Komentari: "Zasluženo smo pobedili Hrvatsku"

Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Serhio Buskets ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Hrvatsku u osmini finala Evropskog prvenstva.

Pošaljite komentar
  1. Nije vazno sta je Buskets rekao, vazno je to da je to rekao covek koji na poziciji Zadnjeg Veznog u kontinuitetu vise od 10 godina pokazuje ekstra kvalitet. Bili su uvek dobrih fudbalera na ovoj poziciji ali majstor ko Busketska koji je orientisan isklucivo na defanzivu do sada nije se pojavio i ni jedan drugi igrac se ne moze uporedjivati snjim. Vrhunska Klasa koja omogucava da kreativnim fudbalerima ispred njega zaista budu posveceni kreiranju sanse ... Jeste bili ste bolji, bobedili, dali 5 gola, a Hrvatskoj ne moze bas svako da ih da 5 gola ... Uspeli ste i sada mozete se nadati svemu!
    (Slavko, 30. jun 2021 13:04)

    # Link komentara

  2. Niste je pobedili nego rasturili sa 5 komada. E sad sto ste 1 sami sebi dali a drugi su imali vise srece nego pameti da jedva predje zamisljenu liniju to je drugo vec.
    (Trajko, 29. jun 2021 20:31)

    Bili su bolji i zasluženo pobedili. Španjolci nama poklonili jedan mi njima jedan gol. Bez onog s kopačkama, mada se igrač po Rebićevoj strani sjurio ka golu. ali onaj s vodom čisti poklon. Španjolci su imali 10 udarca u okvir mi 7., a svaka šansa nije gol, kao što ni svaki zicer nije gol, a mi smo promašili bolje zicere. A to što su oni šutirali preko gola i tri metra pored gola, to je kao da hvališ košarkaša koji je šutirao 4/20:D
    (:D, 30. jun 2021 11:40)

    # Link komentara

  3. Trajko, 29. jun 2021 20:31@

    Da, svakako. A to sto su oni prvi zabili nakon 4 odbijanca i Rebića, treći zbog vode a, 4 i 5 zbog dalića.
    (el pecador, 30. jun 2021 09:32)

    # Link komentara

  4. Uopce nas niste zasluzeno pobjedili, jer bi zasluzeno bilo nekih 5:1 u regularnom dijelu. Salu na stranu, Hrvatska je jucer po ko zna koji put pokazala da je iznimni limitirana momcad koja ne zna gdje udara. Mitovi poslije sretnoga i slucajnoga srebra u Rusiji kako smo velesila su nam dosli glave. Jel znaju mitomani da je Hrvatska u 33 tekme od kraja SP koje je odigrala dobila samo 13? Kakva je to velesila koja ne moze dobiti ni 50%+ tekmi u tomu razdoblju? Za to vrijeme smo se blamirali protiv Madjara, Slovenaca, Azerbajdzanaca, blamirali se protiv Cipra i Malte unatoc sretnim pobjedama... Idemo doma jer tu pripadamo, a kako cemo u Qatar otici nisam siguran.
    (Pijani zlotvor, 29. jun 2021 20:36)

    # Link komentara

  5. Niste je pobedili nego rasturili sa 5 komada. E sad sto ste 1 sami sebi dali a drugi su imali vise srece nego pameti da jedva predje zamisljenu liniju to je drugo vec.
    (Trajko, 29. jun 2021 20:31)

    # Link komentara