B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina

Na pasareli ni pešaka, ni radnika

Sve završeno, a otvaranje ni na vidiku. Ovako se u jednoj rečenici može opisati situacija sa dugo najavljivanom "prečicom" do šoping centra "Ada mol", pasarelom koja zvrji prazna, a razloga za to, kako se čini, nema.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
  1. A da ne spominjem što je u junu 2020te,otprilike mesec dana nakon završetka policijskog časa kada su i počeli da grade dotičnu,kompletan gradski prevoz preusmerili na most i početak Požeške a interval semafora kod pijace je ostao isti pa se napravi kolona do pola mosta i treba ti X minuta da prodješ tu deonicu,a posle 19h zeleno traje bukvalno par sekundi,sreca što je tada špic gotov ali je vema frustrirajuce,svi koji voze tuda znaju o čemu pričam.
    Više puta je dosta nas zvalo sve relevantne službe u gradu da neko odvoji sat vremena i to završi ali izgleda da nema ko,nažalost,a stvarno je veliki problem koji je lako rešiv!
    Molim redakciju da objavi ovaj post,možda eventualno pročita neko ko se pita i oslobodi nas nepotrebnih muka i frustracija..!!
    Pozdrav.
    (ford, 25. januar 2022 13:22)

    # Link komentara

  2. Kako šta se čeka! Pa proleće i lepo vreme zbog svečanog otvaranja
    (Lea, 25. januar 2022 10:19)

    # Link komentara

  3. Пасарела је потпуни промашај. Није урађена по нацрту. Уместо да степенице воде ка Ади, оне вас воде на другу страну. Такође, Пасарела није повезана са тржним центром, што је била глвна "цака", поента и драж ове пасареле.

    Потпуно измењен пројекат и то више није то...
    (sitno, 25. januar 2022 09:30)

    # Link komentara