Nova pesma Adel već postala hit: "Gremi je ponovo čeka" VIDEO

Adel je objavila prvu pesmu s novog albuma "Easy On Me", koja posle samo 12 sati od objave ima 21 milion pregleda na Jutjubu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U baladi uz pratnju klavira Adel peva o povezanosti propalog braka i poteškoća u njenom detinjstvu. To je njena prva pesma u poslednjih šest godina.

Reakcije obožavalaca su uglavnom pozitivne, a ljudima se posebno dopao momenat kada se u crno-belom spotu pojavila boja: "Kako moćno" – pišu u komentarima.

Jedna ženska osoba se našalila i napisala: "Nakon ovog bih se i ja razvela". Između ostalog, pisali su i kako je uvek znala da savršeno pretoči emocije u pesmu, i da je "sigurno Gremi ponovo čeka".

"Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovime pre gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i doslednost kako bih se osećala sigurnom, baš kao i uvek. Pa ipak, svesno, a možda i voljno, bacila sam se u lavirint apsolutnog nereda i unutrašnjih previranja. Naučila sam brojne istine o sebi. Skinula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove.

Otkrila sam neke zaista korisne i zdrave materijale s kojima bih mogla da započnem, ali sam i osećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osećala ovako mirno. I tako, spremna sam napokon da objavim ovaj album.

To je bilo moje pitanje života ili smrti tokom najburnijeg perioda u mom životu. Postala sam toliko prožeta sopstvenom tugom. Moje srce je trebalo da se oporavi. O tome govori ovaj album. Dom je tamo gde je srce", rekla je Adel o albumu, koji izlazi 19. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu