Depeche Mode razočarali fanove u Srbiji: Hrvati likuju "Biće to spektakl"

Komšije egzaltirane činjenicom da će 23. jula ugostiti čuveni bend.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bend Depeche Mode obradovao je obožavaoce širom sveta vešću da izlazi njihov novi album, pod nazivom "Memento Mori", ali još više činjenicom da će u sledećoj godini, u sklopu koncertne turneje, svirati za publiku u većem delu Evrope i Severne Amerike.

Dejv Gahan Martin Gor su otkrili da će turneju započeti limitiranim brojem koncerata u američkim arenama, počevši od 23.marta. Depeche mode će svirati u njujorškom "Medison Skver gardenu", čikaškom "Junajted centru", kao i "Kia forum" areni u Los Anđelesu.

Evropska turneja će biti mnogo bogatija, ali na žalost velikog broja fanova, Srbije nema na spisku. Iako će bend svirati 23. jula u Zagrebu, 26.jula u Bukureštu, a 28. jula u Budimpešti, Beograd je na ovoj turneji izostavljen kao destinacija.

No, u Hrvatskoj su fanovi oduševljeni što će Zagreb biti jedna od stanica slavnog benda. Kako kažu na forumima "Bit će spektakl", a očekuju i mnogo obožavalaca iz Srbije koji su spremni da pređu 400 kilometara u jednom pravcu da bi prisustvovali koncertu.

Kako su članovi benda izjavili, predstavljajući novi album, muziku su pisali u toku pandemije i ostali su verni svom prepoznatljivom stilu i zvuku, a "Memento Mori" su posvetili svom osnivaču Endiju Flečeru, za koga su sigurni da bi bio ponosan na njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 9 idi na stranu