E-play u klubu Fest

E-play u martu počinje koncertnu sezonu 2024, a beogradska publika će već 5.aprila moći da ih vidi u zemunskom klubu Fest.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Liveproduction
Foto: Liveproduction

Bend E-play se trenutno nalazi u studiju gde nastavlja snimanje šestog po redu albuma koje je počelo pesmom "Hotel Jugoslavija" za koju je 2023. godine primio GODUM povelju za najemitovaniju ROK interpretaciju. E-play je pustio u etar i singl pod nazivom "Nije da nije" koji je izazvao sjajne reakcije kod publike a i dao nagoveštaj u kom pravcu bend ide sa novim albumom. U spotu glavnu ulogu tumači naš poznati glumac Dragan Mićanović.

Fotografija Maje Cvetković, koju je potpisao koncertni fotograf Nemanja Đorđević, nedavno je osvanula na koricama novog izdanja Ex Yu rock enciklopedije Petra Janjatovića. Nakon naziva bendova, zatim fotografije muzičara Milana Mladenovića (1958-1994) i gitariste Borisa Vlastelice iz benda Repetitor, sada je na naslovnoj strani i basistkinja Maja Cvetković.

"Ovo je prva moja naslovna strana i to ne bilo koja naslovna strana, već ona koja se odnosi na srpsku istoriju muzike za period 1960 - 2023. Baš me je jako obradovalo kada sam videla korice. Nemanja je odličan koncertni fotograf koji je napravio svega par naših fotografija, ali svaka mu je bila odlična. Važno je uhvatiti energiju koncerta a on to ume. Hvala Peri što se odlučio za moj lik. Velika mi je čast."

Petar Janjatović nije krio oduševljenje povodom izlaska novog izdanja "Želeo sam da imam žensku osobu na naslovnoj strani. Fotografija mi se jako dopala, a i volim muziku grupe E-play" kazao je Janjatović.

E-play je koncertno vrlo aktivan pa ih u ovom periodu možete čuti i videti 7. marta u Novom Sadu, 8. marta u Požarevcu, 6. aprila u Jagodini, 12. aprila u Kruševcu, a beogradska publika ih može videti u Festu 5. aprila.

Ulaznice po ceni od 1500 RSD u pretprodaji su u klubu Fest. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će se prodavati po ceni od 1800 RSD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 9 idi na stranu