B92 Lokal - Najnovije i najaktuelnije vesti iz vaših sredina

Apel Kragujevčanima: Ne lomite klupe u parkovima

Tokom proteklog vikenda, u Spomen parku "Kragujevački oktobar" i na šetalištu pored jezera u Šumaricama polomljeno je i oštećeno više parkovskih klupa i stolova.

Izvor: pressek.rs
Pošaljite komentar
  1. Slika i prilika jednog naroda. Uvek je tako bilo, dok je sveta i veka i dok je fudbala
    (Realan, 18. jun 2021 15:33)

    # Link komentara

  2. U Njujorku ima kriminala, sigurno mnogo više nego u Kragujevcu i sigurno ima mnogo više besposlene omladine ali nigde nećete videti slomljenu klupu u parku, nigde! Ni u najgorim krajevima grada gde su pucnjave svakodnevnica niko ne lomi klupe po parkovima. Ja ne znam šta to nije u redu sa našom decom? Kad su u mom rodnom gradu pre nekih dvadesetak godina postavili lepe lampione u parku u roku od dve noći su svi do jednog bili polomljeni.
    (Djoka iz NY, 16. jun 2021 16:36)

    # Link komentara

  3. A da postavite redovne pozornike, po dvojicu, da špartaju po smenama, 24/7? Eee, to mogu Engleska, Nemačka, ali kod nas ne može, nema ljudi, nema para, je l' da? Tako je to sa zemljom koju je pojela korupcija, koju su pojeli alavost, pohlepa i pokvarenost. E, pa onda nek se klupe lome i dalje, nek se šaraju fasade, nek se urla i dovikuje posle 22, nek bude đubreta na sve strane...pa ko može nek beži odavde, a ko ne može...nek ćuti i trpi, šta će drugo. Umesto efikasne primene sistema i zakona, kod nas se vandali mole preko društvenih mreža da ne uništavaju svoj grad. Apeluje se na njih, moljaka se, kumi, jer mi smo uložili napore, mi smo se trudili... Jadno, žalosno i smešno.
    (mm, 16. jun 2021 14:39)

    # Link komentara

  4. Posle nam je neko drugi kriv, zašto bi nam pravili ako ne umemo da čuvamo? Lep je grad, lepa su nam jezera , lepe su Šumarice, ali pored nas....
    (Zomilly, 16. jun 2021 14:34)

    # Link komentara

  5. Mi smo sami sebi najveci neprijatelj.
    (Tefim, 16. jun 2021 13:49)

    # Link komentara