Adel je pustila 40 sekundi nove pesme fanovima; "Album uskoro"

Nakon velikog intervjua u Vogu, kojim je najavila izlazak novog albuma, Adel je sve iznenadila pustivši na Instagramu oko 40 sekundi novog singla 'Easy On Me', čiji je izlazak zakazan za 15. oktobar.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pevačica se u subotu družila sa obožavateljima na Instagram lajvu, a pred kraj druženja iznenadila ih je pustivši im 40 sekundi svoje nove balade, koja će, u to nema sumnje, poharati muzičke top liste, baš poput pesama s prethodnih albuma 'Someone Like You' i 'Hello'.

Pesma 'Easy On Me', čiji je izlazak najavljen za 15. oktobar, prva je pesma koju ćemo čuti od Adel u poslednjih gotovo šest godina. Nakon nje svetlo dana bi trebao da ugleda album za koji svi veruju da se zove '30' zbog tajanstvenih reklamnih panoa koji su se nedavno pojavili širom sveta, a Adel bi time prikladno nastavila tradiciju nazivanja albuma po godinama. Nakon, '19', '21' i '25', sasvim je logično da nas počasti s albumom nazvanim '30'. Osim što je obožavateljima dala uvid u novi singl, Adel je odgovarala na brojna pitanja u četu. Mnoga su se očekivano bavila njenim nadolazećim albumom, ali još nije htela "da oda previše".

Adel je neodređeno otkrila da album "uskoro izlazi", a iako je ranije rekla da novi album nije nužno zapis o razvodu, tokom lajva rekla je da se "temelji na razvodu".

Adel i Simon Konecki razveli su se službeno u martu ove godine, gotovo dve godine nakon što su objavili da se rastaju.

"Pisanje muzike bilo je zaista terapeutsko, zasigurno", rekla je pevačica u razgovoru s obožavateljima.

Adele je sad u vezi sa novim partnerom, američkim sportskim agentom Ričom Paulom.

"Ne osećam se anksiozno i nervozno u njegovoj blizini. Ja sam 33-godišnja razvedena majka sina koja zapravo upravlja svojim životom. Znam šta želim i šta ne želim, a poslednje što mi u životu treba je neko ko ne zna gde se nalazi i šta zapravo želi', priznaje Adel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu