Nova HBO Max serija "Idol" dobila negativne kritike pre samog izlaska VIDEO

Da li će nova serija autora Euforije doživeti sunovrat?

Izvor: IGN Adria
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Već dugo se polemiše o novoj HBO Max seriji The Idol koja nam stiže od strane kreatora Sem Levinsona, glavnog odgovor čoveka za hit seriju Euforija. Serija The Idol je nastala zajedno sa pevačem The Weeknd - Abelom, koji osim što je jedan od kreatora, ima i jednu od glavnih uloga u seriji.

O ovoj seriji se dugo već priča, još od kad je najavljena prošle godine, a jedan od razloga jeste tim koji radi na njoj, kao i glumačka postava. Sem je postao izuzetno prisutan u javnosti i popularan zbog Euforije, pevača Abela (The Weeknd) svi vrlo dobro znaju, a glavnu žensku ulogu tumači Lily-Rose Depp, ćerka Johnny Depp-a.

Nije ni čudo što se digla prašina oko nje, a pomama je ponovo pokrenuta kada je nedavno izašao trejler koji deluje veoma intrigantno, uzbudljivo i obećava jednu pravu holivodsku dramu - kakva se i očekuje od serije sa ovakvom tematikom.

Međutim, izgleda da stvari nisu baš onakve kakvim su delovale do svega pre nekoliko dana. Ova serija je imala svoju premijeru na Kanskom festivalu. Prikazane su prve dve epizode, a sudeći po reakcijama kritičara i gledaoca koji su imali priliku da vide seriju, uspeh ove serije je upitan. Ona je dobila na Rotten Tomatoes za sad 27% Tomatometer ocene od strane 15 kritičara što je samo malo više nego 50 nijansi sive.

Da li je zaista ova serija ovoliko loša? Na internetu su komentari raznovrsni i ima mnogo spekulacija, a možemo pročitati i opise nekih scena koje zaista zvuče previše brutalno.

Ostaje nam da sačekamo 4. jun pa da vidimo da li će naša mišljenja biti ista kao i kritičara koji su imali priliku da pogledaju prve dve epizode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 34 idi na stranu