Ko je dobio nagrade za najgore glumce? Među njima i Megan Foks

Film "Vini Pu: Krv i med" dobio je pet nagrada Zlatna malina, anti-Oskara, od ukupno deset kategorija, uključujući za najgoreg holivudskog reditelja.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U tom filmu se likovi iz klasičnog dela Aleksandra Alana Milna pojavljuju kao opake serijske ubice, a film je. između ostalih, pobedio u kategoriji najgora fotografija, najgori scenario i najgori reditelj.

Kritike nisu odvratile režisera Risa Frejk-Voterfilda od daljeg snimanja i on je najavio nastavak filma i snimanje drugih horor filmova sa likovima kao što su Bambi i Petar Pan.

Film Expend4bles Silvestera Stalonea dobio je dve nagrade Zlatna malina, objavio je Bi-Bi-Si (BBC). Nagrada za najgoreg glumca pripala je oskarovcu Džonu Vojtu za ulogu irskog mafijaša u filmu "Milosrđe".

Megan Foks je ove godine dobila dve nagrade - jednu za najgoru glumicu u horor filmu "Džoni i Klajd" i drugu za najgoru sporednu glumicu za ulogu u četvrtom delu franšize Expend4bles. Stalone je dobio Zlatnu malinu za najgoreg sporednog glumca u tom filmu. Nagrade Zlatna malina za najgore holivudske filmove godine objavljuju se dan pre dodele Oskara, nagrada za najbolje holivudske filmove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu