Novi srpski akcioni triler u bioskopima od 14. marta

Film "Poslednji strelac", novi srpski akcioni triler imaće svoju premijeru 12. marta, a u bioskope širom zemlje stiže 14. marta.

Izvor: B92
Podeli

Ovaj uzbudljivi triler režirao je Darko Nikolića, a na veliko platno se vraća Nenad Jezdić koji igra glavnu ulogu u ovom filmu.

Jezdić igra inspektora Kuruzovića. Priča prati njegovu dramatičnu borbu sa prošlošću nakon gubitka voljene supruge, a sve se komplikuje s povratkom dugogodišnjeg neprijatelja, kriminalca Atanasija, koga tumači Miodrag Krstović. Ali ovo je samo početak avanture koju predvodi g. Baltazarević, koga je sjajno predstavio Miloš Timotijević.

"Ja volim izazove. Dobio sam jedan zanimljiv tekst Baneta Jankovića i rekao sam – hajde da probam da se upustim u ovo. Imao sam odličnu saradnju sa glumcima. Ono što je bilo napeto bili su ti izazovni uslovi, da za relativno kratko vreme snimimo jedan igrani film, i na kraju krajeva sam prezadovoljan kako je sve to ispalo. Zapravo, jedva čekam da ga publika vidi", rekao je reditelj Darko Nikolić.

Pročitajte još:

Objavljena zvanična numera filma "Poslednji strelac" sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi VIDEO

Jezdić o liku iz filma "Poslednji strelac": "Osuđen na život i emocionalnu razmenu sa psom"

Glavni glumac Nenad Jezdić istakao je šta mu je posebno dalo inspiraciju kada je ova uloga u pitanju.

"Ja sam suštinsku, emocionalnu inspiraciju i empatiju našao u tome što ovaj karakter opet nekako svodi svoj životni račun. Ovaj karakter je ostao sam. On je osuđen na život i na jednu emocionalnu razmenu sa psom, verovali ili ne, i sa ponekim čovekom", rekao je Jezdić, koji je pohvalio glumačku ekipu: "Meni je bilo najinspirativnije da čovek svoju najizrazitiju emociju uspostavlja sa psom i sa spomenikom svoje tragično preminule žene. I to je ono gde sam ja našao najveći prostor i radost rada na ovom projektu", naveo je Jezdić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu