Pet TV zvezda za koje verovatno niste znali da im nedostaje prst VIDEO

Iako se Keri fon Erih često pojavljivala na televiziji, malo ko je znao da ima protetsko stopalo.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK
Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Naime, osamdesetih godina prošlog veka doživela je nesreću na motoru i ostala bez stopala. Fon Erih nije bila jedina koja je krila uglavnom nepoznatu činjenicu. Ovih pet imena se često pojavljivalo na televiziji, a gledaoci nisu primetili da svakom nedostaje ceo ili deo prsta.

Bob Ros

Najpoznatiji instruktor umetnosti na televiziji vodio je Radost slikanja na PBS-u od 1983. do 1994. Njegova slikarska paleta skrivala je činjenicu da mu je falio deo prsta. Naime, po završetku srednje škole, Ros je pomagao ocu kao stolar, a deo kažiprsta levog prsta mu je odsečen u stolarskoj nesreći. Ros je ubrzo odustao od tog poziva.

Džejms Duhan

Najpoznatiji kao Montgomery Scotty Scott u Zvezdanim stazama, Džejms Duhan je dao sve od sebe da sakrije prst koji mu nedostaje. Glumac je ranjen dok je služio u vojsci i jurišao na plaže Normandije na dan D 1944. Kao pripadnik Kraljevskog kanadskog artiljerijskog puka, Duhan je upucao dva nemačka snajperista, ali je kasnije stradao u napadu. Jedan metak mu je završio u nozi, drugi je prošao kroz srednji prst desne ruke, koji je kasnije amputiran, dok se treći, koji je trebalo da završi u grudima, odbio o kutiju cigarareta i tako mu spasio život.

Teli Savalas

Teli Savalas je bio ikona 70-ih zahvaljujući policijskoj seriji Kojak. Ono što mnogi nisu primetili jeste da glumcu nedostaje deo levog kažiprsta. Poreklo nesreće u kojoj je izgubio deo prsta nije poznato.

Metju Peri

Glumcu, koji je igrao Čendlera Binga u Prijateljima 10 sezona, nedostaje deo desnog srednjeg prsta. Prema Eskuire-u, Metju Peri ga je izgubio nakon što su mu prst slučajno preklještila vrata automobila kada je bio dete.

Volter Džons

Volteru Džonsu nedostaje srednji prst leve ruke, iako to nije zabeleženo ni u jednoj epizodi Mighty Morphin Power Rangers. Serija je prenamenila akcione snimke iz japanske serije Super Sentai, gde je Zakovog rendžera glumio drugi glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 34 idi na stranu