imaju šansu da novim iznenađenjem obezbede istorijski prolaz u osminu finala.

 EPA-EFE/Alessandra Tarantino
EPA-EFE/Alessandra Tarantino

I Turcima i Velšanima danas (18.00) je presudan meč za ostanak na EURO - Turska je bez bodova, dok je Vels u prvoj rundi iščupao bod protiv Švajcarske. Kvota na Tursku je 2,70, iks je 2,95, a dvojka 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Turska - Vels.

Kako su krenuli (pobedom od 3:0 nad Turskom), Italijanima su porasli apetiti i sada žele do samog finala. Večeras (21.00) imaće ozbiljan ispit protiv Švajcarske, koja pritom mora da se „vadi" za remi s Velsom. Kvota na Azure je 1,75, iks je 3,50, a dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Švajcarska.

Od 18.00 na teren će izaći fudbaleri Turske i Velsa u Bakuu, dok program od 21.00 u Rimu završavaju Italija i Švajcarska.

U Grupi A vodi Italija sa tri boda nakon pobede na otvaranju prvenstva protiv Turske (3:0), a Švajcarska i Vels imaju po bod iz remija (1:1).

Ako Azuri dobiju i sledeći meč već posle dve runde plasiraće se u nokaut fazu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore

Vesti

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu