Isplivale poverljive informacije o trećoj sezoni: Gde se seli "Beli lotos"?

Nakon uspešne prve dve sezone, ekipa se bacila na posao pa su pripreme za treću sezonu serije "Beli lotos" polako završene. Nakon što se prva sezona odvijala na Havajima, a druga sezona otputovala na Siciliju, treća sezona se seli na treću lokaciju.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Serija "Beli lotos" jedna je od najuspešnijih i najpopularnijih serija trenutno, što i ne čudi s obzirom na to da s radnjom mogu da se povežu mnogi. Kroz radnju upoznajemo razne goste luksuznog hotela, ali svakim danom oni pokazuju sve tamniju stranu svog karaktera pa naizgled savršeni putnici i hotelsko osoblje pokazuju da su u stvari daleko od savršenstva pokazujući lakoću lažnog prvog predstavljanja.

"Prva sezona je isticala novac, a druga sezona seks. Mislim da bi treća sezona mogla da bude satiričan, smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i duhovnost. Čini se da bi to moglo da bude bogato tlo za još jednu sezonu'", otkrio je Mark Vajt, glavni i odgovorni član produkcijskog tima.

Pitanje je i gde će se nova sezona odvijati! Prva sezona se odvijala na Havajima, druga sezona na Siciliji, postoje dva nagađanja o tome gde bi treća mogla da bude smeštena, a obe su vrlo egzotične i zanimljive. Iz više izvora kruži vest da će se treća sezona odvijati na Tajlandu, ali Džoni Nohvil, glumac i blizak prijatelj Vajta, otkrio je da bi treća sezona mogla da se odvija na drugom azijskom mestu.

"Majk Vajt je moj vrlo blizak prijatelj. On i ja smo bili zajedno u Tokiju. Mislim da je to mesto sledeće... Oh, neću ništa odati", ipak je otkrio Nohvil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu