- Komentari -
  1. Bolje i to, nego da rida pod peškirom... i da suznih očiju prima servis, ne bi li umilostivio protivnika da mu, ako može, preda pehar, jer bi mu mnogo značio za karijeru!

    17. 12. 2021. sam je unizio sve što je do tada uradio!

    I ni reč izvinjenja!!! Ni on,ni njegovi sledbenici!

    Plačko, lepo reče ona vidovita Kanađanka!
    (kokodakač, 2. februar 2022 00:27)

    # Link komentara

  2. Karacev nije Rus. On je jevrej. Bez obzira gde su rodjeni jevreji imaju svoju zemlju u koju gledaju kao svetinju - izrael. Karacev je tamo I ziveo kao i Belorusiji.
    (Nele, 1. februar 2022 17:08)
    ------
    Arslan je muslimansko ime. Nije Jevrejin. On je Rus ili Jevrejin, koliko i ja.
    (Zoran Knezevic, 1. februar 2022 19:59)

    # Link komentara

  3. ne radi se o tome,da nekog silis da navija za Medvedeva.Radi se o postovanju.Karacev nije razumeo.Nemoguce je da tokom meca Danil nema udarce koji su bar za mlak aplauz.Nije normalno da ga tokom meca namerno ometaju prilikom servisa i tokom razmene.A to sto Karacev kaze da su Federer i Nadal najomiljeniji i da stoga svi koji igraju protiv njih moraju da pognu glavu i cute i trpe sasvom je pogresno.Ne morate me voleti ali insistiram na postovanju.Na tome je Medvedev insistirao.Pa zar tenis nije gospodski sport zar na tribinama nema gospode?Sve je politicki obavijeno u sasvim otrcano crno odelo a ne u smoking sa cvetom na reveru.
    (NADA, 1. februar 2022 18:30)

    # Link komentara

  4. Pa nije kritikovao Medu, samo je izneo svoje misljenje. Nema potrebe svuda sejati svadju.
    (Linet Masai, 1. februar 2022 18:16)

    # Link komentara

  5. Normalno da nema smisla da ga na silu podrzavaju navijaci ali ima smisla kada ga ometaju. Ne samo njega, bilo kog drugog igraca. Ali ovo je beli sport, "gospodski", kad bi se salili. Jer ako je gospodski sport i navijaci tako treba da se ponasaju. To sto su platili skupe karte im ne daje za pravo da se ponasaju kao dziberi a ne gospoda.
    (steppenwolf, 1. februar 2022 17:57)

    # Link komentara

  6. više je rasizam i rusofobija. pored toga: zašto bi se 3 najveća turnira igrati stalno u anglo saxonskim državama!? to trevba HITNO promeniti. jedan u južnoj americi, jedan u aziji na primer.
    (sale, 01. februar 2022 15:58)

    Pa tek ce u juznoj americi navijati za Nadala!
    (:), 1. februar 2022 17:53)

    # Link komentara

  7. Koliko je samo Nadal propustio GS turnira do sada, gde bi mu kraj bio da nije? Pa imao bi danas 30 GS titula. To će uvek biti presudno u GOAT trci. Djokovic uprkos tome opet nije uspeo da skupi vise. Nadam se da ce ga sad Nadal penzionisati na Roland Garosu.
    (cinjenica, 1. februar 2022 15:21)

    Postoji jedna bitna razlika koju prećutkujete, Nadalu niko nije politički zabranio da učestvuje na turnirima kao što je bilo zabranjeno Đokoviću. Njihov sudija je potvrdio da je Đoković sve ispoštovao šta su mu tražili ali je ministar na svoju ruku odlučio da mu zabrani učestvovanje. Što se tiče ne učestvovanja Nadala na svim turnirima treba da zahvali svojem dopingovanju pa mu se telo preforsira i onda mora da pravi pauze.
    (Gagi, 1. februar 2022 17:42)

    # Link komentara

  8. Mi zivimo u zemlji gde se i dalje prave majmunski zvukovi kad se pojavi neki igrac koj nije belac. Mi nemamo pravo nista da komentarisemo.
    (ab, 1. februar 2022 17:36)

    # Link komentara

  9. Karacev nije Rus. On je jevrej. Bez obzira gde su rodjeni jevreji imaju svoju zemlju u koju gledaju kao svetinju - izrael. Karacev je tamo I ziveo kao i Belorusiji.
    (Nele, 1. februar 2022 17:08)

    Pa Medvedev je sa 18 godina otisao u francusku a sad zivi u monaku. Njegova baba je jevrejka, a moj pradeda je bio jevrejin. Moj otac (ciji je taj jevrejin bio deda) je veliki rodoljub. Je li ti stvarno mislis da je neko manje rus, srbin ili bilo sta samo zato sto ima jevrejsku krv?
    (mandarina, 1. februar 2022 17:31)

    # Link komentara

  10. Ko da promeni? Čime? Revolucijom? Komunizam u glavi?
    Vidi ovako, sinak: ja osnovao turnir, ja ga organizujem, dodji ako hoćeš. Kad ti stvoriš i organizuješ ga, pravi ga gdegod ti hoćeš.
    Hoćeš Wimbledon u Aziji? Pravi ga sam. Moj ostaje u Londonu i igra se pred mojom publikom koja meni plaća karte.
    OK?
    (Wimbledonko, 01. februar 2022 16:38)

    dragi wibledonko koji se pravi englez, nije svet više kolonija engleza i ostalih. zato što ti hoćes pored kraljice da gledaš u londonu tvoj problem. svako razuman vidi problem da su turniri "jednostrani" u multipolarnom svetu. dosta više hegemonizma i britannia rules the world. ćaos
    (sale, 1. februar 2022 17:30)

    # Link komentara

  11. Aslane dobri moj nije Medvedev sigurno mislio da ce da ga podrzavaju kao sto to rade na fudbalskim utakmicama a takva vrsta navijanja je bas karektaristicna kad se navija za Rodzera i Rafu. Realno je da mislis da ti nece ceo stadio smetati kad pokusavas da serviras, da nece ceo stadion aplaudirati kad promasis servu i da ce makar polovina stadiona aplaudirati kad napravis vrhunski potez. Ali ne
    (staja ja znam, 1. februar 2022 17:13)

    # Link komentara

  12. Karacev nije Rus. On je jevrej. Bez obzira gde su rodjeni jevreji imaju svoju zemlju u koju gledaju kao svetinju - izrael. Karacev je tamo I ziveo kao i Belorusiji.
    (Nele, 1. februar 2022 17:08)

    # Link komentara

  13. Medvedev je na svojoj kozi osjetio legendarnu izjavu Cire Blazevica:"bolje vodit 1:0 nego 2:0" ...
    (Mate, 1. februar 2022 15:00)

    Sto bi rekao Zivadinovic 2:0 najopasniji rezultat.
    (koki, 1. februar 2022 17:03)

    # Link komentara

  14. Koliko smo mi rasistički narod. Vama ovaj nije Rus zato što je etnički Tatarin. Samo mi brojimo krvna zrnca, ali ako je on iz Rusije i oseća kao Rus onda ko ste vi da kažete da nije?!
    (malina, 1. februar 2022 16:54)

    # Link komentara

  15. Sa svima se svađaš,gestikuliraš..budi frajer,nađi načina da se svidiš,na prirodan način,publici..odličan si igrač,šteta da to nemaš..
    (pierre, 1. februar 2022 16:49)

    # Link komentara

  16. više je rasizam i rusofobija. pored toga: zašto bi se 3 najveća turnira igrati stalno u anglo saxonskim državama!? to trevba HITNO promeniti. jedan u južnoj americi, jedan u aziji na primer.
    (sale, 01. februar 2022 15:58)

    Ko da promeni? Čime? Revolucijom? Komunizam u glavi?
    Vidi ovako, sinak: ja osnovao turnir, ja ga organizujem, dodji ako hoćeš. Kad ti stvoriš i organizuješ ga, pravi ga gdegod ti hoćeš.
    Hoćeš Wimbledon u Aziji? Pravi ga sam. Moj ostaje u Londonu i igra se pred mojom publikom koja meni plaća karte.
    OK?
    (Wimbledonko, 1. februar 2022 16:38)

    # Link komentara

  17. Pa naravno!
    (kule, 1. februar 2022 16:31)

    # Link komentara

  18. Vidim ocse dvostruke standarde jadan Medvedev a svi slucajno ili namerno zaboravljaju njegovo bahato i prostacko ponasanje psovanje sudija pa su bili i neki srednji prsti na US Openu 2020. kad je isto stigao do Finala i izgubio od Nadala. Jedan bahat i primitivan decko i nikakvo cudo da nema veliku podrsku. A nikome ovde nije smetalo kad je na zadnjem US Openu od 25000 ljudi 22000 navijalo za Novaka protiv istog tog Medvedeva koga sada brane. A ovaj komentator sto Karacevu broji krvna zrnca i uci Rusa da ustvari nije Rus tu tek komentar za takav vid rasizma nije potreban.
    (MILOS, 1. februar 2022 16:26)

    # Link komentara

  19. Želim ti od srca da igraš finale GS protiv Nadala ili Federera, i da imaš ovakvu publiku, kao Medvedev protiv Nadala ili Đoković u Wimbldonu protiv Federera. Pa onda slobodno piši ovakve komentare.
    (duki 1964, 1. februar 2022 16:07)

    # Link komentara

  20. Ovaj uz dužno poštovanje nije etnički Rus pa verovatno ne gleda to kako bi trebalo. Nikada neće Rus biti omiljen baš kao ni Srbin.
    (tačka, 1. februar 2022 16:04)

    # Link komentara

  21. više je rasizam i rusofobija. pored toga: zašto bi se 3 najveća turnira igrati stalno u anglo saxonskim državama!? to trevba HITNO promeniti. jedan u južnoj americi, jedan u aziji na primer.
    (sale, 1. februar 2022 15:58)

    # Link komentara

  22. Što ne spomenu Đokovića. Kako Đokoviću ne pomažu kad rušo rekorde.
    (MileR, 1. februar 2022 15:58)

    # Link komentara

  23. Medvedev je u tom finalu osetio samo delic onoga sto dozivljava Novak Djokovic deceniju unazad, i odmah je poludeo. Zamislite onda kakva je mentalna gromada Novak.
    (Ivan, 1. februar 2022 15:45)

    # Link komentara

  24. Eto zašto se nama(Rusima i Srbima)to dešava,umesto da podržiš svog sunarodnika ti mu zabijaš nož u leđa.Katolici kakvi su takvi ali su jedinstveni.Vole svoje a mrze tuđe.Evo dat ću vam jedan primer samo,da se to desilo što su radili u Australiji Đokoviću njihovom sportisti u Srbiji,Rusiji ili Kini a da ne spominjem Severnu Koreju to bi išlo toliko sa osudama sa njihove strane da bi ta zemlja koja je to uradila bila suspendovana a da ne pričam o bojkotu svih njihovih sportista.Umesto da sve zemlje koje je zapad okarakterisao kao svoje neprijatelje i ljude manje vrednosti koje treba satanizovati ujedine i budu složni i kada se to jednom sportisti desi kao što je to bilo sa Đokovićem da momentalno bojkotuju to takmičenje i da napuste tu državu pa neka igraju oni sami sa sobom.
    (Ljubo, 1. februar 2022 14:55)

    Ljubo, da ti kaze jedan stariji cika koji vec 30+ godina zivi na Zapadu:
    1. Nisu svi na zapadu Katolici, ima i protestnata, a najvise, ubedljivo najvise ateista. O veri trenutno razmisljaju samo nerazvijeni narodi
    2. Kazes, kad je Nole isteran iz Australije trebalo je i da svi Srbi i svi Rusi bojkotuju takmicenje? Zasto? A Kinezi? Jel i njih satanizuju? A Rumunku Halep (Pravoslavnu)... i nju? Cicipasa (pravoslavnog)? I njega? I Anu Ivanovic su isto satanizovali, jel tako?
    E, malo morgen!!
    Mislim, kad odrastes, kad razmislis, kazace ti se samo.
    Do tada, disi duboko i manje mrznje prema normalnom svetu i sa Istoka i sa Zapada, ako razumes sta ti pricam.
    (Neko iz dijaspore, 1. februar 2022 15:39)

    # Link komentara

  25. Pa taj Aslan Katsajev i nije rus nego tatarin.A zasto su podrzavali na US openu Novaka pa zato sto je igrao protiv rusa od kojih najvise zaziru i mrze.Dosta price u rukavicama.
    (Miodrag, 1. februar 2022 15:34)

    # Link komentara

  26. Bio povređen pola godine i bez treninga došao i osvojio AO sam od sebe.

    Kraj vica...
    (M, 1. februar 2022 14:41)

    Dobar :) Al ima i bolji. Znas onaj kad je jedan s poderanim trbusnim misicem osvojio?
    (Srecko, 01. februar 2022 15:18)

    Eeeee a ima i onaj najbolji ikada... "Došao slučajni Srbin i krenuo da pljuje po Srbima jer mu je sve tuđe bolje bez obzira na sve..."
    (M, 1. februar 2022 15:33)

    # Link komentara

  27. @Ljubo Neznalica
    Ljubo trubo, jesi truba, anglosaksonci su protestanti, i većina Nemaca, nisu katolici, protestantizam je bio pobuna hrišćana protiv Vatikana i katoličkog centralizma.
    (Ljubo Trubo, 1. februar 2022 15:33)

    # Link komentara

  28. Australiu su poklonili Nadalu i namerno onemogučili Novaka inače nebi video 21.grand slem niti bi ovo bila 2.Australie.Novak kao veliki sportista je čestitao Nadalu ali sumnjam da bi ovaj čestitao Novaku isto tako Federer koji je bio poslednji kad je trebalo čestitati Novaku za osvojenom Parizu i pobedi nad Nadalom.Uostalom lično mu nikad nebi čestitao jer je jedan od velikih razloga neigranja Novaka upravo Nadal i njegov stric Toni to su ljudi pokvareni u duši a na vani se prave poštenim pa mnogi naivni ljudi nasednu na priče o Toniju i Nadalu.
    (slaviša šmigič, 1. februar 2022 14:31)

    Kako su Nadal i Federer unistili nolomaniju. Zavrsno poglavlje. Uskoro game over!
    (Klub 21, 1. februar 2022 15:30)

    # Link komentara

  29. @Ljubo
    U tome i jeste vaš problem, smatrate da treba da se podrži sunarodnik i onda kada nije u pravu, a ako se slučajno drzne neko da kaže istinu, eto sram ga bilo nije podržao, mrzi ga, protiv je, hejter je, državni neprijatelj, i ostale floskule. Ovde ako neko kaže da Djoković nije u pravu, a realno nije u pravu, popiješ razne uvrede. Valjda treba da podržavaš istinu...
    (paaaa, 1. februar 2022 15:27)

    # Link komentara

  30. Karacev je malo mekan, svilen pun razumevanja za australijske primitivce. Cak je i Novak bio suvise fin prema publici mada je kad su bili primitivni pobedjivao i drzao koncentraciju. Narocito mi je drago da se pojavio vrhunski teniser koji otvoreno govori sta oseca. “Gledaj me kad pricam s tobom” je stav prema sudiji koji kao gomila zapadnjaka glumi aristokratsku distancu onda kad ga sateras u ugao. Cinjenica da su afiniteti navijaca nacionalno i politicki obojeni je javno recena bas od strane Medvedeva i to prvi put. Novak to nikada nije rekao a trebao bi. Jedino sto je mozda Medvedev propustio da uzme mikorfon i ode do “navijaca” koji mu je porucio da se vrati u Rusiju i natera ksenofobicnog primitivca da crveni i da se znoji. Ili makar pridje publici i prozove doticnog. Treba im otvoreno govoriti sta im mislite i pokazivati to.
    (Ante Portas, 1. februar 2022 15:26)

    # Link komentara

  31. Evo, Đoković je dobio naslednika u kukanju "niko me ne voli, nisam popularan!". Nigde ne piše da publika mora da te voli, koliko god veliki šampion bio. Za to treba mnogo faktora, harizma, lepota, atraktivan tenis i ko zna šta još. Medvedev nema ništa od toga.
    (Bojan, 1. februar 2022 15:06) # Link komentara

    Bravo! Medvede nema ništa od toga i zato je zaslužio da ga ometaju dok servira, da mu viču "Umri Ruse" i da ga omalovažavaju? O čemu ti pričaš? A ovaj "veliki" šamipion je osvoji turnir samo tzato što nije bilo Noleta, i to i on sam zna.
    (Sofronije, 1. februar 2022 15:22)

    # Link komentara

  32. Koliko je samo Nadal propustio GS turnira do sada, gde bi mu kraj bio da nije? Pa imao bi danas 30 GS titula. To će uvek biti presudno u GOAT trci. Djokovic uprkos tome opet nije uspeo da skupi vise. Nadam se da ce ga sad Nadal penzionisati na Roland Garosu.
    (cinjenica, 1. februar 2022 15:21)

    # Link komentara

  33. Bio povređen pola godine i bez treninga došao i osvojio AO sam od sebe.

    Kraj vica...
    (M, 1. februar 2022 14:41)

    Dobar :) Al ima i bolji. Znas onaj kad je jedan s poderanim trbusnim misicem osvojio?
    (Srecko, 1. februar 2022 15:18)

    # Link komentara

  34. Eto, sad ne mozes da mu nakacis da je Zapadnjak koji ne voli Ruse. Hmmm.... Zeznuto za komentarisanje. Doduse, uvek ostaje "ko je on?" kao poslednja linija odbrane.
    (Robert, 1. februar 2022 15:17)

    # Link komentara

  35. (Negativni, 1. februar 2022 14:53)

    Hitno kod doktora!
    Gorrriii ti mozak!! Hitno!
    (Brzi, 1. februar 2022 15:12)

    # Link komentara

  36. Filipe, strpi se još malo i slemovi će se igrati u Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji, Poljskoj...
    (Optimista, 1. februar 2022 15:06)

    # Link komentara

  37. Evo, Đoković je dobio naslednika u kukanju "niko me ne voli, nisam popularan!". Nigde ne piše da publika mora da te voli, koliko god veliki šampion bio. Za to treba mnogo faktora, harizma, lepota, atraktivan tenis i ko zna šta još. Medvedev nema ništa od toga.
    (Bojan, 1. februar 2022 15:06)

    # Link komentara

  38. Medvedev bi rasturio Djokovića ponovo da je igrao. Realno.
    (cinjenica, 1. februar 2022 15:04)

    # Link komentara

  39. Ne radi se o tome da ne navijaju za njega, vec ga ometaju i to na primitivan, ostrascen i mrziteljski nacin tako sto se raduju njegovim greskama.
    (Goran, 1. februar 2022 15:04)

    # Link komentara

  40. Tako je Karacev. Neko normalan konačno.
    (da kaze, 1. februar 2022 15:01)

    # Link komentara

  41. Medvedev je na svojoj kozi osjetio legendarnu izjavu Cire Blazevica:"bolje vodit 1:0 nego 2:0" ...
    (Mate, 1. februar 2022 15:00)

    # Link komentara

  42. Eto zašto se nama(Rusima i Srbima)to dešava,umesto da podržiš svog sunarodnika ti mu zabijaš nož u leđa.Katolici kakvi su takvi ali su jedinstveni.Vole svoje a mrze tuđe.Evo dat ću vam jedan primer samo,da se to desilo što su radili u Australiji Đokoviću njihovom sportisti u Srbiji,Rusiji ili Kini a da ne spominjem Severnu Koreju to bi išlo toliko sa osudama sa njihove strane da bi ta zemlja koja je to uradila bila suspendovana a da ne pričam o bojkotu svih njihovih sportista.Umesto da sve zemlje koje je zapad okarakterisao kao svoje neprijatelje i ljude manje vrednosti koje treba satanizovati ujedine i budu složni i kada se to jednom sportisti desi kao što je to bilo sa Đokovićem da momentalno bojkotuju to takmičenje i da napuste tu državu pa neka igraju oni sami sa sobom.
    (Ljubo, 1. februar 2022 14:55)

    # Link komentara

  43. Publika je bila nevaspitana. Na svaki njegov servis oni su dobacivali, kada je Nadal treba da servira, neko je viknuo ime medvedeva a onda ga ucutkuju navijači. Ako nešto mrzim, to je nepostovanje igrača. Navijaj za svom omiljenog ali ne ometaj drugog igrača. Tenis je takav sport gde bi svi trebali da ćute dok ovi serviraju i igraju.
    (kopiranosatvitera, 1. februar 2022 14:53)

    # Link komentara

  44. A da to nije možda zato što se svi turniri igraju u zapadnim zemljama. Baš bi vidio tu podršku za Federera i Nadala da se Slemovi i mastersi igraju u Srbiji, Hrvatskoj, Rusiji, Bjelorusiji, Rumuniji, Poljskoj, Sloveniji i tako dalje.. Pa normalno da će sad na svim GS navijati za Federera i Nadala kad tamo svakodnevno ljudima ispiraju mozak sa njima dvojicom i pišu samo fine tekstove o njima, a vamo Medvedeva i Djokovića predstavljaju kao da su Hitler. Šta je Djoković u prethodnih 10 godina uradio toliko loše da ga nimalo ne poštuju? OK u početku karijere jeste često predavao mečeve, al to je već daleka prošlost. Djoković je već više od 10 godina Spartanac na terenu, istinski šampion, i oni nimalo da pokažu poštovanja za takvu tenisku veličinu.?? Jel to ima smisla imalo?? Tako isto za Medvedeva, lik skroz na mjestu, a oni nimalo poštovanja da pokažu prema njemu. Pitam se zašto je to sve tako.??
    (Filip, 01. februar 2022 14:36) Sta je uradio. Da vidimo: urlao na skupljace loptica, lomio rekete, psovao i svoj i protivnicki boks, ironicno se smejao, klimao glavom kad protivnik pogadja linije, pretio navijacu da ce ga ‘naci’, napucao sudiju u grkljan jer nije mogao da kanalise svoj bes i nervozu, predavao meceve, dolazio na meceve samo da ‘odradi’, organizovao turnir i zurku u sred pandemije itd. Treba da nabrajam dalje ili ti je sada, mozda, ipak malo jasnije?
    (Negativni, 1. februar 2022 14:53)

    # Link komentara

  45. Bio povređen pola godine i bez treninga došao i osvojio AO sam od sebe.

    Kraj vica...
    (M, 1. februar 2022 14:41)

    # Link komentara

  46. Ĺogično, vrlo racionalno. Zašto bi publika podržavala Medvedeva? Je li atraktivan njegov stil beskonačnog prebacivanja i čekanje servisa u trećem redu tribina? Je li pristojan, ugodan prema sudijama? Je li neki lepotan? Ništa od toga, plus i sam zna biti vrlo iritantan i provocirati publiku, kao na US Openu. Ćuti i igraj Medo!
    (Miloš, 1. februar 2022 14:37)

    # Link komentara

  47. "Karacev ističe da u srcima navijača Rodžer Federer i Rafael Nadal imaju posebno mesto."

    A da to nije možda zato što se svi turniri igraju u zapadnim zemljama. Baš bi vidio tu podršku za Federera i Nadala da se Slemovi i mastersi igraju u Srbiji, Hrvatskoj, Rusiji, Bjelorusiji, Rumuniji, Poljskoj, Sloveniji i tako dalje.. Pa normalno da će sad na svim GS navijati za Federera i Nadala kad tamo svakodnevno ljudima ispiraju mozak sa njima dvojicom i pišu samo fine tekstove o njima, a vamo Medvedeva i Djokovića predstavljaju kao da su Hitler. Šta je Djoković u prethodnih 10 godina uradio toliko loše da ga nimalo ne poštuju? OK u početku karijere jeste često predavao mečeve, al to je već daleka prošlost. Djoković je već više od 10 godina Spartanac na terenu, istinski šampion, i oni nimalo da pokažu poštovanja za takvu tenisku veličinu.?? Jel to ima smisla imalo?? Tako isto za Medvedeva, lik skroz na mjestu, a oni nimalo poštovanja da pokažu prema njemu. Pitam se zašto je to sve tako.??
    (Filip, 1. februar 2022 14:36)

    # Link komentara

  48. 20>21
    (Nebeska matematika, 1. februar 2022 14:35)

    # Link komentara

  49. @Tormund
    Ovaj Rus je izdajnik, navija za Nadala, i Ameri su bili protiv Medvedeva kad je igrao protiv starine Novaka, 3:0 za Medvedeva, a posle je Nolo doživeo dibakl i u Torinu gradu. On više nije najbolji na svetu, ali Srbi i dalje tako godore i pišu.
    (Nolo čezne s potvrdom da zezne, 1. februar 2022 14:33)

    # Link komentara

  50. Mislim da je Danil hteo mnogo vise da kaze o publici ali se uplasio reakcije vlade australije,mozda bi se dotakao i slavne istorije te zemlje i njihovih predaka!!!
    (gledalac, 1. februar 2022 14:32)

    # Link komentara

  51. Australiu su poklonili Nadalu i namerno onemogučili Novaka inače nebi video 21.grand slem niti bi ovo bila 2.Australie.Novak kao veliki sportista je čestitao Nadalu ali sumnjam da bi ovaj čestitao Novaku isto tako Federer koji je bio poslednji kad je trebalo čestitati Novaku za osvojenom Parizu i pobedi nad Nadalom.Uostalom lično mu nikad nebi čestitao jer je jedan od velikih razloga neigranja Novaka upravo Nadal i njegov stric Toni to su ljudi pokvareni u duši a na vani se prave poštenim pa mnogi naivni ljudi nasednu na priče o Toniju i Nadalu.
    (slaviša šmigič, 1. februar 2022 14:31)

    # Link komentara

  52. budala...
    (građanin opasnih namera, 1. februar 2022 14:27)

    # Link komentara

  53. Karacev J.G.
    (Čombe., 1. februar 2022 14:20)

    # Link komentara

  54. Realno.
    (zare, 1. februar 2022 14:06)

    # Link komentara

  55. Neverovatno kako se ovi ljudi prave nevesti. Nije se on bunio što podrzavaju Nadala vec sto egzaltirano bucu na greske, raduju se servis greskama ukratko ne postuju tenisera ni malo.
    (Tormund, 1. februar 2022 14:00)

    # Link komentara