Džon Vik se vraća? "Kianu je hteo da ga ubijemo, ali..."

Devet godina nakon što je prvi film o Džonu Viku postao iznenadni hit, "Džon Vik: Poglavlje 4" naizgled je zatvorio knjigu o filmskoj franšizi, ali izgleda da postoji šansa da se ona vrati.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kultni lik Kianu Rivsa naizgled je ubijen u poslednjem filmu koji je u bioskope stigao u martu i zaradio 187,1 miliona dolara u Americi i 426,5 miliona dolara u celom svetu. Kraj filma pokazuje da je Rivsov naslovni lik mrtav.

Već je poznato da će se franšiza nastaviti sa prekuel TV serijom "The Continental", koja će debitovati na Peacock streaming servisu 22. septembra. Producent Basil Ivanik otkrio je u novom intervjuu za Collider da je Rivs želeo da bude "ubijen" u četvrtom filmu, ali je istakao da postoji "barem deset odsto šanse" da će se vratiti.

"Snimanje ovih filmova je tako iscrpljujuće i uništava Rivsa, fizički i emocionalno", započeo je Basil.

"Na kraju, on uvek kaže da ne želi više da ponavlja snimanja i mi se uvek složimo s njim. Iako on kaže da želi biti ubijen na kraju, mi uvek ostavimo deset odsto šanse da će se vratiti" ističe producent.

"Svi želimo još jednog Džona Vika. Ne znamo kako će izgledati i kada će se dogoditi, ali mi se volimo i volimo ovaj svet", nastavio je.

Producent je dodao da su on, Rivs i reditelj Čad Stahelski postali tako dobri prijatelji da žele da nastave da snimaju filmove o Džonu Viku samo kako bi "ponovno radili jedan s drugim".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 30 idi na stranu