Uloženo 100 miliona u film, on doživeo fijasko

Najnoviji film Dakote Džonson (34), u kom glumi bolničarku sa supermoćima, kritičari su ocenili rečima "Nije tako loš kao što ste čuli, on je mnogo gori", piše časopis Roling stoun.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U ovom ostvarenju Dakota Džonson igra Kasandru Veb, superheroinu koja se krije iza naizgled obične žene iz Njujorka koja se bori sa prošlošću i vidovita je. U ovom psihološkom trileru takođe se pojavljuju Ema Roberts, Sidni Svini i Adam Skot.

U film je uloženo više od 100 miliona dolara, ali to mu nije pomoglo da izbegne loše filmske kritike. Na platformi Rotten Tomatoes ima ocenu od 13 posto, na Metacriticu 27, a na IMDb-u dobio je ocenu 3,8/10. Takođe, zasad je zaradio samo 40 miliona dolara. Dakoti Džonson bilo je jasno da se film nije proslavio, što se moglo primetiti i u njenim poslednjim javnim nastupima. U svom poslednjem razgovoru za magazin "Bustle" navela je da joj je jasno zašto je film pokupio loše kritike.

"Ponekad se u ovoj industriji prijavite za nešto i to je jedna stvar, a onda, dok to radite, postane potpuno druga stvar, a vi onda pomislite: 'Šta je ovo'. Međutim, bilo je to pravo iskustvo učenja i naravno da nije lepo biti deo nečega što je rascepkano na komadiće, ali ne mogu reći da ne razumem", rekla je. Objasnila je da je ovaj film za nju bio lepo iskustvo, ali da više neće učestvovati na sličnim projektima. "Definitivno je bilo novo iskustvo za mene da snimam taj film. Nikad pre nisam radila ništa slično. Verovatno nikad više neću raditi ništa slično jer nemam smisla za taj svet. Sada to znam", dodala je.

Uprkos tome što se pojavljivala na premijerama filma "Madame Web", priznala je da ga nije nikada gledala. Sve je to pogodovalo prošlogodišnjim glasinama da je od trenutka kada je počela da snima film Dakota Džonson bila nezadovoljna filmom i želela je da napusti projekat. Međutim, bila je pod ugovorom pa je snimila sve. Mnogi su nagađali da ju je njen agent doveo u zabludu da misli da je "Madame Web" deo Marvelovog kinematografskog svemira. Neposredno pre početka produkcije filma, ona i njena koleginica iz filma Sidni Svini zapravo su označile studio Marvel u objavama na Instagramu koje su potvrdile njihovu glumačku postavu. Problem je u tome što je njihov film vlasništvo Sonija i nije imao nikakve veze s Marvelom.

Glumica se na premijeri filma u Los Anđelesu pojavila u mrežastoj haljini sa cirkonama, koja se protezala sve do poda. Ispod nje je nosila bodi boje kože koji se savršeno stopio sa nijansom njenog tena. Haljina je otkrivala svaki deo njene vitke linije, dek je dekolte bio prilično otvoren. Najveće iznenađenje Dakota Džobson je priredila kada je okrenula leđa kako bi pozirala paparacima. Tada je osvanula njena pozadina ispod "gole" haljine.

Dakota Džonson je ćerka čuvenih glumaca Dona Džonsona i Melani Grifit, a proslavila se ulogom u filmovima "Pedeset nijansi sive". Verena je za muzičara Krisa Martina, bivšeg muža Gvinet Paltrou. Pored glume, ima i privatni biznis koji se bavi se**sualnim velnesom i proizvodnjom igračaka za odrasle. Ona je jednom prilikom otkrila još jednu svoju neobičnu naviku, a to je da voli da jede sladoled dok se kupa u kadi. "Da li ste to probali? To je senzacionalno iskustvo – hladan sladoled i topla kupka, morate da probate!", poručila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu