Nova pesma Majli Sajrus će možda prestići i neverovatan uspeh hita "Flowers"

Majli Sajrus predstavila je novu pesmu i muzički spot u saradnji s Farelom Vilijamsom pod nazivom "Doctor (Work It Out)", a nakon objave svi pesmi predviđaju uspeh hita "Flowers".

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon što je nedavno nagrađena prvim Gremijem za svoj hit "Flowers" koji je osvojio top liste širom sveta, Majli Sajrus predstavila je pesmu koja je zapravo nastala 2012. godine.

Govoreći za Apple Music 1 Majli i Farel su otkrili zbog čega su toliko čekali da je objave.

"Jednostavno smo znali da je rano. Samo smo znali da smo na putu nečega što nam je dobro... ali smo osetili da možda okruženje nije spremno za to," rekao je Viliams o odluci da čeka više od decenije da se objavi konačna verzija pesme.

Numera "Doctor" je prvi put najavljena na Farelovoj reviji brenda Luj Viton za muškarce jesen-zima 2024. u januaru, iako su fanovi prvi put čuli prvobitnu verziju pesme kada je procurela 2017. godine.

"Mi jednostavno verujemo u tajming i u sve što se dešava kada bi trebalo da se dogodi... samo se činilo da je bilo tako slučajno, i bilo je toliko usklađivanja i toliko trenutaka koji su mi dali do znanja da je sada savršeno vreme. Ponekad stvari u našoj prošlosti imaju više smisla u našoj sadašnjosti nego što su ikada imale tada", objasnila je Majli.

U spotu vidimo Sajrus u blistavoj mini haljini kako pleše poput Srede Adams, a njena kosa je u prvom planu. Pevačica je rekla je da je prateći muzički spot "ono što je ovoj pesmi zaista uvek trebalo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 9 idi na stranu