B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina
  1. Izgleda da ova tragedija nema veze sa medijskim glupostima i naklapanjima. Deca se slučajno otrovala, roditelji se ubili.
    (Bog, 5. mart 2024 17:30)

    # Link komentara

  2. Kako znamo da su ih ubili?

    Meni je mnogo verovatnije da se desila neka nesreća, deca su nešto pojela ili popila i otrovala se. Ljudi u bolu skaču i ubiajju se. Pa nije se jednom desilo u istoriji. Možda neka droga, koja je usmrtila decu, liznuli. Nego odham, ubili, sekta. Pa koliko puta smo imali trovanja dece na selima pesticidima? Evo prvi upit na netu - 20.07.2013 - 23 dece umrlo od pesticida u Indiji.
    (Petar, 5. mart 2024 16:52)

    # Link komentara

  3. " Ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu. Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

    Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

    U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac. "




    Veca verovatnoca je da su klinci u igri progutali nesto otrovno a da su ovo dvoje odustali od zivota kad su videli sta se desilo, i od kad su egipatski motivi simbol sekte? ? ?
    (Harijer, 5. mart 2024 16:33)

    # Link komentara