B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina
  1. Sta ce biti??? Sad ce da se srusi o trosku drzave, da se isplati steta investitoru.. i sve to nasim novcima... a oni sto su izdali dozvolu za gradnju.... nista, dobice opomenu da to vise ne rade...????
    (bbbbb, 9. mart 2023 07:57)

    # Link komentara

  2. Da li neko zna, kako se to poništava pravosnažno rešenje? S obzirom da je na putu do građevinske dozvole bilo još dokumenata, koja su takođe morala da postanu pravosnažna, a tek na kraju dozvola. U to je uključeno, rekao bih, više od jednog službenika, službi i ministarstava. I sada neko kaže, puj pike, ne važi. Koliko god da se ne slažem (ili slažem, svejedno) sa ovakvim rešenjem, nisam siguran da je ovo pravno moguće.
    (Lune, 9. mart 2023 06:42)

    # Link komentara

  3. izgleda bas kul
    (mikos, 9. mart 2023 00:30)

    # Link komentara

  4. Slika i prilika korupcije!
    (ma neMoj, 8. mart 2023 23:39)

    # Link komentara

  5. Ako je nelegalno onda srušiti. Ali ako je investitor imao potrebne dozvole onda mu nadoknadite štetu. A za taj vid izdavanja dozvola kazniti odgovorne.
    (carvelizar, 8. mart 2023 22:44)

    # Link komentara

  6. I sad cemo svi mi da placamo uklanjanje tog objekta. Podigao ga je legalno. Dobio je dozvolu. Taj sto nije sme da mu je izda i njegov sef i njegov sef su izvrsili krivicno delo u saizvrsilastvu sa tim gospodinom koji je investitor. Kako nema krivicnog progona i osude, sve je po zakonu, dok se ne ispostavi da ipak nije! A onda cemo mi to sve da platimo, kao i naknadu stete u vidu izgubljene dobiti ovom "postenom" investitoru!
    (Sasa, 8. mart 2023 21:57)

    # Link komentara

  7. mozda i najruznije mesto u srbiji. zapusteno, prljavo, blato i prasina, urbanisticki nered naspram kog je beograd pariz. ocaj i beda starih zgrada i na svakom cosku u gradnji po jedna sestospratnica.

    a tek sup, qq majko na sta lici. ko da spojis brda imaju oci i pripjat nakon cernobiljske katastrofe
    (key and peele, 8. mart 2023 21:12)

    # Link komentara

  8. Stvarno, ne znam, koliko moras da budes poremećen, da bi ovako nesto sagradio...
    (Tor, 8. mart 2023 19:52)

    # Link komentara

  9. Veliki problem,reke pripadaju državi,žali bože para :(
    (cobo, 8. mart 2023 19:40)

    # Link komentara