Stiže jedna od najiščekivanijih serija u 2024. godini: Objavljen prvi trejler VIDEO

Objavljen je prvi trejler za Amazonovu nadolazeću naučnofantastičnu seriju "Fallout", koja je proglašena jednom od najiščekivanijih serija ove godine.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Serija se temelji na istoimenom serijalu video-igara, iza kojega stoji studio Bethesda. Kreatori serije su supružnici Lisa Džoj i Džonatan Nolan, koji su takođe tvorci popularne HBO-ove serije "Westworld".

Radnja "Fallouta" smeštena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine. Gledaoci će kroz epizode pratiti priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lusi, koja je ceo život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru u kojem su se tokom rata skrivali bogati članovi društva, a sada zbog važne misije mora da izađe na površinu.

Takođe, radnja prati priču o vojniku Maksimusu, koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika "Brotherhood of Steel". Oni na svoj način pokušavaju da održe red u postapokaliptičnom svetu.

Poslednji lik je lovac na ucene The Ghoul, koji je tokom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, a sada je jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada.

Nakon što je objavljen prvi trejler, javili su se obožavatelji "Fallouta" koji se nadaju da će serija biti verodostojan prikaz video-igara.

"Sviđa mi se što će prikazati i fokusirati se na tri glavna lika i tri različite perspektive. Ovo mi se zasad sviđa. Nadam se da su napravili dobru adaptaciju, za razliku od mnogih drugih adaptacija video-igara. Kad ova serija konačno dođe, postaće moja nova opsesija. Nadam se da će ovo biti dobro. Zasad su napravili savršenu atmosferu, još samo da i priča bude dobra", neki su od komentara.

Sve će posebno obradovati kad čuju da neće morati gledati jednu epizodu nedeljno. Na Prajm video odmah će stići sve epizode, a na striming-servis dolaze 11. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu