Album u znaku Škorpiona: "Tindersticks" objavili "No Treasure But Hope"

Kultni bend Tindersticks, kog očekuje koncert 8. maja 2020. godine u Kombank dvorani u Beogradu, objavio je novi album "No Treasure But Hope".

Izvor: B92
Podeli
Foto:Omot/ Richard Dumas and Suzanne Osborne
Foto:Omot/ Richard Dumas and Suzanne Osborne

"Želeli smo da napravimo nešto ima telesnost i čovečnost. Da ne bude ograničeno klikovima... Pesme su svirane u vazduh, hvataju određen trenutak i zbog toga su posebne. Posebne su po tome kako smo se osećali u trenutku i odnosili jedan prema drugome", navode Tindersticks.

"No Treasure But Hope", prvi Tindersticks "album u znaku Škorpiona", sniman je šest majskih dana u studiju "Midilajv" u Parizu, i donosi deset novih pesama od kojih su najavni singlovi bili "The Amputees" i "Pinky In the Daylight". Uporedno sa albumom objavljen je spot za "For The Beauty", koji je u režiji Dejvida Riva snimljen tokom boravka benda u pariskom studiju.

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu ), Dejvidu Bolteru i Nilu Frejzeru pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina i Erl Harvin Džunior. Na svom muzičkom putovanju Tindersticks su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu