Novi Pazar - Servisne informacije - B92 Lokal

Pažljivo vozite: Na deonici Raška-Novi Pazar do 12. oktobra usporen saobraćaj

Od 12. septembra do 12. oktobra saobraćaj na deonici između Raške i Novog Pazara biće usporen zbog radova, a maksimalna brzina duž cele deonice biće ograničena na 50 km/h, na pojedinim mestima i na 10 do 30 km/h.

Izvor: Tanjug Novi Pazar
Podeli

Na nekim deonicama saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

U utorak 12. septembra od 8 časova do 20. septembra na deonici Bački Petrovac - Institut NS "Seme" na snazi će biti potpuna obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji. Alternativni putni pravac tokom obustave: Rumenka-Zmajevo-Ravno Selo-Despotovo-Silbaš-Bački Petrovac.

Do 12. septembra saobraćaj će biti regulisan građevinskim semaforima i odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila. Do 20. novembra izvodiće se radovi na popravci dva mosta preko reke Crnajke na deonici Miloševa - Kula - Zagrađe, a saobraćaj će se odvijati devijacijom.

Do 30. novembra produžavaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko Save, a radovi će se odvijati od 8 do 16 časova na deonici petlja Surčin-petlja Ostružnica. U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), u pravcu Beograd ka Novom Sadu. Do 15. novembra produžavaju se radovi na pojačanom održavanju dela autoputa na deonici petlja Ražanj - petlja Aleksinački Rudnici, kod petlje Ražanj, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, smer Beograd - Niš, u dužini od 4,1 km.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.