Poznata pevačica žustro reagovala na Diznijev hit: "Kakvo je ovo s*anje?" VIDEO

Paloma Fejt obrušila se na novi Diznijev rimejk Male sirene nakon što ga je gledala u bioskopu sa svojom decom.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:  EPA-EFE/NEIL HALL
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Priča govori o Arijel (Hale Bejli), sireni koja se zaljubljuje u princa Erika (Jonah Hauer-King), a britanskoj pevačici se poruka nije dopala.

"Gledala sam novu verziju Male sirene sa svojom decom i iako mislim da Hale ima dobru predstavu i da je film okupio odličnu glumačku ekipu, kao majka devojčica ne želim da moja deca misle da je u redu da se odreknu svog glasa i svog moć za muškarca. Kakvo je ovo s*anje? "Sigurno nije nešto čemu želim da naučim buduće generacije žena", napisala je na svojoj Instagram priči, koja je u međuvremenu izbrisana.

"Pogledala sam novu Malu sirenu sa decom i iako mislim da Hale ima dobru predstavu, a film odličan izbor glumaca, kao majka devojčica ne želim da moja deca misle da je u redu odreći se svog glasa i svoje moći zbog muškarca. Kakvo je ovo s*anje? Sigurno ne nešto čemu želim učiti buduće generacije žena", napisala je na svom Instagram storiju koji je u međuvremenu izbrisan.

"Zar nije videla original? Zašto bi neko vodio svoje dete u bioskop a da ne zna šta će da gleda?", "Film je bukvalno isti kao originalni crtani", "Trebalo je da zna šta tačno htela je da vidi pre nego što je kupila kartice“, samo su neke od reakcija ljudi na Tviteru na njenu objavu.

Iako nije poznato da li je Fejt gledala originalni Diznijev film, korisnici su iskopali njen stari tvit iz 2019. u kojem je napisala: "Kada porastem, želim da budem Mala sirena“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 34 idi na stranu