Laguna i Delfi sajam knjiga do 1. novembra!

U svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, na čak 60 lokacija u Srbiji ali i regionu, do 1. novembra održava se Laguna i Delfi sajam knjiga.

Izvor: B92
Podeli
Foto: depositphotos/olegkrugllyak
Foto: depositphotos/olegkrugllyak

Veliki sajamski popusti ne važe samo na Lagunina izdanja nego i na knjige 90 izdavača, što ovaj Sajam čini najboljom alternativom Beogradskom sajmu knjiga.

Ovoga puta popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, uz dodatnih 15% popusta ukoliko se odlučite za 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko birate 6 ili više naslova Lagune.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima je 10%, a ako se odlučite za 3–5 izdanja, dobijate dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova.

Sjajnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja sajamskih dana, dakle do 1. novembra, predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Srbije, dok za isporuke u regionu važe posebne, povlašćene cene.

Ubedljivo najtraženija knjiga od početka Laguninih sajamskih dana je „Đubre“ Marka Vidojkovića, a zatim slede „Kraljevstvo“ Jua Nesbea, „I grob i rob“ Vuka Draškovića, „Zamalek“ Dejana Tiago-Stankovića i dokumentarni triler Živojina Žike Petrovića „Do viđenja“.

Evo i Lagunine liste 10 najtraženijih naslova od početka sajamskih dana:

1. „Đubre“, Marko Vidojković

2. „Kraljevstvo“, Ju Nesbe

3. „I grob i rob“, Vuk Drašković

4. „Zamalek“, Dejan Tiago-Stanković

5. „Do viđenja“, Živojin Žika Petrović

6. „Himerina krv“, Slaviša Pavlović

7. „Neki drugi život!“, Jelena Bačić Alimpić

8. „Uznemireni ljudi“, Fredrik Bakman

9. „Poslednja stanica Aušvic“, Edi de Vind

10. „Dukat za Lađara“, Dejan Stojiljković

strana 1 od 5 idi na stranu