Leskovac - Hronika - B92 Lokal

Pronađeno telo nestale žene kod Leskovca

U okolini Leskovca je pronađeno beživotno telo, a policija je na terenu i vrši se uviđaj, saopšteno je Tanjugu u PU Leskovac.

Izvor: Tanjug, JuGmedia/M. Ivanović Leskovac
Podeli
Ajdin Kamber/Shutterstock
Ajdin Kamber/Shutterstock

Telo S.J. (30) iz sela Čekmin kod Leskovca, koja je nestala 26. februara u ranim jutarnjim satima, pronađeno je jutros u blizini porodične kuće iz koje je izašla u pet sati ujutru, prenosi Jugmedia.

Izvršen je uviđaj na licu mesta i naložena obdukcija tela, rečeno je medijima u policiji. Na pitanje da li policija sumnja u nekoga, rečeno je da je istraga još uvek u toku.

U selu se spekuliše da se sama otrovala navodno "lekovima" i da su to čuli "lekara i policije".

Ona je pronađena 200 metara od kuće, u šumarku iznad potoka. Pronađena je kada su se meštani sela uključili u potragu.

Kako javljaju meštani, na licu mesta je rodbina nestale žene i njen suprug Žarko, koji je juče saslušan u policiji, a saslušan je još jedan muškarac, čije je ime, navodno, nađeno u njenom mobilnom telefonu.

Za sada se ne zna kako je ova majka dvoje male dece stradala i da li je izvršila samoubistvo ili je ubijena, te koji su motivi nezapamćene tragedije u Čekminu.

Na mesto tragedije stigli su i forenzičari.

Inače, kako saznaje novinar na licu mesta, pre više od mesec dana ovoj porodici izgoreo je automobil ispred kuće.

Komšije pričaju da su S.J. i njen suprug Žarko imali skladan brak i da nikada nisu čuli svađu.

"Ona je ima sve što je htela, vozila je kola, motor po selu, bila vesela i uvek nasmejana. On je nju voleo više od sopstvenog života. Toliko je voleo da bi joj sve oprostio i da je nešto pogrešno uradila. U njihovu kuću je došla dok je još išla u školu, odatle je završila poslednji razred srednje škole. I svekrva joj je ugađala, svi smo šokirani što se ovo desilo, ovo je velika tragedija koja se do sada nije dogodila u Čekminu", priča bračni par koji živi preko puta porodice Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.