Neodoljiva Vulkančić akcija: 3 knjige za 999 dinara

Odabrani naslovi po specijalnim cenama samo na sajtu vulkancic.rs

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Knjige koje će izmamiti osmeh na licu svakog deteta potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite priliku da čak tri naslova kupite po ceni od samo 999 dinara. Uzbudljive avanture za male superheroje, mozgalice, bojanke, zbirke pesama, omiljeni romani, knjige sa teksturama i zabavnim aktivnostima – ovom fantastičnom akcijom obuhvaćeni su naslovi za sve uzraste. Među odabranim Vulkančić knjigama pronaći ćete i najnovija izdanja, koja su već dospela na listu najprodavanijih dečjih naslova. Dostava knjiga koje poručite do 8. juna na teritoriji Srbije je besplatna.

Akcijske naslove potražite putem linka, a neodlučnima preporučujemo nekoliko neodoljivo ilustrovanih izdanja.

Roman Tajni istraživači i izgubljeni kitovi približiće najmlađim čitaocima činjenice iz sveta nauke kroz uzbudljive avanture. Mali radoznalci će širiti svoja znanja iz različitih oblasti dok se zabavljaju uz dogodovštine hrabrih junaka. Tajni istraživači su tu da priteknu u pomoć kada jato grbavih kitova skrene sa puta ka južnim vodama okeana. Ali kada se podmornica pokvari, a sunce počne da zalazi, mogli bi biti u ozbiljnoj nevolji.

Dragocena knjiga Džima Điljotija Ko je bio Nikola Tesla? upoznaće najmlađe sa životom i delom jednog od najvećih svetskih umova. Ko je zaista bio Nikola Tesla? Elektroinženjer koji je radio sa Tomasom Edisonom? Pronalazač čija su otkrića zauvek promenila svet? Jedan od najbriljantnijih i najuticajnijih naučnika svih vremena? Sve navedeno! Pronađite još mnogo zanimljivih podataka u ovoj ilustrovanoj knjizi!

Slikovnica Nežni dodir: Brojevi idealna je za prve susrete s knjigom. Učenje brojeva biće zabavno i jednostavno uz posebnu teksturu namenjenu bebinim prstićima. Uz ovu šarenu knjižicu mališani će istraživati svet oko nas dok malene ruke na svakoj strani budu pronalazile mekane teksture koje će ih dodatno zabaviti. Mališani će razvijati taktilni sistem, a izgovaranje pojmova sa slika pospešiće razvoj govora.

Knjiga sa aktivnostima 100 igara: Razmrdaj vijuge i zabavi se sadrži razne vrste zadataka: bojenje, spajanje tačkica, lavirinte, pronalaženje razlika, nastavljanje niza... Uz to deca će učiti i matematiku: sabiranje, oduzimanje, množenje, deljenje i još mnogo toga. Knjiga će doprineti razvoju intelektualnih sposobnosti kod dece, a naučiće i da budu istrajna u svemu što rade.

Sve tajne o odrastanju pronaći ćete u zbirci pesama našeg stihotvorca Andreje Paunovića Šmekeri i šmizle. Upustite se u avanturu poigravanja rečima koje otvaraju male i velike teme. Knjiga sadrži osamnaest raskošno ilustrovanih pesama, koje odišu dečjom vedrinom, toplim opisima i duhovitim dosetkama. Uz mnoge pesme pronaći ćete QR kod, koji vodi do animiranog videa, uz koji će se mališani zabaviti.

Posetite sajt vulkancic.rs i potražite knjige uz koje se lepše raste.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 26. maja do 8. juna na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkančića.

** Potrebno je da poručite tri akcijska naslova kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu