Nova serija na Netfliksu obara rekorde: Osvojila top-liste u 93 države VIDEO

"The Night Agent" je nova Netfliksova hit serija koja je samo nekoliko dana od izlaska stigla na vrh lestvice najgledanijih serija na engleskom jeziku.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Vantage_DS/Shutterstock
Foto: Vantage_DS/Shutterstock

Serija "The Night Agent" zasnovana je na istoimenom romanu Metjua Kirka. Na Netfliksu je dostupna od 23. marta, a u šest dana na striming platformi ima više od 168 sati gledanja.

Prema Netfliksu, ovo je treća najbolja premijerna sedmica neke serije po broju sati gledanja u prvoj sezoni. Takođe, serija je u top-10 najpopularnijih na listama u 93 zemlje sveta.

"The Night Agent" prati agenta FBI-ja koji radi u podrumu Bele kuće. On ima zadatak da upravlja telefonom koji nikada ne zvoni – sve dok ne zazvoni, stavljajući ga usred dalekosežne zavere.

"Sviđa mi se ideja o autsajderu, nekome ko je najmanje važna osoba na veoma važnom mestu, u ovom slučaju, agentu FBI na niskom nivou koji radi u prostoriji bez prozora u podrumu Bele kuće", rekao je producent serije Rajan za The Top 5, potkast Holivud reportera.

"Svi oko njega su važniji od njega. On se zatiče u ovoj stvari i odjednom je, kao u klasičnim Hičkokovim filmovima, neko ko je obična osoba gurnuta u izvanrednu situaciju", dodao je.

Serija "Wednesday" je i dalje na prvom mestu u okviru debija novih serija na platformi, nakon što je imala neverovatnih 341,23 miliona sati tokom prve nedelje prikazivanja.

Drugi na listi je "Dahmer", koji je u septembru imao 196,2 miliona sati u prvoj nedelji prikazivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu