MT

Komentari: Rebić: Mi smo sr*nje već 2-3 godine

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić podigao je mnogo prašine svojom objavom na Instagramu.

Pošaljite komentar
  1. Ovo je makar lako resiti.Dalic je verovao u Rebica ovaj mu vratio slabom igrom i posle kritika selektora za slabu igru osuo drvlje i kamenje na trenera. Znaci Rebic vise ne igra za reprezentaciju imaju odlicne zamene po levoj strani Perisic je tu neprikosnoven Orsic Brekalo odlicna leva krila tako da im Rebic nede nedostajati. Na svako mesto imaju po 3 4 igraca sem na centarfora. Izgleda tu Kramaric i Petkovic nisu nista uradili izneverili su ocekivanja pa im je Ante Budimir odlicni strelac Osasune sada glavni spic igrac. Sve ostalo na najvisem svetskom nivou extra reprezentacija.
    (Mile Jovanovic, 1. jul 2021 15:32)

    # Link komentara

  2. Zanimljivo, Hrvatska i Srbija imaju isti prosjek starosti igraca. 27.7
    S tim da ste vi pomladili ekipu, a Hrvati to tek rade.
    Uskoro, kada odu Modric Vida Lovren Perisic imat cemo valjda prosjek 24.
    Iznimno mladu i potentnu ekipu. Taman da se uigra do slijedeceg Eura, a onda opet slijedi spektakl.
    Nitko nije znao kada je Modric imao 23 do kojih visina ce letjeti.
    Gvardiol 19, Brekalo Vlasic 23, Bradaric 21, Sosa 23, Ivanusec Majer 23, Biuk 18, Čaleta car 24, Livakovic 26, u miks kombinaciji s Kovačićem Brozovicem Pasalicem Orsicem, bit ce to prava nogometna poslastica.
    (Football expert, 1. jul 2021 10:11)

    # Link komentara

  3. Sad će se sve slomit na tupavon rebiću, ovo je Daliću došlo ka naručeno, neće ga više lipo zvat u reprezentaciju. Ispada da je ovo prvi gol koji smo dobili iz nekog karambola sa linije šesnaesterca....Dobijamo ih stalno jer obrana sidi u krilu Livakoviću, nikoga nema iza jer su svi pripadnuti od centaršuteva pa se od te panike svi nagomilaju isprid vratara. Rebić je livo krilo, a ne livi bek i njegov izostanak od par minuta bi svaka ekipa riješila bez po muke. Tako se lipo Dalić koji je izravno odgovoran šta mu se momčad ne zna branit i šta mu igrač minja isprid njega kopačke, oslobodija svake opdgovornosti.
    (Netijak, 1. jul 2021 09:49)

    # Link komentara

  4. @pijani zlotvor

    Pa,u sustini si potvrdio moje mišljenje,jer svega toga ne bi bilo da se Dalić lepo povukao posle 2018. To je bio vrhunac,jer bolje od toga ne moze. Sta je mislio,da ce sledeći put osvojiti Mundijal ili Euro? Umesto da je lepo otišao u neku Kinu ili Saudi Arabiju i namlatio milione,a u Hrvatskoj dobio spomenik. A sad dobija opravdane kritike. Slazem se da nije nasao 11 prvotimaca,bilo je tu i sporenja s igracima oko pozicija,kao s Kramaricem,ocigledno i narušenih medjuljudskih odnosa,sve to negativno utiče i ishod je morao biti ovakav,koji opet nije tragedija,jer ispali su i Nemacka,Francuska,Holandija i Portugal,mnogo vece sile od Hrvatske. A i 5:3 od Spanije nije smak sveta,to je bila dobra utakmica. Btw,"shining city on a hill" je fraza koju koriste Amerikanci. Secam se kad je to rekao Ronald Regan 1980,moj omiljeni predsednik. Samo Amerika moze biti bljestavi grad na vrhu brda,niko drugi na planeti!
    (Oliver, 1. jul 2021 09:39)

    # Link komentara

  5. Kod vas se jednostavno desila jedna sjajna generacija igrače predvodjena Modrićem i rezultati nisu izostali. Za nekoliko godina kada vaši vodeći igrači završe karijeru i sve padne na ledja mladjim igračima, kladim se da neće biti ni dobrih rezultata. Jednostavno, neće biti tog kvaliteta u rangu jednog Modrića, Perišića, itd.
    (Red)

    Hrvatska nema samo medalju s Modricem. Hrvatska ima sjajnu generaciju i s Bobanom i Šukerom i broncu. pa sjajnu generaciju s Olicem. Pršom, pa Srnom, kada je dva puta igrala za polufinale EP…sada su mladi Vatreni takodjer igrali 1/4 finale EP i medju njima imamo 5 top igraca.
    Tako da se ne bih slozio. Gvardiol Bradaric Ivanusec Majer (koji ce zamijeniti Modrica), Moro Vlasic Brekalo Biuk, pa mali Sosa koji je od najboljih lijevih bekova Bundeslige…Ooooo, da!
    Hrvatskoj dolazi mozda i najjača generacija!
    U kombinaciji s Kovačićem, Brozovicem, Pasalicem, Čaleta carom, Livakovicem…top ekipa za najvece domete.
    Samo trener koji ce to posloziti a onda gledaj sto ce biti.
    Inače smo bez Modrica pobjedjivali jednu Spanjolsku na EP…i cak mislim da ce biti bolje kada Modric ode, igraci poput njega, Messija, CR u ovim godinama i nakon takvih karijera znaju biti ogroman uteg ekipi.
    Mlade u vatru, ratničkog duha i patriotizma i da vidis kako Musa dere jarca! Protiv svakog o p e t mozemo.
    Pozdrav
    (Svjetski putnik, 1. jul 2021 09:38)

    # Link komentara

  6. @karike

    Ne pricaj svasta. Hrvatska bez Modrica uopste ne bi prosla grupu. Onaj nestvarni gol protiv Skotske ih je odveo dalje. Za mene,drugi najlepsi gol prvenstva posle Patrika Sika. Interesantno,Skoti primili oba najlepsa gola. Jasno je da je Dalić kriv,a ne Modric.
    (Oliver, 1. jul 2021 09:26)

    # Link komentara

  7. "да ли је неко од њих био у тих топ 30 све три године?" 
    (Вук Караџић, 1. jul 2021 05:05) 

    Modrić od 2008 pa do danas.
    Ako se plasirate 2024 godine na EP. Pazite da zadržite barem taj tempo, jer s takvim tempom trebat će vam 100 godina da izjednačite broj sudjelovanja na EP-ma s Modrićem:D
    (:D, 1. jul 2021 08:56)

    # Link komentara

  8. U fudbalu od četiri utakmice tri nerešene i jedna pobeda Hrvatske, protiv takve Srbije, koja ne zna fudbal. Tako da pazite šta pričate...vi padate polako u nogometu, a Srbija počinje da igra fudbal ponovo.
    (H2H, 30. jun 2021 23:02)

    Pa komsijski (znas sta mislim) derbi, tu pored kvaliteta igra i pritisak, psiha. Teze im je protiv nas nego Argentine bas zbog toga.

    Inace imaju sistem. Igraci daju sve od sebe za reprezentsciju, ne beze od duela da se ne povrede. Klubovi im razvijaju igrace, ne prodaju klince od 16 godina koji nisu debitovali. Treneri ne slusaju toliko medije i neke strucnjake koji su bivsi treneri. Na svetskom prvensrvu su im igrali Modric i Rakitic. Kod nas bi se pricalo da oni ne mogu zajedno pa.bi igrao Badelj (gde moze bez zasnjeg veznog) a Rakita bi menjao Modtica koji minut pre kraja.
    (Baxuz, 1. jul 2021 08:54)

    # Link komentara

  9. Podsmevali su se Hrvati Srbima i kad je tenis bio u pitanju, Ivanišević izjavljivao da je tenis samo za gospodu, pa se sve okrenulo, u Splitu na Davis cup-u se zezamo s njima. U fudbalu od četiri utakmice tri nerešene i jedna pobeda Hrvatske, protiv takve Srbije, koja ne zna fudbal. Tako da pazite šta pričate...vi padate polako u nogometu, a Srbija počinje da igra fudbal ponovo.
    (H2H,

    Jos jedan vaš mit.
    Inace, kad spomenu Davis cup, Hrvati su dvostruki prvaci svijeta u tenisu.
    Ponovno u nedostatku argumenata o nogometu, vi pisete bajke o drugim sportovima jer u nogometu nemate rezultata. Znakovito.
    I očekivano od vas.
    (Samo NOGOMET, 1. jul 2021 08:41)

    # Link komentara

  10. Poštovani susjedi , danima ovde pišete o nogometu. Da Vas je sam Gospodin izabrao za šutiranje lopte. E sad morate da shvatite : 1. Svetski nogomet živi isključivi od klupskog fudbala. Kako u Evropi ,tako i u Južnoj Americi i dr.po svetu. Ronaldo uzme 100 miliona ne od Portugala nego od kluba gde igra. Modrić isto. Repke svake 4 godine igraju za puk , za raju , za sirotinju. Nogomet te sklepane ekipe od igrača različitog kvaliteta sa 14 dana pripreme ne utiču na razvoj igre ni 1%. Klubovi sastavljeni od vrhunskih igrača , različitih nacionalnosti i mentaliteta , svakodnevnim treninzima , godišnjim prvenstvima , međunarodnim ligama....razvijaju i unapređuju igru. E vidite susjedi , Mi Srbi , nas skoro 80% , nikada nismo pratili reprezentaciju , kako YU , tako i SRB. Mi navijamo za CZ BG. To je naše religiozno i nacionalno opredeljenje. Naša pesma odjekuje Severom decenijama: Reprezentacija nikad, Zvezda uvek ! Tako da susjedi dragi , imate li nogometni klub , kad ste tako velika nigometna nacija da stavite pored CZ BG. Sory .Nemate i NIKADA nijedan nogometni klub iz Hrvatske neće osvojiti što je CZ osvojila. Mnogo ste smešni. Pozz. Delije Sever.
    (VUK, 1. jul 2021 08:35)

    # Link komentara

  11. "да ли је неко од њих био у тих топ 30 све три године?" 
    (Вук Караџић, 1. jul 2021 05:05) 

    Modrić pet godine.
    Ako se plasirate 2024 godine na EP. Pazite da zadržite barem taj tempo, jer s takvim tempom trebat će vam 100 godina da izjednačite broj sudjelovanja na EP-ma s Modrićem:D
    (:D, 1. jul 2021 08:30)

    # Link komentara

  12. "Mislim ipak da neće biti jaka niti će biti tog kontinuiteta zato što se igrač kao jedan Modrić radja jednom u 50 godina a on polako odlazi sa scene. Ne vidim nekog mladog igrača kod vas koji će biti novi Modrić. Nisam zlonameran, sam naslov kaže da u poslednje 2-3 godine vaša repka je u padu."
    (Redarnik, 1. jul 2021 07:10)

    Naravno, nitko ne očekuje da stalno budemo u vrhu, pad je normalna stvar. Nama je sasvim dovoljno da se kvalificiramo na velika natjecanja a dalje kako bude. Pogledaj uostalom Ukrajinu; ima li tu vanserijskih igrača (osim trenera, naravno) ? A evo ih među 8 u Europi.
    (grupni_flex, 1. jul 2021 08:24)

    # Link komentara

  13. Dalicu niko ne sastavlja tim. Sam je uradio sastavio izgubio. Glavni razlog je sto je forsirao Rebica u svim utakmicama covek nista nije odigrao nije ni malo doprineo da Hrvatska prodje Spaniju. Perisic je dobio koronu i Dalic nije imao drugog sem Orsica u kog ocigledno nema poverenje. Orsic usao pola sata napravio rsum u spanskoj odbrani dao go i asistenciju Pasalicu. Imaju mlade Vlasic Ivanusec Brekalo Pasalic Livakovic Bradaric sve u svemu svetla buducnost hrvatskog fudbala.
    (Milan, 1. jul 2021 08:19)

    # Link komentara

  14. "да ли је неко од њих био у тих топ 30 све три године?"
    (Вук Караџић, 1. jul 2021 05:05)

    Ma u svih 600 godina, od kosovske bitke. Kakvih pametnjakovića ovdje ima, za ne povjerovati
    (grupni_flex, 1. jul 2021 08:18)

    # Link komentara

  15. Najgotivniji lik u Hrv reprezentaciji!
    (Borivoje, 1. jul 2021 07:15)

    # Link komentara

  16. Али "погледајмо се у зрцало". :D
    Легендо, уживање је читати твоје коментаре јер увек сипаш истину.
    (remax, 1. jul 2021 07:13)

    # Link komentara

  17. @Hrvatska je zemlja nogometa, od Kaliterne i Hitreca, Bobeka i Vukasa do ovoga danas. I bit će opet jaka
    (djedmedjed, 30. jun 2021 22:04)

    Mislim ipak da neće biti jaka niti će biti tog kontinuiteta zato što se igrač kao jedan Modrić radja jednom u 50 godina a on polako odlazi sa scene. Ne vidim nekog mladog igrača kod vas koji će biti novi Modrić. Nisam zlonameran, sam naslov kaže da u poslednje 2-3 godine vaša repka je u padu.
    Kod nas nema preterane nade za nekakav uspeh zato što jednostavno nemamo definisan tim, a ni posebne talente koji igraju u velikim klubovima. Piksi neću tu mnogo pomoći zato što imamo mnogo prosečnih igrača. Naš najbolji igrač Tadić je pri kraju karijere. Mitrović koliko god se bori u reprezentaciji, rezerva je u timu druge lige u Engleskoj. Sergej MS solidan igrač u Italiji, nije suguran u prvih 11 ni kod Piksija. Ne znam više ko... al' nama je puna kapa i da odemo na neko veliko takmičenje.
    (Redarnik, 1. jul 2021 07:10)

    # Link komentara

  18. &Svjetski putnik
    Da se razumemo, niko vama ne spori sve te nabrojane uspehe. I niko ne uporedju Srbiju sa vama zato što i "ćorav kod očiju" zna da mi rezultata nemamo u fudbalu (nogometu). Kod vas se jednostavno desila jedna sjajna generacija igrače predvodjena Modrićem i rezultati nisu izostali. Za nekoliko godina kada vaši vodeći igrači završe karijeru i sve padne na ledja mladjim igračima, kladim se da neće biti ni dobrih rezultata. Jednostavno, neće biti tog kvaliteta u rangu jednog Modrića, Perišića, itd.
    Srbija već odavno nema ni tim ni igrače (poslednji dobar tim je bio onaj koji je predvodio Antić).
    (Red Z, 1. jul 2021 06:50)

    # Link komentara

  19. Pa zar vi niste izgradili "kult repke" (što je Srbima uvek manjkalo)? Taj vaš "kult" u stvari je sreća da ste imali odličnu generaciju igrača predvodjenu sjajnim Modrićem oko koga se sve vrtilo. Kada Modrić, Perišić i par drugih okače kopačke o klin (uskoro), ostaće samo sećanja...
    (Red Z, 1. jul 2021 06:36)

    # Link komentara

  20. Nakon onog srećnog prolaza do finala SP hrvati su umislili da su svetska klasa u fudbalu, te da će svaki naredni put tako biti...
    Ipak, istina je surova, to se ponoviti neće za još 100 godina...
    (Broj 1, 1. jul 2021 06:23)

    # Link komentara

  21. Koji Hrvat je u top 30 igraca sveta zadnjih 2-3 godine?"
    (Kostarikanac, 30. jun 2021 20:32)

    Zlatna lopta 2018:
    1. Luka Modrić
    19. Ivan Rakitić
    25. Mario Mandžukić
    (grupni_flex, 30. jun 2021 21:07)

    да ли је неко од њих био у тих топ 30 све три године?
    (Вук Караџић, 1. jul 2021 05:05)

    # Link komentara

  22. Rekao covek činjenicu, prosečna evropska ekipa, u prvih 10 su.
    (milos, 30. jun 2021 18:56)

    Просек у Б лиги нација, никако у првих 10, смешно је то и рећи.
    (Вук Караџић, 1. jul 2021 04:47)

    # Link komentara

  23. Znaci dok je Dalic selektor, Rebic ne igra za reprezentaciju...
    (Gogx, 1. jul 2021 02:16)

    # Link komentara

  24. Maknit modrića? Daj molim te, za koplje je bolji od svih naših u veznom redu. Pregled igre, dodavanje, minjanje ritma, a to svakoj ekipi triba. Rebić, tu se slažem, ako se ne popravi, ne triba ga zvat , ima Oršić, perišić, brekalo. Vrsaljko, ako ne nađe klub di će igrat, ne triba ni on ić, eventualno kao zamjena. Možda je kvalitetniji od Juranovića, ali Juran. Je u formi. Petković, kad nauči bit u šesnaestercu, tek onda nek igra, za sad bi triba Budimir bit prvi. Također ostavit dalića do sp u katru nek uvede mlađe, a ne sad minjat odma izbornika. Onaj Petković u Švici od 2014 pa tek sad neki rezultat napravili. Ali eto kvalitetni smo pa šta bude bude.
    (Zoki, 1. jul 2021 00:53)

    # Link komentara

  25. Samo istine radi-Dok je francuska imala bazen od 60 mil ljudi, nigdje ih nije bilo do platinijeve generacije
    -Francuska uzima igrace iz bazena od 200 mil ljudi
    -Englezi bis i vise
    Nijemci im se primicu
    Koliki je nas bazen?
    Opet da su igrali dejo i Perisic i da je startao orsic, ppbijedili bi ih
    Znate sto je L Equipe napisao 2018
    "Finale so u nogometu hrvatska, u rukometu takoder, Davis Cup u tenisu opet Pa koliko ih to ima?"
    (Igor Sulic, 1. jul 2021 00:47)

    # Link komentara

  26. Hrvatska je u svetskom fudbalu ono sto je Everton u PL uvek su tu negde sa najvecima ali opet zavrse 5-6.. A mi smo Crystal palace... Umemo da nekom jacem uzmemo bod, nekad i pobedimo ali smo suvi prosek.
    (Jose Alvelade, 1. jul 2021 00:12)

    # Link komentara

  27.  Tako da pazite šta pričate...vi padate polako u nogometu, a Srbija počinje da igra fudbal ponovo.
    (H2H, 30. jun 2021 23:02)
    Ponovno?pa nikad ništa niste ni napravili.
    (mario, 1. jul 2021 00:11)

    # Link komentara

  28. @kako da ne
    Saglasan sam sa vasim komentarom. Vasa analiza je dobra jer ukazuje na uzroke losih rezultata nase repke, dok sam ja vise konstatovao posledice tih uzroka. Jeste krenulo sa Piksijm nesto nabolje, ali vec je na vidiku domet naseg tima, a to je baraz sa odlazak na SP, a posle kako bude. Izvukli smo 2:2 protiv Portugala u Beogradu, ali uz ponisten gol Ronaldu, tako da cemo u Portugalu verovatno glatko izgubiti. Nisam siguran, bez obzira na sjajane pojedince popout Vlahovica, Mitrovica, Grujica, Tadica, Milenkovica itd., da ovaj tom moze bolje od onoga kako je igrao pod Muslinom. Ako bi tako bilo, plasman na SP bi bio veliki rezultat, a sve preko bonus.
    (Demar Derozan, 30. jun 2021 23:10)

    # Link komentara

  29. Podsmevali su se Hrvati Srbima i kad je tenis bio u pitanju, Ivanišević izjavljivao da je tenis samo za gospodu, pa se sve okrenulo, u Splitu na Davis cup-u se zezamo s njima. U fudbalu od četiri utakmice tri nerešene i jedna pobeda Hrvatske, protiv takve Srbije, koja ne zna fudbal. Tako da pazite šta pričate...vi padate polako u nogometu, a Srbija počinje da igra fudbal ponovo.
    (H2H, 30. jun 2021 23:02)

    # Link komentara

  30. Oliver, 30. jun 2021 21:21)

    Ti si u pravu oko ljudske prirode ali brkas stvari. Ponovit cu milijardu puta i to je misljenje svakog hr navijaca: nit je problem u ranoj fazi ispadanja, nit u tome sto je to bila esp: problem je jer on u 3 god nije nasao prvih 11.
    U redu, priznajem, i fra i port su bolji od nas, pa i esp, ALI ne moze bit da on fula i postavu, i taktiku, i zamjene. Pa tko je tu lud?!
    Ti navijas za bayern- zasto si onda (sigurno) bio za smjenu kovaca? Ocito, radio je krivo jer su pod njegovim zamjenikom proigrali.
    Nije problem izgubiti- problem je izgubiti na krivi nacin.
    Lik dolazi na ep bez startih 11, o cemu mi pricamo?
    Hrvatska mora biti svjetionik svim malim zemljama, hrvatska mora biti bljestavi zlatni grad na vrhu brijega, hrvatska mora biti dubrovnik a ne novska. Shvacamo se?
    Da smo imali 11 igraca na pozicijama, s trkom i presingom, s planom igre, nitko dalicu ne bi rekao ni 'a'.
    Medjutim dalic ne samo da to nije imao sad, nego i u zadnje 3 god. Dokle onda?
    Prijatelju, voda navire u brod a vani idu vjetar i valovi od 5 metara. Kopno je daleko.
    Frajer za srebrenu ekipu stavlja 'uspjeh' prolaz grupe a to prolaze 3/4.
    Jedina stvar zbog koje zalim izguljeno finale je to da nam himna nije postala pjesma/geslo obitelji bond: the world is not enough.
    (Pijani zlotvor, 30. jun 2021 23:00)

    # Link komentara

  31. @ Svjetski putnik

    Niko od nas ne uporedjuje. Vi dolazite ovdje i uporedjujete. Samo sto ste prije ovog EP uporedjivali se sa Brazilom i Argentinom i kleli se najmanje u polufinale, a poslije petarde se uporedjujete sa Srbijom hahaha. Visoko ste poletjeli i zato je pad tako bolan i težak.
    (Bucko, 30. jun 2021 22:51)

    # Link komentara

  32. Uroš

    Svako govori u svoje ime pa tako i ti Urose ili “Urose.”
    Evo ja nikada ne bih mjenjao odlazak na EP ni za jedan jedini GS Djokovica.
    (Bucko, 30. jun 2021 22:47)

    # Link komentara

  33. pre 100 godina...
    (Iz prve ruke, 30. jun 2021 22:45)

    # Link komentara

  34. leptirica

    Evo mi u Srbiji ogromna većina koja voli fudbal dali bi sve sportove gde smo dobri a koje niko u svetu ne gleda da možemo jednom otići na famozni euro da gledamo Srbiju i čujemo našu himnu pred vascelim svetom. Vi ste srećna i ponosna nacija jel na svaki mundijal i euro imate vaše kockice i navijate za njih a cela zemlja vam je u euforiji. Sad ste ispali jer Dalić je malo lutao kod sastava Rebića gurao umesto boljeg Oršića i sam je kriv. Imali ste u veliku peh Lovren žute a Perišić koronu i bez ta dva supervažna igrača sve je bilo mnogo teže. Pored svega toga odigrate herojski meč muški poginete gubite stignete u zadnjih 5 min izjednačiti uđete u produžetke. Tu odmah imate šut Oršića preko gola i 100 % šansu koju promaši Kramarić i onda sve krene nizbrdo. Gledali smo i u Srbiji neko je navijao za vas neko protiv ali ceo svet vas gleda i komentariše fudbalsku lepoticu koju ste igrali. To mi ne znamo šta znači a to nam fali pa nas malo muči jer nema tog naboja u narodu sa fudbalom a ženska košarka to ne može da nam pruži jer nismo bitni nikome to niko u svetu ne gleda. Vi ste zbog fudbala važni prepoznati jer fudbal
    se gleda svuda u svetu i zbog toga ste u centru pažnje.
    (Uroš, 30. jun 2021 22:33)

    # Link komentara

  35. Dr.
    Pa zahvaljujuci dobrom menadžeru konacno ste dobili igraca u Real Madridu i sto se dogodilo?
    Jesu li menadžeri krivi sto vas nema ni u 1/4 finalima, a kamoli finalima LP? Nisu
    Evo, Hrvati 10 godina imaju osvajaca LP zaredom, a Srbi?
    Bez ljutnje, menadžeri su vam samo opravdanje, a razlika u kvaliteti i pristupu dresu NEUSPOREDIVA.
    (Činjenica, 30. jun 2021 22:23)

    # Link komentara

  36. Najslabije karike u hrvatskoj REPRSTACIJI - tako Dalic izgovara rec REPREZENTACIJA, na uzasavanje brojnih u Hrvatskoj - jesu receni Dalic, sto je svakome jasno, i Modric! Nije bio najbolji ni u Rusiji, vise su dali Rakitic i Perisic, nakon Rusije - kad su otisli Rakitic i Mandzukic - sve je natovareno na njega, on tu ulogu prihvata, ali je u njoj neuspesan! Svaki njegov dobar potez - ima ih jos uvek, klasa je od fudbalera, neosporno - svako vidi, a ne vidi niko da gusi Kovacica, da u drugi plan gura Perisica, koji je niz godina neuporedivo najbolji hrvatski igrac! Sto je najgore, taktiku i sve ostalo odredjuje Dalic u dogovoru sa Modricem, vec je najavio da ce to opet raditi, a Modric je ipak mali, iskompleksirani provincijalac, Mamicev sticenik u proslosti. Intelektualni vrh Modricu je - Tompson! Modric najvise truje atmosferu u hrvatskom timu, namecuci se kao svemoguci vodja! Dotle igraci u zenitu karijere - Orsic, Pasalic, sigurno i poneki odbrambeni igrac - sede u gledalistu, najcesce ih nema ni na klupi za rezerve. Nema stabilnog tima, nema rezultata.
    Praznoverni Dalic - nalik onom bogomoljcu Babicu, ismevanom treneru rukometnog time Hrvatske - i mentalno nedorasli Modric ne mogu nista drugo nego da se nadaju cudima! Jedan Kovac, moderan i dobar strateg, svetski covek, nije imao nikakvu sansu da tu nesto napravi, sansu je zato pre Dalic dobio isti takav nedorasli Cacic, doci ce opet verovatno neko slican! Kao da im selektore biraju franjevci, a ne Nogometni savez!
    (Karike, 30. jun 2021 22:19)

    # Link komentara

  37. Ajde, neka mi neki Srbin ovdje kaze koliko je velikih utakmica Srbija odigrala u svojoj povijesti?
    Da ste bas razvalili nekog velikana i oduševili svijet?
    Znaci, Hrvatska izgubi od Spa 5:3, pa Procitajte malo sto su svjetski mediji pisali o toj utakmici? I da li spada medju najvece i najluđe utakmice u povijesti EP-a? Posteno cu reci i ona Francuske i Švicarske je ili tom rangu.
    Pobijediše Spanjolci Slivake 5:0, ali to je bila samo dobra utakmica! Ali protiv ratoborno ludih Hrvata 5:3, pa spektakl! Kako to?
    Pa demoliranje Argentine na sp? Engleza u polufinalu SP?
    Nizozemaca ‘98.? Njemaca ‘98.? Talijana? Belgijanaca? Spanjolaca na EP 2016.? Pa Engleza nasred Wembleya? Engleza usred Zagreba? Njemaca opet na EP? Mogao bih do sutra.
    Koliko ste vi puta pobijedili i oduševili protiv nekog velikana?
    Kada se vec neumorno usporedjujete, eto, u tim “nijansama” lezi razlika u kvaliteti nase i vase reprezentacije.
    Demantirajte me ako mozete. Pozdrav
    (Svjetski putnik, 30. jun 2021 22:16)

    # Link komentara

  38. kako da ne

    Kada mi komentarišemo fudbal to je kao da u Keniji komentarišu alpsko skijanje. Oni tamo nemaju pojma o skijanju a mi o fudbalu. Fudbal prepustimo Hrvatima oni se u to razumeju. Imaju dobru reprezentaciju sve posloženo kako treba i generaciju koja će ponovo njima osvetlati obraz. Da im je igrao Lovren u odbrani a Perišić u napadu pobedili bi ovu moćnu Španiju ali nisu bili tu i to ih je koštalo prolaza. Nama će najveći uspeh i dostignuće i dalje biti ako se jednom u deceniji uspemo plasirati na neko veliko takmičenje.
    (Jovan, 30. jun 2021 22:07)

    # Link komentara

  39. Hrvatska je zemlja nogometa, od Kaliterne i Hitreca, Bobeka i Vukasa do ovoga danas. I bit će opet jaka
    (djedmedjed, 30. jun 2021 22:04)

    # Link komentara

  40. realno gledano losi su ove sezone, ali ne moze se reci da " i corava koka ubode zrno" jer su na dva velika takmicenja imali zapazen rezultat. Dosta vise sa prepiranjima, budimo realni. Da kod nas nije menadzerska ruka onog Fadilja ili kako se vec zove i njemu slicnih sigurno bi i mi napravili neki rezultat, mozda cak i dobar jer imamo dovrih fudbalera. Nazalost, nasa fudbalska realnost je u menadzerskom sivilu.
    (Dr, 30. jun 2021 21:58)

    # Link komentara

  41. jesi mislio 20-30god
    (milanche, 30. jun 2021 21:54)

    # Link komentara

  42. "Sta ti ces da me ubedis sada da Hrvati imaju bolje igrace? Tesko. Ni Vida niti onaj Caleta Car nemaju kvalitet Pavlovica, nosio bi ih na ledjima obojicu. Imaju Rebica i mi imamo istu klasu na toj poziciji Kostica. Imaju Perisica, imamo Vlahovica...Imaju Modrica imamo Sergeja. Uopsteno 11vs11 imamo bolje igrace skoro na svim pozicijama ali NIJE IMAO ko da ih vodi."
    (kako da ne, 30. jun 2021 20:59)

    Srpska objektivnost me uvijek jednostavno oduševi :-).
    Nego,daj me podsjeti; koliko je ono srpskih igrača u zadnjih 10 godina osvajalo Ligu prvaka ?
    (grupni_flex, 30. jun 2021 21:44)

    # Link komentara

  43. Mala zemlja sa 4mil a toliko talenata. Vlašić standardan u prvoj postavi Oršić strašan kao šilo probojan Ivanušec takođe pokazao da je za prvi tim Pašalić odličan Juranović bez greške odigrao na levog beka Brekalo brzo krilo golman Livaković odličan Gvardijola tek 19god sticao iskustvo probijao pravio šanse u odbrani grešio ali je igrao. Od starijih Kovačić je novi lider tima Brozović standardan zadnji vezni Budimir se pokazao da im je prvi napadač. Veteran Lovren stub odbrane Perišić najstandardniji godinama Vrsaljko iskusan i siguran. To je tim koji će osvajati još trofeja imaju sve harizmu snagu moć brzinu i energiju. Jedino iz tima leti Rebić on je završio svoje a ostali se bore za svoje mesto. Dalićeva je velika greška što je verovao u Rebića i na klupi držao sjajnog Oršića koji je u godinu dana dao 3 gola Totenhemu i Atalanti a Špancima u 45 min koliko je igrao dao gol asistirao i pravio im dar mar.
    (Zoran KŠ, 30. jun 2021 21:41)

    # Link komentara

  44. Sa malom bazom ne mogu očekivati stalno velike uspjehe. Ali imaju taj neki naboj kad je teško. Baraže 5/5.
    (Kostajnica, 30. jun 2021 21:34)

    # Link komentara

  45. Hagiano, 30. jun 2021 20:53)

    Pa ni jedan hr navijac ne smatra da bi trebali opet igrati finale i da je to realno.
    Ni jedan hr navijac ne smatra da smo morali pobjediti esp.
    Ali svi od njih misle da smo morali igrati drugacije. Imas anketu na indexu, tipa 80% navijaca je glasalo za orsica u prvih 11, rebic je potrosio svaki kredit.
    Gvardiol je stoper, a ne bek; nije igrao ni ln ni kval a on ga trpa u prvih 11 na ep. I ok, ali vec nakon eng/skotske i golim okom vidjelo se da on tu nema sta traziti.
    Rekao sam svojedobno primjer: tudor je bio ogroman potencijal 98 ali nije doslo njegovo vrijeme i s razlogom su iza igrali bilic, simic i stico- a tudir je od svih njih ne samo napravio bolju karijeru nego bio talentiraniji.
    Spanjolska je velesila u svakom smislu: njih je bilo kao nas danas onda kad su pronasli ameriku.
    Ne mozemo se mi usporedjivati s njima, nit je nama problem izgubiti od njih.
    Ali onda ako izgubimo MORAMO dati 1000% u svim aspektima jer sve drugo nije dovoljno dobro i mi to ne priznajemo.
    A da imamo mentalitet kao moldavija ili bjelorusija 'vazno je sudjelovati' onda nikad, pa ni onda, ne bi postali ovo sto danas jesmo.
    Bronca i srebro cini nas 13 najuspjesnijom ekipom svih vremena, a pola id tih 12 osvajali su medalje od 30-60ih. Mi moramo ici naprijed, moramo pobjedjivati i bas me briga za 98 ili 18 ako danas nismo pravi.
    Dalicu treba podici spomenik, ali i dati otkaz. On vise nije taj.
    Hocemo novu broncu ili srebro. Sve ostalo nije dovoljno.
    (Pijani zlotvor, 30. jun 2021 21:28)

    # Link komentara

  46. Dalić je trebalo da ode 2018. posle Rusije i danas bi bio legenda. Ovako svi su to zaboravili i ostace upamćen vise po ovom Euru nego po Rusiji. Istu gresku je napravio Lew posle Brazila 2014. ili Zidan posle tri vezane LS Reala. Neverovatno kako ljudi ne znaju tajming za povlačenje. Ali to je prokleta ljudska priroda: nije im dosta,osladilo im se,pohlepa,umislili da mogu svaki put do vrha,tesko je rastati se od pozicije moci i uticaja. To su slabosti ljudske prirode. Nedostatak skromnosti i poniznosti,a visak hibrisa.
    (Oliver, 30. jun 2021 21:21)

    # Link komentara

  47. Ma čovječe mala smo država, mali izbor igrača, pa kakva nam je liga?, "problem" je sto smo bili 3 i 2 na svijetu, podigla se ljestvica visoko pa sada ispada da je i prolazak skupine neuspjeh, to je normalno da necemo biti uvijek svjetski vrh,ali smo tu imamo kontinuitet kakav takav za nas je to golem uspjeh, imamo ime,vise se zna o Hrvatskoj u svijetu zbog nogometasa nego zbog svih politicara i drugih estradnih djelatnika, samo lagano mi smo nogometna zemlja, ne radja se modric ni šuker svake godine ali se rode kad tad, sjecam se da smo razmisljali da poslije 98 nema dalje,da se ne radja takva generacija,ali modric i drustvo su nas demantirali, ponavljam nema krize tu smo i bit ce mo uvijek bitan faktor na nogometnoj sceni...
    (misko, 30. jun 2021 21:18)

    # Link komentara

  48. nikada nista ni vredili niste,jednom uboli na srecu,jugoslovenska generacija igraca je vec druga prica,boban,prosinecki,asonovic...,to su vec bili majstori
    (Ceca, 30. jun 2021 21:18)

    # Link komentara

  49. Kada citam “stručna” misljenja Srba o fudbalu, postaje jasno zasto vas ovo stoljece nema na nogometnoj karti. Cast rijetkim iznimkama koji i napišu ponesto smisleno i sportski. Pozdrav
    (Lijevi bek, 30. jun 2021 21:17)

    # Link komentara

  50. "Koji Hrvat je u top 30 igraca sveta zadnjih 2-3 godine?"
    (Kostarikanac, 30. jun 2021 20:32)

    Zlatna lopta 2018:
    1. Luka Modrić
    19. Ivan Rakitić
    25. Mario Mandžukić
    (grupni_flex, 30. jun 2021 21:07)

    # Link komentara

  51. Vrijeme je za bjelicu ili opet bilica. Samo oni nas mogu izvuci iz ovog.
    (Pijani zlotvor, 30. jun 2021 20:48)

    Ivan Jurić je za koplje bolji od obojice, samo ga niko ne gura. Dobro, ima i ugovor s Torinom pa ionako ne bi moga.
    (Netijak, 30. jun 2021 21:04)

    # Link komentara

  52. Rekao ono što cijela Hrvatska zna.
    (Domagoj, 30. jun 2021 21:00)

    # Link komentara

  53. @Demar
    Zasto je Srbija daleko? Srbija ima dobre igrace, ali nema savez i nije imala trenera. Zadnje 3 utakmice sa Piksijem su igrali jako dobro, odigrali i 2:2 sa Portugalom za koji su igrali svi koji su igrali i sada na EP. Mi uvek imamo igrace, ali nemamo coveka da ih povede. Videcemo kako ce nastaviti Piksi, čini mi se da će napraviti dobre rezultate. Imas Vlahovica drugog najboljeg strelca u italijanskoj ligi. Decko postigao 21 gol. Eto npr Hrvati nemaju takvog napadaca, niti ga imaju mnoge ekipe ucesnice na ovom EP. Imas Mitrovica koji godinama igra u premijer ligi i čempionšipu, mozda nije postigao neke ekstremne rezultate ali je tu i sticao je iskustvo igrajuci u najjacim ligama Evrope. Kada imate takvog igraca koji igra na tom nivou to je vrh stvar i to zna svako ko se bilo kako bavio fudbalom. Onda imas Jovica koji je daleko od svoje igre ali takodje odlican napadac. Imas Sergeja koji je jedan od najboljih igraca na sredini terena u Evropi. Takodje i Grujic koji je odigrao odlicnu sezonu u Porto. Tu je i Gudelj koji je u Sevilji i odigrao npr 30 utakmica u la ligi prosle sezone. Imamo i mladog Pavlovica cije vreme tek dolazi, a vec je odlican defanzivac, Milenkovica. Sta ti ces da me ubedis sada da Hrvati imaju bolje igrace? Tesko. Ni Vida niti onaj Caleta Car nemaju kvalitet Pavlovica, nosio bi ih na ledjima obojicu. Imaju Rebica i mi imamo istu klasu na toj poziciji Kostica. Imaju Perisica, imamo Vlahovica...Imaju Modrica imamo Sergeja. Uopsteno 11vs11 imamo bolje igrace skoro na svim pozicijama ali NIJE IMAO ko da ih vodi. Zato nisu na EP, a na SP ce otici. Fudbal je timska igra kojoj treba trener. Mozes da izabares 11 najboljih na svetu i da im das loseg trenera i ustvari nece biti najbolji. Ima primera milion gde vrhunski igraci postanu nevidljivi kod nekih trenera. Sta ste ocekivali sa Krstajicem pa Tumbakovicem?
    (kako da ne, 30. jun 2021 20:59)

    # Link komentara

  54. Jel oni stvarno misle da na svakom prvenstvu mogu u finale??

    Koja neobjektivna nadmenost...

    Rusiju da zapamte, tad i ko zna kad... a umislili da su Brazil iz vremena Sokratesa...

    Nemci, Španci, Italijani, Englezi, Francuzi, Holandjani ne igraju svaki turnir završnice a oni umislili da mogu.. Ok treba da žališ za porazom, mogli su proći, ali dajte ne preterujte.
    (Hagiano, 30. jun 2021 20:53)

    # Link komentara

  55. остарили су носиоци. нема више срне, ракитића и манџукића, а и модрића ипак стигле године. одбрана је увек била слабији део екипе, а сада посебно. смена генерација је у току. не видим разлог за драму. има талентованих младих играча доста...
    а стварно не знам шта би више од финала сп?!
    (веверица, 30. jun 2021 20:03

    Pali se priglupa klincadija. Rezultati iza mundijala su sasvim ok, mislio sam da cemo biti jos gori, ko broncani iza 98 da necemo ni otici na euro. Jedina i to velika zamjerka ide dalicu jer je trebao uciti iz povijesti kako stari a zasluzni ne trebaju vise igrati jer je to put u propast. Umjesto da je drasticno pomladio ekipu i dao im da se kale u jakoj, a nebitnoj ligi nacija, on se uhvatio pisanja knjiga i memoara. Srce me zaboli kad vidim u spanjolskoj onog pedrija, decko ima 18 godina, a igra ko rutiner. Imamo i mi takvih, npr mali bijuk, decko je istih godina, a evo sad pisem, bit ce igracina, njemu nije dao ni minute kao premlad je. Sad je krajnje vrijeme maknut modrica, lovrena, vidu, uskoro i perisica, zahvalit im se i polako stvarati novu ekipu oko stozernog tria vlasic, kovacic, brozovic, pa po cijenu i neodlaska na mundijal. Modric se vec sutra MORA oprostiti. Ono sto isto mora svima biti jasno, rezultat tipa zavrsnica mundijala u dogledno vrijeme je nemoguca misija, za to se moraju cuda poklopiti. No vjerujem uzet cemo i taj mundijal kad tad, jer imamo tradiciju, reputaciju i moc da to ucinimo. Ali trebat ce puno vremena. Za sad je dovoljno da budemo nagazna mina za sve, dok opet ne stasa neka vanserijska generacija. Za sad ju nema ni na vidiku.
    (croata, 30. jun 2021 20:53)

    # Link komentara

  56. Nevjerojatno je da se našao netko ko je doista skupio hrabrost da kaže tužnu hrvatsku realnost. Kada ćemo skužiti da nam je mit u genima, kako u cijeloj državi tako i u nogometu? Mi smo od SP u Rusiji odigrali 33 tekme skupa a pobijedili smo u jedva 13. Primali smo od Španjolaca šestice i petice, od Francuza dva puta četvorke, od Portugalaca četvorku i trojku, sramotili smo se protiv Mađara, Slovenaca, Azerbajdžanaca, pa čak i protiv Cipra i Malte koje smo dobili na sudačke greške i protivničke poklone. I kako sada netko može da umišlja da je Hrvatska razina Italije, Belgije, Španjolske, Brazila poslije te tužne istine? Pogledajmo se u zrcalo, ruski mit je odavno završen. Slijede godine prosjeka pa i ispod prosjeka, a prvo veliko razočarenje dolazi neodlaskom u Qatar i spremimo se.
    (leptirica, 30. jun 2021 19:20)

    Konacno jedan realan komentar Hrvata. Sve u centar.
    (Zveki, 30. jun 2021 20:52)

    # Link komentara

  57. Rebic je bio stvarno los. Dalic sasvim pristojan selektor.
    Međutim nema Mandukica, nema skoka u napadu.Takode Hrvatska još nije našla novog Rakitića mada ima tu par mladih igrača koji obećavaju. Usput da spomenem Srbiju
    koja da bi došla na veći nivo treba imati selektora bar 5 godina u nizu !
    (Vujke, 30. jun 2021 20:52)

    # Link komentara

  58. Rebic je u pravu ali ironija je sto sve to kaze bas on koji je od dalica dobio kredit kao nijedan igrac hr u zadnjih 30 godina.
    Vise golova za hrvatsku od njega je vjerojatno zabio i lovren.
    Dao je lik 3 gola na 40 utakmica.
    Prvi u davnom debiju 13-14-15, ne sjecam se tocno kad, protiv lihtenstajna.
    Drugi onaj zicer argentini.
    Treci u porazu protiv madjarske gdje je kod 1:0 imao 100% sansu za 2:0.
    Dalic mu je bezrezervno vjerovao i radi toga je bio na meti kriticara.
    Stoga je ovo dosta ljigavo.
    Dalic treba otici. Ne jer je izgubio ptotiv spanjolske. Recimo, i bilic je izgubio protiv esp prije 9 godina.
    Ali bilic je imao plan, vrhunski je poslozio ekipu i dali smo 100% svojih mogucnosti protiv najbolje spanjolske svih vremena. Raketa je imao zicer kojeg je zapucao, bar jedan penal nam nije sudjen. Tko bi tu bilicu prigovorio nema mozga.
    S druge strane, dalic je potpuno fulao postavu s rebicem i gvardiolom, nismo fizicki bili dobri, a onda kad smo gubili uveo je napadace i dogodilo se cudo. I onda, umjesto da odmah izvadi brekala i stavi vrsaljka, brekalo, krilo, igra beka. Epilog: dobijemo 2 gola preko njega. To je nedopustivo.
    Dakle, nije problem poraz od spanjolske jer to ne bi smio biti problem ni brazilu a kamoli nama, nego sto je sve od sp pa do danas napravio krivo.
    Vrijeme je za bjelicu ili opet bilica. Samo oni nas mogu izvuci iz ovog.
    (Pijani zlotvor, 30. jun 2021 20:48)

    # Link komentara

  59. Sasvim je u pravu.
    Od 2018 pobedili su samo Maltu i Kipar kao i pre par dana vrlo losu SCO.
    Na skoro svakoj utakmici su primali po 5,6 komada..
    Igraju danas mnogo gore od nas a poznato je koliko mi znamo lose da odigramo, ali sto ce se promeniti sa Pixijem svakako...
    (C i n i k, 30. jun 2021 20:37)

    # Link komentara

  60. "Ovu talentovanu generaciju"? Koji Hrvat je u top 30 igraca sveta zadnjih 2-3 godine? Osim Modrica na iskustvo.
    (Kostarikanac, 30. jun 2021 20:32)

    # Link komentara

  61. Fali Mandzukic......jako
    (Dan, 30. jun 2021 20:26)

    # Link komentara

  62. Dobra im je repka u kojoj su Luka Modric i Ivan Perisic glavni igraci koji donose prevagu kad je najvaznije, kao protiv Skotske. Naisli su na Spaniju koja je trenutno bolji tim, ali su Hrvati igrali muski. Orsic dosta obevava. Samo kad se pogleda koje su repke ispale u osmini EP, poput Portugala, Francuske, Nemacke, Holandije , Hrvatsjke itd., jasno je da je Srbija daleko daleko od evropskog vrha.
    (Demar Derozan, 30. jun 2021 20:24)

    # Link komentara

  63. Nitko ne očekuje ni od Hrvatske da igra u finalu na svakom turniru. Evo ispali su Francuska i Portugal najveći favoriti. Ne brini vratit ćemo se za par godina možda i jači. Evo kako su u prošlosti završavali na velikim natjecanjima finalisti. Ovo je samo nekoliko primjera.

    1998. Francuska prvak svijeta.
    2000. Francuska prvak Europe 
    2002. Francuska-Senegal 0:1. Francuska-Urugvaj 0:0 i Francuska-Danska 0:2. Gol nisu zabili.

    Finalisti Eura 2012. Španjolska-Italija. Na SP-u 2014. Španjolska-Nizozemska 1:5. Španjoslka-Čile 0:2 doma. Italija-Kostarika 0:1. Italija-Urugvaj 0:1 doma

    Nizozemci 2014 treći na svijetu 2016 na prošireni Euro i 2018 bez plasmana na turniru. Do danas se nisu oporavili.
    (:D, 30. jun 2021 20:21)

    # Link komentara

  64. I još nešto, meni Hrvati sada liče na reprezentaciju SRJ 2000, asovi prešli zenit. Ali razlika je očigledna, mi smo tada dopustili da nas Holandija pregazi 6:1 i onda počeli da tonemo, sa jednim bljeskom za vreme Antića. Oni su sada objektivno mogli slično da prodju sa Španijom, ali su se izdigli i utakmiču učinili najboljom na EP. To je razlika nas i Hrvata i zato verujem da će uvek biti dobri, a povremeno i baš jaki.
    (LN, 30. jun 2021 20:16)

    # Link komentara

  65. Niste vi problem igrači, uvek ste među najboljima na svetu. Problem je vaš trener koji je teški amater, obrana vam šepa. Šteta mogli ste daleko gurati da vas je vodio ozbiljan selektor.
    (Dmitar, 30. jun 2021 20:07)

    # Link komentara

  66. Čovek je rekao istinu, možda malo preterao jer Hrvati su i dalje jaki, ali padom (i uskoro odlaskom) Modrića, zatim po meni možda najinteligentnijeg igrača Mandžukića i još nekih oni više ne mogu da napadaju finale sa ovim timom. Ali verujem da su stvorili sistem da opet za nekoliko godina udju u vrh.
    (LN, 30. jun 2021 20:05)

    # Link komentara

  67. остарили су носиоци. нема више срне, ракитића и манџукића, а и модрића ипак стигле године. одбрана је увек била слабији део екипе, а сада посебно. смена генерација је у току. не видим разлог за драму. има талентованих младих играча доста...
    а стварно не знам шта би више од финала сп?!
    (веверица, 30. jun 2021 20:03)

    # Link komentara

  68. Čemu tolika tuga.Mala država,mali
    izbor fudbalera.Sa špancima egal.
    Teško da će te dostići te visine.
    (a, 30. jun 2021 20:00)

    # Link komentara

  69. Rekao covek činjenicu, prosečna evropska ekipa, u prvih 10 su.
    (milos, 30. jun 2021 18:56)

    Zvanicno u prvih 16. Da se ne lazemo.
    (je, 30. jun 2021 19:58)

    # Link komentara

  70. pomalo ljutito Rebic ali blizu istine,nisu trenutno ni medju prvih 10 u Evropi,mucili se i u kvalifikacijama,gledao sam ih protiv slabe Slovenije,gubili dosta ali su za nas Brazil licno,sto tek pokazuje gde smo mi,u kakvom bunaru...samo realno
    (mrki, 30. jun 2021 19:36)

    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Ako su za nas Brazil, neka se spreme za loto sedmicu, kad su vec sa Spanijom u dva navrata pogodili sesticu i peticu. :D
    (Sasa, 30. jun 2021 19:56)

    # Link komentara

  71. ....kad god je rebić u sastavu igramo s igračem manje....mora da mu je dalić tata kolko ga gura....
    (Zg80, 30. jun 2021 19:53)

    # Link komentara

  72. Ocajna reprezentacija koja se godinama unazad izvlacila na lak zreb kako u kvalifikacijama raznim tako i na samom SP u Rusiji. Konacno sledi bolan prosek narednih godina.
    (Trajko, 30. jun 2021 19:32

    Lakši ždrijeb u kvalifikacijama dobiješ, kada si u prvom ili drugom šeširu, a ti bi da Srbija dobije lakši ždrijeb s 50 mjesta fifine rang liste? e to neće moći. A na svjetskom ili europskom prvenstvu ždrijeb se slaže prema rezultatima u skupinama, jer tada nema izvlačenja kuglica.
    (:D, 30. jun 2021 19:51)

    # Link komentara

  73. @ Trajko... sve tacno, mozda ne bas ocajni ali sam i prije Ep rekao da su prosjecna reprezentacija. Uvijek srece u zrijebu, pa sjecam se tih njihovih raznih baraza kada bi kao nosioci dobili smijesne protivnike i plasirali se nekako na prvenstva.
    (Gogo, 30. jun 2021 19:48)

    # Link komentara

  74. E da je Krama zabio zicer u 95toj,
    ali nije.
    (1-2 godine, 30. jun 2021 19:47)

    # Link komentara

  75. Ma naravno uz prosjecnu Francusku, Njemacku, Holandiju,Portugal za koji ste poslije nerjesene pisali mitove jedno mjesec dana, i Hrvatska je samo jedna u nizu.
    (Jna, 30. jun 2021 19:43)

    # Link komentara

  76. pomalo ljutito Rebic ali blizu istine,nisu trenutno ni medju prvih 10 u Evropi,mucili se i u kvalifikacijama,gledao sam ih protiv slabe Slovenije,gubili dosta ali su za nas Brazil licno,sto tek pokazuje gde smo mi,u kakvom bunaru...samo realno
    (mrki, 30. jun 2021 19:36)

    # Link komentara

  77. Ocajna reprezentacija koja se godinama unazad izvlacila na lak zreb kako u kvalifikacijama raznim tako i na samom SP u Rusiji. Konacno sledi bolan prosek narednih godina.
    (Trajko, 30. jun 2021 19:32)

    # Link komentara

  78. U fudbalu ste za nas TV u koloru. A za neke druge stvari to je tačno, apsolutno. Nema ljutnje ...
    (ZigZagler, 30. jun 2021 19:21)

    # Link komentara

  79. Nevjerojatno je da se našao netko ko je doista skupio hrabrost da kaže tužnu hrvatsku realnost. Kada ćemo skužiti da nam je mit u genima, kako u cijeloj državi tako i u nogometu? Mi smo od SP u Rusiji odigrali 33 tekme skupa a pobijedili smo u jedva 13. Primali smo od Španjolaca šestice i petice, od Francuza dva puta četvorke, od Portugalaca četvorku i trojku, sramotili smo se protiv Mađara, Slovenaca, Azerbajdžanaca, pa čak i protiv Cipra i Malte koje smo dobili na sudačke greške i protivničke poklone. I kako sada netko može da umišlja da je Hrvatska razina Italije, Belgije, Španjolske, Brazila poslije te tužne istine? Pogledajmo se u zrcalo, ruski mit je odavno završen. Slijede godine prosjeka pa i ispod prosjeka, a prvo veliko razočarenje dolazi neodlaskom u Qatar i spremimo se.
    (leptirica, 30. jun 2021 19:20)

    # Link komentara

  80. Rekao covek činjenicu, prosečna evropska ekipa, u prvih 10 su.
    (milos, 30. jun 2021 18:56)

    # Link komentara

  81. Ante, znam da ti je teško zbog svega, kao i nama navijačima, svima nama je glava ugrejana, još smo pod utiskom zbog svega što se dogodilo, ali samo bih te zamolio, da se uzdržiš od ovakvih komentara, ne trebaju ti, ne stoje ti. Hajdemo da ohladimo glave, pa kada se sve slegne, da napravimo jedan rezime i da krenemo u novi početak, jer Katar i nije toliko daleko, koliko nam se iz ove perspektive čini.
    (Vatreni Zauvek, 30. jun 2021 18:52)

    # Link komentara

  82. Najslabija karika u hrv. reprez. Bez njega su puno jači on je odigrao 3 slabe utakmice a Dalić je verovao u njega puštao ga ovaj mu nije vratio igrama. On je bio svih ovih godina najslabiji fudbaler u Hrvatskoj kao i Kramarić koji je inače 3 strelac Bundeslige i tamo rastura. Bez njih dvojice u budućnosti a sa Budimirom u špici napada na krilima Perišić Brekalo Oršić i Vlašić Hrvatska će biti ponovo silna reprezentacija.
    (Trajko, 30. jun 2021 18:22)

    # Link komentara

  83. Ljudi moji pa pogledajte taj gol koji je dala Španija... i šta hoćete vi od Rebića? To je razlog za teške reči selektora i Modrića (a oni jedini i smeju izgleda) što je napred menjao kopačku? Ne prekida se igra dok se menja kopačka, to zna svako ko je igrao fudbal. Španci nisu svog golamana ni za ono napadali nego ga ohrabrili i videli smo posle par super odbarana. A Rebić je izprozivan i izbačen napolje. Nisam neki vatreni navijač ali nije fer.
    (Simon, 30. jun 2021 18:14)

    # Link komentara