Ekskluzivna ponuda novog romana Gijoma Musoa

Gijom Muso, najčitaniji romanopisac u Francuskoj, čije su knjige decenijama bestseleri u svetu i Srbiji, uspeo je da novim romanom Anželik ponovo oduševi publiku širom sveta.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Srpsko izdanje ovog romana sada se ekskluzivno može pronaći na sajtu Vulkan izdavaštva, a u knjižarama širom Srbije pojaviće se 22.maja.

Osim što glavne likove knjige – policajaca Matijasa i primabalerinu Stelu Petrenko – strmoglavo uranja u neizvesnu istragu, a čitaoca u lavirint emocija, u kojem sve ono što je na jednoj stranici izvesno, već na drugoj nije, Muso novom knjigom "pogađa“ u sam centar preovalađujućih emocija savremenog čoveka.

Foto: Promo
Foto: Promo

"Govorim o strepnjama našeg vremena, ljudima koji više ne mogu da razgovaraju jedni sa drugima na civilizovan način. Jedna od glavnih tema moje knjige je ozlojeđenost, gorčina. Veoma je teško priznati sebi da ne živite život kakav zaslužujete. Ovu frustraciju osećamo i u današnjoj Francuskoj“, kaže francuski majstor neizvesnosti o svom novom romanu Anželik.

Brojne ljubitelje Musoovih knjiga u Srbiji obradovaće vest da osim redovnih 15% popusta, prilikom kupovine novog romana mogu ostvariti 40% popusta na kupovinu drugog naslova ovog autora. Akcija traje do 21. maja samo na sajtu vulkani.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu