B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina
  1. Bravo Novi Pazar!
    Mogao bi i Beograd da se ugleda na Novi Pazar. Bez bacanja para za ukrase i doček!!!
    (Obrad, 7. decembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  2. Nezavisni Mislilac, 07. decembar 2022 17:48)


    Prijatelju i ti veruješ u svetu petku tetku ili šta već i slavis slavu koja je paganski običaj i koju pravi pravoslavci ne slave. Pa ti niko ništa ne kaže.

    Niti tebi ko brani da slavis novu godinu. I šta god hoćeš da slavis ??? Niko ti ne brani. Zato ako nešto radi drugačije od tebe nemoras da se cimas oko toga. Imaš i ti mana.
    (tako nekako, 7. decembar 2022 20:27)

    # Link komentara

  3. Ovo je samo izgovor, više je sve zasnovano na verskoj osnovi, i svirke na trgu su ukidali za N.G. kod nekih ekstremnijih primeraka muzika je greh, više se želiti poslati poruka i dodvoriti pojedincima koji ih svakodnevno pritiskaju sa svih strana i medijski kako oni eto ne obeležavaju N.G. jer tamo većinski procenat stanovništva je islamske veroispovesti i sad je tamo moderno ko će biti fanatičniji u smislu mi ne obeležavamo N.G. ti neki su ubedjenjida im to država i ko zna kakve sile namećeu, sad odeš dole pojedeš ćevape i tražiš pivo posle ćevapa oni sad ne drže pivo a držali su, one mlade devojeke zamotali kao da će peščana oluja i da će im pesak ući u oči i usta. Poštujem svačiju veru ali nemoj meni nametati te stvari direktno ili indirektno vera je nešto što je sloboda izbora svakog čoveka, mada se pravi atmosvera da ako nisi po šablonu budeš šikanirn od te nepostojeće većina koja daje utisak da je većina jer neće niko javno da kaže aj oladite i pustite nas da živimo kako želimo, još uvek im je bitno šta će reći drugi.
    (Nezavisni Mislilac, 7. decembar 2022 17:48)

    # Link komentara

  4. Kako lepo izgleda Pazar na ovoj slici....
    (Marko, 7. decembar 2022 15:18)

    # Link komentara