Izabran najbolji metal bubnjar 2022. godine

Džej Vajnberg, bubnjar grupe Slipknot, proglašen je za najboljeg metal bubnjara u 2022. godini po izboru čitalaca časopisa Modern dramer (Modern Drummer Magazine).

Izvor: Headliner
Podeli
Foto: Profimedia/Matthew Simmons
Foto: Profimedia/Matthew Simmons

On je zahvalnost svima objavio na društvenim mrežama:

"Zaista je čast biti proglašen za metal bubnjara godine u anketi čitalaca časopisa Modern Drummer Magazine za 2022. Jasno se sećam da sam kao tinejdžer kupio svoj prvi primerak časopisa Modern Drummer Magazine u mojoj lokalnoj prodavnici bubnjeva. Nadrealno je primiti ovo priznanje.

Puno hvala Modern Drummeru, celoj MD zajednici i svima koji su glasali. Vaša podrška mi znači ceo svet.

Tomas, Brajan, Eloj i Met: vi momci znate koliko mi vaša muzika znači. Hvala vam svima na beskrajnoj inspiraciji koju ste dali svetskoj bubnjarskoj zajednici i na svemu što činite da pogurate instrument napred.

Hvala mojoj supruzi Kloe, našem psu Papaji, mojim roditeljima i braći i sestrama, i mojim kolegama iz benda u Slipknotu na ljubavi i ohrabrenju. Dugujem vam svima zahvalnost koju nikada ne mogu da vratim.

Svima koji su bili na mojoj strani svih ovih godina, hvala vam puno. Iskreno to cenim".

Džej i Slipknot su pre oko mesec dana objavili "Yen" i spot pre desetak dana, potpuno novi singl sa dugo očekivanog novog albuma benda, "The End, So Far", koji će biti objavljen 30. septembra na Roadrunneru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu