"Svet pokreće ške" kaže beogradski reper Bvana VIDEO

Beogradski reper Nikola Ćosić poznatiji kao Bvana objavio je novi spot za pesmu "Svet pokreće ške" sa albuma "Zelena glava i magični kamičak" koji predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih sa aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svet u kome živimo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Miskolci Renato
Foto: Miskolci Renato

Spot potpisuje Renato Miskolci sa kojim Bvana već ima uspešnu dugogodišnju saradnju. U ovom spotu se pojavljuju gumci Nenad Heraković i Đurđina Radić.

Muzička tema, truba kao iz njujorških jazz klubova i dobar gruv su svakako nešto što ćete odmah primetiti na ovoj pesmi, a doprinos srpskih glumaca u ovom spotu budi želju da spot pogledate iznova i iznova. Srpski glumac Nenad Heraković kojeg publika pamti po seriji "Montevideo Bog te video" i televizijska, pozorišna, filmska glumica i pevačica Đurđina Radić svojim glumačkim umećem ulepšali su ovaj video rad.

"Zahvalan sam na prilici da radim sa glumačkim veličinama kao što su Nenad Heraković i Đurđina Radić kao i sa talentovanim Renatom Miskolcijem kao i sa celom code produkcijom. Takođe želeo bi da se zahvalim svim dragim prijateljima koji su na ovaj ili onaj način doprineli stvaranju ovog videa. Pesma odudara od mog standardnog fazona i mislim da će ljudima biti zanimljivo da čuju i vide nešto drugačije od mene." izjavio je Bvana povodo novog spota.

Bvana je do svog uspeha došao velikim radom i za sebe kaže "radim iz ljubavi i dolazi mi sve nekako prirodno" pa je i ovog leta bio veoma aktivan.

Nakon uspešnog koncerta na Zapa Barci sledi veliki broj klupskih nastupa po Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu