Momčilo Bajagić o jubileju grupe "Bajaga i instruktori": "Izdaću zbirku svojih pesama" VIDEO

Jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, "Bajaga i instruktori" slavi jubilarnih 40 godina postojanja, kao i rođendan osnivača ove grupe Momčila Bajagića – Bajage.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Zorana Mandic/ATAImages
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Oni su tim povodom organizovali proslavu sa koje se pevač direktno uključio na TV Prva. Momčilo Bajagić je otkrio koji mu je bio najlepši trenutak u karijeri za ovih 40 godina.

"To je teško reći jer je veliki broj godina u pitanju. Odsvirali smo baš mnogo koncerata, na svim kontinentima, u čitavom regionu... Bilo je puno lepih i velikih koncerata i onih malih, i ne znam koji mi je najdraži... Vrlo teško je izabrati", priča Momčilo Bajagić i govori koja je pesma obeležila njihovu karijeru:

"To je teško reći. Imam nameru da izdam zbirku pesama koje sam pisao za nas i za druge i zaista ih ima mnogo, oko 170. Svakako da je to Pozitivna geografija, to je prvi album, koji je uvek najteže napraviti i učiniti da on uspe, Prvi je taj i zato mi je najdraži", govori Bajaga, a više o ovoj temi pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu