B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina

Da li ćemo ponovo moći da vidimo kada dolazi autobus? Šapić otkrio i do kada važe mesečne karte

Do kraja juna počeće da funkcioniše aplikacija za mobilne telefone za novi sistem javnog prevoza, a to će praktično značiti da će građani na ovaj način plaćati kartu i istovremeno moći da dobiju informaciju gde se nalazi vozilo koje im je potrebno, izjavio je gradonačelnik Aleksandar Šapić za Beoinfo.

Izvor: B92.net
Pošaljite komentar
  1. Iqvane.. mozda nekom znaci informacija da li autobus dolazi uskoro i ako ne da ide taksijem ili peške ako npr ima jednu stanicu. Takodje ako dolazi za 20 minuta, ne moram po kiši recimo i da čekam 20 minuta nego krenem pred dolazak autobusa. Ako čekam nekog ko dolazi busom, ne moram da ga cimam da vidim gde je - npr staru majku koja mozda stoji u busu i nije zgodno da se mlati sa telefonom . Onda npr ako idu dva ista autobusa jedan za drugim a prvi je prepun, ne moram da se guram u prvi jer uskoro dolazi drugi.
    (Mitar, 30. maj 2023 22:44)

    # Link komentara

  2. Ako cekas autobus i udjes u prvi koji naidje, sta ce ti u planovima promeniti informacija kada autobus koji cekas dolazi? U isti autobus ulazis i da imas informaciju i da je nemas. Nisam to koristio ni jednom.
    (Ivan, 30. maj 2023 21:29)

    # Link komentara