B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina

Za zgradu terminala niškog aerodroma 11 miliona evra

U novu terminalnu zgradu na niškom aerodromu, čija je izgradnja u toku, biće uloženo ukupno 11 miliona evra, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da su dobijene građevinske dozvole za novi kontrolni toranj na tom aerodromu, kao i za rekonstrukciju piste.

Izvor: B92.net
Pošaljite komentar
  1. Grade ga kao Skadar na Bojani. Mislim da će i preteći i berlinski aerodrom po dužini trajanja radova.
    (Soniq, 26. maj 2023 09:54)

    # Link komentara

  2. Leteo sam iz Nisa u septembru.Ono je stvarno bruka i sramota.Pre svega,sam prilaz aerodromu izgleda kao da ste krenuli na neku pijacu.Sam aerodrom,koji zaista svima koristi,narocito onima kojima je Nis blizi i sa nizim budzetom,lici na prosecnu autobusku stanicu.Terminal je velicine trosobnog stana,a kada izadjete,tj.krenete ka avionu,cekate ispred,ogradjeni najobicnijom ogradom i plasticnom krovom koji vas stoti od kise.Ako duva vetar,tu cete se ukociti,jer tu mozete cekati dodatnih 30-ak min.Sa druge strane,radnici na aerodromu su bili vrlo ljubazni.
    Mislim da Nis i jug Srbije zasluzuju ozbiljniju pricu.Iako je sam aerodrom mali,sa manjim brojem letova nego Nikola Tesla,ipak mu je promet odlican,sto dosta vuku niskobudzetni letovi.Moze on da se skocka i samo tako.I treba!
    (Blanusha, 26. maj 2023 07:27)

    # Link komentara

  3. Koliko vremena ce trebati da se investicija otplati?
    (Stojko, 25. maj 2023 21:49)

    # Link komentara

  4. Kad krecu radovi? Kad je planiran završetak radova?
    (ghncc, 25. maj 2023 19:53)

    # Link komentara