B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina
  1. Ako tih 30 budu gromade na 700 kvadrata i na dva sprata, reka će se videti još manje.Osim toga, zasto da Grad obezbedi priključke za struju vodu i optičke kablove. Neka to splavari plate.
    (Mira, 9. decembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  2. Сплавови су за периферију,а не центар града.Ратно острво би за почетак требало да постане полуострво.Да се доведу струја,вода,...Идеална локација за развој туризма .
    (a, 9. decembar 2022 08:52)

    # Link komentara

  3. Pravna država malo sutra! Sto splavova nema dozvolu, ali može da tresti muzika celu noć i da se toči piće. Siva ekonomija cveta na Savi!
    (Nisam odavde, 9. decembar 2022 02:00)

    # Link komentara

  4. Jel to vazi i za usce pa do Zemuna ili samo savaki kej
    (sale, 8. decembar 2022 16:12)

    # Link komentara

  5. Mnogo bitnije pitanje od splavova: koliko je nelegalnih objekata na potezu savske obale od ulice Dr. Ivana Ribara do Galovice i kada ce to biti reseno? Tamo vise nisu samo privatne vikendice (na javnom zemljistu), vec su poceli da nicu restorani, vile za izdavanje i drugi komercijalni objekti.

    Ovde ne govorimo samo o uzurpiranom javnom prostoru u cilju ostvarivanja nezakonite finansijske dobiti, vec o uzurpiranju prostora namenjenog za odbranu od poplava. Dakle, svi vlasnici objekata na tom potezu direktno ugrozavaju zivote i imovinu svih nas koji zivimo sa druge strane nasipa.
    (bahatiji od bahatih, 8. decembar 2022 15:40)

    # Link komentara

  6. Ovo apsolutno podrzavam. Kad pogledate na reku sa Kalemegdana samo splavovi se vide. A oko njih smece i stroka.
    Nemam problem da neki splavovi opstanu ali mora da se zna koliko njih, kako izgledaju i cime se bave. Svaka faca koja je htela je postavila splav, seku betonske klupe da bi napravili prolaz na svoje splavove. Ne moze tako.
    Nadam se da je ovo korak u pravom smeru i da su sledece sojenice koje su nelegalno gradjene na nasipu
    (Magnus, 8. decembar 2022 15:25)

    # Link komentara