Leskovac - Društvo - B92 Lokal

Turistička organizacija Leskovac na festivalu "Beogradski manifest"

Turistička organizacija grada Leskovca učestvuje na devetom "Beogradskom manifestu", festivalu manifestacija i destinacija koji se od 19. do 21. maja održava na Kalemegdanu.

Izvor: Dnevnik juga Leskovac
Podeli
Editorial credit: Milos Momcilovic / Shutterstock.com
Editorial credit: Milos Momcilovic / Shutterstock.com

Beogradski manifest je u petak, 19. maja otvorila pomoćnica ministra turizma i omladine Dunja Đenić, istakavši da ova manifestacija spaja generacije i doprinosi unapređenju turističke ponude Beograda i cele Srbije, navodi Dnevnik juga.

Manifestacija je sa svojim kreativnim konceptom predstavljanja destinacija osmišljena kao jedinstveni porodični sajam na otvorenom, podeljen u šest tematskih celina.

Štand Turističke organizacije grada Leskovca smešten je u najvećoj zoni festivala "Aduti Srbije" gde su predstavljene tradicionalne različitosti i lepote više od 30 gradova i opština Srbije.

Predstavnici TOL-a su putem brojnih štampanih turističkih publikacija i u direktnom kontaktu sa zainteresovanim posetiocima, posebno iz inostranstva, predstavili kompletnu turističku ponudu grada. S obzirom da smo na pragu letnje sezone, akcenat promocije grada usmeren je na manifestacioni turizam i najavu "Roštiljijade” i Karnevala".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.