B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina
  1. Dobra je inicijativa i ima smisla. Tako se radi na poboljsanju kvaliteta zivota onih koji tu zive.
    Oni pak koji voze sluzbeni auto se mere promilima u odnosu na one koji tu zive. Ali ipak i za njih treba naci neko resenje,mada to nije prioritet.
    (Qwerty, 5. februar 2023 21:30)

    # Link komentara

  2. Auta je mnogo vise nego pre desetak godina. Urbanisticki plan grada nije uredjen za ovoliki broj ljudi i automobila.
    Nove zgrade nicu svuda, pogotovo u naseljima gde su nekad bile samo kuce, a zgrade od dvadesetak i vise stanova jedva da imaju petnaestak parking mesta...
    (GanDra Šajkaš, 4. februar 2023 18:51)

    # Link komentara

  3. Zanimljivo, ali tada bi bilo fer da isti ti gradjani bilo gde u gradu kad odu autom isto tako moraju da plate parkiranje ako ce dobiti neko svoje zasticeno parking mesto, da svi gradjani ako dodje do zakupa parking mesta mogu da ucestvuju a ne samo gradjani tog kvarta pa ko da vise kad vec govorimo o placanju jer to je javno dobro a ne njihovo vlasnistvo, da se zabrani vise od jednog parking mesta da se moze zakupiti.
    Ovo lici na predlog da se zabrani zaposlenim koji tu rade da se parkiraju a i sami znaju da i parking mesta koja se placaju su skoro sva zauzeta. Sa druge strane stanari ce odlaziti u druge delove grada autom i parkirati se gde hoce. To nije fer predlog u tom obliku. Ili ce svi gradjani imati pravo da idu autom svuda ili ce svi po istom principu placati parking svuda u gradu pa nek svi idu peske ili bus-om.
    Umesto da insistiraju da se naprave dodatni parkinzi gde ce se ti manji parkinzi nadograditi da moze vise automobila smestiti i po vertikali ako moze ili da se onda svuda uvede placanje parkinga gde svako moze ispred bilo koje kuce ako ponudi vise da zakupi to parking mesto bilo gde u gradu.
    (N3v, 4. februar 2023 11:21)

    # Link komentara

  4. Pod hitno da se zonira i to crvena zona gde ne moze duze od 1h da se zadrze automobili. Firme,naravno, NE mogu da dobiju povlascene parking karte nego neka sebi lepo izgrade parkinge
    (Miki, 4. februar 2023 10:51)

    # Link komentara

  5. A da ukinu naplatu na celoj teritoriji grada.....
    (ccc, 4. februar 2023 10:05)

    # Link komentara