Poroci, četiri braka i propala muzička karijera: Uskoro izlazi autobiografija ćerke Elvisa Prislija

Autobiografsko delo Lise Mari Prisli, jedinog deteta kralja roka Elvisa Prislija, biće posthumno objavljeno u oktobru. Vest su objavili izdavači zajedno s Rili Keo, ćerkom pokojne muzičarke, koja je prikupila majčin materijal za knjigu.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/JIMMY MORRIS
Foto: EPA-EFE/JIMMY MORRIS

Kako je napisala na Instagramu, čast joj je što može da pomogne u izdavanju mamine knjige.

Prema američkoj izdavačkoj kući "Penguin rendom haus", kod koje će knjiga biti objavljena 15. oktobra, Lisa Mari Prisli "nikada nije bila stvarno shvaćena... sve do sada". Autorke knjige su Lisa Mari Prisli i Rili Keo.

Pre smrti u januaru prošle godine, Lisa Mari provela je godine prikupljajući "sirove, uzbudljive i jedinstvene uspomene i snimajući bezbrojne sate materijala" koje je njena ćerka Rili sada konačno stavila na papir, napisali su izdavači.

Rođena 1968. kao jedina ćerka Elvisa i Prisile Prisli, koji su se razveli 1973, Lisa Mari sledila je očev muzički put, ali nikada nije postigla njegov uspeh, podsetila je francuska novinska agencija AFP.

Više nego po muzičkom stvaralaštvu, javnost ju je poznavala po burnom životu u očevoj senci, iskrenom opisu borbe sa zavisnostima i četiri braka. Imala je četvoro dece, a sin Benjamin Keo počinio je samoubistvo 2020. godine.

Umrla je pre godinu dana, 12. januara 2023, a prvi znakovi upućivali su da se radi o srčanom zastoju. U mesecima pre smrti 54-godišnja zvezda navodno je izgubila gotovo 50 kilograma, a osim lekova za mršavljenje, uzimala je i opioide.

Pre toga se navodno podvrgla i plastičnim operacijama. Međutim, pola godine kasnije mediji su objavili da je umrla od komplikacija nastalih zbog začepljenja tankog creva, što se temeljilo na izveštaju mrtvozornika iz Los Anđelesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu