Nikolas Kejdž u nastavku popularnog trilera iz 2005. VIDEO

Nikolas Kejdž i Bil Skarsgard glume u predstojećem filmu "Gospodari rata", a nedavno im se pridružila i zvezda Marvelovog Spajdermena Lora Harijer.

Izvor: B92
Podeli
Foto:  EPA-EFE/RINGO CHIU
Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

"Gospodari rata" je nastavak kriminalističkog trilera "Gospodar rata" iz 2005, u kojem je Kejdž igrao trgovca oružjem Jurija Orlova. Orlov kasnije saznaje da ima sina Antona (Skarsgard), koji je postao najveći rival svog oca. Osim što prodaje oružje, Anton pokušava da okupi i vojsku plaćenika koji će učestvovati u američkim sukobima na Bliskom istoku.

Priča će se fokusirati na rivalstvo između oca i sina.

Nije poznato koju će ulogu u filmu igrati Lora Harijer, ali "Dedlajn" je otkrio da će se Jurij i Anton takmičiti za pažnju iste žene.

Nikolas Kejdž otkrio najgadniju stvar koju je učinio za ulogu: "Uradio sam to dvaput"

Film će režirati Endru Nikol, reditelj originalnog filma, koji je poznat i po klasicima kao što su Gataka, Trumanov šou i Domaćin. Producenti su Filip Rasel i Fabris Đanfermi.

Sem po ulozi u filmu "Spajdermen: Povratak kući", Lora Harijer je poznata i po ulogama u filmu "Black Klansman", nagrađenom Oskarom, Netfliksovoj drami "The Starling" i ostalima.

Iako je "Gospodar rata" podelio kritičare, mnogi su pohvalili film zbog realističnog prikaza trgovine oružjem i smrtonosnih posledica koje nosi.

Kejdž je takođe dobio brojne pohvale za svoj harizmatični nastup.

Publika je film ocenila sa 85% na Roten Tomatosu, dok su mu kritičari dali ocenu od 62 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 33 idi na stranu