Čekanju je došao kraj: Dub FX sutra u Barutani promoviše svoj novi album

Jedan od najpoznatijih andergraund artista današnjice Dub FX i zvanično je započeo svoju 15. evropsku turneju, pod nazivom "Infinite Reflection Tour”.

Izvor: B92
Podeli
Potpis: EXIT promo
Potpis: EXIT promo

Za sve fanove koje ovaj vizionar ima u Srbiji čekanju je došao kraj, jer će on već sutra, u organizaciji Exita i Barutane održati svoj solo koncert u ovom beogradskom klubu.

Umetnik koji je kroz svoju skoro dve decenije dugu karijeru prošao put od uličnog performera do najvećih festivalskih bina promovisaće svoj novi album „Infinite Reflection”, a da publiku očekuje neviđen šou, kako kroz njegov nastup, tako kroz zagrevanje, govori i činjenica da kao podršku dovodi svog DJ-a! Vrata Barutane otvaraju se u 21 čas, dok će Dub FX-ov nastup početi u 22 sata!

Dub FX odlučio je da svoj novi album publici predstavlja pesmu po pesmu, i to svakog petka! Tako su u prethodnih mesec dana fanovi mogli da čuju „Cracks In the Mirror”, „No more”, „Woman Rising”, Floating, Supernova Jam, Infinite Reflection, Living Inside, „Dig This” dok je danas izašla i „Falling”, kojom je ovaj umetnik ujedno i zaokružio album "Infinite Reflection”.

Pred nastup u Barutani, Dub FX je snimio i kratak video-snimak u kom je poručio svojim fanovima da obavezno ponesu svoje cipele za ples i dodao da sa njim u Beograd stižu i Mr. Woodnote i Cade, odnosno cela ekipa! Njegov album donosi emotivan zvuk, pozitivne poruke i bitove koji teraju na ples, dok je povodom nove turneje fanovima obećao magično iskustvo i jedinstveni miks energičnih i impresivnih nastupaU klubovima imam više vremena pa mogu da produžim setlistu i stvarno odvedem ljude na putovanje! Jedva čekam!”

Ovaj muzičar, vizionar, ulični performer i društveni aktivista već je sarađivao sa Exitom i to 2014. i 2019. godine, kada je nastupio na Glavnoj festivalskoj bini. Posebnu vezu je ostvario i sa stanovnicima i posetiocima Novog Sada i postao apsolutni miljenik domaće publike, kada je dan pred nastup na EXIT festivalu 2014. godine napravio svojevrsno ,,zagrevanje” u centru ovog grada, gde je imao svoj street show.

Ulaznice za beogradski nastup Dub FX-a dostupne su na sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tixa, po prefinalnoj ceni od 1.500 dinara. Određeni kontingent ulaznica biće dostupan i na ulazu u Barutanu, po višoj ceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 19 idi na stranu